Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 60 tema

Guodzik, zinau nieko nera geriau nei matyti akivaizdzius rezultatus 4u.gif
As irgi cia neseniai buvau pas orto, tai uzdejo tokia gumyte apacioj tarpukam sutraukti, ir dar nesioju elastikus abejose pusese, reikia siektiek nuleisti iltinukus.Sake , kad jau man cia nebeilgai liko nesioti. Zodziu labai dziaugiuos, kad jau arteja mano nuemimas , dabar liko kaip as sakau tik ,,gelytes ''.. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hilalla: 09 liepos 2013 - 11:09
sveikutes....

na va, o as uzsirasiau breketams jau 08,22d Kaune biggrin.gif jau pati laukiu ir noriu ju greiciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hilalla @ 2013 07 09, 11:07)
Guodzik, zinau nieko nera geriau nei matyti akivaizdzius rezultatus 4u.gif
As irgi cia neseniai buvau pas orto, tai uzdejo tokia gumyte apacioj tarpukam sutraukti, ir dar nesioju elastikus abejose pusese, reikia siektiek nuleisti iltinukus.Sake , kad jau man cia nebeilgai liko nesioti. Zodziu labai dziaugiuos, kad jau arteja mano nuemimas ,  dabar liko kaip as sakau tik ,,gelytes ''.. tongue.gif

as irgi tokias gumytes nesioju smile.gif
Atsakyti
Sveiki. Gal ir nevisai į temą čia, nes aš jau nebenešioju breketų, bet bandom biggrin.gif Man ortodontė uždėjo iš vidaus pusės po breketų nuėmimo apačioj reteinerį (vielutę) ir galvojo viršuj nedėt, nes sakė kad vis mažiau pacientų deda viršuj ar kažkas panašaus, bet sako dėl viso pikto uždėkim. Naktimis reikia nešiot plokšteles. Prieš savaitę kandau kietą keptą duoną su priekiniais dantimis ir kairėj pusėj, prie 2 dantų, nulūžo toj vietoj tas reteineris, tai sako, kad reikia dabar plokšteles nešiot ir dieną ir naktį, kad neiškreivėtų dantys, bet aš taip nenoriu... Kaip manot, gal galima pas kitą ortodontą nueit ar siūlyt savo ortodontei kaip nors, kad ir per atostogas, bet už pinigus, uždėt man tą reteinerį? Nes jei per savaitę kaip matau niekas ten man nesusikreivino, tai gal ir nieko nebūtų? Tuo labiau, kai pradžioj dar galvojo viršuj nedėt. Rugpjūčio 12 d. užrašė mane, tai neduok dieve iki tol nešiot plokšteles... Kaip sakoma, nėra padėties be išeities, tai gal ir čia yra biggrin.gif Nepykit už tokį ilgą pranešimą, bet taip jau gavosi. Ačiū smile.gif P.S. Kas nešioja reteinerį viršuj, jums irgi ten būna, kad prilenda kartais maisto ir reikia valyt? Ar čia per dideli tarpai pas mane tarp tarpdančių? P.P.S Paskutinis klausimas: o burnos higiena skiriasi kažkuo kai daro su breketais ir kai be jų? Ir ar nors kiek tie dantys pašviesėtų nuo to kažin? Nes prieš uždedant breketus, jie buvo baltesni man regis. Ačiū dar kart, tikiuosi viską supratot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ink0gnito @ 2013 07 09, 16:19)
Sveiki. Gal ir nevisai į temą čia, nes aš jau nebenešioju breketų, bet bandom biggrin.gif

Laba smile.gif As nesiojau ir irgi bubau sulauzius ta reteineri, tai paprasciausiai dienos metu po kelias valandas besiodavau plokstele ir naktimis. Manau tikrai netrukdys jei p odarbu uzsidedumet ar besikuiciant namie ta plokstele, o jau i lauka su ja tai neidavau. Ir niekas man ten neissikraipe.
Prilyst tai neprilysdavo, bet su priekiniais kast kietu produktu negalejau, nes atrode, kad tuoj isluzines viskas. valymas kaip ir nesiskiria, tik kad su siulu reik prasivalyt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(limma @ 2013 07 09, 12:26)
sveikutes....

na va, o as uzsirasiau breketams jau 08,22d Kaune biggrin.gif jau pati laukiu ir noriu ju greiciau biggrin.gif

Uau greitai tu cia prasisukai smile.gif keliose konsultaciojose buvai ? ka gero pasake orto ? smile.gif
Atsakyti
Pas mane naujienu nelabai yra... pasidariau pora nuotrauku, veliau idesiu cia....
ketvirtadieni pas ortodonte...
Atsakyti
Merginos ar jau nuimtumete breketus? Man kazkaip pirmukai nepatinka... vienas vis tiek atrodo pakrypes...

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 07 09, 18:37)
Merginos ar jau nuimtumete breketus? Man kazkaip pirmukai nepatinka... vienas vis tiek atrodo pakrypes...

