Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Sveikos, gal kas Kaune matėt phapiopedilum pirkti? Pravažiavau bazės niekur nemačiau, gal kas neblogom kainom užmatėt? Gali būti ir jau pražydėjusi, baisiai noriu... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eiryn: 12 lapkričio 2013 - 12:54
Kas liečia lietaus vandenį - ar atsargas reikia sandėliuoti vėsiai ar tinka kambario temperatūra? 4u.gif
Atsakyti
Kukliai tik 4 žiedukai, bet kaip lapkritį ir gerai:)
Masdevallia floribunda
user posted image
Atsakyti
Siandien pastebejau, kad epidendrum ilense auginasi nauja ugli bigsmile.gif ir aplamai matau, kad pagaliau baiges adaptacija. Labai bijojau , kad galiu antra karta jo netekt, nes kaip ir pirmaji karta eme metyt lapelius, bet sikart panasu kad galgi susidraugausime.

Kokia tyla sikart kas liecia nauja zurnaliuko numeri unsure.gif jokio pristatymo isankstinio. Apie ka jis bus?
Atsakyti
Yra parašyta: http://www.orchids.l...yje-skaitykite/
Atsakyti
kambliukas, spaudžiu "like" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2013 11 14, 07:36)

Einu krapstyt pasto dezes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 11 14, 11:48)
Einu krapstyt pasto dezes  smile.gif

Aš jau gavau bigsmile.gif
Atsakyti
Man irgi katik atnese bigsmile.gif lelius miega, tai einu ramiai pavartysiu bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos, o kaip jus uzsisakinejat ta zurnaliuka? As irgi labai noreciau
Atsakyti
QUOTE(nigerita @ 2013 11 15, 10:57)
Merginos, o kaip jus uzsisakinejat ta zurnaliuka? As irgi labai noreciau

Aš gaunu laišką iš Ramūno Pileičiko dėl žurnalo ir prenumeratos. Galit parašyti jam. Jis nurodys sąskaitą ir kaip elgtis norint užsisakyti smile.gif

http://www.orchids.lt/kontaktai/

aš dar mąstau ar reikia man tos prenumeratos. Šiems metams turėjau - visai smagu buvo gauti kaskart taip netikėtai. Nes jis retai būna tai spėji pamiršti kad turi gauti kažką ir tik bac yra biggrin.gif
Atsakyti
Seminaras Vilniuje lapkričio 30 d., šeštadienį, 12 val. 4u.gif
Seminaro tema: "Noriu savo orchidariumo...". Apie orchidariumus ir jų įrengimą papasakos Egidijus Pranaitis (orchidejos.lt).
Atsakyti