Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose, 35 tema

QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 06 28, 08:18)
na as irgi nesu cukrine labai, bet i barskes man atrodo , kad reikia butinai , nes brskes parduotuvines ne tokios skanios kaop mamos . O seip cukraus as nenaudoju , saharina dedu arbata , kava ..

O man atvirksciai , jai nesportuoju ta diena , kazkaip daugiau valgosi , jai sportuoju maziau ... doh.gif

o kodel is parduotuves? nera kokio turgelio kur galetum braskiu nusipirkt?
Atsakyti
QUOTE(Sophie @ 2013 06 27, 21:56)
Na gal neaiskiai parasiau, bet mano mintis irgi panasi -  kad gal kiek perdaug didelis kruvis kojom , todel reikia atsisakyti itupstu su svarsmenim  ( kuriu labai daug M Jillians  kiek pastebejau), suoliuku ir pan.  Ir vietoj to pradziai stiprinti slaunu raumenis ir aplink kelius esancius raumenis truputi lengvesniais pratimais  4u.gif O del sportavimo visa gyvenima, tai man paciai keista, nes irgi sportavau nuolat tiek tenisas, tiek begimas ir t.t. Bet pasirodo vis tik buvo pas mane nestiprus raumenys, todel dirbo keliai daugiau. Nu zodziu, tik norejau pasidalinti savo pastebejimais, gal kam irgi pades 4u.gif Bet zinoma kiekvienas atvejis skirtingas ir nepersu niekam savo nuomones smile.gif  sekmes 4u.gif

Aš pilnai sutinku, kad taip gali būti. Nes pačiai kažkada buvo pradėję kelius skaudėt, kai būtent darant žemą suktuką (čia ant ledo) per greti atpalaiduodavau raumenis. suktukas nesigaudavo, o kelius buvo pradėję skaudėt. Dabar juos darau sakyčiau netgi daugiau nei tada, bet jau taisyklingai ir kelių neskauda. thumbup.gif
O kad mes dažnai sportuodamos, kai kuriuos pratimus darom netaisyklingai, tai garantuotai, nes kai savęs nematai, tai visai kitaip nei treneris stovi šalia ir taiso.

QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 06 27, 22:33)
noriu braskiu su pienu ir cukrum  wub.gif kazi cia labai nuodemingas maistas ?? biggrin.gif lotuliukas.gif

Man labai skanu, tai šituo desertu papiknaudžiauju.
Nes va man braškės, jei jau su pienu, tai reikia šlakelio cukraus. blush2.gif O jei be nieko vienos, tai tada skanu ir taip.
Atsakyti
Prisiduodu vėl šiandien su 3km bėgimu, prieš pat lietų grįžau ax.gif Dabar tik vėl miegot norisi per tą lietų doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Given444, del tos Amerikos ir nutukimo. Kaip cia gyvenanti, tai matau kad priezastys tai elementarios: a. daug daug pigiau maitintis greitu maistu, nei ekologisku b. vis tik greito maisto pramone daug didesne itaka masems zmoniu turi nei sveiko maisto pramone. Nors dabar jau daug kalba apie sveikesni maista mokyklose ir pan. Vakar kaip tik ivede nauja istatyma kad negales mokyklose pardavineti cipsu ir colacolos ir kitu nesveiku dalyku. Mano draugai visi kaip susitare tampa vegetarais pastaraisiais metais. Ypac pamate sita filma Forks over knives ( cia galima paziureti http://www.hulu.com/watch/279734) .As dar ne vegetare, nes vyras perdaug mesa megsta:) Bet stengiuosi riboti mesos kieki kiek imanoma. Ekologisko maisto kad nusipirkti reikia vaziuoti i specialias parduotuves, gan toli, tikrai daug laiko sugaistu tam kiekviena savaite. Ka imanoma perku internetu. Pasirinkimo tikrai yra,bet viskas reikalauja nemazai pastangu ir daug $$$. Kas savaite vaziuoju i ferma darzoviu, tokio dalyko kaip turgeliu cia bent pas mus nera rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Red&Red @ 2013 06 27, 09:42)
Sveikos  4u.gif  Vis neberašau, bo biški apsileidau  blink.gif Per tuos tris mėnesius studijų užsienyje priaugau 4-5 kg  doh.gif  Nesvarbu, kad sportavau, kiek gyvenime nesportavus  doh.gif Bet aišku su maistu buvo tikrai ne kas  doh.gif Su ūgiu 168, pasiekiau 65 kg  gun_rifle.gif Tačiau grįžus pradėjau su svarmenimis sportuoti tai per savaitę 1 kg pamečiau, per antrą - nieko, vis tas pats 1 kg, o nuo vakar bėgiot pradėjau, prasibėgau 3km  bigsmile.gif  (Nors bėgimo baisiai nemėgstu  blink.gif ) Tai jau pradėjo po bikšiuką ir tas antras kg tirpti  bigsmile.gif

kenkia studijos užsieny, draugė po pusmečios su +10 kg grįžo blink.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 06 27, 09:44)
Niekada nenustoki stengtis, trečią, ketvirtą..., a mažu pavyks wink.gif  hihihi.gif

