Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos...

Ką tik pabaigiau Karen Rose "Suskaičiuok iki dešimties" Esu pasipiktinus,kad įdomios knygos tokios trumpos ir taip greit susivalgo blink.gif Patiko.Įtraukė.Negalėjau atsiplėšt.Gaila-per dieną ir nebeliko verysad.gif
Atsakyti
O aš perskaičiau, kad ir prisiversdama, Jude Deveraux "Levandų rytas" smile.gif Per karščius, protas nelabai veikė, o dabar ,kai pagaliau sulaukėm lietaus, reik ieškot šiek tiek rimtesnės knygos smile.gif

Va kokios knygos laukiu Lazario moterys. Kažkur girdėta man ši knyga.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2013 06 29, 07:16)
Kažkur girdėta man  ši knyga.
Ir man drinks_cheers.gif Nors perskaičius aprašą nieko girdėto g.gif Gal kokios asociacijos?
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 06 29, 02:29)
Ką tik pabaigiau Karen Rose "Suskaičiuok iki dešimties" Esu pasipiktinus,kad įdomios knygos tokios trumpos ir taip greit susivalgo  blink.gif Patiko.Įtraukė.Negalėjau atsiplėšt.Gaila-per dieną ir nebeliko  verysad.gif

O man ji deja, pasirode gana vidutine. Skaitesi gana greitai, bet ne visada idomiai.
Atsakyti
Retai pas jus užsuku, bijau, nes kaskart iš rekomendacijų prisirenku knygų, kurias ir man reikia perskaityt, o ką jau kalbėt apie tas, kurios jau laukia savo eilės. doh.gif Vieną tokią šiandien nusičiupau iš lentynos, pusę dienos kaičiau ir tik dbr vos galėjau atsiplėplėšt nuo jos. Tai "Dingę Jane Austen memuarai". Taip įdomu kaip ten toliau, kas, kodėl... Vietom skaitant man net širdis dunksi, gal dėl to, kad labai primena mano išgyventas akimirkas. Manau, Jane Austen kūrybos gerbėjoms čia yra tikras deimantas. thumbup.gif Ir dar ne išgalvota istorija, o tikras rašytojos gyvenimas.
Papildyta:
QUOTE(eliss @ 2013 06 27, 14:32)
O dėl ko skaitot knygas antrą kartą? Anksčiau ir aš skaitydavau, bet dabar, kai tiek knygų neperskaitytų yra, nebeskaitau. Nors, Putino "Altorių šešėly" norėčiau paskaityt, labai seniai skaityta smile.gif

Vienintelė knyga, kurią skaičiau du kartus tai P. Coelho "Veronika ryžtasi mirti". Antrą kartą perskaičiau prieš žiūrėdama filmą, turbūt dėl to, kad nelabai prisiminiau, norėjau iš naujo į ją pažiūrėti.
"Altorių šešėly" ir aš ruošiuosi kažkada vėl skaityt, mat mokykloj skaičiau, skaičiau ir nespėjus perskaityt išnagrinėjom kūrinį. Taip ir nebaigiau. ax.gif
Atsakyti
Coelho vienintelė verta dėmesio tada man pasirodė "Alchemikas"
"Altorių šešėly" aplamai nesuprantu,ką galima rast blush2.gif Nors LT klasikus mėgstu ir vertinu ax.gif
Iš rusų norėčiau "Karą ir taiką" "Tykusis Donas"...
Dikensą labai norėčiau visą vėl perskaityti
Bet kada,kai tiek naujų knygų leidžiama? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 06 29, 23:34)
Coelho vienintelė verta dėmesio tada man pasirodė "Alchemikas"

Pas mane jau kokius penkis metus lentynoj guli nebaigtas skaityt. Man ten pievos, neįdomu buvo visai, nors nusipirkau ir maniau, kad jau atrasiu šedevrą. Paskaičiau ir padėjau. Taip ir guli. Galvoju, gal parduot. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2013 06 29, 23:53)
Pas mane jau kokius penkis metus lentynoj guli nebaigtas skaityt. Man ten pievos, neįdomu buvo visai, nors nusipirkau ir maniau, kad jau atrasiu šedevrą. Paskaičiau ir padėjau. Taip ir guli. Galvoju, gal parduot. rolleyes.gif

Pamenu mano ex labai reikalavo, kad turėčiau šią knygą savo bibliotekoje. O tuo metu aš dar ne taip domėjausi knygomis. Nusipirkau, perskaičiau ir pšššš.. visiška beletristika. Jau geriau H. Hesse "Sidharta" perskaityti.
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2013 06 30, 02:04)
Pamenu mano ex labai reikalavo, kad turėčiau šią knygą savo bibliotekoje. O tuo metu aš dar ne taip domėjausi knygomis. Nusipirkau, perskaičiau ir pšššš.. visiška beletristika. Jau geriau H. Hesse "Sidharta" perskaityti.

