QUOTE(Beila @ 2013 08 30, 12:04)
Ačiū už atsakymus. Tikiuosi,man nėščiosios kortelę užves antradisnį ir be tų tyrimų,o tuos tyrimus per kitą savaitę. Gal kas iš jūsų lankosi Jolsanoj Klaipėdoje?
Beje,gąsdina jūsų pasakojimai apie vaisiaus dangalų atidalinimą,kaklelio masažą-čia kaip iš siaubo filmo
P.s. Kažkaip jaudinuosi vėl, nes crinono, folinės nebevartoju,tik aspiriną. Taip liepė gydytoja. Jaučiausi atrodo gerai,tik dažnia noriu miego,kartais pamaudena. Gaila, nežinau,kaip paprastai būna per nėštumus,gal tada mažiau būtų to nerimo...
Jo, Beila...pas mane tos pacios mintys kai paskaiciau paneliu pasakojimus apie tikrinimus:) As pirma karta tai girdziu, gal ne visom cia reikia
Nebenaudoju vaistuku ir as. Folio 5 mg. baigiau 12 sav. (dabar tik tuos 400, kurie ieina i vatiminus), ketvirtadieni baigiau progesterona...o vat baby aspirinas liko iki gimdymo, arba jei netycia pradeciau kraujuoti. Papildomai dar magni pageriu....
Kai buvau 12 sav. konsultacijoje, uzvede kortele, padare testukus kraujo....jokio laisko negavau is gydytojo, tai tikiuos, kad viskas gerai, ir jokiu vitaminu ar mineraliniu medziagu netruksta.
Mes jau 14 sav. jauciuos zvalesne:) Vakar grybauti buvom isleke
Antradieni buvom pas gine, tai maziukai abu judrus, nenustygsantys:) Vienas net nesidave ismatuoti kaklo rauksleles:) Ginei kantrybe truko, ir teko eiti is vidaus

Pas abu maziau nei 2, tiksliu skaiciuku nepamenu...Bet gine pasake, kad tai nera 100% tikslus tas tyrimas, as ir pati skaiciau, kad iki 70% be to kraujo testo. Kraujo testo man nedaro, nes nesu rizikos grupeje....tai va.
O siaip sake viskas atrodo lb gerai. Maziukai 7,3 cm ilgio:) Abu vienodi:)
Pradejau megzti adijaliuka svelnios ir plonos vilnos. radau pirkti siulus ruzavais atspalviais:) Tai vienam tokius ir paemiau, nu gal mergaite viena bus
Dabar laukiam spalio 3d, tada bus rimtesne apziura