Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 60 tema

QUOTE(limma @ 2013 07 02, 09:15)
supratau...ji jau be spalio net neregistruoja doh.gif

sakau, man ziauriai pasiseke bigsmile.gif iki spalio jau manau baigsiu gydyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 07 02, 10:32)
sakau, man ziauriai pasiseke  bigsmile.gif iki spalio jau manau baigsiu gydyma  smile.gif

Tikrai taip, čia kaip kam pasiseka blush2.gif Aš kadangi laukiau labai ilgai konsultacijos pas Latkauskienę, o kai nepatiko, tai irgi supanikavau doh.gif Kadangi breketavausi prieš Kalėdas, Naujus metus, tai manoji orto sakė, kad pasisekė man taip greitai, nes visi po didžiųjų švenčių nori thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2013 07 02, 10:40)
Tikrai taip, čia kaip kam pasiseka  blush2.gif  Aš kadangi laukiau labai ilgai konsultacijos pas Latkauskienę, o kai nepatiko, tai irgi supanikavau  doh.gif  Kadangi breketavausi prieš Kalėdas, Naujus metus, tai manoji orto sakė, kad pasisekė man taip greitai, nes visi po didžiųjų švenčių nori  thumbup.gif

Manes dar pora kartu pasitikslino ar tikrai noriu pries sventes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2013 07 02, 11:24)

As ir nustebus, kad tokios eilas, nes papuoliau be problemu, o ir galejau detis betkada kada man patogu biggrin.gif O norejau kovo pabaigoje, tai orto. atkalbejo, sake geriau pavalgyk per velykas ir ateik po ju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2013 07 02, 11:24)

Ir visai geros šventės thumbup.gif Aš iš šeimos narių ir artimiausių draugų gavau Kalėdoms visko, ko reikia breketų priežiūrai, vokelių su užrašu "BREKETAMS" biggrin.gif Skųstis negaliu, nedvejodama vėl dėčiausi prieš šventes thumbup.gif
Atsakyti
as manau kad eiles tokios nes dbr visi atostogaus tai ir neima nauju zmoniu smile.gif o siaip labai dziaugiuosi nes ir taip as pas Budriene po 40 minuciu eilej sedziu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 07 02, 12:08)
as manau kad eiles tokios nes dbr visi atostogaus tai ir neima nauju zmoniu  smile.gif o siaip labai dziaugiuosi nes ir taip as pas Budriene po 40 minuciu eilej sedziu  doh.gif

oho mane tai nervintu, vis tiek ir savo laika planuojies i darbus reikia, negali taip sedeti ir laukti, kiek nori
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 07 02, 08:54)
Labas, man labai pasiseke, as tebuvau pas viena ortodonte, konsultacijos laukiau gal savaite o breketus turejau dar po savaites  bigsmile.gif siandien uzdejo trukstama breketa, o virsuj kazkokias gumeles, leidzia dantukus sake.  smile.gif

kurios spalvos gumytes?
Papildyta:
QUOTE(limma @ 2013 07 02, 09:15)
supratau...ji jau be spalio net neregistruoja doh.gif

OGO! tikrai mum pasiseke!
Papildyta:
QUOTE(bio @ 2013 07 02, 10:24)

as per valentinke atsisakiau detis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Highlander @ 2013 07 02, 10:50)
Ir visai geros šventės  thumbup.gif  Aš iš šeimos narių ir artimiausių draugų gavau Kalėdoms visko, ko reikia breketų priežiūrai, vokelių su užrašu "BREKETAMS"  biggrin.gif  Skųstis negaliu, nedvejodama vėl dėčiausi prieš šventes  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O aš belaukiant vienos konsultacijos (~2 mėn.), pasiskambinau kitur ir jau po penkių dienų patekau ten. Ortodontė patiko ir kitų konsultacijų nebelaukiau.

Šian nufotografavau savo dantukus ir lyginau su ankstesnėmis nuotraukomis. Deja, jokių pasikeitimų nematau. sad.gif Aišku, nėr ko norėti stebuklų po šešių dienų, bet taip nekantrauju pamatyti pirmuosius pokyčius.. Pirmomis dienomis bent kažkoks tempimas jautėsi, o dabar visiškai nieko.
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2013 07 02, 11:15)
oho mane tai nervintu, vis tiek ir savo laika planuojies i darbus reikia, negali taip sedeti ir laukti, kiek nori

bet zinok man uzsidarineja tarpukai bigsmile.gif uzisdare apacioj, mazas mazas liko virsuj, uzdejo kazkokia gumele, sake dabar leis zemyn dantukus bigsmile.gif biski maudzia apacia bet pakenciama, manau, mano kancios jau praeityje bigsmile.gif
Atsakyti
Katik pirmakart užsidėjau elastikus, labai jau keistas jausmas, įdomu pasidarė ar visoms jų reikia, ir kokia jų paskirtis sakandžiui, ar kad dantys žemiau nusileistų?
Atsakyti
QUOTE(miaumiau25 @ 2013 07 02, 21:17)
Katik pirmakart užsidėjau elastikus, labai jau keistas jausmas, įdomu pasidarė ar visoms jų reikia, ir kokia jų paskirtis sakandžiui, ar kad dantys žemiau nusileistų?

turbut sakandziui, nes man nereikia. man dantukus lenkia zemyn kazkokiom gumelem, ja apvynioja breketus g.gif
Atsakyti