QUOTE(diuni @ 2013 06 30, 22:05)

tai gal nuo karščio numetė žiedus...tikrai kai kurios veislės labai neatsparios jau kai virš 30 perkopia termometras...
As irgi buvau nurasius karsciui, bet pagalvojus, pradzioj buvo ne ka salciau, ir nieko, visi mezge be pretenziju, matomai ne tik karstis kaltas, gal ko ir truksta tiems pomidorams, nes masiskai meto beveik visi, kelios tik veisles laikosi didvyriskai
QUOTE(Alekto @ 2013 07 01, 06:37)
Aš palikus jį kaip žemaūgį, negeniu visai

Tai tooooooooooks šamšalynas

Ūgio iki 1 metro. Tiesa nesenai kelias pažastis išskyniau ir apatinius lapus praretinau. Žiedelius labiausiai iš visų mėtė/mėto. Vaisių pas mane tikrai mažiau nei čia parodytoj foto. Bet skonis ir dydis man patiko

Kitais metais jei auginsiu, tai max kokiais trim stiebais
pas mane trim stiebais, bet tie stiebai i visas puses ir ilgiausi, paristi nebelabai yra vietos kur, kiti parisinejami. jei buciau zinojus, kad jis bus tokio ugio, buciau bent dviem palikus, ne ten pasodinau as ji

, tikejausi zemo. Tai jau viena virsune nukirtau. Is pradziu ir as pazastu neskabiau, bet pamaciau, kad jam reikia daug laisves, tai reziau viska is eiles, jokiu pazastu, kaip kita aukstaugi pradejau formuoti. Vigi idomu su tuo ugiu, kaip pas kitas kazi
Papildyta:
QUOTE(daimura @ 2013 07 01, 08:10)
Apžiūrėjau tą Olia-lia dabar jau atidžiau, tai tokių didelių kekių yra 6, paskui, matyt, buvo tie baisuliniai karščiai, tai gal bus po kokį pomidorą, o toliau kol kas jau vėl gražūs žiedai. Pas mane tai nėra labai didžiulis krūmas, aukštis apie 1,5 metrą, 3 stiebai, nors ir negenėjau aš jo. Bet palyginus su Taijana žemaūgiu, tai šitas gigantas
Oho, jei tokios 6 kekes, tai tik dziaugtis reikia

Sapne nebent susapnuociau pas save

Tada jau tikrai butu dzin, kad ir po viena pomidora kabaliuotu.
Primeciau, olialia tikrai jau bus praauges ta 1.5 m, ir dar auga i virsu sekmingai toliau. Siltnamy visi kazkokie gigantai, mane praaugo, o as ugiu nesiskundziu