Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose, 35 tema

QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 08 05, 08:23)
Jai turi jegu , tai nepusryciauk
As eidavau , tai niekada nepsuryciaudavau . kavos atsigerdavau .tik .
Papildyta:
As vakar nubegau 9km  smile.gif  o vakare padariau dar JM 6pack in 6 weeks  smile.gif  Ir aplamai visa diena judejau kazka dariau ..
Nusipirkau begimo batelius , ne tokius kokiu norejau . Bet tie irgi puikus  smile.gif

biggrin.gif ačiū, o aš vėpla, prisiskaičius prisijungiau su dubenėlių avižų (20g.), kviečių (15g.) sėlenųkošę (70,4kcal.+24,3) + 200 g. trintų braškių (60 kval.)

Viso kcal. 155,
Angl. 24,59
Balt. 7,47
Rieb. 11,23

Kaip manote ar tokie pusryčiai tinkami? Ką patartumėte koreguoti?
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2013 08 05, 06:31)
biggrin.gif ačiū, o aš vėpla, prisiskaičius prisijungiau su dubenėlių avižų (20g.), kviečių (15g.) sėlenųkošę (70,4kcal.+24,3) + 200 g. trintų braškių (60 kval.)

Viso kcal. 155,
Angl. 24,59
Balt. 7,47
Rieb. 11,23

Tu ne vepla . Manau cia kiekviena daro , kaip kam geriau . As negaleciau pavalgius , eiti sportuoti .

Praitoj savaite pavalgiau , ir beveik po 2val , variau i zumba , tai vos neapsivemiau .. viskas sukilo biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2013 08 04, 23:22)
Noriu jūsų paklausyti, nesusijusio klausimo su sportu namuose, tačiau, labai viliuosi atsakymo smile.gif Einant į sporto klubą ryte (9 val.) geriau papusryčiauti ar ne?

Aš visad pusryčiauju. Jei eičiau nevalgius, tai nieko nepadaryčiau, nes tiesiog trūktų jėgų. Vieną kartą bandžiau, tai vos nenumiriau... Daugiau taip neeksperimentuoju.
Atsakyti
Ačiū už atsakymus. Na, ne ši tema čia, tačiau šiandien labai lengvai rankoms krūvis teko... O man taip noris greit visko doh.gif Dėl kardio pakalbėjome, sakė, svoris krenta ir be jų... svarbiausia mitybą. Na, žiūrėsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 08 05, 08:23)
As vakar nubegau 9km  smile.gif  o vakare padariau dar JM 6pack in 6 weeks  smile.gif  Ir aplamai visa diena judejau kazka dariau ..
Nusipirkau begimo batelius , ne tokius kokiu norejau . Bet tie irgi puikus  smile.gif

karalinda, kaip tau 6 week 6 pack? kuri level darei? as bandziau abu, bet man pirmasis atrodo daug rimtesnis, nei antras, antrojo nepagaunu iki siol, man atrodo, kad daugiau naudos duoda pirmas level? prie jo vis lieku iki siol.

aš tik ką po rytinio begimo, 6.25 km įveikiau. Jaučiu, kad patobulėjau, galiu bėgti be pertraukėlių, didiėja ištvermė. Ryt laukia brangioji Jillian M. su savo keistu žodeliu "amazing" "amazing" biggrin.gif

svoris nukrito iki 58.5 kg, apimtys sumažėjo keliais cm visur. Pilvo presas vis ryškėja.

Sportuoju 4.5 mėnesius, tačiau noras vis dideja.

