Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose, 35 tema

Neee, kalorijų gyvenime neskaičiavau ir nežadu. Labai paprasta - nevalgyti nieko, kame yra cukraus ir miltų.
Atsakyti
jai kalbant apie koloriju skaiciavima , tai pries 3 metus , kai meciau svori , igavau liga ziuret kiek kur kaloriju , jas skaiciuoti ir t.t. Mazai betruko jog buciau susirgusi kokia negera liga .. nes sunkiai buvo prisiversti valgyti ka nors .. Dienos maistas budavo jogurtas ir oboliai..
Kai dbr pagalvoju , aciu dievui , nesusigadinau nei skrandzio , nei susirgau kokia liga .
Dbr apytiksliai pasiskaiciuoju kiek suvalgau per diena . kad nevirsiciau per daug .

Atsakyti
QUOTE(latti @ 2013 07 01, 18:48)
O maistą kokį rinkaisi, kiek kcal suvartodavai? smile.gif

Kažkaip neįsiskaičiau į klausimą. Čia ne būtasis laikas turėtų būti smile.gif Reikia pasirinkti sau tokią mitybą, kurios galėsi laikytis visada ir nesikankinsi pusbadžiu. Aš valgau daug, kartais net per daug biggrin.gif (deja, dar nesusitvarkiau su emociniu užkandžiavimu, bet po truputį tikiuosi pavyks) Siūlau pasiskaityti temą "Paleo mityba" dietų skyrelyje 4u.gif
Atsakyti
Kiekvienai skirtingai. O man tiko Stiklinės "dieta", valgai, ką nori, bet dažnai ir vienu kartu neprisiryji per daug. Gyvent ant kopūsto lapų ne man schmoll.gif
Atsakyti
Taip, pilnai pritariu, kad mityba turi būti pasirinkta ir tolimesniam gyvenimui,pvz: šiandien neišėjo pusryčiau,tai buvo jogurtas,pietums veršienos gabaliukas su salotomis, vėliau kava su sūreliu mažo riebumo.
Šiaip stengsiuosi, kad būtų daugiau mėsos, žuvies , daržovių žalių ir virtų/garintų.
Pusryčiams košes bandysiu prisijaukinti , ankščiau mėgdavau avižinę su bananu ar jogurtu.
Papildyta:
Ruosiuosi Cardio daryt šiandien. Blogai, kad gavosi dviejų dienų pertrauka " ne į temą", nes dariau iškrovą, po to mmm prasidėjo, tai kažkaip nebuvo jėgų verysad.gif , nors ketinu daryt ir tomis dienomis įprastai.

cushy, o papildomai daugiau nieko nesportuoji? Aš per pirmas treniruotes tai šlapia, šlapia buvau, dabar jau geriau blush2.gif
Atsakyti
Papildomai daugiau nieko. Aišku neguliu dienų dienom ant sofutės, bet ir sporto daugiau nėra, tik namie.
Aš su kopūstų lapais irgi ilgai neištverčiau biggrin.gif Man reikia mėsos, žuvies, kiaušinių ir lašinių biggrin.gif Ypač su traškiu agurkėliu smile.gif
Atsakyti
Paleo dieta domėjausi šiek tiek, bet ten nėr pieno, o aš tokia pieninė, varškinė, jogurtinė lotuliukas.gif
Atsakyti
Jei organizmas priima, tai vartoti galima riebų naminį ir jo gaminius. Merginos ir grietinę ir varškę vartoja
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 07 02, 17:41)
Jei organizmas priima, tai vartoti galima riebų naminį ir jo gaminius. Merginos ir grietinę ir varškę vartoja

Aišku, reiks pasiskaitinėti daugiau tuomet.

Šiandien per treniruotę sustiprėjo blauzdos raumens skausmas, tai jį jau ankščiau jaučiau, bet paaštrėjo verysad.gif patepiau Fastumu, gal padės.
Atsakyti
katik po Jillian Michaels: 6 Week Six-Pack Abs showoff.gif susilau .. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos:-)
Gal galit patart, kiek laiko ir kokiu pratimu reiktu atlikt, kad mankstint presa, nes reikia truputi pilvuka patvarkyt:-)
Is anksto aciukas mergytes:-)
Beto nedirbu, tai bijau apaugt truputi....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otuxe: 03 liepos 2013 - 14:50
Pavariau vakar lotuliukas.gif 8 km Šeškinė-Antakalnis, valanda pilateso (buvau vienintelė, tai kaip asmeninė treniruotė gavosi bigsmile.gif ) ir 2 km atgal iki MB (po to pasinaudojau transportu lotuliukas.gif ) bigsmile.gif

Tikiuosi nepykstat, kad čia rašinėju, nors namie nė kiek nesportuoju blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti