Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 60 tema

Labas, šnekutės. Jus besiklausant, kyla labai daug klausimų...Noriu 16 metų dukrai dėti breketus dėl priekinių dantukų tiesinimo, ar visiems norintiems reikia kokius nors dantis traukti, prieš dedant breketus? Ar čia tik išskirtinais atvejais, šito ji labiausiai bijo...
Atsakyti
QUOTE(Edičiuks @ 2013 07 14, 11:28)
Labas, šnekutės. Jus besiklausant, kyla labai daug klausimų...Noriu 16 metų dukrai dėti breketus dėl priekinių dantukų tiesinimo, ar visiems norintiems reikia kokius nors dantis traukti, prieš dedant breketus? Ar čia tik išskirtinais atvejais, šito ji labiausiai bijo...

Niekas neatsakys jums į šitą klausimą, tik ortodontas 4u.gif , nueikit į keletą konsultacijų pas skirtingus gydytojus, išgirsit keletą nuomonių ir išsirinksit jums labiausiai patinkantį būdą tvarkyti dantukus. Yra kam traukia tik protinius, yra kam traukia trečiukus, ketvirtukus, yra ir kam išvis netraukia smile.gif.
Kiek žinau, daugumai tenka vieną kitą dantuką išrauti. Man, asmeniškai, reikėjo ištraukti du protinius
Atsakyti
QUOTE(Amabel @ 2013 07 14, 10:42)
Niekas neatsakys jums į šitą klausimą, tik ortodontas 4u.gif , nueikit į keletą konsultacijų pas skirtingus gydytojus, išgirsit keletą nuomonių ir išsirinksit jums  labiausiai patinkantį būdą tvarkyti dantukus. Yra kam traukia tik protinius, yra kam traukia trečiukus, ketvirtukus, yra ir kam išvis netraukia  smile.gif.
Kiek žinau, daugumai tenka vieną kitą dantuką išrauti. Man, asmeniškai, reikėjo ištraukti du protinius

Kiek kainuoja konsultacija? Kur ir pas ką jūs tvarkėtės?
Atsakyti
QUOTE(Edičiuks @ 2013 07 14, 11:49)
Kiek kainuoja konsultacija? Kur ir pas ką jūs tvarkėtės?

Manau apie 50 lt visur kainuoja g.gif. Aš tvarkausi pas gyd. Damušienę Kauno ortodontijos centre smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurganespurga @ 2013 07 13, 21:30)
Sveika, aš irgi maniau, kad man čia tik du priekinius reikia palygint - vos ne estetiškai - viens du ir viskas. Bet, aplankiusi tris ortodontus, pasiryžau viską padaryt normaliai, kad būtų ne tik gražu, bet ir funkcionalu. Tai dabar turiu breketus ne tik viršuj, kas ir taip pradžioj atrodė per daug, bet ir apačioj smile.gif Dar tik pirmas mėnuo, bet ta pirminė problema beveik išsisprendė. Beliko užkulisius sutvarkyt smile.gif)
Pasikosultuok, ką siūlo tavo atveju  ir kokios garantijos.
Jei bijai dėl estetikos - gali pasidomėt vidiniais breketais. Jie man padėjo galutinai apsispręsti smile.gif

Jūs su liežuviniais? Pas ką ir kokia trukmė nusimato? wink.gif
Atsakyti
sveikos likimo drauges 4u.gif ax.gif mano breketukams vakar menesis buvo, na ka kokie pokyciai, tai ka atsirado tokie tarpai tarp keliu dantu tai man dbr baisiai atrodo biggrin.gif net nezinau, ziuriu tie priekiniai mano dantys kazkokie patys netiesus, i apacia plateja tai dabar ir mastau ar man graziai jie susiglaus islyginus, pradejau nerimauti sad.gif(( doh.gif bijau kad po to gailetis nereiktu biggrin.gif vis noriu ikelti foto, bet vasara vaikiukas laksto lauke, nespeju visur 4u.gif ikelsiu butinai, gal siandien netgi pavyks g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erdnixxx: 14 liepos 2013 - 19:56
o kur tas foto galima pažiūrėti? Ar visiems jos prieinamos? Būtų įdomu, gal pas mus nėra jau tokia didelė problema, žiūrint į kitas, net nežinau ką ir galvoti...
Atsakyti
Sveikos, merginoa :)pagaliau siandien man virsuj sudejo breketus, viskas ok, tik siek tiek nutryne oda viduj, bet siaip nei dantys jautrus, nei skauda kur.. Drauges pussesere prigazdino, kad savaite valgyt negalesiu, ji pati net vaistus nuo skausmo gere, o man visiskai jokio skausmo rolleyes.gif pradejau galvot, gal ortodonte nesuverze man tu breketuku, ar ne iki galo padare, gi sekmadieni dejo biggrin.gif o kitas vizitas tik rugpjucio gale verysad.gif o kaip jums buvo pirmaja diena? Ar skaudejo?
Atsakyti
QUOTE(Simulyte87 @ 2013 07 14, 22:31)

Man skaudejo kokias 3 dienas apačią, o viršų kai uždėjo, visiškai nieko nejaučiau. Viskas čia gerai, džiaukitės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Simulyte87 @ 2013 07 14, 22:31)
Sveikos, merginoa :)pagaliau siandien man virsuj sudejo breketus, viskas ok, tik siek tiek nutryne oda viduj, bet siaip nei dantys jautrus, nei skauda kur.. Drauges pussesere prigazdino, kad savaite valgyt negalesiu, ji pati net vaistus nuo skausmo gere, o man visiskai jokio skausmo rolleyes.gif pradejau galvot, gal ortodonte nesuverze man tu breketuku, ar ne iki galo padare, gi sekmadieni dejo biggrin.gif o kitas vizitas tik rugpjucio gale verysad.gif  o kaip jums buvo pirmaja diena? Ar skaudejo?

skausmo nebuvo tik tempimas.
aptiniu centras labai graziai i vieta vaziuoja, atrodo visai nedaug truksta, kad butu ok 4u.gif reiketu pasiskaiciuoti, bet tikriausiai neuzteksiu elastiku iki kito vizito, liko pusantros savaites ax.gif
Atsakyti
O as jau maniau, kad man kazkas ne taip biggrin.gif valgyt sunkoka, siandien visa diena zagsiu, tikriausiai del to, jog maisto gerai nesukramtau biggrin.gif o kas tie elastikai? 4u.gif ir ar dantis valotes po kiekvieno uzkandziavimo?
Atsakyti
sveikutes....kaip as laukiu kada sudes man breketus biggrin.gif nu man jau ju taip reik, kad siaubas biggrin.gif

QUOTE(Amabel @ 2013 07 14, 09:13)
Ir aš dabar labai pastebiu netvarkingus dantis, net pačią tai erzina  biggrin.gif  doh.gif . Pamatau kokį žmogų pirmąkart ir iškart žvilgsnis į dantis  lotuliukas.gif

bet kode ltaip yra.....as i save aplamai nebegaliu ziureti, kokie baisus dantys doh.gif

QUOTE(Edičiuks @ 2013 07 14, 10:28)

as galiu pasakyti tik savo pozicija, buvau 3 konsultacijose, ir visos gydytojos pasake skirtingai...eisiu i ketvirta, nors jau pasirinkau gydytoja ir nustatyta data kada se breketus, bet noriu konkretumo rolleyes.gif taip kad reik rinktis sau priimtina varianta, sekmes pasirenkant 4u.gif
Atsakyti