4u.gif

kaip jusu rezultatai?

beje, biagiasi mano atostogos, dabar teks sportuoti vakarais, kai grįšiu iš darbo, apsikuopsiu buitį ir pan.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė prerija: 05 rugpjūčio 2013 - 10:55
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 08 05, 10:54)
karalinda, kaip tau 6 week 6 pack? kuri level darei? as bandziau abu, bet man pirmasis atrodo daug rimtesnis, nei antras, antrojo nepagaunu iki siol, man atrodo, kad daugiau naudos duoda pirmas level? prie jo vis lieku iki siol.

aš tik ką po rytinio begimo, 6.25 km įveikiau. Jaučiu, kad patobulėjau, galiu bėgti be pertraukėlių, didiėja ištvermė. Ryt laukia brangioji  Jillian M. su savo keistu žodeliu "amazing" "amazing" biggrin.gif

svoris nukrito iki 58.5 kg, apimtys sumažėjo keliais cm visur. Pilvo presas vis ryškėja.

4u.gif

kaip jusu rezultatai?

beje, biagiasi mano atostogos, dabar teks sportuoti vakarais, kai grįšiu iš darbo, apsikuopsiu buitį ir pan..  doh.gif

thumbup.gif rezultatai 4u.gif smile.gif taip ir toliau 4u.gif

as abu lygius 6 pack darau, bet irgi kazkodel antrasis lygis neprilimpa. Nemanau kad jis prastesnis, tiesiog daugiau netradiciniai pratimai. Gal ir gerai, nes kitu kampu tuos pacius raumenis treniruoja. Bet kazkodel jausmas po 1-o lygio buna , kad tikrai padariau daug pilvo presui, o po 2-o lygio tik gera sunki treniruote.

as dabar pries pora savaiciu ivedziau nauja dvd - pradejau daryti Kelly Coffey Meyer Muscle Definition. Cia gal senesnis kiek dvd, gan elementarus svoriu kilnojimas, bet rezultatai gan ispudingi sakyciau. smile.gif Pilvo presas labai isryskejo, rankos irgi pagrazejo. Dabar darau 2xsav svorius, 1xsav 6pack Jillian , 1xsav Killer buns and tights Jillian, ir dar jei lieka laiko cardio siek tiek.
siandien tik prastai miegojau, paziuresiu ar iseis efektyviai pasitreniruoti doh.gif nera nieko blogiau man nei nemiegota naktis , energijos sportuoti nori nenori nera tada rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 08 05, 09:54)

aš tik ką po rytinio begimo, 6.25 km įveikiau. Jaučiu, kad patobulėjau, galiu bėgti be pertraukėlių, didiėja ištvermė. Ryt laukia brangioji  Jillian M. su savo keistu žodeliu "amazing" "amazing" biggrin.gif

4u.gif

kaip jusu rezultatai?

beje, biagiasi mano atostogos, dabar teks sportuoti vakarais, kai grįšiu iš darbo, apsikuopsiu buitį ir pan..  doh.gif

As darau tik 1 leveli , man jis pakankamai sunkus . Isprakaituoju neblogai . Antro dar net nebandziau . Mes ziuriu lb panasios . Mano svorys lygiai toks pat . biggrin.gif apimtis , irgi panasiai sumazejo , kogero daugiausiai nuo lemens - 5cm . Presiukas irgi pradeda rysketi .. wub.gif Darbe mane tik giria , kaip as sukudau , kaip as graziai atrodau . Visi isivaizduoja kad as numeciau koki 10kg . o nutirpo tik 4 kazkur biggrin.gif
Man eina 4 sporto menuo , ir tikrai dar nesiruosiu sustoti . Noras vis labiau kyla , vis kazkada daugiau daryti smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2013 08 05, 08:31)

Viso kcal. 155,
Angl. 24,59
Balt. 7,47
Rieb. 11,23

Pusryčiai geri, jeigu gali valgyti, pavalgyk prieš 1,5-2 val.
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 08 04, 00:07)
Laba diena smile.gif jei turite didelį antsvorį geriau su insanity iškart neprasidėkit, o tai neišvengsit galimų traumų, geriau imkitės lengesnių treniruočių smile.gif daug kas čia, kiek žinau, sportuoja pagal Jillian Michaels, gal Jums labiau tiks, o jei viskas bus gerai, vėliau galėsit prie Insanity pereiti  smile.gif Geriau neskubėkit ir nesusižeiskit, o antsvorį meskit po truputį mirksiukas.gif

