Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 60 tema

Takemyscars, ačiū už papildymą „Dantų harmonijos“ adresu smile.gif Gal dar kuri nors gydosi pas Eugeniją Bučinskienę Vilniuje? smile.gif Arba nešioja vidinius breketus? :}

Papildyta:
Aš jau įpratau skalauti po kiekvieno valgio rolleyes.gif Man su vidiniais paprasčiau, šypsotis nebaisu, bet vie vien tas prilindimo jausmas erzina smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Voriux @ 2013 06 21, 09:16)
Sveikos, breketininkės
jau apie 12 metų bandau ir aš tokia tapti, bet išgąsdina 1,5 metų gydymas, ir vis tebevaikštau negražiais dantimis.Dar jų neturiu, bet turiu panoraminę nuotrauką ir vyksiu šiandien į Eudentą Kaune antrai konsultacijai.
Mane domina tokie klausimai: kiek maždaug kainuoja paprasti (metaliniai) breketai vienam žandikauliui Kaune? Ir ar kas tiesinot dantukus Eudentoj,ar likot patenkinti?

Iš patirties sakau - pirmyyyyn wink.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Mano viršui keturi mėnesiai, ta proga prisiduodu. Šiandien kažkas kažkur pasislinko ir vėl mažumėlę švepluoju. Sąkandis atviras. Bet nieko, viskas tik į gerą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurganespurga @ 2013 06 25, 14:39)
Takemyscars, ačiū už papildymą „Dantų harmonijos“ adresu smile.gif Gal dar kuri nors gydosi pas Eugeniją Bučinskienę Vilniuje? smile.gif Arba nešioja vidinius breketus? :}

As jau anskciau esu rasius, kad si gydytoja man pasirode visiskai nekompetetinga, sumokejus pinigus uz konsultacija visa laika buvo prasneketa vos ne ,,apie ora,, nepasake visiskai nieko apie mano atveji nei kokius breketus rekomenduotu nei apie gydyma-nieko, kai tuo tarpu nuejus pas kita ortodonte viskas buvo pasakyta per 5 minutes. bet spresti jums kur ir pas ka gydytis. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 25 birželio 2013 - 21:42
QUOTE(Bubbleghost @ 2013 06 25, 22:41)
As jau anskciau esu rasius, kad si gydytoja man pasirode visiskai nekompetetinga, sumokejus pinigus uz konsultacija visa laika buvo prasneketa vos ne ,,apie ora,, nepasake visiskai nieko apie mano atveji nei kokius breketus rekomenduotu nei apie gydyma-nieko, kai tuo tarpu nuejus pas kita ortodonte viskas buvo pasakyta per 5 minutes. bet spresti jums kur ir pas ka gydytis.  4u.gif

Puikiausia gydytoja bent jau konsultacijos ribose rolleyes.gif Bent jau islaiko valanda ir aiskinasi ko atejo pacientas, o jei kas nors bent kiek neaisku, tai neskuba su isvadomis rolleyes.gif nes tos penkiaminutininkes taip prisidirba, kad.. bet nieko, atlygins joms likimas uz tas minutes manau su kaupu..
Atsakyti
Aš noriu pasitikslinti dėl dantukų priežiūros susidėjus breketus. Visą gyvenimą naudojau tik paprastą dantų šepetėlį ir dantų pastą. Skaičiau, kad, susidėjusios breketus, naudojate kur kas daugiau priemonių: vieno danties šepetėlį, tarpdančių siūlą, burnos skalavimo skystį.. Ką dar?.. Patarkite, kokias dantukų priežiūros priemones geriau pirkti (kokios firmos ir pan.). smile.gif

Ir.. iškilo klausimas, ar būtina darytis higieną? Man ortodontė dėl šito neužsiminė nei vienu žodžiu.

Jau rytoj ir man sudės breketus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Metamorfozė @ 2013 06 26, 00:07)
Aš noriu pasitikslinti dėl dantukų priežiūros susidėjus breketus. Visą gyvenimą naudojau tik paprastą dantų šepetėlį ir dantų pastą. Skaičiau, kad, susidėjusios breketus, naudojate  kur kas daugiau priemonių: vieno danties šepetėlį, tarpdančių siūlą, burnos skalavimo skystį.. Ką dar?.. Patarkite, kokias dantukų priežiūros priemones geriau pirkti (kokios firmos ir pan.). smile.gif

Ir.. iškilo klausimas, ar būtina darytis higieną? Man ortodontė dėl šito neužsiminė nei vienu žodžiu.

