Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Vasariniai nėštukių namučiai ♥

QUOTE(pliuske @ 2013 07 16, 15:47)
siandien einu pas gydytoja, pasiimsiu siuntima pas endokrinologa ir ziuresiu ka ji sakys. bet nemanau, kad siulys kartoti..  unsure.gif

Turi kazka pasiulyt, jei endokrinologo konsultacijos ilgai laukt mirksiukas.gif Ne sijaudink, su tinkama gydytoj prieziura viskas bus gerai, dar, kaip suprantu, reikes dietos laikytis g.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz sveikinimus wub.gif
Kai galesiu normaliai atsisesti prie PC papasakosiu ispudzius, nes per telefona sunku rasyti.
Atsakyti
Sniege, Juodojivenera, sveikinu jus wub.gif aukit sveiki ir laimingi 4u.gif
Atsakyti
Juodoji_Venera, nuoširdžiausi sveikinimai išsilukštenus. Kad ir greičiau, bet svarbiausia abi jaučiatės gerai ir mergytė sveika. 4u.gif

Pliushke,
mano draugei buvo nėščiųjų diabetas pirmo nėštumo metu, antro metu viskas normoj buvo. Bet kad nebuvo jokių didelių problemų jai dėl to diabeto. Abu vaikučius pati lengvai ir greitai pagimdė. 4u.gif

Levanda, šiandien buvau pasimatyme, pagaliau širdutę plakančią pati mačiau. Mano stipruolis paaaugęs, puslytė vis dar mažoka. Echoskopas rodo 6 savaites, 4 dienas. Dabar teks kantriai laukti tris savaites kito pasimatymo.
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 07 16, 15:55)
Turi kazka pasiulyt, jei endokrinologo konsultacijos ilgai laukt mirksiukas.gif  Ne sijaudink, su tinkama gydytoj prieziura viskas bus gerai, dar, kaip suprantu, reikes dietos laikytis g.gif

Taip, sake greiciausiai paskirs dieta. Tiksliau reikia subalansuoti mityba. Kaip kad valgyti maziau bulviu ir pan. Na, ziuresiu ka endokrinologas pasakys.

QUOTE(Glamour @ 2013 07 16, 22:37)
Pliushke, mano draugei buvo nėščiųjų diabetas pirmo nėštumo metu, antro metu viskas normoj buvo. Bet kad nebuvo jokių didelių problemų jai dėl to diabeto. Abu vaikučius pati lengvai ir greitai pagimdė. 4u.gif
šiandien buvau pasimatyme, pagaliau širdutę plakančią pati mačiau. Mano stipruolis paaaugęs, puslytė vis dar mažoka. Echoskopas rodo 6 savaites, 4 dienas. Dabar teks kantriai laukti tris savaites kito pasimatymo.

4u.gif Is pradziu kazkaip sunerimau, dabar ne taip baisiai viskas atrodo. Tikiu, kad viskas susitvarkys smile.gif
Dziugios naujienos! thumbup.gif Sveikinu su sirdute wub.gif Nu tikras saunuolis tavo stipruolis! bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Glamour @ 2013 07 16, 20:37)
Levanda, šiandien buvau pasimatyme, pagaliau širdutę plakančią pati mačiau. Mano stipruolis paaaugęs, puslytė vis dar mažoka. Echoskopas rodo 6 savaites, 4 dienas. Dabar teks kantriai laukti tris savaites kito pasimatymo.
Kokios geros naujienos - pamatet sirduke! thumbup.gif Kalbink savo stipruoliuka - geros emocijos labai daug reiskia. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2013 07 16, 21:37)

Puikios naujienos wub.gif wub.gif
Atsakyti
Glamour, tikras stipruolis wub.gif O kiek dabar mazuliui pagal ivf ir pagal gydytoja?
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2013 07 16, 22:37)
šiandien buvau pasimatyme, pagaliau širdutę plakančią pati mačiau. Mano stipruolis paaaugęs, puslytė vis dar mažoka. Echoskopas rodo 6 savaites, 4 dienas. Dabar teks kantriai laukti tris savaites kito pasimatymo.

Glamour, kaip džiaugiuosi dėl tavęs! Aukit ir stiprėkit!
Atsakyti
Glamour, nuostabu!!!!
Atsakyti
Levanda81 su savaitelem wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2013 07 17, 12:35)
Levanda81 su savaitelem wub.gif  wub.gif

oi aciu smile.gif
Atsakyti