Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose, 35 tema

Aš vakar pas gyd buvau svertis matuotis, pasirodo, paaugau 1,5 cm biggrin.gif tai dabar cieli 174, jau galiu eit į manekenes, didelius dydžius demonstruoti lotuliukas.gif Svoris svyruoja 64-65, kaip 12 klasėj flirt.gif
Atsakyti
Given444, mažiau streso siūlyčiau:)

Ūgis ir svoris tavo tai norma tikrai, bet gali būti, kad vis dėl to kūne yra dar likę nemažai riebalų ir per mažai lean muscle. Būna kūno tipas skinny fat.

Aš irgi esu iš tų paputžandžių, kai labai juoktis nuotraukose negaliu. Mano ūgis 170 cm, svoris 60 kg, nuotraukose išeinu baisiai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2013 06 26, 09:31)
Aš vakar pas gyd buvau svertis matuotis, pasirodo, paaugau 1,5 cm  biggrin.gif  tai dabar cieli 174, jau galiu eit į manekenes, didelius dydžius demonstruoti  lotuliukas.gif  Svoris svyruoja 64-65, kaip 12 klasėj  flirt.gif

kaip galima paaugti thumbup.gif ????
Atsakyti
mylimuke, atkreipiau demesi kad musu duomenys per 1-2-skaicius skiriasi...
mano ugis tai vienur 171 ar 172 rodo, o auksciausias kazkada bet 173.7cm rode... doh.gif cia priklauso, kada matuojiesi, vakarop pakrite diskai buna slanksteliu, zmogus esti 2-3-cm mazenis, netgi tiek. turbut mano vidurkis 172-173cm.

laukine prerija, aciu, 4u.gif na jei tu su savo 60kg, - mano siektinas svoris - atrodai juokdamasi taip atrodai. doh.gif prisiminiau savo suolo drauge. nu kojos - sakaliukas - raumens beveik nerasta, buna nusikudina nerealiai, o vat zandai, chabryte, tai platesni nei mano, ir veidas toks apvalus - ji visad verkdavo ir dauzydavo sau per zandus bigsmile.gif : tipo, kaip nuo ju sovri numest...sako: jei mane fotkintu is nuotraukos iki peciu, i jokias manekenes netikciau....o siaip tikrai kudena buvo.

del to lean muscle. tai apie pilva tikrai nera to lean muscle, bet apatine dalis kaip nulieta, g.gif o virsus-turbut tas virsus ir gadina vaizda. krutine kad ir sumazejus is DD-E, patapo D...nu bet vis tiek, viskas susideda...ir aisku nugaroj dar yr yr to riebalinio dalyko...sakes zodziu.... biggrin.gif

dar ta iskreipta veidrodziu karalyste. ar jums taip nebuna, ateina is tolo moteris, ir matosi stambiai-ar rubas sviesus, kelnes ypac jei baltos, eina vis arciau arciau, prieina visai - nu netgi kuda pasidaro, slaunys tikrai suformuotos, raumenukai mazi. o ryskus raumenys is tolo - vaje - storina tiesiog nerealiai. ir nesuprasi - moteris su pyrageliais ar svarsmenim sportuoja. kai dalyvavau kauno maratone, maciau ir ta musu maratoninke - nu sakau, is tolo negrazu tie raumenys - STOROS kojos - toks vaizdas ziurint i slaunis.
as cia del to rasineju, kad galvoju - vat kaip kitosm pavyks ir VAIZDA grazu ir FORMA suderint. g.gif o kitos atrodo raumeningos tik jei prikisi nosi lotuliukas.gif

dar viena atmenu biesinanti dalyka. mano mociute dievina ziureti sokiu projektus ir ypac i laibas merginu kojas. tos laibos - tai nesveikos, raumens nera, arba tokie jau lean, prie kaulu prilipe. ir kartais uzmeta replika: "vaje, kokia stora, ar jai negeda eit sokt...". nu ziuriu visaip i tas kojas - jos atrodo pacios tokios - sportiskos, patreniruotos, daugiau tos mases - ir vat, zmonems iskart kitas ispudis: stora doh.gif zodziu, vidurio nera. VIDUTINE. yra arba kuda arba stora ax.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 26 birželio 2013 - 09:03
QUOTE(given444 @ 2013 06 26, 10:01)
dar viena atmenu biesinanti dalyka. mano mociute dievina ziureti sokiu projektus ir ypac i laibas merginu kojas. tos laibos - tai nesveikos, raumens nera, arba tokie jau lean, prie kaulu prilipe. ir kartais uzmeta replika: "vaje, kokia stora, ar jai negeda eit sokt...". nu ziuriu visaip i tas kojas - jos atrodo pacios tokios - sportiskos, patreniruotos, daugiau tos mases - ir vat, zmonems iskart kitas ispudis: stora  doh.gif zodziu, vidurio nera. VIDUTINE. yra arba kuda arba stora  ax.gif  cool.gif

Laba diena,
tu matai, kokia naujoviška močiutė bigsmile.gif Tau reikia pas mano tete tuomet. Jis tai senovinis žmogus. Jam mano apvalios kojos - degtukai, rankos - degtukai, kaklas - degtukai. O storos mergos jam gražios bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 06 25, 20:17)
tai kiek paagai po atostogu? pagal ka sportuosi dabar? 4u.gif

2kg priaugau, bet kaip zinia pries kelione numeciau tuos 4 ir nelabai gerais budais juos meciau tad nesistebiu, kad priaugau, tuo labiau, kad vos tik man pasikeicia vanduo fsio... I wc rimtam nenueisiu, tai stengiausi valgyti jau viska kas padetu nueiti ir slyvas visokias ir melionus ir t.t. nieko gero schmoll.gif zodziu prasikankinau visas dvi savaites beveik ir tik grizus i lietuva galima sakyti nuejau. Del programos neapsisprendziu, norisi ir vienos ir kitos, norisi pasiimti kuria nors kur trunka kelis men tarkim ir po jos kazka kita, bet kol kas paieskose esu.

