Sniege, DIDELIAUSI sveikinimai susitikus su Mazulemis, kaip smagu, dvi Mergytes
Va, kokia viena slapuke, mamytei siurpriza norejo padaryti
Linkim saldaus pienelio ir ramesniu nakteliu
QUOTE(sniege555 @ 2013 07 13, 08:22)
Sveikutes
Vakar po planinio CP gimė mūsų sesutės dvynukės
2200 g ir 2480 g, išnešiotos, 37 sav.
Lėlytės jau su mumis
Prasideda matinimo rūpestėliai...
Lėlytės jau su mumis
Sveikinimai didziausiu Sniege
Nazara sveikinu perejus i II trimestra
Kada ju merginos darbdaviui apie nestumo praneset? 12 savaite ar 16?
Sniege555, kaip nuostabu
Labai sveikinu
Tris priceses turesit namuose
Na, mes jums karalaiciu parupinsim
tai kad man ir paciai mistika kaip tie zmoguciai po du telpa pilvuke
bet jausmas geras
as jau judesius jauciu labai aiskiai, netgi zinau, kada kuris juda
kas bus veliau
del dekretu.....deja as negaliu iseiti, tai per daug ir nesigilinu. Turiu toki darbdavio statusa, kad man pagal istatyma nepriklauso
As tik savo darbuotojas isleidineju
....ir jau nepamenu ar 30 sav ar 33sav. Taigi net ir po gimdymo turesiu atlikti visas vadovo pareigas
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 07 14, 07:01)
Sveikinimai didziausiu Sniege
Kaip saunu dvi mergytes
Gero jum augimo 
Mano vyriskis pasiziurejo animatizuota paveiksleli kaip vaikiukas vystosi...paskui susirupines buvo kur pas mane pilve tie du maziukai tilps:) Jis net pasiskaites jau kada i dekretines turiu buti isleista:) Norvegijoje 23-26 savaite...Kaip LT?
tai kad man ir paciai mistika kaip tie zmoguciai po du telpa pilvuke
del dekretu.....deja as negaliu iseiti, tai per daug ir nesigilinu. Turiu toki darbdavio statusa, kad man pagal istatyma nepriklauso
QUOTE(sniege555 @ 2013 07 13, 20:22)
Sveikutes
2200 g ir 2480 g, išnešiotos, 37 sav.
Lėlytės jau su mumis
Lėlytės jau su mumis
Vis laukdavau tavo žinutės
Tai slapukė vis tik buvo mergytė, bet kaip šaunu bus sesėms visoms trims kai toks nedidelis skirtumas ir tarp vyresnėlės
QUOTE(AnaMari @ 2013 07 13, 20:32)
Tai ir pas mus rodos nusuktas, bet vistiek tas putimas nors ir minimalus yra
Jei nepraeis, eisiu pirmadieni pas gydytoja
AnaMari, sveik
QUOTE(NAZARA @ 2013 07 14, 11:08)
Nieko nesupratau, kodėl negali išeit?
QUOTE(NAZARA @ 2013 07 13, 23:08)
Nu saunu
Papildyta:
QUOTE(egk @ 2013 07 14, 01:19)
Nieko nesupratau, kodėl negali išeit?
Fainas paveiksliukas sakinio gale:)
sniege sveikinu labai labai,dvi sesytes dvinukes
aukit,stiprekit,stiprybes tau mazut,saunuole tu mama
pliuske tai va matai kaip kitoms pasiseka gali ir i pasimatyma dar varyt su tokiu kaip mano pilvuku,kitos nenescios didesniais pilvais pleze vaiksto nei mano nestukes
net uosvis pagyre snd mane del to
anamari kaip akys snd?pagerejo gal? ir man labai persti jas,ypac snd,galvoju gal ka isilasinti
kur musu bum pradingus gal atostogauja?
pliuske tai va matai kaip kitoms pasiseka gali ir i pasimatyma dar varyt su tokiu kaip mano pilvuku,kitos nenescios didesniais pilvais pleze vaiksto nei mano nestukes
anamari kaip akys snd?pagerejo gal? ir man labai persti jas,ypac snd,galvoju gal ka isilasinti
kur musu bum pradingus gal atostogauja?
sveikos
trumpai perzvelgiu vis ka parasote, bet paciai kartais taip ir pritruksta laiko
sniege, su nuostabiom sesytem
o as dar noreciau del viso pikto uzklausti-snd pasirode vos vos gelsvai rozines isskyros-kazin cia sunerimti? atostogauja mano gyd ir akusere, tai nzn-gal ryt begti i kmuk? kaip manot? tos isskyros tikrai vos vos matomos ir tik ant baltu kelnaiciu
, bet rausvumo turi
gal persitempiau savo lelyte benesiojant, eina sau, susinervinau...
