Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Vasariniai nėštukių namučiai ♥

QUOTE(AnaMari @ 2013 07 09, 22:51)
Zinok, man su nestumo pradzia irgi krenta kilogramai ir su pirmu nestumu taip buvo, matyt pasikeicia medziagu apykaita g.gif
O apetitas geras? rolleyes.gif

Prieš savaitę, tai labai geras buvo, dabar toks vos didesnis nei visad būdavo.
Papildyta:
Caramelle, nuraminai dar labiau. Lauksiu ramiai savo pasimatymo su padidėjusiu mažiuku. Paskutinį kartą kai žiūrėjo man buvo 6 svaites, 6 dienos pagal internetine skaiciuokle, o daktarė taip ir nepasakė, kiek mažiukui tiksliai yra laiko.

Papildyta:
Nazara, tikėkimės nesitęs jau ilgai tas pykinimas. Mane tik vien artą buvo rimtai supyinę ir to pakako, kad suprasčiau, ką reiškia nestuke.gif pykinimas. O daugiau tai kas antrą dieną truputį papykina, bet taip, kad galima ignoruoti, gyvent netrukdo. 4u.gif
Na bent jau vienas pasirodė visu gražumu, kaip šaunu, kad viskas tvarkoj abiems tavo mažiuliams.

Pepe, oho kokie gražūs skaičiukai, tikrai gali būti dvynukai. Laukiam nekantriai įspūdžių iš pasimatymo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 11 liepos 2013 - 18:22
o man niekas kol kas kraujo tirti nerekomendavo. Ar čia visoms taip reikia?
egk, dabar nebesitiriu nieko ,jauciuosi gerai, laukiu ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 11 liepos 2013 - 18:38
Nazara 4u.gif 4u.gif Tikrai, kad Betos1 pedomis seksi:)
Glamour, jei tu del to mano testo, tai nemanau, kad cia kiekvienai, as naudoju specialu vaista, del to man ir reikia kas 10-14 dienu darytis ta testa...paziureti kaip tas vaistas veikia baltasias kraujo lasteles...Kazkas ten turi vykti wub.gif Greiciausiai ir turi daugintis baltieji kuneliai..Neklausk kodel ax.gif

Skaiciukai nemelavo ax.gif Pas mus wub.gif wub.gif bigsmile.gif Abiejus matem, abieju sirdutes plakima girdejom wub.gif Jausmas tikrai geras wub.gif
Papildyta:
Caramelle, viskas gerai kas gerai baigias wub.gif wub.gif

Man naujokei wub.gif pasakykit kas tas TA? Suprantu, kad su ginekologe susijes, bet neissifruoju blush2.gif
Atsakyti
Pepe, labai šaunios naujienos wub.gif Sveikinu su dvigubu džiaugsmu wub.gif

TA-techninė nėščiosios apžiūra biggrin.gif
Atsakyti
Kaip gera girdėti tavo naujienas , Pepe. Kaip šaunu, net dvi širdutės thumbup.gif . Taip visos ir spėjom. Ramybės tau. Mažiukams sklandaus augimo.
Nežinojau nieko apie tavo ligą.Svarbu, kad tu žinai ir vaistukus geri. O kada tau įsodinimas buvo? Kiek dabar skaitosi tau savaitėlių? Jau gali drąsiai į sąrašėlį prašytis.
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 07 11, 20:15)
Skaiciukai nemelavo ax.gif  Pas mus wub.gif  wub.gif  bigsmile.gif Abiejus matem, abieju sirdutes plakima girdejom wub.gif  Jausmas tikrai geras wub.gif

