Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose, 35 tema

QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 06 25, 21:17)

as siandien isbegau 5 km per lietu lotuliukas.gif

Oho...Saunuole thumbup.gif O as siandien vos istempiau per toki karsti, bet vistiek gerai pasportavau. Marskinelius grezti buvo galima biggrin.gif
Atsakyti
Na ka nuejau snd sportuoti , po savaites pertraukos . Bet mano kelenai kelia aliarma vistiek ..Nzn ka daryti nenoriu sustoti sportuoti , vet ir nenoriu prisizaisti , nejuokai .
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 06 25, 22:52)
Na ka nuejau snd sportuoti , po savaites pertraukos . Bet mano kelenai kelia aliarma vistiek ..Nzn ka daryti nenoriu sustoti sportuoti , vet ir nenoriu prisizaisti , nejuokai .

Gal bandyk gydytojui pasirodyti ir pasikonsultuoti? As irgi ta pati dalyka planuoju...Nors man kai pasportuoju maudzia, o kita ar dar kita diena praeina, bet galvoju vistiek nueiti pasikonsultuoti, nes po kiekvienos treniruotes taip.
Atsakyti
QUOTE(immer @ 2013 06 25, 18:00)
Sveikos.
Grįžtu pas jus. Daug vargau su diplominiu darbu, tai nei sportavau, nei pas jus beužsukdavau. Beliko kitą savaitę apsiginti, tai po truputį grįžtu į ritmą. Kadangi oras neblogas iki šiol buvo, tai ir su dviračiu, ir su riedučiais pasivažinėdavau. DAr universitete ruošėmės šokių pasirodymui, tai irgi po kelias valandas kasdien praktikuotis teko. Tai jau kelinta diena kojas ir užpakalį skauda thumbup.gif

Man irgi taip pat, bet man atostogos ir yra tam, kad mėgaučiuosi tuo, kuo noriu ir tiesiog atsipalaiduočiau smile.gif

Oho, koks čia univ., kad taip vėlai gynimai, kokia studijų forma? Jau aš maniau, kad pas mus vėlai, pas jus visai, aš po poros dienų jau diplomą atsiimt eisiu smile.gif
Aš per atostogas daugiau dėl karščių patingiu sportuot, be to ir šiaip bendras tingumas, mažiau veiklos, tai ir sportuot kažkaip nei šis, nei tas biggrin.gif
Atsakyti
O jūs geriat kokius papildus sąnariams, kremzlėms, bent paprastus elektrolitus? Gal dėl to dar taip, kad pritrūko sutepamų skysčių ir pan.?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 06 25, 20:15)
Oho, koks čia univ., kad taip vėlai gynimai, kokia studijų forma? Jau aš maniau, kad pas mus vėlai, pas jus visai, aš po poros dienų jau diplomą atsiimt eisiu
Čia Vokietijoj, studijos bendrai prasideda ir baigias mėnesiu vėliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 06 25, 20:16)
O jūs geriat kokius papildus sąnariams, kremzlėms, bent paprastus elektrolitus? Gal dėl to dar taip, kad pritrūko sutepamų skysčių ir pan.?

As geriu vitaminus sanariams , 3 kartus dienoi , ir tepuosi su tos pacios firmos tepalu sanariams ..
Nezinau kita savaite reikes nueiti pas gyditoja .
Po dviracio mynimo snd , ir suskaudo , norejau daryti pritupimus su stanga , bet nebedariau , kad nebutu dar blogiau . doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 06 25, 22:33)
As geriu vitaminus sanariams , 3 kartus dienoi , ir tepuosi su tos pacios firmos tepalu sanariams ..
Nezinau kita savaite reikes nueiti pas gyditoja .
Po dviracio mynimo snd , ir suskaudo , norejau daryti pritupimus su stanga , bet nebedariau , kad nebutu dar blogiau . doh.gif

Oho unsure.gif Čia jau rimtokai skamba tada. Šiaip dažniausiai, jei normalaus stiprumo papildai, tai padeda...
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 06 25, 23:16)

Nieko negeriu, nes visiskai esu neapsisvietusi, net nezinau kas tie lektrolitai... blush2.gif Ir ka ten gerti reiketu...Del to ir mastau nueiti pasikonsultuoti pas gydytoja. Man sanariu tai neskauda, juos tiesiog maudzia po sporto. Skauda vieno kelio rasicius, kurie buvo kazkados patempti.
Atsakyti
QUOTE(Jugile @ 2013 06 25, 23:10)
Nieko negeriu, nes visiskai esu neapsisvietusi, net nezinau kas tie lektrolitai... blush2.gif  Ir ka ten gerti reiketu...Del to ir mastau nueiti pasikonsultuoti pas gydytoja. Man sanariu tai neskauda, juos tiesiog maudzia po sporto. Skauda vieno kelio rasicius, kurie buvo kazkados patempti.

