QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 08 05, 22:23)
paziurejau, visai patiko. su kiek kg svoriais dirbi?
Man irgi patiko

QUOTE(Shantalė @ 2013 08 05, 22:28)
Sveiki, man nuo sporto pradejo koju sanariai skaudeti, kai sulenkiu
Gal kokiu vitaminu truksta ar nuo kruvio? kaip jus manote?

Pirma mintis ir man buvo, kad netaisyklingai daromi pritupimai ir įtūpstai.
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 08 06, 17:31)
Gal kas numeskite nuorodą iš kur galėčiau parsisiųsti Kelly Coffey Meyer Muscle Definition?
Yra rusiškuose torentuose rutracker.org
QUOTE(cushy @ 2013 08 06, 19:40)
Man irgi patiko
Parsisiunčiau kelias treniruotes

gaila, nes ru ne bum bu, man tik en:)
pasportavau pagal jillian shred level 2 uzsidejau truputi daugiau svoriu, isejo po 2. 7 kg. Po kiek kg jus naudojat?
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 08 06, 18:57)
gaila, nes ru ne bum bu, man tik en:)
pasportavau pagal jillian shred level 2 uzsidejau truputi daugiau svoriu, isejo po 2. 7 kg. Po kiek kg jus naudojat?
Saunuole

Mano svoriai po 3kg kazkur
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 08 06, 22:53)
Saunuole
As prabegau 10km , tai daugiau neiko snd nebedarysiu .

man 10 km atrodo daaug:)
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 08 07, 06:13)
man 10 km atrodo daaug:)
kol nebegau ir man taip atrode , man 5 buvo daug . O dbr atrodo , kad del 5km , net neapsimoka is namu begti ..

Vakar begau apsimovusi dzemperiuka , jauciau kad silta . Bet namie kai jusimoviau ji , visa maikes nugara buvo slapia ..

Kaip manot tie dirzai ant juosmens , padeda daugiau isprakaituoti , greiciau tirpdo riebala nuo pilvo ? niekas nenaudojat?
QUOTE(Shantalė @ 2013 08 05, 21:28)
Sveiki, man nuo sporto pradejo koju sanariai skaudeti, kai sulenkiu
Gal kokiu vitaminu truksta ar nuo kruvio? kaip jus manote?

Pirma mintis, kad per didelis krūvis. Aišku dar gali būti, kad netaisyklingai atliekami pratimai.

QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 08 07, 08:20)
kol nebegau ir man taip atrode , man 5 buvo daug . O dbr atrodo , kad del 5km , net neapsimoka is namu begti ..
Cia tik nepilna valanda begimo ..
As kaip ir sakiau nebegu istisai , ir greitai paeinu .
Vakar begau apsimovusi dzemperiuka , jauciau kad silta . Bet namie kai jusimoviau ji , visa maikes nugara buvo slapia ..
pasirodo lb daug prakaituoju 
Kaip manot tie dirzai ant juosmens , padeda daugiau isprakaituoti , greiciau tirpdo riebala nuo pilvo ? niekas nenaudojat?

Man ir tik su maikute bėgant nugara visa šlapia, ir netgi kojos atrodo pasidengę prakaito lašeliais smulkiais būna, tai turbūt aš dar daugiau prakaituoju

Bet čia tik skysčių praradimas tas prakaitas, nemanau, kad turi kažką bendro su pilvo riebalais, riebalai dega nuo visur vienodai.
[/B]Laukine Prerija[B] , as su 2.7kg kiekvienai rankai darau dabar. Bet jau jauciu kad reiketu sunkesniu, uzsisakiau , laukiu kada pastininkas atves
Karalinda, domejausi tais dirzais kazkada smalsumo delei. Padet tai padeda kazkiek , bet mane isgasdino per didelio prakaitavimo efektas. Sirdziai nera labai gerai, ir siaip isbalansuoja skyscius ir druskas , manau. Tai nusprendziau nezaisti su situo dalyku. Pas mane ir taip kartais lengvi permusimai buna, gal jei absoliuciai sveikas zmogus, tai galima .
sia savaite sunku su laiku - ruosiuosi kelionei i Lietuva
Bet sportas vis tiek 1-moj vietoj , ypac kai zinau kad kitas 2 savaites bus minimaliai sporto.
Galvojau gal i koki sporto kluba uzsirasyti trumpam ten kad neprarasti formu. Bet paskui pagalvojau, gal ir gerai priverstines atostogos - organizmui ir kunui reikia poilsio kartais juk irgi. TIk tiek kad dvi savaites ilgas laiko tarpas. Tikiuosi[B] su dviraciais Nidoj nebent iseis pavazineti, jei oras leis..

Karalinda, domejausi tais dirzais kazkada smalsumo delei. Padet tai padeda kazkiek , bet mane isgasdino per didelio prakaitavimo efektas. Sirdziai nera labai gerai, ir siaip isbalansuoja skyscius ir druskas , manau. Tai nusprendziau nezaisti su situo dalyku. Pas mane ir taip kartais lengvi permusimai buna, gal jei absoliuciai sveikas zmogus, tai galima .
sia savaite sunku su laiku - ruosiuosi kelionei i Lietuva

Atradau labai gražaus kūno foto:)
dedu nuorodą, nes ištampo psl, nors toks kūnas gli ir tampyti psl:)
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 08 07, 14:39)
Atradau labai gražaus kūno foto:)
Maciusi sita , atrodo super ! Labai grazu