Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Vasariniai nėštukių namučiai ♥

Dar karta dekoju uz sveikinimus wub.gif
Glamour tavo naujienos tiesiog nuostabios wub.gif
Atsakyti
glamour dziaugiuosi,labai dziaugiuosi nuosirdziai uz tave,laiminga isivaizduoju iki begalybes,tikra stebuklas,graziu menesiuku 4u.gif
Atsakyti
sveikutes wink.gif

juodoji venera, sveikinimai tau su dukryte wub.gif siurpuliukai nueina paziurejus i tavo liniuote " dukrytei 5dienos ..." wub.gif wub.gif

glamour, dziaugiuosi uz tavo stipruoliuka pilvelyje mirksiukas.gif

taip pat sveikos prisijungusios naujokes (jei taip galima pavadinti smile.gif ) mirksiukas.gif
Atsakyti
Juodoji Venera, nuosirdziausi sveikinimai sulaukus nuostabios mergytes, wub.gif linkiu saldaus pienelio ir ramesniu nakteliu 4u.gif

QUOTE(Beta1 @ 2013 07 16, 07:23)
Jolantulia,del neramiu koju gerk magnio  4u.gif diena pradek,pora kart po dvi tabletes ir nakti miegosi ramiai  mirksiukas.gif

Aciu, Beta, man nagnis tikrai padeda thumbup.gif , tik as geriu miltelius magnis su kalciu, jie kazkokie raminamieji. Bet man kartais tas neramiu koju sindromas uzeina ir atsisedus pailseti diena doh.gif Bet dabar bent jau nakti pamiegu 4u.gif

QUOTE(kufuke @ 2013 07 16, 07:31)
Labas rytas, mergınos.. ar galıu prısıjungtı? ax.gif

4u.gif Kufuke, sveikinam prisijungus prie musu burelio, gero tau nesiojimo ir maloniu emociju 4u.gif

QUOTE(kufuke @ 2013 07 16, 08:11)
Mergınos, o kaıp pasıreıskıa tas neramıu koju sındromas? g.gif

Neramiu koju sindromas pasireiskia paprastai nakti, jausmas, kad neturi kur koju padeti, truputi kaip kutenima jauti, kartais dilgciojima, skaiciau, kad tai viena is memigos rusiu unsure.gif Na, labai nemalonus reiskinys. Man jis prasidejo pries kokias dvi savaites, skaiciau, kad nestukem tai buna, po gimdymo praeina smile.gif

QUOTE(Caramelle* @ 2013 07 16, 08:37)
As su klausimu. Ar galima  nestuke.gif  maudytis viesajam baseine? Tiek "uz" ir "pries" internete, kad esu pasimetus...  unsure.gif

As manau, kad galima, pati i baseina einu 1-2 kartus i savaite, bet as kazkaip niekad neuzsigalvojau ar galima ax.gif Bet jeigu yra klausimas apie uzterstuma,(tu turbut turi omeny apie infekcijos galimybe isigyti), tai tvenkiniai, ezerai ir net jura yra daugiau uztersti kaip baseinai smile.gif

QUOTE(Glamour @ 2013 07 16, 19:37)
Levanda, šiandien buvau pasimatyme, pagaliau širdutę plakančią pati mačiau. Mano stipruolis paaaugęs, puslytė vis dar mažoka. Echoskopas rodo 6 savaites, 4 dienas. Dabar teks kantriai laukti tris savaites kito pasimatymo.

Glamour, kaip dziugu wub.gif lauksim kitu linksmu naujienu 4u.gif
Atsakyti
Labas, siandien atitinkam 7 savaites ir 5 dienas, 1,5cm ugio, per 3 dienas paaugom 4mm, sirdele plaka, gavau pazyma i darba, kad laukiuos, atmintine ka galima, ko ne.. ax.gif gimdymo data pagal mm - kovo 3d., pagal echo - kovo 1 d. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2013 07 18, 13:11)
Labas, siandien atitinkam 7 savaites ir 5 dienas, 1,5cm ugio, per 3 dienas paaugom 4mm, sirdele plaka, gavau pazyma i darba, kad laukiuos, atmintine ka galima, ko ne.. ax.gif gimdymo data pagal mm - kovo 3d., pagal echo - kovo 1 d. wub.gif

Kaip džiaugiuosi už tave ir tavo artimuosius! thumbup.gif Jūs taip ilgai laukėte, kol pavyks. Prisimenu, kai žiemą man gydytoja pasakė, kad širdutė plaka ir viskas ok, net apsiverkiau iš džiaugsmo.
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2013 07 18, 12:11)

