Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Vasariniai nėštukių namučiai ♥

Sniege, DIDELIAUSI sveikinimai susitikus su Mazulemis, kaip smagu, dvi Mergytes wub.gif wub.gif Va, kokia viena slapuke, mamytei siurpriza norejo padaryti thumbup.gif Linkim saldaus pienelio ir ramesniu nakteliu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2013 07 13, 08:22)
Sveikutes   4u.gif
Vakar po planinio CP gimė mūsų sesutės dvynukės    wub.gif 2200 g ir 2480 g, išnešiotos, 37 sav.
Lėlytės jau su mumis  
Prasideda matinimo rūpestėliai...   cool.gif

Sveikinimai didziausiu Sniege 4u.gif 4u.gif Kaip saunu dvi mergytes wub.gif wub.gif Gero jum augimo 4u.gif

Nazara sveikinu perejus i II trimestra 4u.gif 4u.gif Mano vyriskis pasiziurejo animatizuota paveiksleli kaip vaikiukas vystosi...paskui susirupines buvo kur pas mane pilve tie du maziukai tilps:) Jis net pasiskaites jau kada i dekretines turiu buti isleista:) Norvegijoje 23-26 savaite...Kaip LT?

Kada ju merginos darbdaviui apie nestumo praneset? 12 savaite ar 16?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 14 liepos 2013 - 06:06
Sniege555, kaip nuostabu wub.gif Labai sveikinu 4u.gif Tris priceses turesit namuose bigsmile.gif Na, mes jums karalaiciu parupinsim biggrin.gif

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 07 14, 07:01)
Sveikinimai didziausiu Sniege 4u.gif  4u.gif  Kaip saunu dvi mergytes wub.gif  wub.gif Gero jum augimo 4u.gif

Nazara sveikinu perejus i II trimestra 4u.gif  4u.gif Mano vyriskis pasiziurejo animatizuota paveiksleli kaip vaikiukas vystosi...paskui susirupines buvo kur pas mane pilve tie du maziukai tilps:) Jis net pasiskaites jau kada i dekretines turiu buti isleista:) Norvegijoje 23-26 savaite...Kaip LT?

Kada ju merginos darbdaviui apie nestumo praneset? 12 savaite ar 16?

tai kad man ir paciai mistika kaip tie zmoguciai po du telpa pilvuke biggrin.gif bet jausmas geras wub.gif as jau judesius jauciu labai aiskiai, netgi zinau, kada kuris juda wub.gif kas bus veliau doh.gif bigsmile.gif

del dekretu.....deja as negaliu iseiti, tai per daug ir nesigilinu. Turiu toki darbdavio statusa, kad man pagal istatyma nepriklauso verysad.gif As tik savo darbuotojas isleidineju doh.gif ....ir jau nepamenu ar 30 sav ar 33sav. Taigi net ir po gimdymo turesiu atlikti visas vadovo pareigas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2013 07 13, 20:22)
Sveikutes  4u.gif
Vakar po planinio CP gimė mūsų sesutės dvynukės    wub.gif 2200 g ir 2480 g, išnešiotos, 37 sav.
Lėlytės jau su mumis 
Prasideda matinimo rūpestėliai...  cool.gif

Vis laukdavau tavo žinutės thumbup.gif Sveikinu thumbup.gif
Tai slapukė vis tik buvo mergytė, bet kaip šaunu bus sesėms visoms trims kai toks nedidelis skirtumas ir tarp vyresnėlės ax.gif

QUOTE(AnaMari @ 2013 07 13, 20:32)
Tai ir pas mus rodos nusuktas, bet vistiek tas putimas nors ir minimalus yra doh.gif Jei nepraeis, eisiu pirmadieni pas gydytoja cool.gif

AnaMari, sveik 4u.gif

QUOTE(NAZARA @ 2013 07 14, 11:08)

del dekretu.....deja as negaliu iseiti, tai per daug ir nesigilinu. Turiu toki darbdavio statusa, kad man pagal istatyma nepriklauso verysad.gif As tik savo darbuotojas isleidineju doh.gif ....ir jau nepamenu ar 30 sav ar 33sav.  Taigi net ir po gimdymo turesiu atlikti visas vadovo pareigas blush2.gif

