sveikutes
QUOTE(kramtuskee1 @ 2013 07 09, 16:28)
Uau greitai tu cia prasisukai

keliose konsultaciojose buvai ? ka gero pasake orto ?
aga, as norejau ir dar greiciau

man reikia kaip mazam vaikui cia ir dabar....bet nesigauna taip, nes reikia pabaigti gydyma vieno dantuko, nes ten tvarko kanalus ir eisiu pas odontologe 08,02 ir 08,06 uzpliombuoti ta dantuka, ir tada jau bus galima detis breketus. 3 konsultacijose buvau, viena Klaipedoj, 2 Kaune. ir pasirinkau Kaune detis. aisku, visu 3 nuomones skirtingos, ne vienos nesutapo, nes viena sake truakti protinius dantis, antra sake reikia 4 dantukus traukti, o trecia sake nieko nereikia traukti

, kad su beligaturiais susitvarkis sakandis, ir issities dantukai. reikia zandikauli plesti, o su beligaturiais taip ir daroma. as mazai zinau, jei kas pataisykit, kad nepridaryt klaidu, nes Jus gi jau supatirtim. sake, jei traukti dantis, tai nereik ir beligaturiu, nebutini jie, nes jie tam ir dedami kad plestu zandikauliu ir stumtu dantukus. pasirinkau gydytoja, kuri sake, kad nereikia traukti dantukus. bet kad isitikinti ar tikrai gerai darau, eisiu 4 konsultacijai 07,30d. tikiuosi rasti gera varianta ir buti laiminga po keliu metu

nes dabar kai pasinagrineju tuos savo dantis, oi kiek kliuva man jie...ir kaip erzina
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 07 09, 17:37)
Merginos ar jau nuimtumete breketus? Man kazkaip pirmukai nepatinka... vienas vis tiek atrodo pakrypes...
pritariu merginu nuomonei, man neatrodo lygus, ir vienas auksciau pakiles
QUOTE(guodzik @ 2013 07 10, 09:49)
vakare gal apacia ikelsiu, nors siaip sunkiai ten stumiasi, nes vietos mazai.
o netrauke dantuku? ar jie atsistums atgal?