Jau rytoj ir man sudės breketus. smile.gif

Na, aš naudoju būtent išvardintus dalykus: paprastas šepetėlis, tarpdančių šepetėlis, vieno danties šepetėlis, dantų siūlas, skystis. Šepetėlius perku TePe firmos - man tinka ir patinka. Dėl skysčio, mane higienistė perspėjo, kad skaityčiau, jog nebūtų sudėty chlorheksidino, kadangi jis suteikia pigmentą dantim. Dabar naudoju kažkokį pusiau natūralų su arbatmedžio aliejum, skysčius vis išbandau kitokius. smile.gif dėl higienos - man ją darė prieš dedant breketus ir praėjus pusmečiui nuo viršaus uždėjimo. Kitiems rekomenduoja darytis kas tris mėnesius, bet priklauso turbūt nuo to, kiek dantys linkę apsinešti ir kaip yra valoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2013 06 25, 21:41)
As jau anskciau esu rasius, kad si gydytoja man pasirode visiskai nekompetetinga, sumokejus pinigus uz konsultacija visa laika buvo prasneketa vos ne ,,apie ora,, nepasake visiskai nieko apie mano atveji nei kokius breketus rekomenduotu nei apie gydyma-nieko, kai tuo tarpu nuejus pas kita ortodonte viskas buvo pasakyta per 5 minutes. bet spresti jums kur ir pas ka gydytis.  4u.gif

Oho, man kaip tik priešingai - aplankiau gal 4 ortodontus, net Žalgirio klinikoj buvau, bet visi man norėjo raut dantis ir nesileido į kalbas. O E. Bučinskienė būten viską paaiškino, kaip būtų dantis raunant ir kaip ne, nuodugniai paaiškino,m kas laukia ir įvardijo būsimu žingsnius. Visko, ką klausiau atsakė, kol kas esu patenkinta labai, dar tik pirmas mėnuo, o dantukai jau juda. thumbup.gif

Aišku, visi ieško, kas jiem geriausia smile.gif Įdomu, kokie kitų įspūdžiai, nes bent dėl vidinių brektų kiek domėjausi tai ji yra pradininkė ir turi daugiausiai tokių pacientų Lietuvoje smile.gif
Atsakyti
takemyscars, ačiū už atsakymą. wink.gif

Na va, jau ir aš „pasipuošusi“. smile.gif Sudėjo iškart ir viršuje, ir apačioje. Prognozuoja mažiausiai du metus, sakė, didelis kreivumas. Labai keistas jausmas. Atrodo, viršutinė lūpa neaprėpia dantukų su tais „priedais“. biggrin.gif O ir kokia negraži jaučiuosi, apačioje smulkūs dantukai, tai viskas taip susigrūdę atrodo. Bet džiaugiuosi. Dešimt metų norėjau breketų ir va, pagaliau!

Beje, norėčiau ir aš pasirodyti albumiuke. Pasakykite man prisijungimą, ką? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Metamorfozė @ 2013 06 26, 13:53)
takemyscars, ačiū už atsakymą. wink.gif

Na va, jau ir aš „pasipuošusi“. smile.gif Sudėjo iškart ir viršuje, ir apačioje. Prognozuoja mažiausiai du metus, sakė, didelis kreivumas. Labai keistas jausmas. Atrodo, viršutinė lūpa neaprėpia dantukų su tais „priedais“. biggrin.gif O ir kokia negraži jaučiuosi, apačioje smulkūs dantukai, tai viskas taip susigrūdę atrodo. Bet džiaugiuosi. Dešimt metų norėjau breketų ir va, pagaliau!

Beje, norėčiau ir aš pasirodyti albumiuke. Pasakykite man prisijungimą, ką?  4u.gif

sveikinimai! drinks_cheers.gif
isivaizduoju kas per jausmelis.. man sudejo is pradziu virsu, po 4 men kai apsipratau- apacia. iki siol apacia braizo iki krauju sad.gif kaip ir sakei - jie smulkus tad labai matosi daug gelezies burnoj doh.gif
bet galima sakyt jau apsipratau. siuo metu sneku nedaug, tad netrukdo. labiausiai trukdo rytais, kai lupos issikabina i tuos kabliukus ,isdziuna burna ir reik atkabint vos ne rankom lupa/zanda unsure.gif nelabai kaip skamba ane..... unsure.gif

prisijungimo teirautis pas takemyscars.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 26 birželio 2013 - 14:28
Sveikos, sveikinu naujai apsikausciusias 4u.gif visu labai grazus pokyciai drinks_cheers.gif as savo vizita atsikeliau savaite anksciau, tad ryt keliauju, prisiduosiu po, nezinau ar man vaidenasi ar maniskiai vel kazkaip kreiveja, ryt uzklausiu. Prisiduosiu po vizito ax.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 06 26, 14:28)
labiausiai trukdo rytais, kai lupos issikabina i tuos kabliukus ,isdziuna burna ir reik atkabint vos ne rankom lupa/zanda unsure.gif  nelabai kaip skamba ane..... unsure.gif

Oooo, mane šitas jausmas iš proto varo! Bet atradau "atlipdymo" metodą, kuris mažiausiai nemalonus ir skausmingas - gurkšteliu vandens, palaikau burnoj ir atlimpa viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(takemyscars @ 2013 06 26, 15:03)
Oooo, mane šitas jausmas iš proto varo! Bet atradau "atlipdymo" metodą, kuris mažiausiai nemalonus ir skausmingas - gurkšteliu vandens, palaikau burnoj ir atlimpa viskas biggrin.gif

mmm, turiu prie saves vandens, gurksnuoju nakti, bet rytais kazkaip ne , reik pamegint!

p.s neveikia fotki.com?
Atsakyti