as jau po palangos...doviem tai atleisk, visai nesuprantu. tyliai paskaitau visas temas ja (naturaliai), tai kiek raso - arba atsiprasineja, kad nesportuoja, arba serga, arba diplominis, arba keliones su papilnejimu...atrodo tikrai ne i sporto skyreli raso...nepyk doviem, ne as pirma taip replikuoju....
palangoj nesportavau

, bet daug vaiksciojimu buvo ir maistas vandeningas, gyvas, isimtys tik kepta duona su nealkoholiniu alum...nu ir ka

. apie pilva jauciaus grizusi lengvesne, laibesne...aina sau, koks fain super fain jausmas...
bet zinokit, ne ta norejau parasyt....nu kaip ziauriai susibiesinau...gavau baigiamojo vakarelio -darbinio - nuotraukas - i save pasiziurejau foto, ir abstulbau, nu nei atrodau sportavus, nei ka...nu siaubas tos foto, gal suknele aptempta, gal rakursas sonu, profiliu, kur isitempe po liemenuko petnesom viskas - visi lysni riebaliukai...nu siaubas siaubas, tik sypsena is nevilties nuejo...o jauciuosi pati sau pastangrejus normaliai ir siaip, mano duomenys 173/63-64kg...ir jei su tokiais duomenimis atrodau kaip ...gera tetule (tai patyliu...tuomet, kaip atrodo tos, kurios isvis turi antsvorio?.) plius zinot, kaip zmones sako: fotikas manes nemyli, esu nefotogeniska; dar ne veltui sakoma, kad objektyvas uzdeda - plius 5kg - ne veltui modeliai turi buti dar smulkesni nei manekenes - nu kazkas kosmaras

- raminu save, kad cia objektyvas taip vaizda pagavo, kad nesu tokia realybej...be to, veidas pas mane apvalokas, zandai pilni, tai kai isvis juokiuos ar chyza ismetus, tai apvali kaip bandele gaunuos.
sakysit kvailas stresas
is to strioko patyrinejau, ir atradau, kad ir kitos dvi mano koleges - siaip, viena ju tikrai kudesne kazkiek uz mane - taip pat atrodo stambiAU

...kazkokia nesamone

...o normaliai, tikrai normaliai, atrode tik VIENA - TA, kuri realybej isvis kaip anoreksike...tai isivaizduojat mergos ka daro vaizdas, fotikai ir ...tv. prisiminiau ir bunkes zodzius: siaip mano svoris geras ir t.t. bet kai esi scenoje - esi 5kg sunkesnis kai tave filmuoja - taigi, turi buti 5kg lengvesnis - sventa teisybe..,..
uzjauciu tuo paciu tv zvaigzdes ir filmu herojus...ne juokai. tevai buvo jav vaskiniu figuru muziejuj. tai dzieve dzieve...tetis sake, stovejo prie vienos moters liemens, mane , kad viena ranka ja apims... o ne neva filme - ji atrodo "normaliai"....
nu pavariau, - blondiniski mano nervai, bet visgi...susiko man nuotaika tos foto nerealiai...nu vistiek...po sitiekos sporto, hm...
maziau fotkintis MAN reikia....ir zvengt:) (nes tada zandai issprogsta

arba priimt save tokia, kokia objektyvas parodo....(nors kartais tas apvailainumas tiesiog siutina, ziurint i foto)...