Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Vasariniai nėštukių namučiai ♥

QUOTE(Levanda81 @ 2013 08 31, 07:15)
Manau rugsėjo pirmą savaitę kai pabyrės  smile.gif ir mano kukulis turėtų išsilukštenti per šią savaitę - nes jei ne, tai krapštys lauk  unsure.gif  Mano visos viltys, kad gims vasarą šiandien baigsis su lyg 12 nakties  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Nu vasara gal ir nebeiseis, bet "bobu vasara" gali pasisekti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2013 08 30, 12:04)
Ačiū už atsakymus. Tikiuosi,man nėščiosios kortelę užves antradisnį ir be tų tyrimų,o tuos tyrimus per kitą savaitę. Gal kas iš jūsų lankosi Jolsanoj Klaipėdoje?

Beje,gąsdina jūsų pasakojimai apie vaisiaus dangalų atidalinimą,kaklelio masažą-čia kaip iš siaubo filmo blink.gif 

P.s. Kažkaip jaudinuosi vėl, nes crinono, folinės nebevartoju,tik aspiriną. Taip liepė gydytoja. Jaučiausi atrodo gerai,tik dažnia noriu miego,kartais pamaudena. Gaila, nežinau,kaip paprastai būna per nėštumus,gal tada mažiau būtų to nerimo...

Jo, Beila...pas mane tos pacios mintys kai paskaiciau paneliu pasakojimus apie tikrinimus:) As pirma karta tai girdziu, gal ne visom cia reikia g.gif
Nebenaudoju vaistuku ir as. Folio 5 mg. baigiau 12 sav. (dabar tik tuos 400, kurie ieina i vatiminus), ketvirtadieni baigiau progesterona...o vat baby aspirinas liko iki gimdymo, arba jei netycia pradeciau kraujuoti. Papildomai dar magni pageriu....
Kai buvau 12 sav. konsultacijoje, uzvede kortele, padare testukus kraujo....jokio laisko negavau is gydytojo, tai tikiuos, kad viskas gerai, ir jokiu vitaminu ar mineraliniu medziagu netruksta.
Mes jau 14 sav. jauciuos zvalesne:) Vakar grybauti buvom isleke wub.gif
Antradieni buvom pas gine, tai maziukai abu judrus, nenustygsantys:) Vienas net nesidave ismatuoti kaklo rauksleles:) Ginei kantrybe truko, ir teko eiti is vidaus wub.gif Pas abu maziau nei 2, tiksliu skaiciuku nepamenu...Bet gine pasake, kad tai nera 100% tikslus tas tyrimas, as ir pati skaiciau, kad iki 70% be to kraujo testo. Kraujo testo man nedaro, nes nesu rizikos grupeje....tai va.
O siaip sake viskas atrodo lb gerai. Maziukai 7,3 cm ilgio:) Abu vienodi:)
Pradejau megzti adijaliuka svelnios ir plonos vilnos. radau pirkti siulus ruzavais atspalviais:) Tai vienam tokius ir paemiau, nu gal mergaite viena bus wub.gif
Dabar laukiam spalio 3d, tada bus rimtesne apziura biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 09 01, 08:16)
Jo, Beila...pas mane tos pacios mintys kai paskaiciau paneliu pasakojimus apie tikrinimus:) As pirma karta tai girdziu, gal ne visom cia reikia g.gif
Nebenaudoju vaistuku ir as. Folio 5 mg. baigiau 12 sav. (dabar tik tuos 400, kurie ieina i vatiminus), ketvirtadieni baigiau progesterona...o vat baby aspirinas liko iki gimdymo, arba jei netycia pradeciau kraujuoti. Papildomai dar magni pageriu....
Kai buvau 12 sav. konsultacijoje, uzvede kortele, padare testukus kraujo....jokio laisko negavau is gydytojo, tai tikiuos, kad viskas gerai, ir jokiu vitaminu ar mineraliniu medziagu netruksta.
Mes jau 14 sav. jauciuos zvalesne:) Vakar grybauti buvom isleke wub.gif
Antradieni buvom pas gine, tai maziukai abu judrus, nenustygsantys:) Vienas net nesidave ismatuoti kaklo rauksleles:) Ginei kantrybe truko, ir teko eiti is vidaus wub.gif  Pas abu maziau nei 2, tiksliu skaiciuku nepamenu...Bet gine pasake, kad tai nera 100% tikslus tas tyrimas, as ir pati skaiciau, kad iki 70% be to kraujo testo. Kraujo testo man nedaro, nes nesu rizikos grupeje....tai va.
O siaip sake viskas atrodo lb gerai. Maziukai 7,3 cm ilgio:) Abu vienodi:)
Pradejau megzti adijaliuka svelnios ir plonos vilnos. radau pirkti siulus ruzavais atspalviais:) Tai vienam tokius ir paemiau, nu gal mergaite viena bus wub.gif
Dabar laukiam spalio 3d, tada bus rimtesne apziura biggrin.gif

Kokios grazios ir geros naujienos wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2013 08 31, 21:32)
Kokios grazios ir geros naujienos wub.gif  wub.gif

Aciu 4u.gif Nepasakiau linksmiausios dalies:) Musu terminas per anytos gimtadieni/ jubilieju biggrin.gif biggrin.gif

