Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose, 35 tema

QUOTE(Gytis` @ 2013 06 26, 10:36)
Sveikos gyvos! Kaip sekasi sportuoti/vasaroti?  smile.gif
Jei darote pritūpimus, o ypač su svoriais, tai mano patarimas būtų, kad kasnors, iš šono, pažiūrėtų jūsų tūpimo techniką. Jei bloga kelių padėtis atliekant pratimą, tai labai apkrauna kelio sąnarį. To pasekoje prasideda skausmai. Jau nekartą esu minėjąs, jog pratimus reikia stengtis atlikti techniškai, nes taip labiausiai apkraunamas norimas raumuo bei sumažinama traumų tikimybė.

sveikas , na treneris ziurejo kaip as darau, stnaga is pradziu netaisiklingai laikiau , bet dbr lyg ir gerai darau . Ir aplamai ziurejaus kaip reikia taisikilingai daryt pritupimus . Bet va sanriai skauda , nemauzia kaip praita savaite .. bet jai ant koju daugiau padirbu .. ir prasideda.. doh.gif
Atsakyti
mylimuke, ar tu nesenai po gimdymo? nes po gimdymo skaiciau moterys kai kurios pora cm paauga....
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 06 26, 18:45)
mylimuke, ar tu nesenai po gimdymo? nes po gimdymo skaiciau moterys kai kurios pora cm paauga....

Rimtai, tai nesakyk dabar, kad turiu gimdyt huh.gif 2.gif
Atsakyti
Doviem, niekas cia nesmeria taves. Pvz as irgi megstu skaniai pavalgyti ir nuodemiauju su maistu. Bet sportuot nebuvau sustojusi. Nesmerkiu saves, kad megstu saldumynus ir kt. nusizengiu sveikos mitybos taisyklems, bet ir neteisinu del to saves. Stengiuosi po truputi kazka keisti, is leto...Galbut mano pasiekimai ir neateina taip sparciai kaip kitu, galbut, penkis kartus leciau, bet esme vistiek, kad einu i prieki, nesustoju ir nepasiduodu. smile.gif Nepasiduok ir tu, neieskok priezasciu del ko siandien ar kta diena negali sportuoti. Tiesiog imk ir daryk tai. O po geros treniruotes bus gaila ir prisikimsti, nes nesinores, kad tokia gera treniruote nueitu suniui ant uodegos. Bent jau man tas motyvas daznai padeda neprisivalgyti vakarais lotuliukas.gif
Zinau, kad mano pasiekimai butu geresni, jeigu as laikyciausi sveikesnes mitybos. Bet juk esme nesustoti! smile.gif Is as laiminga del to, kad nesustoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jugile @ 2013 06 26, 18:53)
Doviem, niekas cia nesmeria taves. Pvz as irgi megstu skaniai pavalgyti ir nuodemiauju su maistu. Bet sportuot nebuvau sustojusi. Nesmerkiu saves, kad megstu saldumynus ir kt. nusizengiu sveikos mitybos taisyklems, bet ir neteisinu del to saves. Stengiuosi po truputi kazka keisti, is leto...Galbut mano pasiekimai ir neateina taip sparciai kaip kitu, galbut, penkis kartus leciau, bet esme vistiek, kad einu i prieki, nesustoju ir nepasiduodu. smile.gif  Nepasiduok ir tu, neieskok priezasciu del ko siandien ar kta diena negali sportuoti. Tiesiog imk ir daryk tai. O po geros treniruotes bus gaila ir prisikimsti, nes nesinores, kad tokia gera treniruote nueitu suniui ant uodegos. Bent jau man tas motyvas daznai padeda neprisivalgyti vakarais lotuliukas.gif
Zinau, kad mano pasiekimai butu geresni, jeigu as laikyciausi sveikesnes mitybos. Bet juk esme nesustoti! smile.gif Is as laiminga del to, kad nesustoju smile.gif

drinks_cheers.gif Aš vis pasikartosiu apie tas nelygias galimybes. Jei tik mes gyventume kitur... Galėtume daug kuriuos produktas pakeisti kitais. Smaližiai galėtų gerti kokosų pienus, ragauti sviestus, naudoti visur įvairius natūralius saldiklius iš augalų, klevų sirupus, raw šokoladus ir pan. ir t.t. O ką dabar? Sunku mūsų sąlygomis neparagauti saldumyno ar ko. Net jei pats gamini, tai dažniausiai tik baltą cukrų gali sau leisti kepiniui ar ledams doh.gif Todėl nežinau koks turi būti nerealus žmogus, kad Lietuvoje turėtų idealią mitbą. Tiesiog jam daug kas tuomet turi būti neskanu, nejausti visiškai poreikio ir pan. Tik vėlgi, iš kur jo taip skrandis ir organizmas gali būti visko užpildytas ir pertekęs gerosiomis medžiagomis, kad jis nenorėtų smaližiauti ir nuodėmiauti? Nerealu man atrodo schmoll.gif tarkime, jei mano tete laisvai be saldumyno išgyventų, tai vistiek neatsilaikytų prieš batoną ar rūkytą mėsą, nes kaip sakoma naktimis sapnuotų, kvapą jaustų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 06 26, 18:30)
sveikas , na treneris ziurejo kaip as darau, stnaga is pradziu netaisiklingai laikiau , bet dbr lyg ir gerai darau . Ir aplamai ziurejaus kaip reikia taisikilingai daryt pritupimus . Bet va sanriai skauda , nemauzia kaip praita savaite .. bet jai ant koju daugiau padirbu .. ir prasideda.. doh.gif