H.Hesse negalima lyginti su P.Coelho. Cia man kaip diena ir naktis. Nes Hesse man genijus. As su jo knygom uzaugom ir iki siol labai vertinu.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2013 06 30, 07:48)
H.Hesse negalima lyginti su P.Coelho.
drinks_cheers.gif Nesulyginami.
Pradėjau skaityti "Žudiko dukterys" Kol kas visai nieko
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2013 06 26, 20:36)
Tiesa, vėl lankiausi vakar bibliotekoje su mintimi, kad tik palydėsiu draugę, o pati nieko neimsiu. Tačiau aš nebūčiau aš.. Tad grįžau namo su:

Pagalvojau dabar- kaip čia tau tiek daug knygų duoda? O ankstesnes jau perskaitei ir grąžinai? Prisimenu, kad nemažai jų buvo. g.gif smile.gif

QUOTE(eliss @ 2013 06 27, 14:32)
O dėl ko skaitot knygas antrą kartą? Anksčiau ir aš skaitydavau, bet dabar, kai tiek knygų neperskaitytų yra, nebeskaitau. Nors, Putino "Altorių šešėly" norėčiau paskaityt, labai seniai skaityta smile.gif

O aš visąlaik, nuo pat mokyklos laikų, turėdavau knygų, kurias nuolat skaitydavau. Nevienodai tie etapai trukdavo, bet kelis metus tai tikrai. Kelios net beveik dešimtmetį pratraukė. Tiksliai net nepasakyčiau, kodėl, reikėdavo man jų ir viskas, kaip pagalbos gyvenant arba norint staigiai pabėgti į kitą pasaulį. Nustojau tą daryti visai neseniai, kai atradau šią temą ir jos paveikta prisipirkau tiek knygų, kad užtenka keliems metams į priekį. Bet labai pasiilgstu to n-kartojo skaitymo, mėgavimosi pažįstamom istorijom ir jų herojais.
Tiesa, tas pakartotinas skaitymas nebūdavo kiekvienąkart nuo pradžios iki galo, skaitydavau tik tas vietas, kurių tuo metu norėdavosi.
QUOTE(Kristute97 @ 2013 06 27, 14:57)
Net nežinau, kaip paaiškinti. Tiesiog yra kažkoks vidinis noras dar kartą sugrįžti į tą vaizduojamą pasaulį, vėl išgyventi kai kuriuos veikėjų įvykius.

drinks_cheers.gif
QUOTE(Kliamka @ 2013 06 29, 22:16)
Vieną tokią šiandien nusičiupau iš lentynos, pusę dienos kaičiau ir tik dbr vos galėjau atsiplėplėšt nuo jos. Tai "Dingę Jane Austen memuarai". Taip įdomu kaip ten toliau, kas, kodėl... Vietom skaitant man net širdis dunksi, gal dėl to, kad labai primena mano išgyventas akimirkas. Manau, Jane Austen kūrybos gerbėjoms čia yra tikras deimantas. thumbup.gif  Ir dar ne išgalvota istorija, o tikras rašytojos gyvenimas.

Kiek žinau, kaip tik išgalvotų dalykų šitoj knygos daugiau. g.gif
Nors vis tiek noriu ją perskaityti.

QUOTE(Germinė @ 2013 06 29, 23:34)
Iš rusų norėčiau "Karą ir taiką" "Tykusis Donas"...

Va šitų tai nė už ką nebenorėčiau dar kartą perskaityti, ypač "Tykiojo Dono". smile.gif Aišku, ne dėl to, kad pirmąkart nepatiko.

Pagaliau ir aš vėl skaitau. Nulėkiau vakar į "Vagą", nes ten nuolat daug atpigintų knygų būna, na, galvojau, nors vieną norimą juk tikrai rasiu. Radau. Jostein Gaarder "Kortų paslaptis". Jau greit įpusėsiu. Nėra ji kažkas tookio, bet pakankamai įdomi, gerai skaitosi ir smalsu, kaip ten viskas bus paaiškinta.
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2013 06 30, 21:49)
Kiek žinau, kaip tik išgalvotų dalykų šitoj knygos daugiau.  g.gif
Nors vis tiek noriu ją perskaityti.

Primušiau. Na taip, dalis faktų yra išgalvota, bet nereikia apie tai galvoti. Kas skaitysit, tiesiog mėgaukitės istorija. Daug faktų yra tikri, o kiti.. kaip ten iš tikro buvo jau niekas nežino ir nesužinos, tad jums rinktis tikėti šia istorija ar ne. Aš ir juokiausi, ir verkiau, o ant galo susinervinau. biggrin.gif
Be to, sužinojau, kad Džeinės brolis yra išleidęs apie ją biografinę knygą, bet lietuviškai tikriausiai nėra. unsure.gif mastau.gif
Atsakyti