Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose, 35 tema

QUOTE(jovka @ 2013 06 22, 21:35)
Iš aprašymo, taisakyčiau, kad mano figūra. Ti pilvuką jau pavyko susitvarkyt.  bigsmile.gif

Saunuole tu thumbup.gif

Na jis nera pas mane baisiai atsikises , bet turiu turiu ten rieebalo :DNieko nuo pirmadienio vel sportas , ir normali mityba .. Kelenai mano jau nebeskauda , tik biski braska , kai lankstau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 06 23, 02:23)
Saunuole tu  thumbup.gif

Na jis nera pas mane baisiai atsikises , bet turiu turiu ten rieebalo  :DNieko nuo pirmadienio vel sportas , ir normali mityba ..  Kelenai mano jau nebeskauda , tik biski braska , kai lankstau  doh.gif

Riebalą tik mityba gali susitvarkyti, sportas padeda, kai dėl silpnų raumenų gali būti netaisyklinga laikysena ir atsikišęs pilvas, bet kartu su presu ir nugarą būtina stiprinti. Odai stangrinti sportas gerai, taip pat ir masažai.
Sportas man padėjo šiuo klausimu, riebaliuko truputį yra, bet jis man neypatingai maišo, baisiausia, kad odos perteklius toks sad.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 06 23, 02:23)
Saunuole tu  thumbup.gif

Na jis nera pas mane baisiai atsikises , bet turiu turiu ten rieebalo  :DNieko nuo pirmadienio vel sportas , ir normali mityba ..  Kelenai mano jau nebeskauda , tik biski braska , kai lankstau  doh.gif

Realiai tai mieko aš ten daug nepadariau, tik laikyseną pakoregavau. Kažkaip po gimdymų buvo pagadinta ji pas mane blush2.gif

mylimuke, dėl odos pertekliaus, tai oda labai po truputį traukias, gal pas tave per mažai laiko po gimdymo praėjo.
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2013 06 24, 15:07)
mylimuke, dėl odos pertekliaus, tai oda labai po truputį traukias, gal pas tave per mažai laiko po gimdymo praėjo.

Nu ne, cieli 6 metai unsure.gif Be to, strijų yra po bamba, tai matyt jau niekad nebus gražiai sad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, grizo atostogautoja pas jus biggrin.gif Atostogos buvo geros, nors po ju norisi tik pailseti lotuliukas.gif nusivarem nuo koju, o begalinis karstis nebuvo musu draugas, bet esam pilnom galvom ivairiu ispudziu blush2.gif dabar reikia namus tvarkytis, ir milijonas skalbiniu laukia, visi namai apjaukti, tases sudetos sen bei ten, koju ner kur padeti doh.gif dziaugiuosi uz sportuojancias, per atostogas siek tiek papilnejau, tai teks susiimti vel is naujo ir kratyti tuos lasinius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 06 24, 21:28)
Nu ne, cieli 6 metai  unsure.gif  Be to, strijų yra po bamba, tai matyt jau niekad nebus gražiai sad.gif

Strijos neišnyksta, bet gali tapt ne tokios matomos. 4u.gif

QUOTE(doviem @ 2013 06 25, 09:54)
Sveikos merginos, grizo atostogautoja pas jus biggrin.gif Atostogos buvo geros, nors po ju norisi tik pailseti lotuliukas.gif nusivarem nuo koju, o begalinis karstis nebuvo musu draugas, bet esam pilnom galvom ivairiu ispudziu blush2.gif dabar reikia namus tvarkytis, ir milijonas skalbiniu laukia, visi namai apjaukti, tases sudetos sen bei ten, koju ner kur padeti doh.gif dziaugiuosi uz sportuojancias, per atostogas siek tiek papilnejau, tai teks susiimti vel is naujo ir kratyti tuos lasinius blush2.gif

Smagu, kad gerai pailsėjot.

