Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija, kovojam toliau (2)

QUOTE(gatana74 @ 2013 07 28, 09:37)
Sveikos, kaip laikotės, vėl ateina karščiai, bijau net pagalvoti kaip reikės atlaikyti, mane karščiai žudo, krenta spaudimas (o jis ir taip žemas), buna silpna. O kaip jus tai atlaikote?

Sveikutes 4u.gif
O man kazkaip karstis visad budavo draugas.Tik va dabar,kai taip tvanku jauciuosi isglebusi ir nieko nesinori daryt,bet as labiau linkusi galvoti kad cia man veikia visi hormoniai vaistai kuriuose teko naudoti menesi laiko doh.gif tai dabar kol organizmas isvalys viska,reiks laiko.
O siaip del spaudimo tai as ji turiu labai seniai ir jis zemas.Tai irgi geriu kava nors irgi ribotai,nes feritinas zemas tai vartoju jam kelti gelezies preparatus. Tyroksina ir tybona ir as geriu 4 val.ryto nes kitaip ryte neiseitu islaukt valanda laiko negerus kavos doh.gif O siaip kontrastinis dusas,stengiuos vaiksciot,judet ir kai issijudinu atrodo visai ir neblogai thumbup.gif
Man kardiologe patare kai spaudimas krenta kad isgerciau gero konjako-bet man alkoholis feeee,neskanu-as tik raudona vyna geriu ir tai saldu blush2.gif be to,patare kad gerai rytinis paisdykavimas su vyru lotuliukas.gif rimtai,taip sake-bet as peleda-kai gaunu laiko miegui tai miegu ilgai,o kai reikia eit i darba,tai palieku vyra mieganti ir siaip man ne iki to,kai reikia anksti keltis.
Pas mus nulyjo kaip reikiant,bet kad vesu nepasakyciau.Trukumas oro,tvanku.Kaip kitoms mergaitems sekasi?
Atsakyti
O man siuo metu pertrauka nuo tikroksino kad atsistatytu TTH .
Ir tiesa pasakius savijauta gana gera, net karsciai taip nevargina thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamėja: 30 liepos 2013 - 19:15
Sveikos 4u.gif
karsta, bet man nera labai blogai, gal todel, kad man nuolat salta, net daktaras siandien paciupinejes pasake, kad as vesi visa...Tai va, buvau siandien pas Sidlauska, visai neblogi rezultatai smile.gif Rasau issamiai

TTH 50.7-->7.77-->3.74 0.400-4
FT4 7.12-->13.9-->14.3 11.5-22.7
FT3 4.75-->5.53-->4.79 2.3-6.3
ATPO 942--> >1000--->479 <35

Pirmi tyrimai atlikti 2013-04-16, antri 2013-05-28, paskutiniai vakar.

Kaip ir stojasi viskas i savo vietas (dziugu, kad ATPO taip sumazejo), tik kad pati skydliauke vis dar didele ir per paskutinius du menesius nesumazejo 20*20 ir 17*16. Padidino tiroksino doze, dabar gersiu kasdien po 75 ir vizitas po triju menesiu. Tik tas plauku slinkimas zudo doh.gif kada jis psibaigs, tikriausiai, kai islinks visi.

Dar del maziuko savo uzklausiau, tai jo nuomone tokia, kad jei TTH virs 2, tai reiketu gydyt tiroksinu unsure.gif nes jis svarbus labai siam augimo etape, plius per piena jis gauna tiroksino is manes, tai neaisku, kaip is tikruju jo skydliauke dirba. As nepaklausiau daktares tiksliu skaiciuku, pirmadieni tik pasiziuresiu, dar karta perklausiu Sidlausko po 3 men.
Atsakyti
QUOTE(piene_66 @ 2013 07 31, 17:35)
Sveikos 4u.gif
karsta, bet man nera labai blogai, gal todel, kad man nuolat salta, net daktaras siandien paciupinejes pasake, kad as vesi visa...Tai va, buvau siandien pas Sidlauska, visai neblogi rezultatai smile.gif Rasau issamiai

TTH 50.7-->7.77-->3.74  0.400-4
FT4 7.12-->13.9-->14.3    11.5-22.7
FT3 4.75-->5.53-->4.79    2.3-6.3
ATPO 942--> >1000--->479  <35

Pirmi tyrimai atlikti 2013-04-16, antri 2013-05-28, paskutiniai vakar.

