Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 60 tema

QUOTE(limma @ 2013 07 14, 22:21)
sveikutes....kaip as laukiu kada sudes man breketus biggrin.gif nu man jau ju taip reik, kad siaubas biggrin.gif
bet kode ltaip yra.....as i save aplamai nebegaliu ziureti, kokie baisus dantys doh.gif
as galiu pasakyti tik savo pozicija, buvau 3 konsultacijose, ir visos gydytojos pasake skirtingai...eisiu i ketvirta, nors jau pasirinkau gydytoja ir nustatyta data kada se breketus, bet noriu konkretumo rolleyes.gif taip kad reik rinktis sau priimtina varianta, sekmes pasirenkant 4u.gif

As taip pat labai laukiau, ir jau sulaukiau biggrin.gif nors buvau vienu momentu net suabejojus, ar man ju reikia ( tiksliau viena drauge pradejo atkalbinet, ar verta man juos detis), bet vis tik atsilaikiau biggrin.gif ir gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Simulyte87 @ 2013 07 14, 22:08)
O as jau maniau, kad man kazkas ne taip biggrin.gif valgyt sunkoka, siandien visa diena zagsiu, tikriausiai del to, jog maisto gerai nesukramtau biggrin.gif  o kas tie elastikai? 4u.gif  ir ar dantis valotes po kiekvieno uzkandziavimo?

Elastikai - tokios gumytės, kurios sutempinėja sąkandį į vietas smile.gif atrodo taip, o kabinimo būdų yra įvairiausių, čia jau pagal problemą:
user posted image

Aš dantų nesivalau kaskart. Gerai prasiskalauju tik, jei niekur nepristringa maisto. Jei apsivelia visur, tada jau einu prasivalyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simulyte87 @ 2013 07 14, 22:49)
As taip pat labai laukiau, ir jau sulaukiau biggrin.gif nors buvau vienu momentu net suabejojus, ar man ju reikia ( tiksliau viena drauge pradejo atkalbinet, ar verta man juos detis), bet vis tik atsilaikiau biggrin.gif  ir gerai thumbup.gif

na as nedvejoju, nieks nezino apart MB kad desiuos, maziau kalbu maziau galvos skausmu biggrin.gif visgi nemenka suma gausis, o tevai turbut bandytu atkalbeti rolleyes.gif
Atsakyti
Flegma, Highlander ačiū už patarimus ir sveikinimus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Simulyte87 @ 2013 07 14, 22:31)
Sveikos, merginoa :)pagaliau siandien man virsuj sudejo breketus, viskas ok, tik siek tiek nutryne oda viduj, bet siaip nei dantys jautrus, nei skauda kur.. Drauges pussesere prigazdino, kad savaite valgyt negalesiu, ji pati net vaistus nuo skausmo gere, o man visiskai jokio skausmo rolleyes.gif pradejau galvot, gal ortodonte nesuverze man tu breketuku, ar ne iki galo padare, gi sekmadieni dejo biggrin.gif o kitas vizitas tik rugpjucio gale verysad.gif  o kaip jums buvo pirmaja diena? Ar skaudejo?

Labuka, man susidėjus breketukus skaudėjo apie savaitę ir vaistus teko gerti, čia kiekvienam individualiai smile.gif po kiekvieno paveržimo kokias 3 dienas paskaudėdavo. O kad tau neskauda, tai tikrai ne dėl to, kad orto kažką ne taip padarė, nors ir neskauda pokyčiai vistiek vyksta biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(limma @ 2013 07 14, 23:21)
sveikutes....kaip as laukiu kada sudes man breketus biggrin.gif nu man jau ju taip reik, kad siaubas biggrin.gif
bet kode ltaip yra.....as i save aplamai nebegaliu ziureti, kokie baisus dantys doh.gif
as galiu pasakyti tik savo pozicija, buvau 3 konsultacijose, ir visos gydytojos pasake skirtingai...eisiu i ketvirta, nors jau pasirinkau gydytoja ir nustatyta data kada se breketus, bet noriu konkretumo rolleyes.gif taip kad reik rinktis sau priimtina varianta, sekmes pasirenkant 4u.gif

Čia turbūt taip jau yra, kad jei jau pagalvoji apie breketus, tai ta mintis ramybės ir nebeduos, kol jų neužsidėsi biggrin.gif.

