Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų priauginimas

Sveikos, gal kas zinote kur galeciau isigyti geli spalvota su ryskia spalvyte ? Pvz ruzava ar salotine ? 4u.gif
Atsakyti
bet kurioj nagu priemoniu parduotuvej biggrin.gif
Jei Lt esat, tai Perfect Nails kompanijos neblogi spalvoti geliai.
Atsakyti
Sveikos. Ant gelio lako pigmentiniais PN dažais piešiat? Gerai laikos? Įdomu, nes minėjo tik, kad labai plonai, o kaip iš tiesų?
Mieli ežiukai wink.gif
Atsakyti
Pirma diena po Egidijos praktinės dalies, nu super drįsčiau teigti thumbup.gif Tik nuotrauką nežinau ar verta kelti, nes nei lakuota, nieko, tik nupoliruotas kamufliažas, net aliejuko nepatepiau doh.gif Bet labai super, atrodo, kad aš vapšė nieko nežinojau iš viso apie priauginimus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2013 10 01, 18:14)
Bet labai super, atrodo, kad aš vapšė nieko nežinojau iš viso apie priauginimus  biggrin.gif

Cha Cha, pas ją jau taip būna biggrin.gif Rodos ir mokiausi ir dirbau jau porą metų su nagais ,o kai pas ją patekau,sedėjau kaip žalias miškas biggrin.gif Dėl to ir sakau reik pirma pas ją, kad paskui nereiktų persimokint visko iš naujo, nes tai labai sunku, sunku pamiršt senus negerus įpročius
Atsakyti
nu ok įkeliu, bet čia nieeeko įpatingo biggrin.gif Blyn bent odeles būčiau aliejum patepus biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2013 09 27, 17:08)
Aš bahos nenaudojus, tai apie jį nieko negaliu pasakyti smile.gif Trendų naudoju Dark kamufliažą, pradžioj nagui padengti ir laisvai nago daliai formuoti - kinetics primerį ir kinetics light gel smile.gif

Aciu uz informacija.As Ba-ha turiu komofliaza tik, o geliu gausybe..sunku ir issirinkti..Seniau turejusi perfect nails gelius,nuo ju nebuvo alergijos,bet kokybe nepatiko g.gif
Papildyta:
QUOTE(mascarra @ 2013 10 01, 21:47)
nu ok įkeliu, bet čia nieeeko įpatingo  biggrin.gif ....

Labai grazi "c" 4u.gif man niekada tokia nesigauna..svajonese irgi minti audziu eiti pas Egidija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2013 10 01, 22:47)
nu ok įkeliu, bet čia nieeeko įpatingo  biggrin.gif  Blyn bent odeles būčiau aliejum patepus  biggrin.gif

Liuks, kam jas tept, matosi kad darbas dar procese, tobula forma thumbup.gif
Atsakyti
Mascarra- gaila buvo tavo laiko dar teplionem biggrin.gif Siandien naguciu neber jau... blush2.gif as turbut baisiai pasenau,nes neisivaizduoju kaip galima gyventi su tokio ilgio nagais biggrin.gif As pripratusi prie trumpu,geliniu laku lakuojamu,tai man super duper.Vakar jauciausi kaip invalide,nieko negalejau suciupineti,viskas kliuna,nieko padaryt negaliu biggrin.gif labai patiko man tavo kruopstumas ir atsakingumas.Caca lialia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2013 09 22, 18:13)
Prisiminiau, gi aš ją dariau iš CNI Atlantic Storm sumaišius su balta, ir lašelį geltonos įmetus  smile.gif

O aš šį savaitgalį išeiginių neturėjau, už tai nagus turiu  biggrin.gif

user posted image

Super!!!! Labai grazu!!! O cia akutes klijuotos ar is spec. mases darei? g.gif Buvau SalonPro seminare, tai jie dar neturi sios medziagos pardavime, kad tokia daile daryt, todel ir klausiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SECREAT @ 2013 10 02, 08:37)
Mascarra- gaila buvo tavo laiko dar teplionem biggrin.gif Siandien naguciu neber jau...  blush2.gif  as turbut baisiai pasenau,nes neisivaizduoju kaip galima gyventi su tokio ilgio nagais biggrin.gif As pripratusi prie trumpu,geliniu laku lakuojamu,tai man super duper.Vakar jauciausi kaip invalide,nieko negalejau suciupineti,viskas kliuna,nieko padaryt negaliu biggrin.gif labai patiko man tavo kruopstumas ir atsakingumas.Caca lialia biggrin.gif

Ačiū 4u.gif o kaip tavo alergijos? Bėje, baigės mano kursai akrilo, įsimušiau juodą alergiją jam verysad.gif atsibudau su žiaaaauriai užtinusiom akim, nieko matyt net negalėjau, ir iki dabar nepraėjo, tik biškį atslūgo... Negaliu reiškias su akrilu dirbti, blyyyn, taip nepasisekė verysad.gif Siaubas žinokit, taip susinervinau... Nuvariau pas Egidiją, ir ji sakė, kad jau su tokia alergija nepadirbsiu su akrilu, tai persirašiau tobulinimo geliu kursams mėnesio gale... Žinokit kaip akis praverkiau aš pas Egidiją, taip norėjau to akrilo, ir še tau... Ir tikrai nuo akrilo čia man, nes paprasčiausiai nuo nieko kito negalėjo būti... verysad.gif Ech, teks žaisti tik su geliu...
Atsakyti
QUOTE(Zarute @ 2013 10 02, 12:55)
Super!!!! Labai grazu!!! O cia akutes klijuotos ar is spec. mases darei? g.gif Buvau SalonPro seminare, tai jie dar neturi sios medziagos pardavime, kad tokia daile daryt, todel ir klausiu  ax.gif

Paprasti Swarovskiai čia mirksiukas.gif

QUOTE(mascarra @ 2013 10 02, 13:09)
Ech, teks žaisti tik su geliu...

Nu nesmagu,kad taip nutiko, bet neverta gailėtis, nepopuliarus mūsuose tas akrilas, klienčių vis tiek čia neturėtum, nuu nebent Anglijoj...
Atsakyti