QUOTE(given444 @ 2013 06 26, 00:36)
as jau po palangos...doviem tai atleisk, visai nesuprantu. tyliai paskaitau visas temas ja (naturaliai), tai kiek raso - arba atsiprasineja, kad nesportuoja, arba serga, arba diplominis, arba keliones su papilnejimu...atrodo tikrai ne i sporto skyreli raso...nepyk doviem, ne as pirma taip replikuoju....

Jo gal ir teisi tu, turbut geriau man is sitos temos iseiti, nes is tikruju as cia nepritampu prie jusu visu tokiu sportisku. Vis randu pasiteisinimu nesportuoti.. geriau bus jei pasiliksiu tyli skaitytoja ir nebetrukdysiu jusu savo kvailom kalbom, pasiteisinimais ir t.t.

Linkiu visoms grazios ir sportiskos vasaros 4u.gif
Atsakyti
Nu va kaip paprasta, vietoj to kad susiimti ir sportuot, lengviausias variantas....trinktelt durim ir iseit smile.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2013 06 26, 10:48)
Nu va kaip paprasta, vietoj to kad susiimti ir sportuot, lengviausias variantas....trinktelt durim ir iseit smile.gif  doh.gif

nerasiau juk kad nesistengsiu susiimti, tiesiog nebenoriu erzinti cia tu, kurias erzinu savo pasiteisinimais del kiekvieno paslydimo ir t.t. tad geriau tyliai sau viena bandysiu kovoti su tais kg ir cm, o kadanors gal ir parasysiu cia, kai bus kokie rezultatai, nes dabar matau, kad erzinu kai kurias dalyves sios temos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 06 26, 09:33)
kaip galima paaugti thumbup.gif ????

Daug valgyti reikia lotuliukas.gif

QUOTE(given444 @ 2013 06 26, 10:01)
mylimuke, atkreipiau demesi kad musu duomenys per 1-2-skaicius skiriasi...
mano ugis tai vienur 171 ar 172 rodo, o auksciausias kazkada bet 173.7cm rode... doh.gif cia priklauso, kada matuojiesi, vakarop pakrite diskai buna slanksteliu, zmogus esti 2-3-cm mazenis, netgi tiek. turbut mano vidurkis 172-173cm.

Iš savo patirties žinau, kad su tais pačiais cm ir kg figūra gali laaabai skirtis. Pas mane per n metų lašiakai nuėjo nuo krūtinės ant šiknos ir leškų biggrin.gif Manau, ir tu pati visai kitaip atrodai su panašiais matavimais, nes aš tai dar biškį tešlė jaučiuos biggrin.gif

QUOTE(o-pa-pa @ 2013 06 26, 10:48)
Nu va kaip paprasta, vietoj to kad susiimti ir sportuot, lengviausias variantas....trinktelt durim ir iseit smile.gif  doh.gif

Reik vyrui jos pasakyt, kad dairytųsi namų kino lotuliukas.gif
Atsakyti
motyvacijos siek tiek

http://www.youtube.c...h?v=nhRzkGpdQdk
Atsakyti
labos sportininkės
sutingau šiek tiek, gal karštis iš vėžių muša, gal kad rezultatai nepasiekiami greit smile.gif

tai išsitraukiau dviratį iš balkono, sakau bent į darbą ir atgal pavažinėsiu, o kol grįšiu namo gal ir tingulys prasiblaškys blush2.gif

beje tie tokie motyvaciniai klipukai tikrai labai motyvuoja thumbup.gif norisi tiesiog darbe eit kokių pritūpimų daryt biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos! Kaip sekasi sportuoti/vasaroti? smile.gif
Jei darote pritūpimus, o ypač su svoriais, tai mano patarimas būtų, kad kasnors, iš šono, pažiūrėtų jūsų tūpimo techniką. Jei bloga kelių padėtis atliekant pratimą, tai labai apkrauna kelio sąnarį. To pasekoje prasideda skausmai. Jau nekartą esu minėjąs, jog pratimus reikia stengtis atlikti techniškai, nes taip labiausiai apkraunamas norimas raumuo bei sumažinama traumų tikimybė.
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 06 26, 10:32)
Sveikos biggrin.gif
Jo gal ir teisi tu, turbut geriau man is sitos temos iseiti, nes is tikruju as cia nepritampu prie jusu visu tokiu sportisku. Vis randu pasiteisinimu nesportuoti.. geriau bus jei pasiliksiu tyli skaitytoja ir nebetrukdysiu jusu savo kvailom kalbom, pasiteisinimais ir t.t.

Linkiu visoms grazios ir sportiskos vasaros 4u.gif

Neišeik, Doviem, tikrai visų neerzini, kiekvienas yra individualus, ir ieško savo kelio ar ne..? mirksiukas.gif
Man labai patiko tavo lažybos mirksiukas.gif
Atsakyti