QUOTE(*Strazdane* @ 2013 07 12, 06:29)
Strazdanele, kaip baisu ir liudna, ner zodziu

Labai sukrete Tavo netektis, stiprybes Tau ir Tavo seimai, laikykis.....
Pepe, kokios geros naujienos

, netempk laiko, uzsiregitruok pas mus ir dalinkis savo pojuciais, dziaugsmais ir mazomis problemomis

Sveikinam dviguba
Glamour, laikau uz tavo maziuka kumsciukus suspaudus ir labai tikiu, kad jau greit jis tau i sonus spardys
Nazara, Pliuske, su gerom TA, kaip sauniai jus augat

, Nazara, vaje, kiek dabar
vyrisko demesio turesi
O as antradieni irgi TA buvau, viskas oki, pilviukas 3 cm padidejo, mazulka buvo aukstyn kojomis kai ziurejo, bet uzvakar jauciau kaip vertesi visu kuneliu, dabar, manau guli skersai

, nes kartais sone islenda toks gumbas, (dabar jau nebe kutenimus jauciu, o tokius aiskius judesius, kad galiu atskirti kartais kuri kuno dalis

), kazkaip i uzpakaliuka nepanasus, atrodo, kad galva butu

kazkur skaiciau, kad tai nelabai gerai, bet as del kiekvieno menkniekio i ligonine varineju

, tai net nezinau, gal uzteks paskambint pasiteiraut
Egk, as buvau irgi susidomejusi isofix baze, bet nusprendeme nepirkti, truputi pataupyti, nes pirkom didesne masina, o dar norim susitvarkyti terasa, uz kuria reiks paklot ir nemaza sumele, tai nusprendem pazaisti dirzais
As jau beveik visa kraiteli turiu, pradejau skalbtis po truputi. Tik neturiu kaldrytes ir pagalves, pas mus labai populiaru vaikams naudoti pukines kaldras su anciu ar kazkokiu juru pauksciu pukais, bet pas mano namuose silta ziema -vasara, net nezinau ar to reikia. Gal patarsit kokia geriau pirkti? Dar bijau, kad nuo pukines gali buti alergija. O dar saraselyje pas mane pazymeta pataliukai i vezimeli, gal kas galit pasidalint patirtimi, kokius geriausia naudoti, ar yra kokie specialus, ar uztenka, sakysim, vokelio ir pleduko