Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose, 35 tema

QUOTE(Otuxe @ 2013 07 03, 15:48)
Sveikos, merginos:-)
Gal galit patart, kiek laiko ir kokiu pratimu reiktu atlikt, kad mankstint presa, nes reikia truputi pilvuka patvarkyt:-)
Is anksto aciukas mergytes:-)
Beto nedirbu, tai bijau apaugt truputi....

Tai ne sportas tuomet. Sportas yra visam kūnui. Bet jei taip nemanoma, tai tuomet atsakymų reikia ieškoti ne čia, o kitoje temoje - pratimai atskiroms kūno dalims. Čia bendrauja rimtai sportuojantys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 07 03, 16:04)
Pavariau vakar  lotuliukas.gif  8 km Šeškinė-Antakalnis, valanda pilateso (buvau vienintelė, tai kaip asmeninė treniruotė gavosi  bigsmile.gif ) ir 2 km atgal iki MB (po to pasinaudojau transportu  lotuliukas.gif  )  bigsmile.gif

Tikiuosi nepykstat, kad čia rašinėju, nors namie nė kiek nesportuoju  blush2.gif  biggrin.gif

Šaunuolė.
Aš irgi žiūriu visai nebeturiu kada namie sportuot. turiu 4k per savaitę treniruotes darbo dienom, o savaitgaly tai vėl prisigalvoju aktyvios veiklos. Šį sekmadienį 3h laipiojimo medžiuose, kai buvo geras oras plaukiojimas ežere. Tai namie nelieka kada sportuot džiaugiuos, kad speju apsikuopt ir išsiskalbt. ax.gif
Atsakyti
Aš vasarą apskritai prie tinginio, karšta ir energijos tiek nėr, tai tik prasibėgt stengiuos bent 2-3 kartus. Rudeniop reiks rimčiau, grįžt į salę ir bėgiot. ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gal netyčia kuri esat užmačiusi kur gumas sportavimui namuose?
http://www.sporttura...ube-raudona.htm

Galvoju ar paprastuose prekybcentriuose galima rasti? g.gif

Vasarą vis mažiau laiko lieka sportui, bet reikia į dienotvarkę įterpti ir šį malonumą smile.gif
Atsakyti
Labas .. bandau gryzt i tema smile.gif

Ismuse is veziu mane atvaziavimas giminiu ir ivairus atostogumalonumai .. Tenka ir vel is naujo fotografuot savo negrozius ir lr siekti rezultatu is naujo blush2.gif doh.gif Ech tada jau taip gerai matesi ....

Na bet jau nuo rytojaus atsiraitoju ranoves ir vel pirmyn biggrin.gif

Kas linke begiojimo .. as kazkaip irgi nemegeja .. O begiojimas duoda ka ?? Kiek as suprantu begant labai sunku rezultatu pasiekti ... g.gif Tai skaitoma kaip kas ? Cardio + istverme ? Bet tai o ar ne geriau koki 20 miniuciu gerai pasokinet ir tai bus tas pats kaip 40 min begimo ??? Ar as labai jaua cia nukalbu i lankas ??

Zodziu - I am back .. bigsmile.gif

Tik dar klausimas .. Netinka man tos programos pagal kurias sportuot reikia kas dien ... Man su naktiniu darbu cia mission impossible .... doh.gif Nes pries darba sportuojant - nepailsiu o po naktines pamainos pasportuot nei jegu nera nei beuzmiegu ....

ka patartumet intensyvesnio 3 dienas sportuojant ir 3 ilsintis + - ?

Nepykit kad taip tik parskridau ir vel su klausimais ...

Ai - pasigirsiu blush2.gif .. Pradejau sveikai maitintis biggrin.gif ( na isskyrus tai kad naktim tenka valgyti ) Turiu galvoje maisto raciona pakeiciau is esmes bigsmile.gif

Kaip JUs ?
Kaip vasara ?
Kaip rezultatai ???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikae: 03 liepos 2013 - 20:31
QUOTE(erikae @ 2013 07 03, 19:31)
Labas ..  bandau gryzt i tema smile.gif

Ismuse is veziu mane atvaziavimas giminiu ir ivairus atostogumalonumai .. Tenka ir vel is naujo fotografuot savo negrozius ir lr siekti rezultatu is naujo  blush2.gif  doh.gif  Ech tada jau taip gerai matesi .... 

Na bet jau nuo rytojaus atsiraitoju ranoves ir vel pirmyn  biggrin.gif

Kas linke begiojimo .. as kazkaip irgi nemegeja .. O begiojimas duoda ka ?? Kiek as suprantu begant labai sunku rezultatu pasiekti ...  g.gif  Tai skaitoma kaip kas ? Cardio + istverme ? Bet tai o ar ne geriau koki 20 miniuciu gerai pasokinet ir tai bus tas pats kaip 40 min begimo ??? Ar as labai jaua cia nukalbu i lankas ??

