Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Vasariniai nėštukių namučiai ♥

Sveikos nestuke.gif
Siunčiu visoms po didelį laimės 4u.gif Džiaugiuosi už visų geras naujienas. Saugokitės pačios ir saugokite svao stebuklėlius.

Levanda, ištrink mane iš sąrašo, nes jau nebeturiu savo stebuklėlio cry.gif Neklausinėkit kas nutiko, nes dar labai sunku kalbėti apie, tai, kokį košmarą išgyvenau per kelias paskutines dienas...
Atsakyti
Strazdane, eina sau.... net širdis sustingo... tikiuosi greitai atsigausi... net neįsivaizduoju kas galėjo atsitikti juk nemažas nėštumas jau buvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Strazdane* @ 2013 07 12, 09:29)
Sveikos  nestuke.gif
Siunčiu visoms po didelį laimės  4u.gif Džiaugiuosi už visų geras naujienas. Saugokitės pačios ir saugokite svao stebuklėlius.

Levanda, ištrink mane iš sąrašo, nes jau nebeturiu savo stebuklėlio  cry.gif Neklausinėkit kas nutiko, nes dar labai sunku kalbėti apie, tai, kokį košmarą išgyvenau per kelias paskutines dienas...

Laikykis console.gif Suprantama, kad dar labai sunku kalbėti, juk jau didelis buvo nestuke.gif Tikras košmaras, kitaip jau nepavadinsi, kad dar ir taip būna... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 07 11, 20:15)
Skaiciukai nemelavo ax.gif  Pas mus wub.gif  wub.gif  bigsmile.gif Abiejus matem, abieju sirdutes plakima girdejom wub.gif  Jausmas tikrai geras wub.gif

Kokios nuostabios naujienos wub.gif Nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:

O siaube.. Stiprybes didziausios verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Strazdane. lb lb lb gaila...Eina sau...laikykites...
Atsakyti
Atejau pasveikint Pepes ir Nazaros su graziais pasimatymais, o cia tokios liudnos Strazdanes naujienos verysad.gif Laikykites, zinau, kad jokie zodziai cia nepagelbes unsure.gif
Atsakyti

Strazdane, labai labai uzjauciu... verysad.gif verysad.gif verysad.gif Stiprybes... Laikykis.. verysad.gif
Atsakyti
As siandien po gliukozes tyrimo.. Prasedejau prie kabineto 2 val.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Strazdane* @ 2013 07 12, 06:29)

Strazdanele, kaip baisu ir liudna, ner zodziu verysad.gif Labai sukrete Tavo netektis, stiprybes Tau ir Tavo seimai, laikykis..... console.gif 4u.gif

Pepe, kokios geros naujienos wub.gif wub.gif , netempk laiko, uzsiregitruok pas mus ir dalinkis savo pojuciais, dziaugsmais ir mazomis problemomis 4u.gif Sveikinam dviguba nestuke.gif 4u.gif

Glamour, laikau uz tavo maziuka kumsciukus suspaudus ir labai tikiu, kad jau greit jis tau i sonus spardys 4u.gif

Nazara, Pliuske, su gerom TA, kaip sauniai jus augat thumbup.gif , Nazara, vaje, kiek dabar vyrisko demesio turesi wub.gif wub.gif

O as antradieni irgi TA buvau, viskas oki, pilviukas 3 cm padidejo, mazulka buvo aukstyn kojomis kai ziurejo, bet uzvakar jauciau kaip vertesi visu kuneliu, dabar, manau guli skersai blink.gif , nes kartais sone islenda toks gumbas, (dabar jau nebe kutenimus jauciu, o tokius aiskius judesius, kad galiu atskirti kartais kuri kuno dalis biggrin.gif), kazkaip i uzpakaliuka nepanasus, atrodo, kad galva butu ax.gif kazkur skaiciau, kad tai nelabai gerai, bet as del kiekvieno menkniekio i ligonine varineju blush2.gif , tai net nezinau, gal uzteks paskambint pasiteiraut g.gif

