QUOTE(Indriuka @ 2013 08 06, 23:21)
Laba diena,
vis dažniau čia paskaitau. Mažius mano raudonais žandais, po trijų sav.gulsim darytis kraujo tyrimo. Man nėra aišku, kuo skiriasi lėtinės reakcijos nuo greitų reakcijų, ir kurias jų mums parodys kraujo tyrimas.
Dėl skalbiklių, parašykit, kokie tie natūralūs skalbikliai prašau.
Apskritai aš tik pradedu mokytis, kaip maitintis kitaip, o tai nėra lengva, visa mano šeima įpratus prie tų normalių, kasdienių produktų ir staiga persiorientuoti ir net to kiaušinio atsisakyti yra sunku. Aš jo aišku nevalgau, bet begalės mano ruošiamų valgių įeina kiaušinis. Mamytės, pasidalinkit, kaip sprendžiat tuos klausimus, ar darot sau (kas maitina) atskirai, nes pas mane dar trys vyrukai namie, tai sunku.
vis dažniau čia paskaitau. Mažius mano raudonais žandais, po trijų sav.gulsim darytis kraujo tyrimo. Man nėra aišku, kuo skiriasi lėtinės reakcijos nuo greitų reakcijų, ir kurias jų mums parodys kraujo tyrimas.
Dėl skalbiklių, parašykit, kokie tie natūralūs skalbikliai prašau.
Apskritai aš tik pradedu mokytis, kaip maitintis kitaip, o tai nėra lengva, visa mano šeima įpratus prie tų normalių, kasdienių produktų ir staiga persiorientuoti ir net to kiaušinio atsisakyti yra sunku. Aš jo aišku nevalgau, bet begalės mano ruošiamų valgių įeina kiaušinis. Mamytės, pasidalinkit, kaip sprendžiat tuos klausimus, ar darot sau (kas maitina) atskirai, nes pas mane dar trys vyrukai namie, tai sunku.
Greitos reakcijos yra greitos - iš karto pavalgius atsiranda simptomai. O lėtos reakcijos gali pasirodyt net po dviejų parų. Pastarąsias ypač sunku atsekti.
Alergologai tiria ūmias reakcijas IgE - imamas kraujas iš venos (nemažai). Lėtines reakcijas tiria lopo testais. Yra dar IgG testai, tačiau aš negirdėjau kad juos atliktų alergologai, dažniausiai juos daro homeopatai.
Taip, dėl maisto yra labai sunku, ypač jei namie dar nedidukai vaikai, nes jie linkę dalintis maistu. Pačioje pradžioje visi valgydavome pasislėpę (aš turbūt kokia porą mėn valgydavau tik vėlai vakare, kai užmigdavo

Iš skalbiklių rinkčiausi skalbimo rutulį. O natūralių skalbiklių dabar yra net prekybcentriuose, arba čia, ir čia. Ir nereikia tikėtis kad jie plaus taip kaip cheminiai, reikės ir pamirkyt, ir dėmes prieš skalbians muilu įtrint. Ir nepamiršt kelis kartus perskalaut.
Ir linkiu kuo ilgiau pačiai maitinti, bent jau mano patirtis yra tokia, kad nutraukus maitinimą AD stipriai paūmėjo.
Ir dar radau info kad šokinėti ant batuto yra labai sveika