Pepe, super naujienos!!! thumbup.gif Sveikinu papildzius dvynuku mamyciu gretas wub.gif Dabar aukit, didekit ir storekit biggrin.gif
Atsakyti
Glamour, šiaip ir man dvi savaites pačioje nėštumo pradžioje nematė ko reikia. Atėjau 5 sav. sako tuščia pūslytė, ateik už savaitės. Ilgas laukimas... atėjau už savaitės - vėl tuščia puslytė, sako na - dar savaitę palaukiam, jei kitą kartą bus tuščia, reiškia nesivystantis. Jau prigasdino, kad jei koks skausmas - važiuot iškart į ligoninę. Atseit jau ir širdelė turėtumėm kitą kartą matyti. Šiaip ne taip išlaukiau dar vieną savaitę ir ką va mano pūslytė spardo šonkaulius mirksiukas.gif
Papildyta:
Tiesa, hcg dariausi tik vieną kartą su abiem nėštumais, kad nežiūrėt tos dinamikos ir negadint nervų rolleyes.gif
Atsakyti
Pepe,na kitap buti ir negalejo wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2013 07 11, 09:03)
Kaip gera girdėti tavo naujienas , Pepe. Kaip šaunu, net dvi širdutės  thumbup.gif . Taip visos ir spėjom. Ramybės tau. Mažiukams sklandaus augimo.
Nežinojau nieko apie tavo ligą.Svarbu, kad tu žinai ir vaistukus geri. O kada tau įsodinimas buvo? Kiek dabar skaitosi tau savaitėlių? Jau gali drąsiai į sąrašėlį prašytis.

Mum eina 7 savaite. Vieno mazyliaus dydis atitiko 6 sav. ir 1d., kito 6 sav. ir 3d.
Man gine sake, kad 9-10 ir 12-13 savaites yra kritiskos, jei isgyvensim sias...dideli sansai, kad viskas bus gerai ir po to...Tai as gal po 12 i sarasiuka prasysiuos...arba po 16-20 kai pamatysim visus sirduciu skilvelius:)
Papildyta:
QUOTE(Levanda81 @ 2013 07 11, 09:03)

TA-techninė nėščiosios apžiūra  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tas tai gerai sugalvotas:) kas cia pas jus tokia isradinga biggrin.gif Niekaip nebuciau sugalvojus blush2.gif
Papildyta:
Aciu visom 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
pepe didziuliai sveikinimai tau,du zirniukai ,kaip nerealiai wub.gif

glamour tikiu ir linkiu ,kad viskas butu gerai 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2013 07 11, 11:54)
pepe  didziuliai sveikinimai tau,du zirniukai ,kaip nerealiai wub.gif 

glamour tikiu ir linkiu ,kad viskas butu gerai 4u.gif

Aciu vilte-kns 4u.gif Ilgai mes link ju ejom ax.gif o svajojau jau nuo pat jaunystes butent apie du wub.gif wub.gif
Geros dieneles visom 4u.gif Paskutinis penktadienis pries atostogas ax.gif HIPPI!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 12 liepos 2013 - 07:29
QUOTE(Caramelle* @ 2013 07 11, 17:58)

Kaip ir rasei - ta baze is tikro reikalinga, kol vaikas dar maziukas. Kai paauga ir pradeda pats vaikscioti, tada jos kaip ir nebereikia. Nes vaikas pats nori zingsniuoti, ir tu jo keduteje jau nebenulaikysi taip lengvai.  biggrin.gif

Ačiū, Caramelle, už išsamų paaiškinimą 4u.gif

QUOTE(Glamour @ 2013 07 11, 19:24)

egk, dabar nebesitiriu nieko ,jauciuosi gerai, laukiu ir tiek.

Na ir šaunu thumbup.gif Linkiu, kad greičiau praeitų laikas iki pasimatymo su paaugusiu mažiuku 4u.gif

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 07 11, 20:15)

Skaiciukai nemelavo ax.gif  Pas mus wub.gif  wub.gif  bigsmile.gif Abiejus matem, abieju sirdutes plakima girdejom wub.gif  Jausmas tikrai geras wub.gif
Papildyta:
Caramelle, viskas gerai kas gerai baigias wub.gif  wub.gif

thumbup.gif Sveikinu su svajonės išsipildymu flirt.gif
Ir greit bėgi į nestuke.gif sąrašiuką, juk taip tik ir sau, ir mažiukams parodai, kad esi tikra, kad viskas yra ir bus gerai flirt.gif Kitokių minčių net neprisileisk artyn irnesakyk.gif

Labas rytas visoms 4u.gif
Atsakyti