QUOTE(Highlander @ 2013 08 28, 22:37)
Wow, labai gražu

Reiktų su orto pasitarti apie lūkesčius

Man irgi gražiau, kai daugiau dantų matosi, šypsantis nėra tų "trikampiukų" (nebent fotosesijai išsivėpiu kiek sveikata leidžia), dėl ko esu labai patenkinta

Nepamenu, kaip prieš breketus buvo, o ir foto nerasčiau, nes niekada nesišypsodavau tiek, kad dantys matytųsi

Manieji beligatūriniai, manau gal jie man būtų galėję praplėsti šypseną. Tokių įtarimų turiu dėl šio
VIDEO. O kokie tavieji breketai? Klausiu, nes tikrai neskiriu paprastų keramikinių ar safyrinių nuo beligatūrinių keramikinių, man taip pat atrodo
Ačiū
Pas mane paprasti keramikiniai viršuje

Matosi aplink breketą tokios gumelės ir jie patys su spalva, o safyriniai mano nuomone tai permatomi, tik nežinau su gumelėm ar be.
O šitam video tai gal elastikai didžiausią darbą padaro? Nors man sakė greičiausiai nereikės elastikų, bet reikės su orto dar pasikalbėti
panos help, blm sudejo breketus siandien apacioje jau, kazkokia katastrofa, kaip valgyti? nesuprantu nesusieina tie dantys man normaliai, dar sukandima pakele, kad nekandziociaui breketu, tai dabar pasidariau kosytes, o kaip ja suvalgyti? kazkokia nesamone nesikramto man doh.gif
Man irgi uždėtos ant 2 krūminių dantų tokios plombos, kad negalėčiau sukąsti dantų, kadangi turėjau kryžminį sąkandį, bet žinok greitai pripratau ir visokį maistą kramtau. Aišku tau sunkiau jei ir sąkandį pakėlė ir apačioj breketus sudėjo vienu metu. Bet laikykis, po savaitės bus geriau