Visgi siūlyčiau apsilankyti pas daktarus. Jie geriau galės įvertinti situaciją. Taip pat, kuris laikas, atsisakyti pritūpimų, įtupstų, legpress ir pan. pratimų, o apsiriboti labiau izoliaciniais, kaip kojų lenkimas, tiesimas ir t.t. Žinoma jei daktaras leis apskritai duoti kokio krūvio kojoms.
Atsakyti
QUOTE(Gytis` @ 2013 06 26, 19:11)
Visgi siūlyčiau apsilankyti pas daktarus. Jie geriau galės įvertinti situaciją. Taip pat, kuris laikas, atsisakyti pritūpimų, įtupstų, legpress ir pan. pratimų, o apsiriboti labiau izoliaciniais, kaip kojų lenkimas, tiesimas ir t.t. Žinoma jei daktaras leis apskritai duoti kokio krūvio kojoms.

esu apmazinus , pritupimu ir nebedarau .. kolkas , dviracio irgi nebeminsiu , nes po jo labiausiai ir suskaudo .. doh.gif
Atsakyti
wo koks sikspakas biggrin.gif biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Saulė* @ 2013 06 26, 17:22)
Neišeik, Doviem, tikrai visų neerzini, kiekvienas yra individualus, ir ieško savo kelio ar ne..? mirksiukas.gif
Man labai patiko tavo lažybos  mirksiukas.gif

Savo kelio reikia ieskot ezoteriniam skyreli,ten gali pasibedavot kodel....is kur....kodel man biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Cia sportuojancios/ -ys ,todel kai tik dejuoji ir nicnieko nedarai,tai ir kyla naturalus klausimas "o ka tu cia veiki"? smile.gif
Atsakyti
pritariu.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 06 26, 18:45)

Nu bliamba, seniai aš po gimdymo, seniai, cieli 6 metai biggrin.gif ir gimdyt nesiruošiu dar bent trigubai tiek laiko biggrin.gif o paskui jau klimakso lauksiu laugh.gif
Atsakyti
Sveikos, o aš nuotraukose atrodau daug maž taip kokia esu, bet va žandų tai visai neturiu, tik ilgą nosį doh.gif
Šiaip beje dar fotografuojantis, bendras vaizad priklauso nuo to kas šalia stovi. Aš va neseniai fotosesiją apturėjau, tai netyčia atsistojau taip pačių stambiausių, tai ten atrodau, kaip koks vaikas. doh.gif

QUOTE(mylimuke @ 2013 06 26, 09:31)
Aš vakar pas gyd buvau svertis matuotis, pasirodo, paaugau 1,5 cm  biggrin.gif  tai dabar cieli 174, jau galiu eit į manekenes, didelius dydžius demonstruoti  lotuliukas.gif  Svoris svyruoja 64-65, kaip 12 klasėj  flirt.gif

Mano svoris, kaip 11klasėj. flirt.gif O paaugt, tai būtų neblogai.

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 06 26, 18:46)
Rimtai, tai nesakyk dabar, kad turiu gimdyt huh.gif  2.gif

Na aš 2 vaikus gimdžiau, bet nepaaugau, taip, kad dėl ūgio tikrai neverta gimdyt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Vis neberašau, bo biški apsileidau blink.gif Per tuos tris mėnesius studijų užsienyje priaugau 4-5 kg doh.gif Nesvarbu, kad sportavau, kiek gyvenime nesportavus doh.gif Bet aišku su maistu buvo tikrai ne kas doh.gif Su ūgiu 168, pasiekiau 65 kg gun_rifle.gif Tačiau grįžus pradėjau su svarmenimis sportuoti tai per savaitę 1 kg pamečiau, per antrą - nieko, vis tas pats 1 kg, o nuo vakar bėgiot pradėjau, prasibėgau 3km bigsmile.gif (Nors bėgimo baisiai nemėgstu blink.gif ) Tai jau pradėjo po bikšiuką ir tas antras kg tirpti bigsmile.gif
Atsakyti