Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 60 tema

QUOTE(egta @ 2013 07 09, 22:36)
man irgi lyg pakrypes. Viska orto sakyk, ***** juk tokius pinigus mokam ir reikia iki galo but patenkintai.

ketvirtadieni einu pas orto ir sake gal rasysim nuemimui, tai dabar ir tyrinuju ka dar pasakyt kas negerai
Atsakyti
as irgi atnaujinau albumiuku tik apacios nesimato, kazkaip as tiek neissizioju kad matytusi biggrin.gif aplamai pastebejau kad kai sypsausi, apatiniu dantuku pas mane nesimato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 07 10, 09:16)
as irgi atnaujinau albumiuku tik apacios nesimato, kazkaip as tiek neissizioju kad matytusi  biggrin.gif aplamai pastebejau kad kai sypsausi, apatiniu dantuku pas mane nesimato  smile.gif

virsus beveik jau visas lanke drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2013 07 10, 08:35)
virsus beveik jau visas lanke drinks_cheers.gif

thumbup.gif
vakare gal apacia ikelsiu, nors siaip sunkiai ten stumiasi, nes vietos mazai. smile.gif
Atsakyti
sveikutes

QUOTE(kramtuskee1 @ 2013 07 09, 16:28)

Uau greitai tu cia prasisukai smile.gif keliose konsultaciojose buvai ? ka gero pasake orto ? smile.gif

aga, as norejau ir dar greiciau lotuliukas.gif man reikia kaip mazam vaikui cia ir dabar....bet nesigauna taip, nes reikia pabaigti gydyma vieno dantuko, nes ten tvarko kanalus ir eisiu pas odontologe 08,02 ir 08,06 uzpliombuoti ta dantuka, ir tada jau bus galima detis breketus. 3 konsultacijose buvau, viena Klaipedoj, 2 Kaune. ir pasirinkau Kaune detis. aisku, visu 3 nuomones skirtingos, ne vienos nesutapo, nes viena sake truakti protinius dantis, antra sake reikia 4 dantukus traukti, o trecia sake nieko nereikia traukti biggrin.gif , kad su beligaturiais susitvarkis sakandis, ir issities dantukai. reikia zandikauli plesti, o su beligaturiais taip ir daroma. as mazai zinau, jei kas pataisykit, kad nepridaryt klaidu, nes Jus gi jau supatirtim. sake, jei traukti dantis, tai nereik ir beligaturiu, nebutini jie, nes jie tam ir dedami kad plestu zandikauliu ir stumtu dantukus. pasirinkau gydytoja, kuri sake, kad nereikia traukti dantukus. bet kad isitikinti ar tikrai gerai darau, eisiu 4 konsultacijai 07,30d. tikiuosi rasti gera varianta ir buti laiminga po keliu metu biggrin.gif nes dabar kai pasinagrineju tuos savo dantis, oi kiek kliuva man jie...ir kaip erzina doh.gif

QUOTE(sau_lu_te @ 2013 07 09, 17:37)
Merginos ar jau nuimtumete breketus? Man kazkaip pirmukai nepatinka... vienas vis tiek atrodo pakrypes...

pritariu merginu nuomonei, man neatrodo lygus, ir vienas auksciau pakiles g.gif

QUOTE(guodzik @ 2013 07 10, 09:49)
thumbup.gif
vakare gal apacia ikelsiu, nors siaip sunkiai ten stumiasi, nes vietos mazai.  smile.gif

o netrauke dantuku? ar jie atsistums atgal?
Atsakyti
netrauke, apacioje ir taip vieno neturiu tai tilps manau veliau smile.gif
Atsakyti
Šiąnakt kokį košmarą sapnavau.. Kad veik visi breketukai atsiklijavo ir vielos velniai žino kaip burnoje susiraizgė..

Man jau dvi savaitės. Dar jokių pasikeitimų nematau..
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 07 10, 12:32)
netrauke, apacioje ir taip vieno neturiu tai tilps manau veliau  smile.gif

aisku viskas....
Atsakyti
Manau, jei lenda ir panasiai sunkiai pasiekiami protiniai dantys, reiktu traukti. Bet jei gydytojas ivertino nereikia traukti, mano tilps dantys dantu lanke, tai reikia tos nuomones ir laikytis.smile.gif

Kosmaras, kad atlips tiesiog noras ir nerimas, kad tik viskas atlaikytu. Maziau jaudintis.
Atsakyti
QUOTE(limma @ 2013 07 10, 11:17)
sveikutes
aga, as norejau ir dar greiciau lotuliukas.gif man reikia kaip mazam vaikui cia ir dabar...

Uau kiek daug spejai apibegti smile.gif Na pasak mano orto. tai su beligaturiniai retai reik rauti, o va jei su paprastais tada daznai neisvengiamas dalykas. Tad manau tikrai teisi ta ortodonte kuri siule beligaturinius ir be dantu rovimo smile.gif Kaip smagu, kad taip greitai susisukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2013 07 10, 16:11)
Uau kiek daug spejai apibegti smile.gif Na pasak mano orto. tai su beligaturiniai retai reik rauti, o va jei su paprastais tada daznai neisvengiamas dalykas. Tad manau tikrai teisi ta ortodonte kuri siule beligaturinius ir be dantu rovimo smile.gif Kaip smagu, kad taip greitai susisukai smile.gif

ne tik apibegti, bet ir su visa seima teko vaziuoti ir kepti masinoj prie +31....kelias valandas....bet MB vardan mano svajones viska daro....as cia taip neplanuotai, ekspromtu sumislijau kad ner ko laukti, reik greit vaziuoti. siaip netaip suderinau 2 gydytojus kad nereiktu antra kart vaziuoti i Kauna ir pasiseke thumbup.gif kaip MB sako, jei uzsimaniau, jei man reik, butinai padarysiu bet kokia kaina.....ir vat padariau, konsultacijas susiderinau ir apsisprendziau....o as suprantu taip, kad su dantu truakimu gaunasi lengvia uir greiciau, ir reik daugiau specializacijos tam....kaip man aiskino, kad vienos dirba pagal viena metodika, kitos pagal kita uztai ir yra tas skirtumas....
Atsakyti
QUOTE(limma @ 2013 07 10, 17:31)
ne tik apibegti, bet ir su visa seima teko vaziuoti ir kepti masinoj prie +31....kelias valandas....bet MB vardan mano svajones viska daro....as cia taip neplanuotai, ekspromtu sumislijau kad ner ko laukti, reik greit vaziuoti. siaip netaip suderinau 2 gydytojus kad nereiktu antra kart vaziuoti i Kauna ir pasiseke thumbup.gif kaip MB sako, jei uzsimaniau, jei man reik, butinai padarysiu bet kokia kaina.....ir vat padariau, konsultacijas susiderinau ir apsisprendziau....o as suprantu taip, kad su dantu truakimu gaunasi lengvia uir greiciau, ir reik daugiau specializacijos tam....kaip man aiskino, kad vienos dirba pagal viena metodika, kitos pagal kita uztai ir yra tas skirtumas....

Tai taip, kiekvienas gydytojas turi savo gydymo taktika, ir jau jas koreguoja pagal kiekviena pacienta. Nes buna situaciju kai jau ir su beligaturiniais neviena danti reik traukti.Manoji orto. tai visada pateikia 2-3 gyd. planus o pacientui jau lieka rinktis smile.gif Jei tau sugebes be dantu rovimu viska graziai sustatyti, tai manau kam tada tuos dantis be reikalo traukt, nes tie tarpu uzdarymai gan ilgai trunka, o jau metuose ir dantys maziau paslankus smile.gif
Atsakyti