Sako, trečias kartas nemeluoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophie @ 2013 06 28, 15:44)
Given444, del tos Amerikos ir nutukimo. Kaip cia gyvenanti, tai matau kad priezastys tai elementarios: a. daug daug pigiau maitintis greitu maistu, nei ekologisku b. vis tik greito maisto pramone daug didesne itaka masems zmoniu turi nei sveiko maisto pramone.  Nors dabar jau daug kalba apie sveikesni maista mokyklose ir pan. Vakar kaip tik ivede nauja istatyma kad negales mokyklose pardavineti cipsu ir colacolos ir kitu nesveiku dalyku. Mano draugai  visi kaip susitare tampa vegetarais pastaraisiais metais. Ypac pamate sita filma Forks over knives ( cia galima paziureti http://www.hulu.com/watch/279734) .As dar ne vegetare, nes vyras perdaug mesa megsta:) Bet stengiuosi riboti mesos kieki kiek imanoma. Ekologisko maisto kad nusipirkti reikia vaziuoti i specialias parduotuves, gan toli, tikrai daug laiko sugaistu tam kiekviena savaite. Ka imanoma perku internetu. Pasirinkimo tikrai yra,bet viskas reikalauja nemazai pastangu ir daug    $$$. Kas savaite vaziuoju i ferma darzoviu, tokio dalyko kaip turgeliu cia bent pas mus nera rolleyes.gif

Va va, jei jau TEN tai brangiau, tai kaip mums valgyti kažkokią kynvą, kur vienas kilas nuo 15 lt ir pan. Grikiai, ryžiai gi iki 4 lt už kilą gaunasi, skirtumas juk akivaizdus.
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2013 06 28, 07:23)
o kodel is parduotuves? nera kokio turgelio kur galetum braskiu nusipirkt?

ne, as ne Lietuvoje gyvenu . Turgeliu nere cia , pas mus . doh.gif turgus buna karta i menesi , bet ir tai ten braskiu nebuna . biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 06 28, 18:16)
ne, as ne Lietuvoje gyvenu . Turgeliu nere cia , pas mus . doh.gif turgus buna karta i menesi , bet ir tai ten braskiu nebuna . biggrin.gif

Oi tai ne kas tada.Man tai labai patinka turgeliai, patinka vaiksciot apsiprekint ten, po kurio laiko pardavejos tave jau pazysta, kai kurios babytes, tai ziurek vaikams koki obuoli ar sauja uogu padovanoja.Atsimenu, kai laukiausi antro, ir is vienos moters pirkau zalumynu,tai ji man dar tiek pat uz dyka pridejo smile.gif

Palieku jus, merginos, menesiui, isvaziuoju i kaima su vaikais vasarot.Grazios vasaros , gero sporto ir dziuginanciu rezultatu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 06 28, 17:01)
kenkia studijos užsieny, draugė po pusmečios su +10 kg grįžo  blink.gif

Taip, ne naujiena, mano draugė taip pat grįžo su 5kg, o jos kambariokė su +10 ohmy.gif siaubas ohmy.gif o kas svarbiausia, pusę laiko buvau ant dietų ir daug kp sau neleidau :/ o va vis tiek, jau geriau būčiau leidus sau atsipalaiduot, taip abydna nebūtų biggrin.gif
Atsakyti
Sveiko gyvos, pradėjau sportuoti namuose, nes turiu daug svorio numesti, o vien tik dietos pagalba, gražaus rezultatao nebus, taigi būtų smagu pabendrauti.
Darau Jillian programą Body revolutuion rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(latti @ 2013 07 01, 16:20)
Sveiko gyvos, pradėjau sportuoti namuose, nes turiu daug svorio numesti, o vien tik dietos pagalba, gražaus rezultatao nebus, taigi būtų smagu pabendrauti.
Darau Jillian programą Body revolutuion  rolleyes.gif .

Sveika prisijungus smile.gif
Aš dariau šią programą prieš metus. Susireguliavus mitybą su ja pavyko nukratyt 10 kg. Dabar vėl pradėjau tą pačią programą, darau ir kaifuoju thumbup.gif Tik dabar darau visus pasunkintus variantus.
Atsakyti
O maistą kokį rinkaisi, kiek kcal suvartodavai? smile.gif
Atsakyti