isgeriau diasporal, lauksiu ryto, bet naktis jauciu bus bemiege
trumpai perzvelgiu vis ka parasote, bet paciai kartais taip ir pritruksta laiko
sniege, su nuostabiom sesytem
o as dar noreciau del viso pikto uzklausti-snd pasirode vos vos gelsvai rozines isskyros-kazin cia sunerimti? atostogauja mano gyd ir akusere, tai nzn-gal ryt begti i kmuk? kaip manot? tos isskyros tikrai vos vos matomos ir tik ant baltu kelnaiciu
Sveikutes
Papildyta:
Man dazneja paruosiamieji. Ir tokie geruliai. Kaip sutraukia, tai net kvapa uzgniauzia... Gal reikia nebetempti gumos ir susikrauti tase...?
QUOTE(angeliukkkeee @ 2013 07 14, 22:53)
, bet rausvumo turi
gal persitempiau savo lelyte benesiojant, eina sau, susinervinau...
isgeriau diasporal, lauksiu ryto, bet naktis jauciu bus bemiege 
Kaip tu siandien? Papildyta:
Man dazneja paruosiamieji. Ir tokie geruliai. Kaip sutraukia, tai net kvapa uzgniauzia... Gal reikia nebetempti gumos ir susikrauti tase...?
QUOTE(Caramelle* @ 2013 07 15, 11:21)
Sveikutes
Kaip tu siandien?
Papildyta:
Kaip tu siandien?
Papildyta:
Caramelle, snd nebera tu isskyru, bet del viso pikto jau skambinau akuserei nors ir ji atostogauja, bet kazkaip ryzausi patrugdyti
O tu, caramelle, sakyciau jau susikrauk tase, nu maza ka, nors dar ir ankstoka, bet del viso pikto, kad paskui nesinervinti
Laba diena 
Kaip, vis delto, nepatogu per telefona rasyt
egk, sveikstu jau, aciu
vilte, aciu, jau geriau, o tu ziurek, nejuokauk su tom akim
angeliuke, kaip sekas ar buvai kmuk?
caramelle, as ja turbut krauciausi tase tavo vietoj, nors pati ir neturejau tu skausmingu paruosiamuju, man tik suakmenedavo pilvas, tai dabar bijau tu suakmenejimu
Kaip, vis delto, nepatogu per telefona rasyt
egk, sveikstu jau, aciu
vilte, aciu, jau geriau, o tu ziurek, nejuokauk su tom akim
angeliuke, kaip sekas ar buvai kmuk?
caramelle, as ja turbut krauciausi tase tavo vietoj, nors pati ir neturejau tu skausmingu paruosiamuju, man tik suakmenedavo pilvas, tai dabar bijau tu suakmenejimu
QUOTE(angeliukkkeee @ 2013 07 15, 09:28)
Caramelle, snd nebera tu isskyru, bet del viso pikto jau skambinau akuserei nors ir ji atostogauja, bet kazkaip ryzausi patrugdyti
Sake jei kraujingu nesirodo, tai greiciausiia koks uzdegimas ar kokia bakterija isimete, nors nesenai dare paseke tai kaip ir viskas buvo gerai.bet zodziu akusere sake kol kas nesinervinti ir ziureti-jei pasirodytu daugiau ar skaudetu ka, tai jai skambinti, o jei-ne, tuomet nusipirkti vibrosal zvakuciu jei nepasikeis isskyros ir pavartoti. tai ziuresiu kas kaip vyksta snd, zvakuciu gal dar nepirksiu. snd baltos skystos isskyros, tai gal viskas bus gerai.
O tu, caramelle, sakyciau jau susikrauk tase, nu maza ka, nors dar ir ankstoka, bet del viso pikto, kad paskui nesinervinti
Na tai gerai, kad siandien jau susitvarke. O tu, caramelle, sakyciau jau susikrauk tase, nu maza ka, nors dar ir ankstoka, bet del viso pikto, kad paskui nesinervinti
QUOTE(AnaMari @ 2013 07 15, 09:34)
Aha, mergaites, siandien jau krausiu tase. Nes nakti kazkaip nesmagu jau net buvo. Nors, manau, pratempsiu iki 19tos rugpjucio. Bet geriau but pasiruosus.
Siaip tie paruosiamieji neskausmingi. Bet taip surakina! Gydytojas sake magni padazninti. Tai dabar geriu 3 per diena. Bet beda ta, kad nuo jo vidurius paleidzia.