Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

QUOTE(Deill@ @ 2013 07 02, 17:48)
na tada bandysiu genet, nes kolkas pas mano meliona pumpurai buvo tik ant virsunes. o jums gal reiktu apkarpyti lapelius, kad tiek daug lapijos nebutu ir neatiduotu energijos lapu auginimui

dabar jau toks miskas doh.gif kad jau nebezinau ka ten ir geneti blush2.gif
Atsakyti
Truputis pudros akims bigsmile.gif
Atsakyti
Po velniu, kaip tuos arbuzus geneti?!!!! sodinau siltnamyje, dabar krachas- arbuzai agurkus uzpuole, agurkai ginasi- rezultatas 1:1. bet ir agurku ir arbuzu- spyga. zodziu, as pralaimiu.
pirma karta sodinau arbuzus, dabar turiu tokias dziungles- nei kur galva nei kur uodega nesuprasi unsure.gif
Atsakyti
Pasižiūrėjau rusių pamokymus, tai arbūzus vienu stiebu reikia leisti. šoninius ūglius iškarpyti. Bet man irgi širdis neleido tiek genėti, retai arbūzai šiltnamy susodinti, paleidau po 3 stiebus, o ant jų jau po 2-3 vaisius užmegzta doh.gif Bus taip, kad " žadnost parnia zgubila", jaučiu, kad bus maži.
Mano melionai baigia išprotėti. Jau po 2 su viršum metro ilgio, gal reikia stabdyti g.gif Irgi paleidau po 3 šakas ir nuplanavau , kad po 3 vaisius ant šakos. Kai kurie paklusniai tą daro, o kiti ožiuojasi ir numarina užuomazgas. Bus gera proga atrinkti netinkamus mano užmojams biggrin.gif Reiks ropom brautis į brūzgynus ir iškarpyti šoninius ūglius, kurie nubarstė užuomazgas.
Atsakyti
aš savo melionus tai nebelabai suprantu kiek ten jų paleidau,gal irgi po tris,tik tas kiekvienas dar po milijoną į šonus davė doh.gif kažkurią dieną negailestingai nurėžiau tuos milijonus trečiųjų ir viršūnes kai kam blush2.gif ,bet melionai didėti pradėjo,tai gal labai nesuklydau g.gif

gal pakartotumėt kur ta vaizdinė medžiaga apie jų genėjimą,nes žodžiais pamiršti į šiltnamį nuėjus blush2.gif
Atsakyti
pasirodau biggrin.gif
user posted image

romanesco, kiek peraugusios, bet tikrai skanios wub.gif , viduj sėkliukės l. mažos, kaip agurkų thumbup.gif , riešutų skonio nepagavau g.gif
Atsakyti
amarille, čia šių metų toks???
Mano cukinija black beauty kažkodėl vis kamienas lūsta, tiksliau atskyla vis lapas su cukinija g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 07 02, 23:06)
Pasižiūrėjau rusių pamokymus, tai arbūzus vienu stiebu reikia leisti. šoninius ūglius iškarpyti. Bet man irgi širdis neleido tiek genėti, retai arbūzai šiltnamy susodinti, paleidau po 3 stiebus, o ant jų jau po 2-3 vaisius užmegzta doh.gif Bus taip, kad " žadnost parnia zgubila", jaučiu, kad bus maži.
Mano melionai baigia išprotėti. Jau po 2 su viršum metro ilgio, gal reikia stabdyti g.gif Irgi paleidau po 3 šakas ir nuplanavau , kad po 3 vaisius ant šakos. Kai kurie paklusniai tą daro, o kiti ožiuojasi ir numarina užuomazgas. Bus gera proga atrinkti netinkamus mano užmojams biggrin.gif Reiks ropom brautis į brūzgynus ir iškarpyti šoninius ūglius, kurie nubarstė užuomazgas.

aš pernai tikrai negenėjau arbūzų lauke užaugino vienas krūmas ir tris ir keturis, o svoris įvairus ir beveik pus šešto kilogramo atstovų buvo
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2013 07 03, 08:44)
aš pernai tikrai negenėjau arbūzų lauke užaugino vienas krūmas ir tris ir keturis, o svoris įvairus ir beveik pus šešto kilogramo atstovų buvo

blink.gif aneeeeeeeeeeeee................. na tikiuosi ir pas mane bus tokių atstovų lotuliukas.gif 6 daigai tai galima tikėtis visai padoraus derliaus ax.gif ai man iš tikro bent porą arbūziukų tokių jau didesnių užaugtų, kad galėčiau sėklų prisirinkti ir kitais metais visą plantaciją užsodinti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 06 28, 19:23)
Saintlita o kokio dydžio arbūzai pas tave užauga? man įdomu smile.gif kiek tikėtis derliaus  lotuliukas.gif  na vidutiniškas toks kiek maždaug sveria......

buvo kai kurie virš 7 kg.
Atsakyti
Labs vakaras visoms. Ziuriu cia ne pas mane viena melionai ima virsu. Pasodinau tris daigus i siltnami, tai jau dabar preiiti neimano per tuos ju stiebus, ziedu milijonas, kai kur mazi melioniukai yra. Kaip ten juos reikia apgeneti, kad ne i lapus eitu, o i melionus energija skleistu smile.gif ?
Atsakyti
Pas mane jau pradėjo megzti melionai lauke clap.gif Na, bet lapų, lapų g.gif Pagnaibiau ir palikau ramybėje. O arbūzai toliau stiebus auginasi ir kol kas žydėt nasiruošia. Teks valgyti melionus kasdien po kokį dešimtį, nes jei visi užaugs šiltnamyje ir lauke doh.gif Arba teks stoti kur pakelėje su gruzinais ir pardavinėti biggrin.gif Neišmesi gi gero daikto.
Atsakyti