Jei tradicinis gydytojas, tai labai galimas daiktas, kad net nesupras ko klausi mirksiukas.gif
http://www.localheal...olyte-imbalance
o čia požymiai:
http://www.localheal...alance/symptoms
Stiff or aching joints - vienas iš jų. Nebūtinai turi būti visi kiti baisūs simptomai, užtenka ir sąnarių simptomo ir galima įtarti, kad ir mini trūkumą.
O sąnariams grynai reikia rinktis, mėginti kas geriau ar žoliniai ar kokios ryklio kremzlės ar grynas gliukozaminas, chondrotinas. Svarbiausia pati sudėtis, kad nebūtų paties daikto mažiau nei priedų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 06 25, 21:09)
Oho unsure.gif Čia jau rimtokai skamba tada. Šiaip dažniausiai, jei normalaus stiprumo papildai, tai padeda...

http://www.hollandan...o...=425&cid=25
Va tokius as geriu . ir tepaliukas toks pat .
sanariai jie man ir traska , kai lankstau kelena .. o atrodo tikrai nepersistengiu su svoriais.. g.gif
Atsakyti
as jau po palangos...doviem tai atleisk, visai nesuprantu. tyliai paskaitau visas temas ja (naturaliai), tai kiek raso - arba atsiprasineja, kad nesportuoja, arba serga, arba diplominis, arba keliones su papilnejimu...atrodo tikrai ne i sporto skyreli raso...nepyk doviem, ne as pirma taip replikuoju....

palangoj nesportavau ax.gif , bet daug vaiksciojimu buvo ir maistas vandeningas, gyvas, isimtys tik kepta duona su nealkoholiniu alum...nu ir ka ax.gif . apie pilva jauciaus grizusi lengvesne, laibesne...aina sau, koks fain super fain jausmas...

bet zinokit, ne ta norejau parasyt....nu kaip ziauriai susibiesinau...gavau baigiamojo vakarelio -darbinio - nuotraukas - i save pasiziurejau foto, ir abstulbau, nu nei atrodau sportavus, nei ka...nu siaubas tos foto, gal suknele aptempta, gal rakursas sonu, profiliu, kur isitempe po liemenuko petnesom viskas - visi lysni riebaliukai...nu siaubas siaubas, tik sypsena is nevilties nuejo...o jauciuosi pati sau pastangrejus normaliai ir siaip, mano duomenys 173/63-64kg...ir jei su tokiais duomenimis atrodau kaip ...gera tetule (tai patyliu...tuomet, kaip atrodo tos, kurios isvis turi antsvorio?.) plius zinot, kaip zmones sako: fotikas manes nemyli, esu nefotogeniska; dar ne veltui sakoma, kad objektyvas uzdeda - plius 5kg - ne veltui modeliai turi buti dar smulkesni nei manekenes - nu kazkas kosmaras bigsmile.gif - raminu save, kad cia objektyvas taip vaizda pagavo, kad nesu tokia realybej...be to, veidas pas mane apvalokas, zandai pilni, tai kai isvis juokiuos ar chyza ismetus, tai apvali kaip bandele gaunuos.
sakysit kvailas stresas g.gif g.gif
is to strioko patyrinejau, ir atradau, kad ir kitos dvi mano koleges - siaip, viena ju tikrai kudesne kazkiek uz mane - taip pat atrodo stambiAU g.gif ...kazkokia nesamone doh.gif ...o normaliai, tikrai normaliai, atrode tik VIENA - TA, kuri realybej isvis kaip anoreksike...tai isivaizduojat mergos ka daro vaizdas, fotikai ir ...tv. prisiminiau ir bunkes zodzius: siaip mano svoris geras ir t.t. bet kai esi scenoje - esi 5kg sunkesnis kai tave filmuoja - taigi, turi buti 5kg lengvesnis - sventa teisybe..,.. doh.gif doh.gif
uzjauciu tuo paciu tv zvaigzdes ir filmu herojus...ne juokai. tevai buvo jav vaskiniu figuru muziejuj. tai dzieve dzieve...tetis sake, stovejo prie vienos moters liemens, mane , kad viena ranka ja apims... o ne neva filme - ji atrodo "normaliai"....
nu pavariau, - blondiniski mano nervai, bet visgi...susiko man nuotaika tos foto nerealiai...nu vistiek...po sitiekos sporto, hm...smile.gif
maziau fotkintis MAN reikia....ir zvengt:) (nes tada zandai issprogsta lotuliukas.gif arba priimt save tokia, kokia objektyvas parodo....(nors kartais tas apvailainumas tiesiog siutina, ziurint i foto)...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 25 birželio 2013 - 23:42