QUOTE(Simulyte87 @ 2013 07 14, 23:49)
As taip pat labai laukiau, ir jau sulaukiau biggrin.gif nors buvau vienu momentu net suabejojus, ar man ju reikia ( tiksliau viena drauge pradejo atkalbinet, ar verta man juos detis), bet vis tik atsilaikiau biggrin.gif  ir gerai thumbup.gif

Mane irgi bandė atkalbinėt beveik visi pažįstami blink.gif , tai kažkas turėjo, jam šaknys ištirpo, kažkam dėmės baisios liko, kažkam beprotiškai skaudėjo... jau net abejoti pati buvau pradėus doh.gif . Geriausiai kuo mažiau aplinkiniams girtis apie tokius planus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliuxx @ 2013 07 15, 09:42)
O kad tau neskauda, tai tikrai ne dėl to, kad orto kažką ne taip padarė, nors ir neskauda pokyčiai vistiek vyksta biggrin.gif  4u.gif

Sutinku su šia nuomone, kad nors ir neskauda, pokyčiai tikrai vyksta thumbup.gif Man dabar išvis nebeskauda, net ir po paveržimų... Paskaičius mūsų, susidarytų nuomonė, kad mazochisčių susibūrimas, nes dažnokai "pasiskundžiam" gyvenimu be skausmo biggrin.gif
Atsakyti
Mano pirmukas lyg taisosi arba labai noriu tuo tiketi smile.gif
reikes gal paskui foto bandyt pasidaryt
Atsakyti
QUOTE(Amabel @ 2013 07 15, 09:00)
Čia turbūt taip jau yra, kad jei jau pagalvoji apie breketus, tai ta mintis ramybės ir nebeduos, kol jų neužsidėsi  biggrin.gif.
Mane irgi bandė atkalbinėt beveik visi pažįstami  blink.gif , tai kažkas turėjo, jam šaknys ištirpo, kažkam dėmės baisios liko, kažkam beprotiškai skaudėjo... jau net abejoti pati buvau pradėus doh.gif . Geriausiai kuo mažiau aplinkiniams girtis apie tokius planus  biggrin.gif

greiciausiai taip ir yra, ko dabar labai laukiu biggrin.gif

uztat ir nesigiriu ir nesakau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amabel @ 2013 07 15, 10:00)
Čia turbūt taip jau yra, kad jei jau pagalvoji apie breketus, tai ta mintis ramybės ir nebeduos, kol jų neužsidėsi  biggrin.gif.
Mane irgi bandė atkalbinėt beveik visi pažįstami  blink.gif , tai kažkas turėjo, jam šaknys ištirpo, kažkam dėmės baisios liko, kažkam beprotiškai skaudėjo... jau net abejoti pati buvau pradėus doh.gif . Geriausiai kuo mažiau aplinkiniams girtis apie tokius planus  biggrin.gif

Del saknu tirpima nieks ner apsaugots. O del demiu is po breketu, tai manau, ka nelabai gerai vales dantukus.
Mana kelios drauges saki, ka mana dantys grazus i jom niekada neuzkliuva ju isvaizda. Tik viena mane pastumejo breketu link.Esu jai uz tai dekinga. rolleyes.gif

QUOTE(Highlander @ 2013 07 15, 10:08)
Sutinku su šia nuomone, kad nors ir neskauda, pokyčiai tikrai vyksta  thumbup.gif  Man dabar išvis nebeskauda, net ir po paveržimų... Paskaičius mūsų, susidarytų nuomonė, kad mazochisčių susibūrimas, nes dažnokai "pasiskundžiam" gyvenimu be skausmo  biggrin.gif

Ne tau vienai taip. Kartais as pas daktarele pasijusdavau kaip sado mazo, kai suverzdava i klaus a jauti tempima. Kadangi nejusdavau, tai taip i sakydavau. Tai da paverzdava, tai jusdavau kelias dienas po to, lotuliukas.gif

QUOTE(sau_lu_te @ 2013 07 15, 10:24)
Mano pirmukas lyg taisosi arba labai noriu tuo tiketi smile.gif
reikes gal paskui foto bandyt pasidaryt

Kryziuojam pirstus.Ne tik ranku, bet i koju. 4u.gif
Atsakyti
Visiems skirtingai, bet gerai, jei po kanciu galima dziaugtis grazia sypsena.smile.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
as jau po pirmojo paverzimo,tai uzverze kai reikalas pas mane ir dar tamsiai melynas gumas ant 5 ir 6 danties pritaise,o tarpus kur traukti dantys triguba viela imontavo,sake reikia tempti iltis I sonus dabar,kazko juda labai letai,tai daktare sako na uzdesiu labai stipru tempima.ta nakti buvo sunkiau miegoti,jautesi maudimas,galva irgi maude,bet kad skaudetu nepasakyciau,va tik kramtant galiniai tai skaudejo pora dienikiu,bet pakenciama,kadangi megstu jogurta tai problemu dideliu ner biggrin.gif 8 savaites jau su breketais,galima sakyti kad susigyvenau,bet pasikeite zodziu tartis,kai kada atsiranda sveplumas,neaiskus istarimas.
Nesiuojuosi visur su savimi tasej skalavimo skysti,kai jau ner galimybes issivalyt po valgio tai jau begu skalautis.
Atsakyti
Sveikos breketuotosios! 4u.gif

Aš taip pat planuoju juos dėtis. Tik vis neapisprendžiu pas kurią ortodontę Kaune? Gal jūs kąnors parekomendutumėt? Dabar svarstau tarp Damušienės ir Latkauskienės. smile.gif
Atsakyti