Aciu uz patarima 4u.gif .Sportuosiu toliau su Jilian 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 08 05, 18:25)
As darau tik 1 leveli , man jis pakankamai sunkus . Isprakaituoju neblogai . Antro dar net nebandziau . Mes ziuriu lb panasios . Mano svorys lygiai toks pat .  biggrin.gif apimtis , irgi panasiai sumazejo , kogero daugiausiai nuo lemens - 5cm .  Presiukas irgi pradeda rysketi ..  wub.gif  Darbe mane tik giria , kaip as sukudau , kaip as graziai atrodau . Visi isivaizduoja kad as numeciau koki 10kg . o nutirpo tik 4 kazkur biggrin.gif
Man eina 4 sporto menuo , ir tikrai dar nesiruosiu sustoti . Noras vis labiau kyla , vis kazkada daugiau daryti  smile.gif  bigsmile.gif

man pirmas levelis buna sunkus, kai kartojami pratimai antra karta ir kai jillian sako "double time", tada as negaliu tokiu tempu kaip ji varyti, darau savo tempu, bet padarau. thumbup.gif

man darbe kolegos sako ,kad daugiau valgyciau lotuliukas.gif
as noriu sumazinti savo body fat, tada daugiau isrysketu raumenukai. Pilvo presas daug labiau ryskeja nuo mitybos ir mazesne dalimi nuo sporto.
Vengiu bologuju riebalu ir cukraus gaminiu.

Ledu atsisakyti negaliu tai pakeiciau i serbetinius.
Papildyta:
QUOTE(Sophie @ 2013 08 05, 13:32)

as dabar pries pora savaiciu ivedziau nauja dvd - pradejau daryti Kelly Coffey Meyer Muscle Definition. Cia gal senesnis kiek dvd, gan elementarus svoriu kilnojimas, bet rezultatai gan ispudingi sakyciau. smile.gif  Pilvo presas labai isryskejo, rankos irgi pagrazejo. Dabar darau 2xsav svorius, 1xsav 6pack Jillian , 1xsav Killer buns and tights Jillian, ir dar jei lieka laiko cardio siek tiek.

paziurejau, visai patiko. su kiek kg svoriais dirbi?
Atsakyti
Sveiki, man nuo sporto pradejo koju sanariai skaudeti, kai sulenkiu unsure.gif unsure.gif Gal kokiu vitaminu truksta ar nuo kruvio? kaip jus manote?
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 08 05, 19:23)
man pirmas levelis buna sunkus, kai kartojami pratimai antra karta ir kai jillian sako "double time", tada as negaliu tokiu tempu kaip ji varyti, darau savo tempu, bet padarau.  thumbup.gif

man darbe kolegos sako ,kad daugiau valgyciau lotuliukas.gif
as noriu sumazinti savo body fat, tada daugiau isrysketu raumenukai. Pilvo presas daug labiau ryskeja nuo mitybos ir mazesne dalimi nuo sporto.
Vengiu bologuju riebalu ir cukraus gaminiu.

Ledu atsisakyti negaliu tai pakeiciau i serbetinius.
Papildyta:
paziurejau, visai patiko. su kiek kg svoriais dirbi?

Tai va , pas mane problema maista . Vyrui atskirai nesinori gaminti , ar jis man gamintu atskirai ,Virtas maistas jam nepatinka . Bet stengiuosi vistiek gaminti ne riebu maista . Daugiausia valgom vistiena .
Na neturesiu to preso tai neturesiu , bent tiesu pilvuko , noreciau kurio niekad gyvenime neturejau ; biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Shantalė @ 2013 08 05, 19:28)
Sveiki, man nuo sporto pradejo koju sanariai skaudeti, kai sulenkiu unsure.gif  unsure.gif  Gal kokiu vitaminu truksta ar nuo kruvio? kaip jus manote?

butinai gerk gliukozamina , cia arba nuo per didelio kruvio , arba , netaisiklingai daromi pritupimai . Turejau sita problema . Nwjuokauk su sanariais.
Atsakyti