Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose, 35 tema

QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 07 05, 20:44)
zinok, kiti tepalai degina arba saldo, cia normali reakcija.  4u.gif

Gal ir normali , bet labai jau skausminga , zinok ryte net asaros byrejo nes nezinojau ka daryti , nes baisiai skaudziai degino .. doh.gif verysad.gif ne ,ne . Gersiu toliau savo vitaminus (gliukozamina) ir stengiuosi neapkrauti smarkiai kelenu smile.gif
Atsakyti
As begioju kas antra diena po 5 km, i tarpa tomis dienomis pagal JM.

6 week six pack, man pirmas levelis zymiai labiau patinka nei 2 level, ir pirmas levelis sunkesnis nei 2, antrajame lygyje atrodo daugiau tokio kaip ir cardio.

killer buns ant tight super biggrin.gif

ir visos kitos jos programos. smile.gif

brazil but lift turiu kompe, bet mane tas diedas nervin, bandziau daryt bet tas akcentas doh.gif

valgau ledus, vat ir po sportu man doh.gif
Papildyta:
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 07 05, 22:48)
Gal ir normali , bet labai jau skausminga , zinok ryte net asaros byrejo nes nezinojau ka daryti , nes baisiai skaudziai degino ..  doh.gif  verysad.gif ne ,ne . Gersiu toliau savo vitaminus (gliukozamina) ir stengiuosi neapkrauti smarkiai kelenu  smile.gif

na jei jau su asaromis, kazkas tada netaip buv 4u.gif
vaikysteje man kelenai, sanariai labai skaudedavo, tad mama tepdavo ivairius tepalus, uzpiltines ir pan., daug bemiegiu naktu buvo, kaitintadvo, po poros valandu uzmiegi, vel nakti uzeina. ir dabar kai keiciasi oras, skauda, dabar uzsivinioju avies vilnos kazkoki spec. dalyka, pirkta is tu visu zepter tipo prekybininku, kaitina, bet padeda.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 07 05, 22:44)
zinok, kiti tepalai degina arba saldo, cia normali reakcija.  4u.gif

Labą vakarą, į tepalų temą ir aš biggrin.gif Nuo ano karto sporto kažkaip gavau tokią mini žasto traumą, tai irgi prisitepiau, kad gytų. Aš dievinu lenkų spasatelnyj krug, kuris kažkodėl aprašomas rusiškai. Labai nebrangūs, neprikišti labai šūdo ir efektyvus tepalai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 07 05, 22:53)

killer buns ant tight super biggrin.gif

ir visos kitos jos programos.  smile.gif
brazil but lift turiu kompe, bet mane tas diedas nervin, bandziau daryt bet tas akcentas doh.gif

Killer buns and tight, man irgi patiko, pakankamai paprakaituodavau thumbup.gif
Jo, tas vyras siaubingas, mane erzina žiauriai, ta kalbėjimo maniera jo doh.gif Bet nusprendžiau nebedaryt Butt lift'o, tik JM pasiliksiu Body Revoliution, bijau prisidirbti, juk mano antsvoris vien +10kg,o ten tai strikt ir strakt vien, įtupstų milijonas, pritupimų. Man Tracy Anderson patinka, kad ant kilimėlio kojytes pakilnoji, o ne droži sąnarius šokinėjant su tokiu svoriu.
rolleyes.gif
Atsakyti
Aš ką tik po treniruotės thumbup.gif Buvo pertrauka su sportais dėl diplominio ir gynimosi, bet jau viską baigiau pagaliau. Tokia gera savijauta dabar, nors jaučiu, jog ryt nepajudėsiu po šiandienos treniruotės biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif
Prisiduodu su 20min namie sporto su svarmenim, o tada 3km bėgimo :} atsigavimui braškės (mm)
Bet noriu pasiskųst, visai man nri svoris, nei apimtys nekrenta, ir bėgioju, ir du svarmenim pasikilnoju, o kaip nieks nejuda taip nejuda :/ aišku su maistu būna nukrypimų, bet tikrai nedaug :/ tai jaučiu greit motyvacija pradings jei ir toliau taip :/
Atsakyti
QUOTE(Red&Red @ 2013 07 07, 12:10)
Sveikos ax.gif
Prisiduodu su 20min namie sporto su svarmenim,  o tada 3km bėgimo :}  atsigavimui braškės (mm) 
Bet noriu pasiskųst,  visai man nri svoris,  nei apimtys nekrenta,  ir bėgioju,  ir du svarmenim pasikilnoju,  o kaip nieks nejuda taip nejuda :/ aišku su maistu būna nukrypimų,  bet tikrai nedaug :/ tai jaučiu greit motyvacija pradings jei ir toliau taip :/

Gal reiktu biski daugiau pabegti . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 07 07, 14:39)
Gal reiktu biski daugiau pabegti . smile.gif

Mažiau bėgu kai sportuoju dar ir su hanteliais, bet šiaip bėgu apie 40-60 min g.gif
Atsakyti
QUOTE(Red&Red @ 2013 07 07, 14:52)
Mažiau bėgu kai sportuoju dar ir su hanteliais, bet šiaip bėgu apie 40-60 min  g.gif

O gal nelabai yra ką mesti? g.gif Kuo žmogus turi mažiau antsvoriuko, tuo jį sunkiau numesti, dažnai ir sunkiausia būna tuos varganus 5kg nusimesti biggrin.gif

Norėjau pasidomauti kas sportuoja su Jillian ką parekomenduotumėt kas labiausiai patiko ar ką net kartotumėt? ax.gif Turiu prisisiuntus visą jos kolekciją ir niekaip neapsisprendžiu ar daryti body revolution, ar vis dėl to 30 day shred ar dar kažkurį kitą, ar kombinuoti skirtingus kasdien ax.gif tikslas - išsiryškinti, dar labiau viską sustangrinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Panikė @ 2013 07 07, 19:29)

Norėjau pasidomauti kas sportuoja su Jillian ką parekomenduotumėt kas labiausiai patiko ar ką net kartotumėt? 

Aš kartoju Body revoliution, prieš metus dariau pirmą kart, dabar kartoju iš naujo. Man patinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba diena, atsiprašau, jog klausiu šioje temoje apie bėgimą. Tačiau jums prakalbus tapo man svarbu - nepabėgu ilgiau 15-20min. - mano vargas bergždžias? geriau namuose pagal kokią programą sportuoti tuomet? Priaugau labai nemažai svorio po dietų... Svarstau, ko vėl imtis, nes itin liūdna tapo šiuo metu į save žiūrint verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Panikė @ 2013 07 07, 18:29)
O gal nelabai yra ką mesti?  g.gif 

Tai va, kad man kokius 8-10 reiktų biggrin.gif 1 numečiau per vieną savaitę, ir psio sustojau, nors dar daugiau dirbu sad.gif
Atsakyti