Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 60 tema

QUOTE(Metamorfozė @ 2013 06 26, 01:07)
Aš noriu pasitikslinti dėl dantukų priežiūros susidėjus breketus. Visą gyvenimą naudojau tik paprastą dantų šepetėlį ir dantų pastą. Skaičiau, kad, susidėjusios breketus, naudojate  kur kas daugiau priemonių: vieno danties šepetėlį, tarpdančių siūlą, burnos skalavimo skystį.. Ką dar?.. Patarkite, kokias dantukų priežiūros priemones geriau pirkti (kokios firmos ir pan.). smile.gif

Ir.. iškilo klausimas, ar būtina darytis higieną? Man ortodontė dėl šito neužsiminė nei vienu žodžiu.

Jau rytoj ir man sudės breketus. smile.gif

Sveika prisijungus smile.gif 4u.gif Na as naudoju tik sepeteli ir tarpdanciu sepeteli su kuriuo valau aplink breketus. Daugiau nieko nenaudoju, na nebent labai labai retai su siulu dar praeinu smile.gif
Del higienos man nieko orto nesake, dantys idealiai svarus, ir niekad neapsinesa, paprastai tai beveik kas 2m. pasidarau higiena profilaktiskai, o db kai su breketais tai planuoju po meteliu, na nebent labai apsinestu smile.gif
Atsakyti
Visų pirma, sveikinimai prisijungusioms į mūsų būrį 4u.gif thumbup.gif
Vakar buvau vizite, viskas gražiai juda link tikslo thumbup.gif Gavau grandinėlę ant apatinių breketų, po truputį užsidaro tarpas tarp apatinių pirmo ir antro dantukų bigsmile.gif Elastikus nešioti tik vienoje pusėje, kuri vis dar aukščiau, nei turėtų būti. Kitas vizitas rugpjūčio 6 d. O sumokėjau 20 Lt, labai maloniai nustebino blush2.gif
Atsakyti
sveikutes...skaitau Jusu dziugesius ir dziaugiuosi uz Jus....man paciai reikia, ir tai mano didziausia svajone, bet vis nesiryztu....vis bijau, vis atrodo bus neiveikiama....o dar reiketu 2 dantukus traukti. aisku, buvau tik pas viena gydytoja kuri konsultavo, reiktu ir pas kitas, bet vis bijau unsure.gif ...o ir Klaipedoje ziuriu nera pas ka pasiklausti rekomendacijos....norisi kad butu uztikrintinumas ir tikrai geras rezultatas.....tai vat tyliai seksiu Jusu dziugesius ir gal pati subresiu, nes labai noreciau tureti graia sypsena, kuri dabar kelia diskomforta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(limma @ 2013 06 27, 10:26)
sveikutes...skaitau Jusu dziugesius ir dziaugiuosi uz Jus....man paciai reikia, ir tai mano didziausia svajone, bet vis nesiryztu....vis bijau, vis atrodo bus neiveikiama....o dar reiketu 2 dantukus traukti. aisku, buvau tik pas viena gydytoja kuri konsultavo, reiktu ir pas kitas, bet vis bijau unsure.gif ...o ir Klaipedoje ziuriu nera pas ka pasiklausti rekomendacijos....norisi kad butu uztikrintinumas ir tikrai geras rezultatas.....tai vat tyliai seksiu Jusu dziugesius ir gal pati subresiu, nes labai noreciau tureti graia sypsena, kuri dabar kelia diskomforta unsure.gif

tikrai nera ko laukti, paskui tik bus gaila, kodel anksciau to nepadriau ir galejau seniai tureti grazia sypsena. Klaipedoje rekomenduoju Liatukiene, pusbroliai pas ja tvarkesi, nuostabus rezultatas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2013 06 27, 09:31)
tikrai nera ko laukti, paskui tik bus gaila, kodel anksciau to nepadriau ir galejau seniai tureti grazia sypsena. Klaipedoje rekomenduoju Liatukiene, pusbroliai pas ja tvarkesi, nuostabus rezultatas drinks_cheers.gif

aga, dabar vat dar turiu plana, kad jei pasakytu kad po dvieju metu tikrai tureciau grazia sypsena eiciau iskart....aciu uz padrasinima, ir gydytojos rekomendacija....

mane vis gasdina mintis, kaip jie pasislenka sitai stipriai is savo vietu, gi visa fizionomija keiciasi burnoj, dantys keliauja is vietos, kaip ju tvirtumas, neiskris be laiko biggrin.gif bet grazias sypsenas pamacius tik paskatina.....o jei ir bribresiu reikalui, tai ir pavazinet turbut nebutu baisu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2013 06 25, 21:41)
As jau anskciau esu rasius, kad si gydytoja man pasirode visiskai nekompetetinga, sumokejus pinigus uz konsultacija visa laika buvo prasneketa vos ne ,,apie ora,, nepasake visiskai nieko apie mano atveji nei kokius breketus rekomenduotu nei apie gydyma-nieko, kai tuo tarpu nuejus pas kita ortodonte viskas buvo pasakyta per 5 minutes. bet spresti jums kur ir pas ka gydytis.

