Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Vasariniai nėštukių namučiai ♥

QUOTE(Levanda81 @ 2013 07 16, 10:22)
Kufute, parašyk gimdymo datą-įtrauksiu į sąrašiuką  mirksiukas.gif

Vasario 26d. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 07 16, 09:47)
Aš kai laukiausi dukrytės, tai buvome atostogų Kretoje. Maudžiausi visur  rolleyes.gif  Gyd. leido ir baseine, ir jūroje, svarbu, kad nebūtų didelio kontrasto šilto/šalto  smile.gif taip pat su pirmu nęštumu nėščiųjų baseiną lankiau, juk ten ir viešas skaitosi nes visos vienoje vietoje.

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
Mūsų mamytės

user posted image
2010:

*Mila*, Lietuva, Dulkelė, Rota, Anyte_uogyte, Kristina, kinrozyte, cikadele, zynaida, Sicily, Caramelle*, Orbit, l'orage, Ag* , Kristutex, AudroneM , tani301, meduksi, jurgva, Mopsiuka, adinka, saules_zuikutis, Heiress, agpa, loraimitz , dizzy__ *July*, Pamelo, Gretusiu, Akutee, almendra, ,Laimuze509, mmazuliuke, Murauskė , aggneelle , noreli, exley, lola.lola, Baltija L , Avietina, larnaka, Baravyke, Veli , *Gaja*, munytte, Barbara 03 , Sella, pokahonta, xsenija

2011:

Oii , Aukselis1112, Ingutevi , r@mke, Razina8 , Liucina75, Regata , prakriti, Tiesiog As ),Juvijo, Asmon , anneli , Ariwom, Corsica , Vaidulka123 , Urtytė_Mergytė , jbaniukaityte , TITA777 , rugelė, *renatux* , 2Ditutė , Lynete , Zirza, wiki21, Cyplius , Inero , Skorpas 35 , *muduabudu*, Amberlina, Ika8, Fides , Merguzyt, Neffertite_ , LaukiameStebuklo , pjurgitukas , Dovi2003 , braske1515 ,Kukulka,Sniege555,Linutas,loorena,mykolina,Butvile , Irute1984 ,Juroszuvedra,Svirple ,Nemeja,Irijur , Kristuciuke , Tivita , Judil ,2Lviename,Zemaiciuke,Liepa7;Cherish0,Zuikispuikisilgaausis ,Saguze,Pireja,gurmane,aiste35,Lana33,Reginiukas.UK,Jaqmina,Liepuzele21,jurgele77,
Kristiana26,Levanda81,egipte ;frige1,Bum ,Damute,kiskius ;Strazdane ; Katiniene-gerai;zieminuke;iziKNS,Zubriuka,Enia

2012:

Adrija1, REVO ,Anamari, dizzy, viltuze, zylute81, aqiute,LediDiDi1, vilte-kns , T.P.Keberiokst, Beta1, Indry, Vilmosa, Rute, Myciute, NannataDU , Pelenuroze, Milima, Alda1, Ice Tea, Konstruktore, Olija777,Rinti, Veja234, Valerie, Kristinuke, Amalgamacija, Daiva88888, Doli, Kerzaka, Tanga, -Liepa-, Viltele, Olialia2001, Sontelis, Dangutex, Kamelija2, Pasislepusi, Madissa, Rude rude,angeliukkkee,egluzeele, Sangria023, Mila , KrempudraDU, d'ville, IrideDU, Streamy, Bonama, Finnaly:), Asstukas, Ingvita,Meilesvaisius,Pasifica,sawana, Sv@jukė, marusiote0120DU,KivaDU,zuzla,kpsh
PerKūnasDU,*Iris*DU

2013:

Mergyte 82,Rota,Lietuva,Pumpule ,Murauske,Pina,sobo, Irmuciukassss,orchideja888, Asmon,Drovute,mamyte.lt,diukute, braske1515,Shira,Aster,prakriti,late,Irute1984,Terze,aushen, Damute,olsonDU,errachka,leiliuke,juroszuvedra, cukryte 28,prince,Beta1,vilciukas11,eufforija,Sniege555DU,Juodoji Venera

Mūsų puškuojančios
user posted imageuser posted imageuser posted image

Caramelle*-rugpjūčio 19d.
red_tiddler- rugsejo 1d.
jolantulia-rugsejis 3d.
egk-rugsejo 5d.
Levanda 81-rugsejo 10d.
Dovi2003-rugsejo 10 d.
PliuskeDU spalio 4d.
darbstuoliaiDUspalio 19d.
vilte-kns-spalio 25 d.
Jautruolė
Bum - gruodžio 16d.
AnaMari - gruodžio 16d.
NAZARA-DU - sausio 17d.
Myciute
angeliukkkeee
kufute - vasario 26d.

user posted image
Atsakyti
Merginos! Man nustate diabeta.. blink.gif Gal kuri su tuo susidurus esat ir galit pasidalint patirtimi? Nesuprantu kaip cia taip.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2013 07 16, 11:41)
Merginos! Man nustate diabeta..  blink.gif  Gal kuri su tuo susidurus esat ir galit pasidalint patirtimi? Nesuprantu kaip cia taip..  doh.gif

O kokie skaičiukai po gliukozės? Vakare prieš tyrimą saldžiai neprisivalgei?
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 07 16, 12:49)
O kokie skaičiukai po gliukozės? Vakare prieš tyrimą saldžiai neprisivalgei?