Levanda, jei dar pas tave sarasiukas, gal gali ikelti prie puskuojanciu:) nors mes dar puoskuojam su vos matomu pilvuku wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 01 rugsėjo 2013 - 09:02
QUOTE(Levanda81 @ 2013 08 31, 19:15)
Manau rugsėjo pirmą savaitę kai pabyrės  smile.gif ir mano kukulis turėtų išsilukštenti per šią savaitę - nes jei ne, tai krapštys lauk  unsure.gif  Mano visos viltys, kad gims vasarą šiandien baigsis su lyg 12 nakties  biggrin.gif

As kazkaip galvojau kad irgi vasara bus biggrin.gif Bet ka - ruduo irgi labai grazus metas, dabar musu seimoj betruks tik žieminuko biggrin.gif

Tika as nesuprantu kodel kai tau terminas rugsejo 10 jau skatints g.gif Nes seip tai 10 dienu leidzia pernesiot ax.gif

Ash seip kas vakara kai man mausti spascupreelio panaudoju, jauciu buciau jau pries sav issilukstenus, bet dar tai baliaus noriu, tai vaika i darza isleist, tai issimiegot blush2.gif Be to zinau kad sunelis mazytis, vos 3kg siekia ir viskas man vyksta letai ir beveik maloniai tai as jas kaz vakara darplanuoju iki rugsejo 3 panaudot o stai 4 diena jau galiu ir gimdyt biggrin.gif

Tai zodziu levanda kaip supratau mes 5dieni susitiksim ligoninej, tik reikia susitart kuri kortas pasiims biggrin.gif

QUOTE(red_tiddler @ 2013 09 01, 08:45)
Man jau butu kaip ir laikas gimdyti, bet kad jokiu artejancio gimdymo pozymiu sad.gif laukiu 1dienio tikedamasi ir bijodama, kad del AKS tadien gimdyma skatins. Labai jau nekantraujam susitikti su naujuoju seimos nariu smile.gif

Tai tu skatinkis namuose: nusivalyk langus (kad ir kaip neina) nuvaziuok su vyru i Kernave ir uzlipk bent ant poros piliakalniu, isgerk pora tauriu sidro ir vakaro uzbaigimui su MB taip kaip pirma karta biggrin.gif Garantuotas gimdymas smile.gif
Atsakyti
Dovi, man terminas buvo rugpjucio 30 rugsejo 1. Cia paskaiciavo P. pagal pirmas echoskopijas ir nesuprato kodel Meskauskeine toki termina uzrase korteleje. Tada as jau kaip ir tureciau but pagimdzius, bet nekeiciau liniuotes koks skirtumas smile.gif beje kai buvau santariskese ir pagal Petrauska viskas sutapo.

Jei ka as turiu uno kortas biggrin.gif
Papildyta:
Pepe, sveikinu su gerom naujienom wub.gif o del tu musu kalbu nesigasdinkit, nebutinai jums bus taip kaip mums ir pan. O ir siaip kiekvienas atvejis kitoks, kiekviena skausma jaucia kitaip, kiekvienas gydytojas ir apziuri kitaip 4u.gif o siaip kai jau laikai maziuka ant ranku visu skausmu kaip nebuta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 09 01, 07:59)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Nu vasara gal ir nebeiseis, bet "bobu vasara" gali pasisekti biggrin.gif

tikrai taip smile.gif

Na kopustu troskintu privalgiau, tai galiu eit gimdyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 09 01, 12:36)
Dovi, man terminas buvo rugpjucio 30 rugsejo 1. Cia paskaiciavo P. pagal pirmas echoskopijas ir nesuprato kodel Meskauskeine toki termina uzrase korteleje. Tada as jau kaip ir tureciau but pagimdzius, bet nekeiciau liniuotes koks skirtumas smile.gif beje kai buvau santariskese ir pagal Petrauska viskas sutapo.

Jei ka as turiu uno kortas  biggrin.gif

Man Pet raus kas suskaiciaves rugsejo 5 buvo, o gine pas save uzrasius 6-12, tai toks platokas tas terminas biggrin.gif O as pati, pagal hcg (pirmas buvos apie 1000 antras jau virs 2000) dar nenuejus pas jokius gyd tai rugsejo 10 diena susiskaiciavau biggrin.gif

Na o seip pagalvojau apie rugsejo 1aja tai tokia seip sau diena gimimui - reikia kentet dar, nes neparduos shampes tai kaip reiktu vaiko gimtadieni atsvest bigsmile.gif ?
Atsakyti
Pepe, su graziu pasimatymu wub.gif

Atejau naujienu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 09 02, 07:36)
Pepe, su graziu pasimatymu wub.gif

Atejau naujienu biggrin.gif

labas rytas 4u.gif
ana mari, kaip tu?
levanda, dovi, dar ne? :-)
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2013 09 02, 10:47)
labas rytas 4u.gif
ana mari, kaip tu?

As gerai, nors, tiesa sakant, visokiu dienu buna blush2.gif O tu pati kaip, kiek jau savaiteliu, gal zinaikas pilvelyje? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2013 09 02, 10:47)
labas rytas 4u.gif
ana mari, kaip tu?

Na as dar laukiu rytojaus dukrytes pirmos dienos darzely smile.gif O po to jau skatinsiuos paciais lengviausiais ir maloniausiais budais blush2.gif

Kazkaip su dukryte buvo greit netiketai ir netgi nelauktai 37 sav, net nebuvau pradejus galvot kad tuoj gimdysiu, o dabar kasdiena jauciu kaip arteja is leto po truputi pabaiga, arteja arteja, arteja arteja ir vis neateina doh.gif Negi sunus taip visa gyvenima mane erzins biggrin.gif

O kaip tu laikais?

AnaMari kaip TB geriau?
Atsakyti