Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Vasariniai nėštukių namučiai ♥

QUOTE(AnaMari @ 2013 07 12, 22:01)

Jei zaizdeliu nebutu, sakyciau akiu kataro uzdegimas...
Akys netraskanoja? Viduje nesijaucia kiap, kad smeio iberta...markstantis neskauda?
O gal kas ikando nakti?
Atsakyti
QUOTE(jolantulia @ 2013 07 12, 15:47)
O as antradieni irgi TA buvau, viskas oki, pilviukas 3 cm padidejo, mazulka buvo aukstyn kojomis kai ziurejo, bet uzvakar jauciau kaip vertesi visu kuneliu, dabar, manau guli skersai  blink.gif ,  nes kartais sone islenda toks gumbas, (dabar jau nebe kutenimus jauciu, o tokius aiskius judesius, kad galiu atskirti kartais kuri kuno dalis  biggrin.gif),  kazkaip i uzpakaliuka nepanasus, atrodo, kad galva butu  ax.gif  kazkur skaiciau, kad tai nelabai gerai, bet as del kiekvieno menkniekio i ligonine varineju  blush2.gif , tai net nezinau, gal uzteks  paskambint pasiteiraut g.gif

Egk, as buvau irgi susidomejusi isofix baze, bet nusprendeme nepirkti, truputi pataupyti, nes pirkom didesne masina, o dar norim susitvarkyti terasa, uz kuria reiks paklot ir nemaza sumele, tai nusprendem pazaisti dirzais  ax.gif

As jau beveik visa kraiteli turiu, pradejau skalbtis po truputi. Tik neturiu kaldrytes ir pagalves, pas mus labai populiaru vaikams naudoti pukines kaldras su anciu ar kazkokiu juru pauksciu pukais, bet pas mano  namuose silta  ziema -vasara, net nezinau ar to reikia. Gal patarsit kokia geriau pirkti? Dar bijau, kad nuo pukines gali buti alergija. O dar saraselyje pas mane pazymeta pataliukai i vezimeli, gal kas galit pasidalint patirtimi, kokius geriausia naudoti, ar yra kokie specialus, ar uztenka, sakysim, vokelio ir pleduko  blush2.gif

Su gera TA 4u.gif
Patalynę į lovytę aš pirkau sintetinę, ružavą blush2.gif Pati turiu alergiją, tai dėl visa ko pasiruošiu ax.gif
O dėl pataliukų į vežimėlį tai ir man aktualu g.gif Vokelį turiu Emaljungos žieminį, tai gal gana?

QUOTE(pliuske @ 2013 07 12, 17:26)
Man liepe sedeti, nors sakiau, kad geriau namie pabusiu.. Sake, daug kam bloga pasidaro ir tt, tai geriau kad pas juos buciau.. Tai teko laukti tas 2 val, o ir zurnalo jokio nebuvau pasiemus ir telefonas ant issikrovimo ribos  doh.gif O rezultatus suzinosiu antradieni.  smile.gif

Man liepė laukti, bet aš nepaklausiau ir išvažiavau namo blush2.gif

Dovi, tu išėjai į dekretą tą pačią dieną kaip ir aš 4u.gif Bet kodėl tavo gimdymo data vėlesnė? g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(AnaMari @ 2013 07 13, 10:01)
Dovi, o su pirmaja mazesnus pilvukas buvo?  bigsmile.gif Mane irgi nervuoja tas klyno skausnas, nors ir pilvas pas mane visai nedidelis, atsiranda tas maudimas kai ilgiau ant koju pastoviu ir, tiesa sakant, beveik nuo nestumo pradzios.

Man nei klyna skauda, nei maudzia. rolleyes.gif Dirzo net nenesioju.. Buvau kelis kartus uzsidejus, bet kazkaip man nepatogu, atrodo be jo jauciuosi geriau.. O pilvas pas mane jau didelis. Gydytoja sake nesioti dirza..