Kaip ir stojasi viskas i savo vietas (dziugu, kad ATPO taip sumazejo), tik kad pati skydliauke vis dar didele ir per paskutinius du menesius nesumazejo 20*20 ir 17*16. Padidino tiroksino doze, dabar gersiu kasdien po 75 ir vizitas po triju menesiu. Tik tas plauku slinkimas zudo doh.gif kada jis psibaigs, tikriausiai, kai islinks visi.

Dar del maziuko savo uzklausiau, tai jo nuomone tokia, kad jei TTH virs 2, tai reiketu gydyt tiroksinu unsure.gif  nes jis svarbus labai siam augimo etape, plius per piena jis gauna tiroksino is manes, tai neaisku, kaip is tikruju jo skydliauke dirba. As nepaklausiau daktares tiksliu skaiciuku, pirmadieni tik pasiziuresiu, dar karta perklausiu Sidlausko po 3 men.

Rezultatai tikrai gereja,o ir ATPO mazeja thumbup.gif cia tai super thumbup.gif Sveikatytes ir kad tiroksinas tik viska sustatytu i vieteles 4u.gif O del maziuko,tikiuosi kad nereiks gerti tiroksino,o jei ir reiks tai gerai kad turi tokia rupestinga mamyte kuri juo taip rupinasi thumbup.gif
o kur tu daraisi tyrimus,ta prasme kurioj laboratorijoje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 07 31, 22:42)
Rezultatai tikrai gereja,o ir ATPO mazeja  thumbup.gif cia tai super thumbup.gif Sveikatytes ir kad tiroksinas tik viska sustatytu i vieteles 4u.gif O del maziuko,tikiuosi kad nereiks gerti tiroksino,o jei ir reiks tai gerai kad turi tokia rupestinga mamyte kuri juo taip rupinasi thumbup.gif
o kur tu daraisi tyrimus,ta prasme kurioj laboratorijoje blush2.gif

Aciu! Tikiu, kad viskas bus ok smile.gif
As lankausi Via Medicoj, Traku g., bet nesu tikra, ar jie patys daro tyrimus, gali but, kad sudare sutarti su kazkuo, ant atsakymu lapu nurodyta tik V.Kazanavicines ind.im.
Atsakyti
Kartojau ir aš tyrimus, net pačiai keista, bet džiaugiuosi, kovo mėn buvo TTH-26,06 FT4-0,624 o dabar TTH-2,79 FT4-15,96 ( norma 0,27-4,20 ir 12-22).Geriu 75 mg.Vadinasi gydytoja parinko tinkamą dozę. Tik va klausimas, kodėl vis dar jaučiu širdį? Kartais atrodo kad širdis persiverčia, ir tada jaučiuosi tikrai negerai. O gal reikėtu pas kardiologą pasirodyti? Net nebežinau. Ir plaukai slenka klaikiai, ypač matosi kai plaunu galvą, tada ant rankų būna vien plaukai.
Atsakyti
QUOTE(gatana74 @ 2013 08 01, 09:04)
Kartojau ir aš tyrimus, net pačiai keista, bet džiaugiuosi, kovo mėn buvo TTH-26,06 FT4-0,624 o dabar TTH-2,79 FT4-15,96 ( norma 0,27-4,20 ir 12-22).Geriu 75 mg.Vadinasi gydytoja parinko tinkamą dozę. Tik va klausimas, kodėl vis dar jaučiu širdį? Kartais atrodo kad širdis persiverčia, ir tada jaučiuosi tikrai negerai.  O gal reikėtu pas kardiologą pasirodyti? Net nebežinau. Ir plaukai slenka klaikiai, ypač matosi kai plaunu galvą, tada ant rankų būna vien plaukai.