Vaizdelis tikrai grazesnis, bet pirmukas pakrypes ir lyg auksciau net yra, o ir toks ispudis, kad pirmukai yra truputi atsikise(na toks jausmas, kad anrtukai butu paeje atgal). Pas mane gryn taip pat atrode, pirmukas taip palipes ir isvis pirmukai lyg per daug atsikise. Nueme breketus ir labai erzino tie nelygumai, nes nuotraukose lb net matydavosi. O va db su beligaturiniais tai mirmukai kraziai issitiesino, liko tik paprasyt orto. kad juos kazkaip patrauktu atgal, nes kaip pas zuiki biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kramtuskee1: 09 liepos 2013 - 18:00
QUOTE(kramtuskee1 @ 2013 07 09, 18:59)
Vaizdelis tikrai grazesnis, bet pirmukas pakrypes ir lyg auksciau net yra, o ir toks ispudis, kad pirmukai yra truputi atsikise(na toks jausmas, kad anrtukai butu paeje atgal). Pas mane gryn taip pat atrode, pirmukas taip palipes ir isvis pirmukai lyg per daug atsikise. Nueme breketus ir labai erzino tie nelygumai, nes nuotraukose lb net matydavosi. O va db su beligaturiniais tai mirmukai kraziai issitiesino, liko tik paprasyt orto. kad juos kazkaip patrauktu atgal, nes kaip pas zuiki biggrin.gif

aciu uz nuomone, vadinasi man nesivaidena del pirmuko
Atsakyti
QUOTE(Ink0gnito @ 2013 07 09, 16:19)
Sveiki. Gal ir nevisai į temą čia, nes aš jau nebenešioju breketų, bet bandom biggrin.gif Man ortodontė uždėjo iš vidaus pusės po breketų nuėmimo apačioj reteinerį (vielutę) ir galvojo viršuj nedėt, nes sakė kad vis mažiau pacientų deda viršuj ar kažkas panašaus, bet sako dėl viso pikto uždėkim. Naktimis reikia nešiot plokšteles. Prieš savaitę kandau kietą keptą duoną su priekiniais dantimis ir kairėj pusėj, prie 2 dantų, nulūžo toj vietoj tas reteineris, tai sako, kad reikia dabar plokšteles nešiot ir dieną ir naktį, kad neiškreivėtų dantys, bet aš taip nenoriu... Kaip manot, gal galima pas kitą ortodontą nueit ar siūlyt savo ortodontei kaip nors, kad ir per atostogas, bet už pinigus, uždėt man tą reteinerį? Nes jei per savaitę kaip matau niekas ten man nesusikreivino, tai gal ir nieko nebūtų? Tuo labiau, kai pradžioj dar galvojo viršuj nedėt. Rugpjūčio 12 d. užrašė mane, tai neduok dieve iki tol nešiot plokšteles... Kaip sakoma, nėra padėties be išeities, tai gal ir čia yra biggrin.gif Nepykit už tokį ilgą pranešimą, bet taip jau gavosi. Ačiū  smile.gif P.S. Kas nešioja reteinerį viršuj, jums irgi ten būna, kad prilenda kartais maisto ir reikia valyt? Ar čia per dideli tarpai pas mane tarp tarpdančių? P.P.S Paskutinis klausimas: o burnos higiena skiriasi kažkuo kai daro su breketais ir kai be jų? Ir ar nors kiek tie dantys pašviesėtų nuo to kažin? Nes prieš uždedant breketus, jie buvo baltesni man regis. Ačiū dar kart, tikiuosi viską supratot biggrin.gif

Geriau kuo greiciau eik pas daktarele, ka priklijuotu. Manau turetum nesiot plokstele kuo daugiau, ka dantukai neissijudintu. Del visa pikta netempk.
Reteinerius turiu virsuj i apacioj. Naudoju waterpick i da tarpdanciu siula.
Sau_lu_te- 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2013 07 09, 18:09)
Geriau kuo greiciau eik pas daktarele, ka priklijuotu. Manau turetum nesiot plokstele kuo daugiau, ka dantukai neissijudintu. Del visa pikta netempk.
Reteinerius turiu virsuj i apacioj. Naudoju waterpick i da tarpdanciu siula.
Sau_lu_te-  4u.gif

Skiriasi siek tiek, nes kai yra breketai labai svarbu tarpelius isivalyti.
Reikia vykdyti gydytojos nurodymus del nesiojimo.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 07 09, 19:37)

man irgi lyg pakrypes. Viska orto sakyk, ***** juk tokius pinigus mokam ir reikia iki galo but patenkintai.
Papildyta:
QUOTE(guodzik @ 2013 07 09, 10:00)
mano zandikaulis nepasikeites  smile.gif
mergaites, mano tarpukai beveik uzsivere, as nebesvepluoju, jau po truputi galiu kazka atsikasti, tarpas sukandus dantukus vis mazeja smile.gif so happy smile.gif

Sveikinu su pokyciais 4u.gif
Atsakyti