Nieko nesupratau, kodėl negali išeit? g.gif Aš irgi darbdavė, bet sulaukiau 30 savaitėlių ir ramiausiai išėjau, dabar tegu vadovauja LEP direktorius, o aš būsiu soske.gif
Atsakyti
QUOTE(NAZARA @ 2013 07 13, 23:08)

del dekretu.....deja as negaliu iseiti, tai per daug ir nesigilinu. Turiu toki darbdavio statusa, kad man pagal istatyma nepriklauso verysad.gif As tik savo darbuotojas isleidineju doh.gif ....ir jau nepamenu ar 30 sav ar 33sav.  Taigi net ir po gimdymo turesiu atlikti visas vadovo pareigas blush2.gif

Nu saunu biggrin.gif Busi aktyvi dvynuku mamyte:) Ir darbe ir namuose suksies kaip bitute 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(egk @ 2013 07 14, 01:19)

Nieko nesupratau, kodėl negali išeit? g.gif Aš irgi darbdavė, bet sulaukiau 30 savaitėlių ir ramiausiai išėjau, dabar tegu vadovauja LEP direktorius, o aš būsiu  soske.gif

Fainas paveiksliukas sakinio gale:) thumbup.gif
Atsakyti
sniege sveikinu labai labai,dvi sesytes dvinukes wub.gif wub.gif wub.gif aukit,stiprekit,stiprybes tau mazut,saunuole tu mama 4u.gif

pliuske tai va matai kaip kitoms pasiseka gali ir i pasimatyma dar varyt su tokiu kaip mano pilvuku,kitos nenescios didesniais pilvais pleze vaiksto nei mano nestukes lotuliukas.gif net uosvis pagyre snd mane del to thumbup.gif

anamari kaip akys snd?pagerejo gal? ir man labai persti jas,ypac snd,galvoju gal ka isilasinti

kur musu bum pradingus gal atostogauja?
Atsakyti
sveikos nestuke.gif

trumpai perzvelgiu vis ka parasote, bet paciai kartais taip ir pritruksta laiko smile.gif

sniege, su nuostabiom sesytem wub.gif wub.gif

o as dar noreciau del viso pikto uzklausti-snd pasirode vos vos gelsvai rozines isskyros-kazin cia sunerimti? atostogauja mano gyd ir akusere, tai nzn-gal ryt begti i kmuk? kaip manot? tos isskyros tikrai vos vos matomos ir tik ant baltu kelnaiciu blush2.gif , bet rausvumo turi g.gif gal persitempiau savo lelyte benesiojant, eina sau, susinervinau... doh.gif isgeriau diasporal, lauksiu ryto, bet naktis jauciu bus bemiege doh.gif
Atsakyti
sveikos nestuke.gif
Sniege, tu tikra šaunuolė, kad taip ilgai išturėjai savo pupytes pas save pilvelį smile.gif
Dabar jau aukit ir stiprėkit, kad kiekviena diena teiktų tik džiaugsmą 4u.gif
Oi pagerbtas tavo vyras tokiam gausiam ir gražiam merginų būrelį thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
QUOTE(angeliukkkeee @ 2013 07 14, 22:53)
o as dar noreciau del viso pikto uzklausti-snd pasirode vos vos gelsvai rozines isskyros-kazin cia sunerimti? atostogauja mano gyd ir akusere, tai nzn-gal ryt begti i kmuk? kaip manot? tos isskyros tikrai vos vos matomos ir tik ant baltu kelnaiciu  blush2.gif , bet rausvumo turi  g.gif gal persitempiau savo lelyte benesiojant, eina sau, susinervinau...  doh.gif isgeriau diasporal, lauksiu ryto,  bet naktis jauciu bus bemiege  doh.gif
Kaip tu siandien?

