mylimuke, atkreipiau demesi kad musu duomenys per 1-2-skaicius skiriasi...
mano ugis tai vienur 171 ar 172 rodo, o auksciausias kazkada bet 173.7cm rode...

cia priklauso, kada matuojiesi, vakarop pakrite diskai buna slanksteliu, zmogus esti 2-3-cm mazenis, netgi tiek. turbut mano vidurkis 172-173cm.
laukine prerija, aciu,

na jei tu su savo 60kg, - mano siektinas svoris - atrodai juokdamasi taip atrodai.

prisiminiau savo suolo drauge. nu kojos - sakaliukas - raumens beveik nerasta, buna nusikudina nerealiai, o vat zandai, chabryte, tai platesni nei mano, ir veidas toks apvalus - ji visad verkdavo ir dauzydavo sau per zandus

: tipo, kaip nuo ju sovri numest...sako: jei mane fotkintu is nuotraukos iki peciu, i jokias manekenes netikciau....o siaip tikrai kudena buvo.
del to lean muscle. tai apie pilva tikrai nera to lean muscle, bet apatine dalis kaip nulieta,

o virsus-turbut tas virsus ir gadina vaizda. krutine kad ir sumazejus is DD-E, patapo D...nu bet vis tiek, viskas susideda...ir aisku nugaroj dar yr yr to riebalinio dalyko...sakes zodziu....
dar ta iskreipta veidrodziu karalyste. ar jums taip nebuna, ateina is tolo moteris, ir matosi stambiai-ar rubas sviesus, kelnes ypac jei baltos, eina vis arciau arciau, prieina visai - nu netgi kuda pasidaro, slaunys tikrai suformuotos, raumenukai mazi. o ryskus raumenys is tolo - vaje - storina tiesiog nerealiai. ir nesuprasi - moteris su pyrageliais ar svarsmenim sportuoja. kai dalyvavau kauno maratone, maciau ir ta musu maratoninke - nu sakau, is tolo negrazu tie raumenys - STOROS kojos - toks vaizdas ziurint i slaunis.
as cia del to rasineju, kad galvoju - vat kaip kitosm pavyks ir VAIZDA grazu ir FORMA suderint.

o kitos atrodo raumeningos tik jei prikisi nosi
dar viena atmenu biesinanti dalyka. mano mociute dievina ziureti sokiu projektus ir ypac i laibas merginu kojas. tos laibos - tai nesveikos, raumens nera, arba tokie jau lean, prie kaulu prilipe. ir kartais uzmeta replika: "vaje, kokia stora, ar jai negeda eit sokt...". nu ziuriu visaip i tas kojas - jos atrodo pacios tokios - sportiskos, patreniruotos, daugiau tos mases - ir vat, zmonems iskart kitas ispudis: stora

zodziu, vidurio nera. VIDUTINE. yra arba kuda arba stora