QUOTE(egk @ 2013 07 13, 11:10)
Man liepė laukti, bet aš nepaklausiau ir išvažiavau namo

hihihi.gif As pabegti niekaip negalejau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif lyja siandien, o man taip gera biggrin.gif

Pepe, kuo didziausi ir nuosirdziausi sveikinimai isvydus savo stebuklus wub.gif Zinau, kaip jautiesi wub.gif Na, ka auginsim pilvuzus nestuke.gif Pas mane pilvukas dar juokingo dydzio, matau tik as biggrin.gif

Gavau vakar genetinius kraujo tyrimus, tai kaip ir tikejausi, viskas gerai ax.gif Ir kaip suprantu siandien ikopiau i II trimestra wub.gif

QUOTE(AnaMari @ 2013 07 13, 10:01)
Nestukes, turiu klausimeli, gal kam taip buvo. Praejusia savaite ant desinio akies voko asirado mini zaizdele, ant rytojaus istino, bet greitai praejo, o po keliu dienu ant kitos akies apatinio voko atsirado raudona demele su patinimu ir is ryto istino visa akis, paskui vel kazkiek pagerejo, o jau siandien abi  akys uztinusios, net mirkset skauda,toks jausmas, jog akiu vokai butu stipiai nudege, nesuprantu, kas cia tokio g.gif

panasu, kad uzdegimas kazkoks g.gif

Sniege, turbut jau supuoja savo mazucius wub.gif

Gaila strazdanes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 07 13, 10:28)
Jei zaizdeliu nebutu, sakyciau akiu kataro uzdegimas...
Akys netraskanoja? Viduje nesijaucia kiap, kad smeio iberta...markstantis neskauda?
O gal kas ikando nakti?

Ne, akys netraiskanoja ir viduj neskauda, o is isores toks jausmas kad ant voku tuoj po 10 mieziu isaugs drinks_cheers.gif

QUOTE(NAZARA @ 2013 07 13, 12:08)
Gavau vakar genetinius kraujo tyrimus, tai kaip ir tikejausi, viskas gerai  ax.gif Ir kaip suprantu siandien ikopiau i II trimestra wub.gif

Sveikinimai su gerais tyrimais ir ikopus i antra trimestra wub.gif
Gal ir uzdegimas, o dar pagalvojau, gal cia masinoj man taip kondicionierius man tas akis perpute, nes gale su vaiku sedziu ir tiesiai i veida pucia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2013 07 13, 11:27)
Labas rytas  4u.gif

Man nei klyna skauda, nei maudzia.  rolleyes.gif Dirzo net nenesioju.. Buvau kelis kartus uzsidejus, bet kazkaip man nepatogu, atrodo be jo jauciuosi geriau.. O pilvas pas mane jau didelis. Gydytoja sake nesioti dirza..

Na aš be diržo tai galima sakyti nepaeinu g.gif Ir pamaudžia, ir tempia, ir kietėja neretai mano pilvukas, tai pripratau prie diržo ir man jis labai padeda. O pradžioje nešiojau tas spec kelnaites su guma, tai man jos dar labiau patiko, bet dabar jau išaugau ir gyd sako, kad diržas geriau laiko.
Baltai pavydžiu, kad tau nemaudžia, nes aš labai išsigąstu tų maudimų. Priaugau 10 kg, tai nėra labai jau daug, ir pilvelis nėra labai didelis, na bet tempia man jš tai labai verysad.gif

QUOTE(NAZARA @ 2013 07 13, 12:08)
Sveikos  4u.gif lyja siandien, o man taip gera  biggrin.gif

Gavau vakar genetinius kraujo tyrimus, tai kaip ir tikejausi, viskas gerai  ax.gif Ir kaip suprantu siandien ikopiau i II trimestra wub.gif

Man irgi toks oras thumbup.gif

Su gerais rezultatais ir II trimestru 4u.gif

QUOTE(AnaMari @ 2013 07 13, 12:59)
Ne, akys netraiskanoja ir viduj neskauda, o is isores toks jausmas kad ant voku tuoj po 10 mieziu isaugs drinks_cheers.gif