Papildyta:
Man dazneja paruosiamieji. Ir tokie geruliai. Kaip sutraukia, tai net kvapa uzgniauzia... Gal reikia nebetempti gumos ir susikrauti tase...? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelle* @ 2013 07 15, 11:21)
Sveikutes  4u.gif
Kaip tu siandien?
Papildyta:
Man dazneja paruosiamieji. Ir tokie geruliai. Kaip sutraukia, tai net kvapa uzgniauzia... Gal reikia nebetempti gumos ir susikrauti tase...?  unsure.gif

Caramelle, snd nebera tu isskyru, bet del viso pikto jau skambinau akuserei nors ir ji atostogauja, bet kazkaip ryzausi patrugdyti blush2.gif Sake jei kraujingu nesirodo, tai greiciausiia koks uzdegimas ar kokia bakterija isimete, nors nesenai dare paseke tai kaip ir viskas buvo gerai.bet zodziu akusere sake kol kas nesinervinti ir ziureti-jei pasirodytu daugiau ar skaudetu ka, tai jai skambinti, o jei-ne, tuomet nusipirkti vibrosal zvakuciu jei nepasikeis isskyros ir pavartoti. tai ziuresiu kas kaip vyksta snd, zvakuciu gal dar nepirksiu. snd baltos skystos isskyros, tai gal viskas bus gerai.

O tu, caramelle, sakyciau jau susikrauk tase, nu maza ka, nors dar ir ankstoka, bet del viso pikto, kad paskui nesinervinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Kaip, vis delto, nepatogu per telefona rasyt doh.gif

egk, sveikstu jau, aciu wub.gif

vilte, aciu, jau geriau, o tu ziurek, nejuokauk su tom akim doh.gif

angeliuke, kaip sekas ar buvai kmuk?

caramelle, as ja turbut krauciausi tase tavo vietoj, nors pati ir neturejau tu skausmingu paruosiamuju, man tik suakmenedavo pilvas, tai dabar bijau tu suakmenejimu
Atsakyti
QUOTE(angeliukkkeee @ 2013 07 15, 09:28)
Caramelle, snd nebera tu isskyru, bet del viso pikto jau skambinau akuserei nors ir ji atostogauja, bet kazkaip ryzausi patrugdyti  blush2.gif  Sake jei kraujingu nesirodo, tai greiciausiia koks uzdegimas ar kokia bakterija isimete, nors nesenai dare paseke tai kaip ir viskas buvo gerai.bet zodziu akusere sake kol kas nesinervinti ir ziureti-jei pasirodytu daugiau ar skaudetu ka, tai jai skambinti, o jei-ne, tuomet nusipirkti vibrosal zvakuciu jei nepasikeis isskyros ir pavartoti. tai ziuresiu kas kaip vyksta snd, zvakuciu gal dar nepirksiu. snd baltos skystos isskyros, tai gal viskas bus gerai.

O tu, caramelle, sakyciau jau susikrauk tase, nu maza ka, nors dar ir ankstoka, bet del viso pikto, kad paskui nesinervinti  mirksiukas.gif
Na tai gerai, kad siandien jau susitvarke. thumbup.gif Ir liuks, kad pasiskambinai. Nuramino. Juk nervukai irgi kenkia. 4u.gif

QUOTE(AnaMari @ 2013 07 15, 09:34)
caramelle, as ja turbut krauciausi tase tavo vietoj, nors pati ir neturejau tu skausmingu paruosiamuju, man tik suakmenedavo pilvas, tai dabar bijau tu suakmenejimu

Aha, mergaites, siandien jau krausiu tase. Nes nakti kazkaip nesmagu jau net buvo. Nors, manau, pratempsiu iki 19tos rugpjucio. Bet geriau but pasiruosus. smile.gif

Siaip tie paruosiamieji neskausmingi. Bet taip surakina! Gydytojas sake magni padazninti. Tai dabar geriu 3 per diena. Bet beda ta, kad nuo jo vidurius paleidzia. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caramelle*: 15 liepos 2013 - 11:02