Egk, as buvau irgi susidomejusi isofix baze, bet nusprendeme nepirkti, truputi pataupyti, nes pirkom didesne masina, o dar norim susitvarkyti terasa, uz kuria reiks paklot ir nemaza sumele, tai nusprendem pazaisti dirzais ax.gif

As jau beveik visa kraiteli turiu, pradejau skalbtis po truputi. Tik neturiu kaldrytes ir pagalves, pas mus labai populiaru vaikams naudoti pukines kaldras su anciu ar kazkokiu juru pauksciu pukais, bet pas mano namuose silta ziema -vasara, net nezinau ar to reikia. Gal patarsit kokia geriau pirkti? Dar bijau, kad nuo pukines gali buti alergija. O dar saraselyje pas mane pazymeta pataliukai i vezimeli, gal kas galit pasidalint patirtimi, kokius geriausia naudoti, ar yra kokie specialus, ar uztenka, sakysim, vokelio ir pleduko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2013 07 12, 12:50)
As siandien po gliukozes tyrimo.. Prasedejau prie kabineto 2 val..  doh.gif

O man neliepe sedeti prie kabineto, tai as grizau namo ir pralaukiau tas 2 valandas smile.gif
Beje kokie rezultatai?
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2013 07 12, 17:05)
O man neliepe sedeti prie kabineto, tai as grizau namo ir pralaukiau tas 2 valandas  smile.gif
Beje kokie rezultatai?

Man liepe sedeti, nors sakiau, kad geriau namie pabusiu.. Sake, daug kam bloga pasidaro ir tt, tai geriau kad pas juos buciau.. Tai teko laukti tas 2 val, o ir zurnalo jokio nebuvau pasiemus ir telefonas ant issikrovimo ribos doh.gif O rezultatus suzinosiu antradieni. smile.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

QUOTE(Glamour @ 2013 07 11, 17:04)
Caramelle, nuraminai dar labiau. Lauksiu ramiai savo pasimatymo su padidėjusiu mažiuku. Paskutinį kartą kai žiūrėjo man buvo  6 svaites, 6 dienos pagal internetine skaiciuokle, o daktarė taip ir nepasakė, kiek mažiukui tiksliai yra laiko.
Lauksim kartu su tavimi 4u.gif

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 07 11, 18:15)
Skaiciukai nemelavo ax.gif  Pas mus wub.gif  wub.gif  bigsmile.gif Abiejus matem, abieju sirdutes plakima girdejom wub.gif  Jausmas tikrai geras wub.gif
Nuostabios naujienos 4u.gif Sveikinu nauja dvynuku mamyte wub.gif wub.gif

QUOTE(*Strazdane* @ 2013 07 12, 07:29)
Jetau kaip baisu. Laikykis. Stiprybes tau. verysad.gif

QUOTE(jolantulia @ 2013 07 12, 13:47)
* O as antradieni irgi TA buvau, viskas oki

**bet pas mano  namuose silta  ziema -vasara, net nezinau ar to reikia. Gal patarsit kokia geriau pirkti? Dar bijau, kad nuo pukines gali buti alergija. O dar saraselyje pas mane pazymeta pataliukai i vezimeli, gal kas galit pasidalint patirtimi, kokius geriausia naudoti, ar yra kokie specialus, ar uztenka, sakysim, vokelio ir pleduko  blush2.gif
*Su puikia TA.

**As pataliuku tokiam maziui is viso nepirkau. Pas mus namie irgi silta visa laika. Tai nupirkau miegmaisiuka siltesni ir viskas. Va toki. Ir dar viena plonesni, tik su petneselem.
Su sitais nera rizikos, kad vaikui antklode ant galvos uzsislinks kaip nors. Ir nenusispardo, kai paauga. Galima ir paciai toki pasisiuti lengvai, jei yra noro. thumbup.gif

QUOTE(pliuske @ 2013 07 12, 15:26)
Man liepe sedeti, nors sakiau, kad geriau namie pabusiu..
Man irgi liepe sedeti. Gerai, kad buvau knyga pasiemus. smile.gif
Atsakyti