8,2 Neprisivalgiau. Be to nemegeja saldumynu visai. Pries nestuma man saldumynu galejo visai nebuti, kai pastojau pradejau juos valgyti. Paskutiniu metu valgiau visokiu saldziu tresniu, koki pyraga, bulkute karts nuo karto, saldaini koki viena suvalgydavau per diena. Pati esu smulki ir plona. 28 nestumo savaite sveriu 59 su dviem lelukais. Priaugau tik 5 kg. Nesuprantu is kur pas mane tas diabetas gali buti! blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2013 07 16, 12:09)
8,2 Neprisivalgiau. Be to nemegeja saldumynu visai. Pries nestuma man saldumynu galejo visai nebuti, kai pastojau pradejau juos valgyti. Paskutiniu metu valgiau visokiu saldziu tresniu, koki pyraga, bulkute karts nuo karto, saldaini koki viena suvalgydavau per diena. Pati esu smulki ir plona. 28 nestumo savaite sveriu 59 su dviem lelukais. Priaugau tik 5 kg. Nesuprantu is kur pas mane tas diabetas gali buti!  blink.gif

na jo didoki, tikrai. Dabar gyd. turetu tave informuoti apie dieta kas ir kaip. Bet ne tu viena tokia, cia zinau kelias dabar mamytes, kurios turejo GD. Pumpule ir dar kazkuri nepamenu lyg ir dvynuku mamyte ... Kai kurioms, o gal visoms su GD duoda nemokamai aparaciuka cukrui matuotis po valgio. Bet cia jau reikia gyd savo klausti kas ir kaip. O svoris nemanau, kad susijes su cukraus kiekiu kraujyje. Keista, kad kitoms taip velai daro ta GTT tyrima. Nes man liepe darytis 22nestumobsav.
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 07 16, 13:30)
na jo didoki, tikrai. Dabar gyd. turetu tave informuoti apie dieta kas ir kaip. Bet ne tu viena tokia, cia zinau kelias dabar mamytes, kurios turejo GD. Pumpule ir dar kazkuri nepamenu lyg ir dvynuku mamyte ... Kai kurioms, o gal visoms su GD duoda nemokamai aparaciuka cukrui matuotis po valgio. Bet cia jau reikia gyd savo klausti kas ir kaip. O svoris nemanau, kad susijes su cukraus kiekiu kraujyje. Keista, kad kitoms taip velai daro ta GTT tyrima. Nes man liepe darytis 22nestumobsav.

Tai gydytoja pas endokrinologa siuncia, tai ziuresiu ka pasakys daryti doh.gif Nu bet ot... Tik to man betruko... verysad.gif
Atsakyti

Juodoji Venera, didziausii sveikinimai jusu seimai 4u.gif wub.gif

kufuke, sveika prisijungus thumbup.gif

jolantulia, as turejau omeny, kad si nestuma pas levanda placenta kitur, negu per pirma nestuma mirksiukas.gif

levanda, kai parasei apie tai, kad echo kancia, tai prisimenu, kaip ir man su D budavo atsigulus, atrodo, kad tuoj samone prarasi doh.gif , del to ir pamaniau, kad placenta gale ax.gif

pliuske, o kada pas endokrinologa?

Zuokas pridurkas! mad.gif As kol suvazinejau siandien per miesta su autobusais, vos ne 5 val. praejo doh.gif Kad ji kur su savo reformom doh.gif , o dar kai brungu schmoll.gif

Laba diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 07 16, 15:10)
pliuske, o kada pas endokrinologa?

nezinau, dar tik registruosiuos. Tai net nezinau kada priims.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2013 07 16, 15:13)
nezinau, dar tik registruosiuos. Tai net nezinau kada priims..  unsure.gif

O gydytoje neliepe to tyrino kartot?
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 07 16, 15:33)
O gydytoje neliepe to tyrino kartot?

siandien einu pas gydytoja, pasiimsiu siuntima pas endokrinologa ir ziuresiu ka ji sakys. bet nemanau, kad siulys kartoti.. unsure.gif
Atsakyti