Neee, kalorijų gyvenime neskaičiavau ir nežadu. Labai paprasta - nevalgyti nieko, kame yra cukraus ir miltų.
jai kalbant apie koloriju skaiciavima , tai pries 3 metus , kai meciau svori , igavau liga ziuret kiek kur kaloriju , jas skaiciuoti ir t.t. Mazai betruko jog buciau susirgusi kokia negera liga .. nes sunkiai buvo prisiversti valgyti ka nors .. Dienos maistas budavo jogurtas ir oboliai..
Kai dbr pagalvoju , aciu dievui , nesusigadinau nei skrandzio , nei susirgau kokia liga .
Dbr apytiksliai pasiskaiciuoju kiek suvalgau per diena . kad nevirsiciau per daug .
Kai dbr pagalvoju , aciu dievui , nesusigadinau nei skrandzio , nei susirgau kokia liga .
Dbr apytiksliai pasiskaiciuoju kiek suvalgau per diena . kad nevirsiciau per daug .
QUOTE(latti @ 2013 07 01, 18:48)
Kažkaip neįsiskaičiau į klausimą. Čia ne būtasis laikas turėtų būti

Taip, pilnai pritariu, kad mityba turi būti pasirinkta ir tolimesniam gyvenimui,pvz: šiandien neišėjo pusryčiau,tai buvo jogurtas,pietums veršienos gabaliukas su salotomis, vėliau kava su sūreliu mažo riebumo.
Šiaip stengsiuosi, kad būtų daugiau mėsos, žuvies , daržovių žalių ir virtų/garintų.
Pusryčiams košes bandysiu prisijaukinti , ankščiau mėgdavau avižinę su bananu ar jogurtu.
Papildyta:
Ruosiuosi Cardio daryt šiandien. Blogai, kad gavosi dviejų dienų pertrauka " ne į temą", nes dariau iškrovą, po to mmm prasidėjo, tai kažkaip nebuvo jėgų
, nors ketinu daryt ir tomis dienomis įprastai.
cushy, o papildomai daugiau nieko nesportuoji? Aš per pirmas treniruotes tai šlapia, šlapia buvau, dabar jau geriau
Šiaip stengsiuosi, kad būtų daugiau mėsos, žuvies , daržovių žalių ir virtų/garintų.
Pusryčiams košes bandysiu prisijaukinti , ankščiau mėgdavau avižinę su bananu ar jogurtu.
Papildyta:
Ruosiuosi Cardio daryt šiandien. Blogai, kad gavosi dviejų dienų pertrauka " ne į temą", nes dariau iškrovą, po to mmm prasidėjo, tai kažkaip nebuvo jėgų

cushy, o papildomai daugiau nieko nesportuoji? Aš per pirmas treniruotes tai šlapia, šlapia buvau, dabar jau geriau

Papildomai daugiau nieko. Aišku neguliu dienų dienom ant sofutės, bet ir sporto daugiau nėra, tik namie.
Aš su kopūstų lapais irgi ilgai neištverčiau
Man reikia mėsos, žuvies, kiaušinių ir lašinių
Ypač su traškiu agurkėliu
Aš su kopūstų lapais irgi ilgai neištverčiau

Paleo dieta domėjausi šiek tiek, bet ten nėr pieno, o aš tokia pieninė, varškinė, jogurtinė

Jei organizmas priima, tai vartoti galima riebų naminį ir jo gaminius. Merginos ir grietinę ir varškę vartoja
QUOTE(cushy @ 2013 07 02, 17:41)
Jei organizmas priima, tai vartoti galima riebų naminį ir jo gaminius. Merginos ir grietinę ir varškę vartoja
Aišku, reiks pasiskaitinėti daugiau tuomet.
Šiandien per treniruotę sustiprėjo blauzdos raumens skausmas, tai jį jau ankščiau jaučiau, bet paaštrėjo

katik po Jillian Michaels: 6 Week Six-Pack Abs
susilau ..

Sveikos, merginos:-)
Gal galit patart, kiek laiko ir kokiu pratimu reiktu atlikt, kad mankstint presa, nes reikia truputi pilvuka patvarkyt:-)
Is anksto aciukas mergytes:-)
Beto nedirbu, tai bijau apaugt truputi....
Gal galit patart, kiek laiko ir kokiu pratimu reiktu atlikt, kad mankstint presa, nes reikia truputi pilvuka patvarkyt:-)
Is anksto aciukas mergytes:-)
Beto nedirbu, tai bijau apaugt truputi....