Super 4u.gif o del sirdutes - tikrai verta pasiziuret pas kardiologus...as viena karta netiketai pas juos atsiduriau, isechoskopavo, pasirodo kazkoks priekines bures prolapsis, kad ir ka tai reikstu, reikia gert papildus sirdziai ir t.t. Del plauku - ta pati situacija pas mane, uzjauciu 4u.gif man jau 7 menesiai kaip intensyviai slenka doh.gif 3 menesiai kaip po gimdymo ir 4 men nuo tiroksino...Sidlauskas sake vakar, kad taip bus, kol neisslinks hormonu pazeisti plaukai doh.gif pradejau gert Biotina, kad skatint nauju plaukuciu augima, dar naudoju ampules ir sampuna, pradzioj labai efektyvu pasirode, bet dabar vel nieko gero, krenta kuokstais, plaut galva bijau.
Atsakyti
QUOTE(piene_66 @ 2013 08 01, 10:18)
pradejau gert Biotina, kad skatint nauju plaukuciu augima, dar naudoju ampules ir sampuna, pradzioj labai efektyvu pasirode, bet dabar vel nieko gero, krenta kuokstais, plaut galva bijau.

Kiek laiko pageret biotina? Jei slenka, bet tuo pat metu matote ataugancius plaukus, antenas, reiskia, viskas tvarkoj, naujai ataugantys plaukai tiesiog isstumia senuosius, nebegyvus.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 08 01, 09:20)
Kiek laiko pageret biotina? Jei slenka, bet tuo pat metu matote ataugancius plaukus, antenas, reiskia, viskas tvarkoj, naujai ataugantys plaukai tiesiog isstumia senuosius, nebegyvus.

Dar visai nedaug, vos savaitele. Atauganciu yra, bet ne tiek, kiek isslenkanciu, kaip sake kirpejas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(piene_66 @ 2013 08 01, 10:35)
Dar visai nedaug, vos savaitele. Atauganciu yra, bet ne tiek, kiek isslenkanciu, kaip sake kirpejas verysad.gif

Nu tai blyyyyn, paklausykit senos vilkes patarimo - pagerkit minimum pora menesiu, optimalu pusmeti, ir reguliariai, o ne "oi, ir vel pamirsau isgert". Pamatysit rezultata. Per savaite jokia priemone neparodys efekto.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 08 01, 09:44)
Nu tai blyyyyn, paklausykit senos vilkes patarimo - pagerkit minimum pora menesiu, optimalu pusmeti, ir reguliariai, o ne "oi, ir vel pamirsau isgert". Pamatysit rezultata. Per savaite jokia priemone neparodys efekto.

Tai as ir nesakau, kad nepadeda Biotinas smile.gif kalbejau apie ampules ir sampuna slankantiem plaukam, ju poveikis iskart pradejus naudot labai jautesi, tikriausiai toks kaip sokas plaukam buvo, bet dabar vel taip pat slenka, nu gal kazkiek maziau iskrenta sausu, bet slapiu - kruva. O Biotina gersiu saziningai rolleyes.gif tik velokai as cia susigriebiau...
Atsakyti
QUOTE(piene_66 @ 2013 08 01, 11:52)
Tai as ir nesakau, kad nepadeda Biotinas smile.gif kalbejau apie ampules ir sampuna slankantiem plaukam, ju poveikis iskart pradejus naudot labai jautesi, tikriausiai toks kaip sokas plaukam buvo, bet dabar vel taip pat slenka, nu gal kazkiek maziau iskrenta sausu, bet slapiu - kruva. O Biotina gersiu saziningai rolleyes.gif tik velokai as cia susigriebiau...

I isoriskai naudojamas priemones as ziuriu labai ir labai skeptiskai.
Svarbu, kad susigriebet, ir paklausykit mano patarimo, pagerkit kantriai ir ilgesni laika, situacija tikrai pageres. Pati va sedziu antenuota.
Atsakyti