QUOTE(Highlander @ 2013 06 28, 16:03)
Taigi, atradusi savąją orto, pradėjau ortodontinį gydymą be dantų rovimo (manoji orto viską susakė, apie rovimą net neužsiminė, o kai paklausiau, man pasakė tiesiai šviesiai: aš tau dantų neraučiau ir net jei įsispirtum rauti, atsisakyčiau gydymo, nenoriu, kad vėliau gyvenime mane keiktum, kam tau pagadinau). Ir ką gi, po pusmečio dantys visi daugmaž lankę, dantys jokiais būdais neatsikišę, veido forma ir profilis pagražėjęs ir džiaugiuosi savo pasirinkimu. Taigi, merginos, jei mąstote apie ortodontinį gydymą, nueikite bent į tris konsultacijas, nepasiduokite spaudimui, kad orto, kuris pats geriausias, tuo gydymo metodu ir reikia sekti, o klausykite savo vidinio balso
Žinau, kad keistas patarimas, bet sava nuojauta ir patraukęs orto bus geriausias sprendimas 

Visiskai pritariu. As pradejau savo gydyma be rovimo, kai aprasiau savo ispudzius po pirmos konsultacijos buvau, kai kuriu uzsipulta del to, kad smeiziu gera ortodonte (tai nebuvo Latkauskiene) ir jog paskui pas ja su gelemis turesiu eiti noredama atsiprasyti. Mano gydymas vyksta puikiai, jau po ę menesiu nepasiteisino pries tai issakytos orto prognozes. Buvau pas mano atveju nekompetetinga, statiska ir ribota orotodonte. Dziugu, kad yra kam ji gali padeti, o as asmeniskai dziaugiuosi, kad nepasidaviau gasdininmams ir nuejau pasikonsultuoti ir kitur. Visom patariu neapsiriboti viena konsultacija ir kaip Highlander sake pasikliauti nuojauta

Papildyta:
QUOTE(Tresor @ 2013 06 30, 10:35)
Na o as po keturiu dienu jau busiu be breketu

Pasitikslink pas orto, bet man atrodo, jog galima

Papildyta:
QUOTE(limma @ 2013 06 30, 10:20)
sarasas atsidaro, tik kad ten atsiliepimu neraso, tik gydytoju pavardes ir kokie breketai pas merginas ir kada uzdeti
as tai sedziu skaitau kelias atgalines tema ir bandau susidaryti bendra vaizda.....skausmingas reikalas tie breketai

as tai sedziu skaitau kelias atgalines tema ir bandau susidaryti bendra vaizda.....skausmingas reikalas tie breketai

Matydamos sarasa kitos nares gali asmeniskai kontaktuoti ir gauti atsiliepimus apie rupima ortodonte

o del skausmo labai individualu, man dar kazkiek skaudejo, kai pakeite pirmus lankus, o dabar jokio skausmo nejauciu po proceduru, ortodonte is manes jau juokiasi, sako pasakyk, kad nors truputi skaudejo

Nuo nauju elastiku atsirado tarpai, jau po poros valandu su jais, atsirado vietos, kur priekininiams judeti ir centrui suktis tinkama linkme