QUOTE(jolantulia @ 2013 07 12, 15:47)
O as antradieni irgi TA buvau, viskas oki, pilviukas 3 cm padidejo, mazulka buvo aukstyn kojomis kai ziurejo, bet uzvakar jauciau kaip vertesi visu kuneliu, dabar, manau guli skersai

, nes kartais sone islenda toks gumbas, (dabar jau nebe kutenimus jauciu, o tokius aiskius judesius, kad galiu atskirti kartais kuri kuno dalis

), kazkaip i uzpakaliuka nepanasus, atrodo, kad galva butu

kazkur skaiciau, kad tai nelabai gerai, bet as del kiekvieno menkniekio i ligonine varineju

, tai net nezinau, gal uzteks paskambint pasiteiraut
Egk, as buvau irgi susidomejusi isofix baze, bet nusprendeme nepirkti, truputi pataupyti, nes pirkom didesne masina, o dar norim susitvarkyti terasa, uz kuria reiks paklot ir nemaza sumele, tai nusprendem pazaisti dirzais
As jau beveik visa kraiteli turiu, pradejau skalbtis po truputi. Tik neturiu kaldrytes ir pagalves, pas mus labai populiaru vaikams naudoti pukines kaldras su anciu ar kazkokiu juru pauksciu pukais, bet pas mano namuose silta ziema -vasara, net nezinau ar to reikia. Gal patarsit kokia geriau pirkti? Dar bijau, kad nuo pukines gali buti alergija. O dar saraselyje pas mane pazymeta pataliukai i vezimeli, gal kas galit pasidalint patirtimi, kokius geriausia naudoti, ar yra kokie specialus, ar uztenka, sakysim, vokelio ir pleduko
Su gera TA
Patalynę į lovytę aš pirkau sintetinę, ružavą

Pati turiu alergiją, tai dėl visa ko pasiruošiu
O dėl pataliukų į vežimėlį tai ir man aktualu

Vokelį turiu Emaljungos žieminį, tai gal gana?
QUOTE(pliuske @ 2013 07 12, 17:26)
Man liepe sedeti, nors sakiau, kad geriau namie pabusiu.. Sake, daug kam bloga pasidaro ir tt, tai geriau kad pas juos buciau.. Tai teko laukti tas 2 val, o ir zurnalo jokio nebuvau pasiemus ir telefonas ant issikrovimo ribos

O rezultatus suzinosiu antradieni.
Man liepė laukti, bet aš nepaklausiau ir išvažiavau namo
Dovi, tu išėjai į dekretą tą pačią dieną kaip ir aš

Bet kodėl tavo gimdymo data vėlesnė?