Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Vasariniai nėštukių namučiai ♥

Labas storules 4u.gif

Ziuriu daug naujienu pas jusir ne visos geros unsure.gif

Strazdane,laikykis unsure.gif nenoriu net isivaizduoti ka isgyveni....

Nazara,matau seki mano pedom bigsmile.gif pirmyn,moterie,reikia vyru musu zemej thumbup.gif biggrin.gif

Glamour,laukiam tavo stipruolio ugtelejimo mirksiukas.gif

Pepe,jauciu tavo dziugesi wub.gif sveikinu labai su dviguba laime,dabar tik augink ir saugok mazutelius 4u.gif

Siandien sniege turejo susitikti su savo brangenybem.idomu kaip sekesi viskas,tikiuosi greitai pati parasys kai gales.
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2013 07 12, 00:50)
As siandien po gliukozes tyrimo.. Prasedejau prie kabineto 2 val..  doh.gif

Kada jis daromas? Ar uztenka tik viena karta per nestuma? Cia tas, kur tiria nestumini diabeta? Tai dar ir nevalgius turejai nueiti, ir dar 2 valandas nevalgius pralaukti? Nupusciau schmoll.gif Dabar as lb alkana:) kas valanda turiu uzkandziauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 07 12, 18:56)
Kada jis daromas? Ar uztenka tik viena karta per nestuma? Cia tas, kur tiria nestumini diabeta? Tai dar ir nevalgius turejai nueiti, ir dar 2 valandas nevalgius pralaukti? Nupusciau schmoll.gif Dabar as lb alkana:) kas valanda turiu uzkandziauti biggrin.gif

Taip taip cia tas pats tyrimas smile.gif daromas 24-28 sav.karta per nestuma,reikia is vakaro saldziai neprivalgyti, ryte buti nevalgius tada paima krauja, isgeri gliukozes gerimuka, 2 val.lauki ir tada vel priduodi krauja smile.gif
Atsakyti
Strazdane, kaip baisu, tokia nelaimė. Kaip nors laikykis. Stiprybės. Žodžių trūksta.
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 07 12, 18:56)

Ir nevalgius ir negerus nuo 12 vakaro reikia buti.. Sako daug kam tas tyrimas visokius blogumus sukelia. Vienom bloga pasidaro, kitos vemia, kazkam dar blogiau buna. Bet man tai nieko, viskas gerai, o ir tas skystimelis visai nieko buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2013 07 12, 09:23)
o ir tas skystimelis visai nieko buvo  biggrin.gif

Interesting wub.gif Kiek isbandymu laukia....
Juodoji- Venera 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 12 liepos 2013 - 20:33
QUOTE(pliuske @ 2013 07 12, 21:23)
Ir nevalgius ir negerus nuo 12 vakaro reikia buti.. Sako daug kam tas tyrimas visokius blogumus sukelia. Vienom bloga pasidaro, kitos vemia, kazkam dar blogiau buna. Bet man tai nieko, viskas gerai, o ir tas skystimelis visai nieko buvo  biggrin.gif

Man irgi visai neblogai tas gerimukas "suejo" smile.gif po to truputi jauciau sleikstuli ir sirdis pradejo makaluotis nuo tokio cukraus kiekio, bet greit praejo irnesakyk.gif
Atsakyti
Strazdanėle, didžiulė užuoauta jusu seimai, laikykis ....
Atsakyti
Strazdane, labai labai Tave uzjauciu, laikykis console.gif
Atsakyti
strazdane laikykis,nera zodziu kaip tave paguosti,negaliu,net baisu pasidare,laikykis ,buk stipri

dovi kaip tu laikaisi?kaip tavo pilvukas?ar zinai ko laukiat? ar kraiteli jau susipirkai?
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2013 07 13, 00:12)

dovi kaip tu laikaisi?kaip tavo pilvukas?ar zinai ko laukiat? ar kraiteli jau susipirkai?

O as jau nuo 07,01 isejau i dekreta.

Pilvukas didelis jau, sunku nesti, be dirzo jau niekur neinu, jei netycia pamirstu likusia dienos dali klyna skauda...Seip labai vargina apsitraukimai pilvo, labai dazni gal virs 20 per diena, pradejau naudoti zvakutes homeopatines. Vel remuo atsinaujino, sunku i antra auksta uzlipt, dustu ... nieko nespeju o planavau simtus darbu nuveikt, bet daugiausia ka adarau per diena tai susitvarkau kokia viena senai uzmirsta spintele....zodziu nieko neiprasto 4u.gif

Kraiteli kaip ir turiu, nemenkas jis toks po dvieju vaikuciu susikaupes (mano ir svogierkos vaikucio), gal tik pampersu newbornu nusipirkt reikia ir susidet tase...
Menkos cia bedos, kazkaip del kraitelio visai nesuku galvos, didziausias likes darbas irengti koki pervystimo kampeli, nes dabar dukrytes kambarys kur pirmaja vystem uzimtas...

O laukiam mes bruolio. O del jusu kaip? i seses pasikeite prognozes? Kaip seip gyvenasi storejant?
Atsakyti
Dovi, o su pirmaja mazesnus pilvukas buvo? bigsmile.gif Mane irgi nervuoja tas klyno skausnas, nors ir pilvas pas mane visai nedidelis, atsiranda tas maudimas kai ilgiau ant koju pastoviu ir, tiesa sakant, beveik nuo nestumo pradzios. Padkutini karta, kai buvau pas gydytoja, sake, kad placenta zemokai, bet tikino, kad tikrai pakils, galvoju, kad gal nuo to g.gif

Nestukes, turiu klausimeli, gal kam taip buvo. Praejusia savaite ant desinio akies voko asirado mini zaizdele, ant rytojaus istino, bet greitai praejo, o po keliu dienu ant kitos akies apatinio voko atsirado raudona demele su patinimu ir is ryto istino visa akis, paskui vel kazkiek pagerejo, o jau siandien abi akys uztinusios, net mirkset skauda,toks jausmas, jog akiu vokai butu stipiai nudege, nesuprantu, kas cia tokio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaMari: 13 liepos 2013 - 09:12