Tyliai skaitau jūsų temą, nes pati breketus virš metų nešioju ir noriu paprieštarauti šiai nuomonei. Pati buvau pas tris ortodontes konsultacijai ir pasirinkau būtent Bučinskienę, nes ji vienintelė išklausė ko noriu, papasakojo kokie įmanomi mano tikslų pasiekimo būdai, atsakė į visus klausimus. Priešingai negu, pavyzdžiui, Latkauskienė - ji net nesiklausė mano nuomonės, susakė drąstišką gydymo planą su 2 dantų rovimais ir implantu už 15 000 litų sąmatą. Net į kalbas nesileido, kad man to visai nereikia. Susidarė įspūdis, kad yra suinteresuota savo darbų galerijos pavyzdžiais, o ne paciento lūkesčiais.
Vienintelis trūkumas, kad Bučinskienė išėjo į dekretines, tad dabar kelis mėnesius "kabėsiu", nors, pradėjus gydymą, planas buvo iki birželio gydymą pabaigti.
Atsakyti
QUOTE(limma @ 2013 06 27, 10:59)
aga, dabar vat dar turiu plana, kad jei pasakytu kad po dvieju metu tikrai tureciau grazia sypsena eiciau iskart....aciu uz padrasinima, ir gydytojos rekomendacija....

mane vis gasdina mintis, kaip jie pasislenka sitai stipriai is savo vietu, gi visa fizionomija keiciasi burnoj, dantys keliauja is vietos, kaip ju tvirtumas, neiskris be laiko biggrin.gif bet grazias sypsenas pamacius tik paskatina.....o jei ir bribresiu reikalui, tai ir pavazinet turbut nebutu baisu biggrin.gif

Paskatinsiu greiciau bresti, nes pasiruosimas gali dar uztrukti. Mano pusbroliai konsultacijos lauke puse metu, rasykites jai, pradesit judeti ir pati nepajusit, kaip reikalai eina i prieki. Man greitai bus metai nuo tada, kai nusprndziau, jog viskas tikrai deduosi ir tuoj svesiu septynis menesius, kai su breketais, nebuvo ne dienos, jog gaileciausi, kam juos uzsidejau ir noreciau ankstesnes situacijos burnoj smile.gif
Atsakyti
Antroji diena. Dantukų neskauda, bet, atrodo, lūpos, gleivinė ir visa kita - patinę, kažkaip ne itin puikiai jaučiuosi. Bet užtai nebebijau šypsotis! Nors niekas dar nepasikeitė, bet jau vakar šypsojausi. Ir nebesijaučiu negraži, kaip tik atvirkščiai - kažkuom net pradėjo patikti kaip aš atrodau su breketais. smile.gif
Beje, pasirodžiau albumiuke. blush2.gif
Atsakyti
takemyscars, centrai jau beveik vietoj atrodo blink.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Metamorfozė @ 2013 06 27, 12:35)
Antroji diena. Dantukų neskauda, bet, atrodo, lūpos, gleivinė ir visa kita - patinę, kažkaip ne itin puikiai jaučiuosi. Bet užtai nebebijau šypsotis! Nors niekas dar nepasikeitė, bet jau vakar šypsojausi. Ir nebesijaučiu negraži, kaip tik atvirkščiai - kažkuom net pradėjo patikti kaip aš atrodau su breketais. smile.gif
Beje, pasirodžiau albumiuke.  blush2.gif

Lauksim pokyciu, man kai issitiesino dantys, tai su breketais jauciuosi net grazesne, nei buvau be ju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(limma @ 2013 06 27, 09:26)

Sveikos, as irgi i jusu kompanija 4u.gif . Vakar man suklijavo breketus, klp Liatukiene. Labai maloni daktare ir paaiskina viska gerai. Ilgai abejojau del sitos proceduros, nes man reikejo 4 dantis traukti, o man jau ir metu nebe 20, buvo baisoka. Beveik puse metu po konsultacijos svarsciau ar verta, bet pasiryzau, nes tai mano viso gyvenimo svajone, tureti tiesius dantis. Dabar tik skauda dantis ir sunku valgyt smile.gif
Atsakyti
Prisiduodu po vizito 4u.gif Vel pakeite abu lankus, gavau naujus elastikus-trumpesnius (su gorila) dienomis nesioti tik kaireje puseje iskart du elastikus, nakti ant abieju pusiu. Sake labai patenkinta vaizdu ir sakandis graziai taisosi. Kitas vizitas po 4 sav. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Papildziau albuma 4u.gif blush2.gif
Atsakyti