Zodziu - I am back ..  bigsmile.gif

Tik dar klausimas ..  Netinka man tos programos pagal kurias sportuot reikia kas dien ... Man su naktiniu darbu cia mission impossible ....  doh.gif  Nes pries darba sportuojant - nepailsiu o po naktines pamainos pasportuot nei jegu nera nei beuzmiegu ....

Nepykit kad taip tik parskridau ir vel su klausimais ...

Ai - pasigirsiu  blush2.gif  .. Pradejau sveikai maitintis  biggrin.gif ( na isskyrus tai kad naktim tenka valgyti ) Turiu galvoje maisto raciona pakeiciau is esmes  bigsmile.gif

Kaip JUs ?
Kaip vasara ?
Kaip rezultatai ???

as manau begiojimas tikrai liuks , dirba kojos , koju raumenys , dega kolorijos . Bet aisq jai nepatinka tai geriau ir nebegioti . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikae @ 2013 07 03, 21:31)
Kas linke begiojimo .. as kazkaip irgi nemegeja .. O begiojimas duoda ka ?? Kiek as suprantu begant labai sunku rezultatu pasiekti ...  g.gif  Tai skaitoma kaip kas ? Cardio + istverme ? Bet tai o ar ne geriau koki 20 miniuciu gerai pasokinet ir tai bus tas pats kaip 40 min begimo ??? Ar as labai jaua cia nukalbu i lankas ??

Žiūrint kiek bėgiot. Jei daug, tai jau džiūvimas ir alinimasis, o jei saikingai, tai aišku gerai, dega kalorijos ir t.t.

Tai bet kokius su kūno svoriu ar su turimais svoriais, plius pasitelkiant kėdes, skersinius, kamuolius ir pan. Jei intensyvesnis režimas, tai kartais ir dviejų dienų atsigauti reikia net ne vienos karsta.gif
Atsakyti

Zodziu - I am back ..  bigsmile.gif

Tik dar klausimas ..  Netinka man tos programos pagal kurias sportuot reikia kas dien ... Man su naktiniu darbu cia mission impossible ....  doh.gif  Nes pries darba sportuojant - nepailsiu o po naktines pamainos pasportuot nei jegu nera nei beuzmiegu ....

Sveika sugrįžus. 4u.gif
Kas dėl bėgiojimo, tai tikrai liuks jei patinka. Ir manau tikrai geriau, nei 20 min šokinėjimo, nes norint 20 min šokinėt vis tiek reikia nors 10min daryt apšilimą.

Tikrai nėra būtina sporttuo kas dieną, tiesiog tada rezultatai taip greit nepasimatys.
Bet dar galima pvz per tas dienas, kai negali intensyviai sportuot, tiesiog pasidaryt lengvą treniruotę raumenų stiprinimui. Pavargsi mažiau, bet naudos tikrai bus.

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 07 03, 23:40)

Tai bet kokius su kūno svoriu ar su turimais svoriais, plius pasitelkiant kėdes, skersinius, kamuolius ir pan. Jei intensyvesnis režimas, tai kartais ir dviejų dienų atsigauti reikia net ne vienos :karsta:

viskas priklauso nuo fizinio pasirengimo. Kai jis pakankamas, tai ir po intensyvesnės treniruotės užtenka vienos dienos poilsio.
Atsakyti
QUOTE(Otuxe @ 2013 07 03, 15:48)
Sveikos, merginos:-)
Gal galit patart, kiek laiko ir kokiu pratimu reiktu atlikt, kad mankstint presa, nes reikia truputi pilvuka patvarkyt:-)
Is anksto aciukas mergytes:-)
Beto nedirbu, tai bijau apaugt truputi....

Ne tik presui reikia pratimų, o bendrai cardio, nes reikia šalinti tuos riebaliukus.
Googlej paiešok "ABS workout" daug suras.
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2013 07 04, 08:03)
viskas priklauso nuo fizinio pasirengimo. Kai jis pakankamas, tai ir po intensyvesnės treniruotės užtenka vienos dienos poilsio.

Fizinis čia ne prie ko, čia raumenį tenka pailsinti, nes baisu, kad beliks tik vyriškos rankos/pečiai ir vyriški papai lotuliukas.gif
Atsakyti

Bėgant lėtai ir ilgai labiau dega riebaliukas, bėgant greit labiau treniruojami raumenys. Bėgiojant dirba apie 60 proc. kūno raumenų, tad reikia dar atskirai pasirūpinti viršutine kūno dalim. Bet grakštėja kojos, nyksta celiulitas nuo leškų, psichologinė/emocinė nauda irgi ne paskutinėj vietoj.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 07 04, 08:41)
Fizinis čia ne prie ko, čia raumenį tenka pailsinti, nes baisu, kad beliks tik vyriškos rankos/pečiai ir vyriški papai lotuliukas.gif

Na mano figūra visai nevyriška, tai galiu ir neilsėtis. biggrin.gif
Atsakyti