Va tik ko nesuprantu, kaip galima per atostogas papilnėt. Cia matyt pagal save sprendžiu blush2.gif
Atsakyti
Laba,
doviem, sveika sugrįžus. Gerai, kad laimingai viskas, visgi ilgos kelionės buvo.
QUOTE(jovka @ 2013 06 25, 16:05)
Va tik ko nesuprantu, kaip galima per atostogas papilnėt. Cia matyt pagal save sprendžiu  blush2.gif

Mes su MB irgi pastoviai dėl to stresuojame per atostogas, nes jei tik kas ekstremaliau, tai svoris tirpsta, kaulai ima šviesti doh.gif Gal tik nebent Palangoje gulint taip nebūna smile.gif
Atsakyti
Strijos neišnyksta, bet gali tapt ne tokios matomos.  4u.gif
Smagu, kad gerai pailsėjot.

Va tik ko nesuprantu, kaip galima per atostogas papilnėt. Cia matyt pagal save sprendžiu  blush2.gif

Su strijom jau susitaikiau, žinau kaip yra. Tiesiog dėl to, kad oda sutrūkinėjusi, galbūt dėl to ji ir nėra stangri. Nes virš bambos su pilvuku viskas gerai, jokių atsikišimų, o ir strijų nėra.

Per atostogas pilnėja tie, kurie ilsisi pasyviai ir atsipalaiduoja su maistu. Aš viena iš jų doh.gif
Atsakyti
Sveikos.
Grįžtu pas jus. Daug vargau su diplominiu darbu, tai nei sportavau, nei pas jus beužsukdavau. Beliko kitą savaitę apsiginti, tai po truputį grįžtu į ritmą. Kadangi oras neblogas iki šiol buvo, tai ir su dviračiu, ir su riedučiais pasivažinėdavau. DAr universitete ruošėmės šokių pasirodymui, tai irgi po kelias valandas kasdien praktikuotis teko. Tai jau kelinta diena kojas ir užpakalį skauda thumbup.gif

QUOTE(mylimuke @ 2013 06 25, 15:03)
Per atostogas pilnėja tie, kurie ilsisi pasyviai ir atsipalaiduoja su maistu. Aš viena iš jų 
Man irgi taip pat, bet man atostogos ir yra tam, kad mėgaučiuosi tuo, kuo noriu ir tiesiog atsipalaiduočiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo immer: 25 birželio 2013 - 17:01
QUOTE(mylimuke @ 2013 06 25, 15:03)
Su strijom jau susitaikiau, žinau kaip yra. Tiesiog dėl to, kad oda sutrūkinėjusi, galbūt dėl to ji ir nėra stangri. Nes virš bambos su pilvuku viskas gerai, jokių atsikišimų, o ir strijų nėra.

Per atostogas pilnėja tie, kurie ilsisi pasyviai ir atsipalaiduoja su maistu. Aš viena iš jų  doh.gif

na as kai grystu pas tevus i lt , tai visada papilneju .. Nes atostogos buna ramios be daug aktyvios veiklos , tai tik skanauji pastovei prie stalo smile.gif biggrin.gif
Atsakyti

na kadangi buvo be proto karsta arba mes tokie sunkiai pernesantys kartsti tai dienos ritmas buvo mazdaug toks: nuo 8-9 iki 12-13val vaikstinejimas tada pietus ir pietu pogulis pries kondicionieriu lotuliukas.gif ir tik apie 17-18val begam vel i miesta, na arba masinoj prasededavom daug laiko kai reikdavo nemazus atstumus iveikti rolleyes.gif ir maistu aisku megavomes, nors visokiu juros gerybiu neragavom net, per brangu mums pasirode kavinese valgyti rolleyes.gif

uztat dabar turesiu grazaus darbelio blush2.gif
Atsakyti
Sveika doviem 4u.gif

tai kiek paagai po atostogu? pagal ka sportuosi dabar? 4u.gif

as siandien isbegau 5 km per lietu lotuliukas.gif

tikejausi, kad skvalas baigesi, isbegau ir kai pradejo vel pilti lietus lotuliukas.gif

bet norejau save isjudinti, nes jauciu vasara, atostogas, tinguma, niekaip neissijudinu schmoll.gif
Atsakyti