Sveikinu wub.gif Sklandaus laukimo!
Atsakyti
Aciu, merginos wub.gif
Atsakyti
Nusipirkau dopleri.. ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Aciu merginos dar karta uz sveikinimus, tuo paciu dalinuosi savo gimdymo istorija
Nepykit kad taip issipleciau smile.gif
Penktadieni 07-12 net neitariau kad jau sekancia diena glausiu savo dukrele salia, jauciausi puikiai, vakarojau ilgai iki 1 nakties ziurejau filma ir tik uzmigus pradejau sapnuoti kad uzeina nugaros maudimas, kadangi miegas nekoks apie 3 val. atsikeliau i WC, nueinu o ten kelnaitese matau sviezio praskiesto kraujo - apima lengva panika, uzeina nugaros skausmas -suprantu kad turbut saremis, o tas kraujas gal gleiviu kamstis (veliau isaiskejo kad kraujavo del atsidarinejancio kaklelio), nors ir ne taip isivaizdavau ji. Pranesu vyrui kad gali tekti vaziuoti i GN ir vel atsigulu ziureti kas bus. Saremiai kartojasi. Galvoju gal paruosiamieji ir keliauju i dusa po siltu vandeniu paziureti ar nuims - nepadeda. Kadangi miegas vis tiek nebeima isitaisau kitam kambaryje, pasiemu knyga ir galvoju paskaiciuosiu tarpus, ogi kas 5 - 7 min. Hmmm, reikia ruostis i GN, nors esu pilnai isitikinusi kad cia nieko rimto ir tikrai gimdyti nesiruosiu, juk man dar per anksti! 6 val. prizadinu vyra ir apie 7 val. jau bunam GN, ten sutvarko popierius ir nuveda i gimdykla, priemusi akusere labai maloniai nuteikia kad mane tik pastebes kokias4 val. ir isleis namo - to as ir noriu. Kadangi pataikem ant pamainu pasikeitimo tenka laukti iki 8:30 val. kol ateis kas patikrinti, iki to laiko tik matuoja tonus. Apziureti ateina Locaitiene ir akusere, kurios vardo deja taip ir nesuzinojau nes buvo be korteles, patikrina kakleli - 3 cm, pasakymas -stebim toliau ir arba gimdom arba vaziuojam i patologini, suprask, namo siandien nebevaziuosi. Jei gimdysiu tai su gydytoja nes dar neturim 37 sav. iskart ispeja kad leliukas po gimimo keliaus i intensyvios terapijos skyriu stebejimui..
Saremiai kartojasi kas 4-5 min. po truputi stipreja, bet nieko rimto, su vyru juokaujam, vaikstau po palata, sokineju ant kamuolio, zodziu stumiam laika iki 13:30 kol ateina sekantis patikrinimas. Kaklelis 6 cm! Viskas - reiskia gimdom ir reiskia be jokio epiduro, nes jo nebegalima (o man jo ir nereikia)! Akusere kelis kartus paklausia ar tikrai pirma karta gimdau kad taip gerai nusiteikus, smagu girdeti komplimentus smile.gif Per sekancia valanda viskas vyksta zaibisku greiciu, saremiai susitipreja, atsirado noras stumti, 14:30 kaklelis 10 cm, tuo paciu nubega vandenys ir pradedam stumti. Na ne taip lengva kaip atrodo, viska suprantu ka sako akusere, bet padaryti neina, po geros pusvalndzio bandymu nusprendzia kirpti tarpviete, kita akusere stumia pilva, dar i kateteri susvirkscia kazko ir vuolia 15:10 lelyte atejo i si pasauli. vaikeli iskart apziuri neonatologe ir konstatuoja kad pilnai issivysciusi, nereikia jokiu stebejimu. Gaunu savo grozi ant krutines, emociju antpludis, bet cia dar ne pabaiga - turi "gimti"placenta. akusere ja traukia ir staiga jauciu is saves pliupstelint kazkoki skysti, is prasidejusios panikos aisku kad cia kraujas, Locaitiene puola skambinti anesteziologei, subega dar bent 7 zmones, lelyte atima, vyra isvaro - chaosas visur, man panika kas cia darosi. Gaunu pasirasyti kazka pries narkoze ir viskas. Atsibudau po geru 20 min. kai mane jau siuvo. Vyras sake kad per ta laika uz duru galvojo kad isprotes..Veliau paaiskino kad placentos dalis liko gimdoje ir ji buvo prisitvirtinusi prie kraujagysles del to pradejo stipriai kraujuoti, padare taip vadinama gimdos revizija - aciu D, kad sekmingai viskas praejo, pabuvom dar pora valandu gimdykloj ir visi trys iskeliavom i pogimdyvini skyriu.
Va tokia ta mano istorija smile.gif
Atsakyti

Juodoji Venera, grazi tavo gimdymos istorija wub.gif , nors pabaiga tai truputi gazdinanti blink.gif Bet svarbiausia, kad dabar viskas gerai su tavim ir tavo lelyte smile.gif Ar jau namie? Kaip sekasi maitinti? ax.gif

Kufuke, su gera TA tave 4u.gif Lab smagu smile.gif
Atsakyti
Juodoji Venera, dėkui už gimdymo istoriją! Jei ne tas placentos "gimimas", jau būčiau nusiraminusi, kad nėra taip baisu gimdyti, kaip man atrodo ir mano nėštumo laikui artėjant prie pabaigos smile.gif
Atsakyti