Įkraunama...
Įkraunama...

Re-emigrantai ir galvojantys grįžti į Lietuvą

QUOTE(Dolyte @ 2015 07 26, 15:44)
Galvojam ir mes jau apie gryzima.... Kai kalbo buvo svajoniu lygmeni, dziaugiausi nerealiai, kad tikrai grysim.
Bet dabar... kai jau kalbos rimtos, pasikeitimai realus bus, pradedu bijoti... O ko - pati nesuprantu... Gal kad viskas bus kitaip, kad.... ar jums nebuvo baimiu keistu...  blush2.gif  g.gif

Būtų keista, jei nebūtų jokių baimių prieš tokį žingsnį. Man lengvą paniką kėlė ir tokie dalykai, kaip kur pirksiu kojines, kokį pieną, kur daktarą reiks rasti ir taip toliau ir panašiai.
Atsakyti
gaivinu tema. kaip sekasi grizusioms? Lengvai adaptavotes, nesigailite grizusios? Kaip ejosi darba susirasti?
Atsakyti
QUOTE(arilina @ 2015 11 02, 16:40)
gaivinu tema. kaip sekasi grizusioms? Lengvai adaptavotes, nesigailite grizusios? Kaip ejosi darba susirasti?

Tikekimes tema atsigaivins, nes kuo arciau numatyto laiko tuo daugiau klausimu, baimiu ir sbejoniu unsure.gif
Atsakyti
Na bent jau, man tai nera prasciau nei kad tikėjausi. Sprendimu grizti esu patenkinta, nors apskritai niekada nesu del kazkokio priimto sprendimo galėjusis. Nerimo aisku buvo, bet tai daugiau del mano asmenines padeties, kas tik mažumai griztanciu aktualu. Jei nusprendei apsvarstes viska, tai jokie klausimai neturetu kilti..gi sistema ir kt. salyje zinai..nevyksti I kazkoki nepazystama pasaulio gala wink.gif
As grizau po 11 metu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsiemusi @ 2015 11 19, 14:37)
Na bent jau, man tai nera prasciau nei kad tikėjausi. Sprendimu grizti esu patenkinta, nors apskritai niekada nesu del kazkokio priimto sprendimo galėjusis. Nerimo aisku buvo, bet tai daugiau del mano asmenines padeties, kas tik mažumai griztanciu aktualu. Jei nusprendei apsvarstes viska,  tai jokie klausimai neturetu kilti..gi sistema  ir kt. salyje zinai..nevyksti I  kazkoki nepazystama pasaulio gala wink.gif
As grizau po 11 metu smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
mes irgi grizom, kai buvau nescia - as po 4 metu, vyras - po 11 metu smile.gif ir kol kas tikrai nesigailim smile.gif Visus reikalus labai paprastai ir greitai susitvarkem, vyras gavo darba, koki ir dirbo UK, tik su daug geresnes valandom, as auginsiu maziuka kokius 3 metus (vyro algos pilnai turetu uztekti), o dar seima salia - kol kas tik pliusus matom smile.gif ir zmones nera jokie susiraukeliai - mes mazesniam miestely gyvenam, tai visi labai draugiski ir padedantys thumbup.gif
Atsakyti
labai smagu skaityt, kad daug geru emociju grizus ir nesigailit, tikiuosi taip bus ir man smile.gif o kaip darbdaviai ziuri i grizusuosius, sklando mitai, kad nelabai kaip.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(arilina @ 2015 11 23, 20:05)
labai smagu skaityt, kad daug geru emociju grizus ir nesigailit, tikiuosi taip bus ir man smile.gif o kaip darbdaviai ziuri i grizusuosius, sklando mitai, kad nelabai kaip....  g.gif

Kada jus gryztat? smile.gif

As manau nereikia tiketis kad busim labiau gerbiami, vertinami darbdaviu.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2015 11 24, 23:22)
Kada jus gryztat? smile.gif

As manau nereikia tiketis kad busim labiau gerbiami, vertinami darbdaviu.. smile.gif

kova-balandi
ne as jokiu budu nesitikiu, kad mus vertintu labiau, bet girdejau, kad kaip tik emigrantu vengia, susidare neigiama nuomone apie juos unsure.gif
mazdaug ko cia jis/ji grizo, luzeris vadinasi jei ten nepritapo, o kad grizimo priezastys gali buti visai kitos net nepagalvoja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arilina: 24 lapkričio 2015 - 23:44
Mes su vyru ir dukrele gryzome praeitu metu rugpjuti. Ir jau po menesio vyras isejo i darba. Darbdavys dziauges kad vyras dirbes uzsienyje, ko pasekoje jam reikejo zmogaus gerai kalbancio angliskai. Taip kad manau50-50, ziurint ko reikia darbdaviui ir kaip save pateiki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amena @ 2015 11 25, 09:58)
Mes su vyru ir dukrele gryzome praeitu metu rugpjuti. Ir jau po menesio vyras isejo i darba. Darbdavys dziauges kad vyras dirbes uzsienyje, ko pasekoje jam reikejo zmogaus gerai kalbancio angliskai. Taip kad manau50-50, ziurint ko reikia darbdaviui ir kaip save pateiki smile.gif

saunu! aciu uz padrasinima! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amena @ 2015 11 25, 07:58)

Va kaip smagu!!!
Atsakyti