Gal ir uzdegimas, o dar pagalvojau, gal cia masinoj man taip kondicionierius man tas akis perpute, nes gale su vaiku sedziu ir tiesiai i veida pucia doh.gif

Ryte kai perskaičiau tai pagalvojau, kad tikrai nežinau kas čia tau g.gif Bet kai parašei pati apie kondicionierių, tai manau tikrai gali būti nuo jo. Aš visada nusuku pūtimą taip, kad nepūstų tiesiai man, nes kitaip jau mašinoje pradeda akys ašaroti, bet aš esu alergiška, tai gal čia ir ne rodiklis? g.gif
Atsakyti
dovi pas mane pilvukas tai tikrai nedidelis,nevisi dar supranta ,kad as nestuke.gif jai uzsidedu kokia laisva suknute net neatrodo ,kad laukciaus,priaugau dar tik 4 kg, bet maziukas sake greiciau ir daugiau priauga nei as biggrin.gif man patinka taip,nes su pirmu priaugus buvau 24 kg ax.gif tai baisokai atrodziau lotuliukas.gif o pas mus is seses pasidare bruolis lotuliukas.gif is pradziu sokias buvo,nes sake du kartus kad sese o paskutinius du kartus ,kad brolis,tikiuos neklysta ir nemeluoja,nes maziuka jau vardu vadinu glostydama smile.gif mes dar atosogaujam i kikitos savaites, lyja palangoje,bet nesalta,man irgi toks oras thumbup.gif
Atsakyti
Strazdane.... console.gif console.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Vakar po planinio CP gimė mūsų sesutės dvynukės wub.gif 2200 g ir 2480 g, išnešiotos, 37 sav.
Lėlytės jau su mumis
Prasideda matinimo rūpestėliai... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2013 07 13, 14:02)
Ryte kai perskaičiau tai pagalvojau, kad tikrai nežinau kas čia tau g.gif Bet kai parašei pati apie kondicionierių, tai manau tikrai gali būti nuo jo. Aš visada nusuku pūtimą taip, kad nepūstų tiesiai man, nes kitaip jau mašinoje pradeda akys ašaroti, bet aš esu alergiška, tai gal čia ir ne rodiklis? g.gif

Tai ir pas mus rodos nusuktas, bet vistiek tas putimas nors ir minimalus yra doh.gif Jei nepraeis, eisiu pirmadieni pas gydytoja cool.gif
QUOTE(sniege555 @ 2013 07 13, 20:22)
Sveikutes  4u.gif
Vakar po planinio CP gimė mūsų sesutės dvynukės    wub.gif 2200 g ir 2480 g, išnešiotos, 37 sav.
Lėlytės jau su mumis 
Prasideda matinimo rūpestėliai...  cool.gif

Oi, diziausi sveikinimai, sveikatytes ir daug pienelio mergaiciukems, kantrybes teveliams 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2013 07 13, 15:03)
dovi pas mane pilvukas tai tikrai nedidelis,nevisi dar supranta ,kad as  nestuke.gif  jai uzsidedu kokia laisva suknute net neatrodo ,kad laukciaus,priaugau dar tik 4 kg, bet maziukas sake greiciau ir daugiau priauga nei as  biggrin.gif

Oho, jau tiek savaiciu ir ne visi pastebi kad laukies.. Man cia kaip is fantastikos srities biggrin.gif smile.gif

QUOTE(sniege555 @ 2013 07 13, 20:22)
Sveikutes  4u.gif
Vakar po planinio CP gimė mūsų sesutės dvynukės    wub.gif 2200 g ir 2480 g, išnešiotos, 37 sav.
Lėlytės jau su mumis 

clap.gif Sniege, kuo didziausi sveikinimai susitikus su savo dukrytem!!! Tai va kas ten slepesi biggrin.gif Daug pienelio, aukit ir didekit wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2013 07 13, 18:22)
Sveikutes  4u.gif
Lėlytės jau su mumis 
Dideliausi sveikinimai! Kaip smagu - dvi sesytes. wub.gif wub.gif Aukit didutes.
Atsakyti