Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 60 tema

O kada vizitas?

Man jau trečiadienį, kaip laukiu kuom čia man jis baigsis unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, ar galima detis breketus, jei turi karuneliu ant dantu?
Atsakyti
Mano vizitas ketvirtadieni
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 08 27, 07:36)
Mano vizitas ketvirtadieni

Gal tas pirmuks stos i vieta? rolleyes.gif
Atsakyti
lauksim nuotraukyciu pasiziureti mirksiukas.gif

man tik iskilo klausimas, ar gali taip greit jaustis poveikis ir pradet judet dantys?
[/quote]

Sveika prisijungus smile.gif Aš savo sapnus, matyt, paauglystėj su plokštele atsapnavau. Dabar - ramybė, nors būtent dėl tų košmarų labaiusiai bijojau iš tikrųjų... Stiprybės! 4u.gif
Atsakyti
Labas, merginos,

mano breketukams vakar suėjo du mėnesiai. Nežymius pokyčius jau matau. Papildžiau albumiuką. Daug visokių problemėlių, labai laukiu savo pirmojo vizito, kuris nusikėlė dviems savaitėms.. Dabar tik rugsėjo 4 d. apsilankysiu pas ortodontę.
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2013 08 27, 07:56)
Gal tas pirmuks stos i vieta? rolleyes.gif

zesim ka pasakys apie ta pirmuak...
beveik du menesiai praejo po vizito...
Atsakyti
Pagaliau man nueme breketus !!!!! thumbup.gif ziauriai dziaugiuos, dantys tokie malonus , slidus, nepalyginsi su tuo kai viska braizydavo tie breketai.. istikruju tai dantys atrodo milziniski blink.gif nieko , gal priprasiu.. biggrin.gif apacioj pakliavo vielute...tai omg...ar as cia viena ja taip jauciu ? mane ji siek tiek erzina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Hilalla @ 2013 08 27, 20:28)
Pagaliau man nueme breketus !!!!! thumbup.gif ziauriai dziaugiuos, dantys tokie malonus , slidus, nepalyginsi su tuo kai viska braizydavo tie breketai.. istikruju tai dantys atrodo milziniski  blink.gif  nieko , gal priprasiu.. biggrin.gif apacioj pakliavo vielute...tai omg...ar as cia viena ja taip jauciu ? mane ji siek tiek erzina  schmoll.gif

Sveikinimai!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Lauksim Hollywood'o albumėlyje 4u.gif
Atsakyti
Pagaliau man nueme breketus !!!!! thumbup.gif ziauriai dziaugiuos, dantys tokie malonus , slidus, nepalyginsi su tuo kai viska braizydavo tie breketai.. istikruju tai dantys atrodo milziniski  blink.gif  nieko , gal priprasiu.. biggrin.gif apacioj pakliavo vielute...tai omg...ar as cia viena ja taip jauciu ? mane ji siek tiek erzina  schmoll.gif

Sveikinimai dideliausi! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kokia ta vielute? Imesk foto. rolleyes.gif
Prie dantu dydzia turetum apsiprast.
Atsakyti

Sveikinu 4u.gif

as tikiuosi rytoj suzinot nuemimo data.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Hilalla @ 2013 08 27, 19:28)

svekinu!!!!!!!!!

nu pasakysi uz menesio kito- ar pripratai

man uz 3 sav sekantis vizitas.
ir virsus man jau grazus smile.gif nenoriu kaip pas kolega kad dantys ziuretu i prieki.. unsure.gif
pusmecio progra pasipildziau albuma bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 28 rugpjūčio 2013 - 10:11