Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgų Mylėtojų Klubas...

QUOTE(AisteK @ 2013 07 08, 16:31)
Aš saviškį irgi per vargus tik teįvariau, bet pvz kitus jaunus mes imdavom patyrusį arklį, kuris nebijo vandens ir kartu įeidavom. Tiesa, saviškį priveikiau pirmiausiai į balą įlipt, o paskui jau ir į tvenkinį buvo kur kas lengviau.

Tai vat kad yra tik 2 žirgeliai, ir kastratas sekioja kaip ištikimas tarnas pagal jaunąją kumelę... O kadangi jos neįgrūsi...

QUOTE(naktigone @ 2013 07 08, 16:42)
žinok JEIGU GERAS nusileidimas, tai lengviausias būdas - atbulom.  jeigu blogas - daugiau ir pati nerizikuosiu taip. o jei ką, tai galima su kordu ir pagalbininku iš galo, kai pati stovi vandeny. o jei be streso, tai patyręs arklys priekyje geriausia : )

dėl atbulinio tai kumelė dar nemoka atbulinės pavaros komandos, praeitą kartą tik pradėjau bandyt įaiškint... o nulekiu tik kartą per savaitę...
Dėl varymo su kordu, tai manau kad šeimininkai nelabai norės stresinti žirgelio... jaučiu reiks pirma išmokt atbulini ir bandyt taip varyt.
Yra netoli upelis pabraidymui kojom atsivėsint, o šalia tvenkinys iškastas ir nei vienu negalim pasinaudot doh.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
QUOTE(Kapitana @ 2013 07 08, 14:19)
Nu panos tai pasakykit kaip be tokių drastiškų priemonių ( nes nenoriu voliotis po žirgu) kaip naktiogonės įvaryti jauną žirgą į vandenį? Po šlanga maudosi be problemų, bet įvaryti į kokį vandens telkinį be šansų, padėjo net peistu stotis, bandžiau ir ant kumelės, ir nulipusi, buvau pasiruošusi bristi su visais batais jei tik matyčiau kad išeis, bet be šansų, bandžiau ir sudominti įmetusi kamuolį į vandenį... O kadangi jaunoji panelė yra autoritetas kastratui, tai tas nors ir ne žalias bet tada ir tas neina nė pro kur.

Kai Vinstoną varėm į jūrą, tai irgi nėjo niekaip, tai galiausiai iš visų pusių mus apsupo dar trys raiteliai (po vieną iš šonų ir vienas iš galo), ir jie neleido niekur dingt Vinsukui, po biškį kartu ir įėjom smile.gif
O Roennos tai vienos, ar pirmos irgi neįgenu, tik paskui kitą arklį...
Atsakyti
na, šiandien antra tokio rimtesnio jojimo diena su Areionu buvo. tai ką gali upasakyt - rezultatas stulbinantis! šiandien jau beveik visai nebeplėšė pavadžių, risčia trumpina puikiai, perėjimas į žirgsnį super lengvas ir be jėgos, užtenka keliais spausti, giliau įsėsti ir vos pavaduką priimti, ir netgi atbuliniu nuo menkiausio paprašymo įvykdė thumbup.gif kažkoks kosmosas biggrin.gif per geras arklys jis biggrin.gif jei ir toliau toks progresas, tai wow! o skirtumas toks, kad tiesiog antras kartas rimtesnio darbo aikštelėje pakeitus iš guminių žąslų į varinius metalinius storus trijų dalių. žodžiu, jėga : )

na, ir dar padarėm vakarinį jojimą su kitais arkliais - išjojom 22h... grįžom 23.30 tamsoj biggrin.gif o miškas pasakiškas! niekas nekando, kai kur baugu, kai kur jauku. gaivi vėsa. žaizdos nuo šakų ant rankų kaip iš siaubo filmo, lyg kažkas būtų 4 pirštais apglėbęs dilbį ir likę "nudegimai" :DDD (kažkokį filmą mačiau su tokiu vaizdu). bet šiaip nerealiai viskas : )

o dieną dar ežere maudėmės, tai bus foto gražių, nes viena jojikė turėjo faina aparačiuką : )
Atsakyti
Na aš vakar irgi jojau thumbup.gif užsėdom kelioms minutėm tik, nea rkliukai 2 mėn. nejoti, bet elgėsi pasakiškai. Su abiem jokių bėdų wub.gif Eka, gal pora kartų parodė, kad gal to rulono bijočiau, gal žmogaus rugiuos, bet tereikia balsu nušnekinti ir viskas baigias. wub.gif Savi yra savi arkliukai - susišnekam. biggrin.gif

Foto, kadangi tik šiaip sau, o Pumpuriukas žadėjo superinių, tai net ir palikau fotiką namie. Bet įmesiu ryt jei bus norinčių.
Atsakyti
QUOTE(rutkele:) @ 2013 07 09, 07:37)
..Bet įmesiu ryt jei bus norinčių.

Yra yra norinčių, o fotkių niekada nebus perdaug, ypač tų, kurių nematom beveik biggrin.gif

O tų superinių fptkių ir aš labai laukiu biggrin.gif Gal Gintarė įmesk kanors greitu laiku ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpuryte: 09 liepos 2013 - 08:31
ir mes laukiam fotkiu, pumpur mirksiukas.gif
vo, ka mes kasdien dabar darom:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laina12: 09 liepos 2013 - 08:58
QUOTE(laina12 @ 2013 07 09, 08:55)
vo, ka mes kasdien dabar darom:

lotuliukas.gif Širdelei kažkokia edukacinė-sportinė stovykla? iš ryto akvagimnastika, po pietų dailė? lotuliukas.gif
superinės foto thumbup.gif Balsu juokiuosi, gerai kad nėra kolegų- visi atostogauja. Blem, net keista, visas aukštas ramus, jei kas eina koridoriumi tai jau įvykis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2013 07 09, 10:03)
lotuliukas.gif  Širdelei kažkokia edukacinė-sportinė stovykla? iš ryto akvagimnastika, po pietų dailė?  lotuliukas.gif
superinės foto  thumbup.gif  Balsu juokiuosi, gerai kad nėra kolegų- visi atostogauja. Blem, net keista, visas aukštas ramus, jei kas eina koridoriumi tai jau įvykis  biggrin.gif

aha, zinok kazkas panasaus biggrin.gif
ryte nulekia pas sirdele, apglosto. Atsiveda i kambari pasisveikint pas mumi, paskui - dar pas mociute ir tetute biggrin.gif , Paskui vedam issimaudyt, uzdarom i tvartuka - nes bimbalai puola ziauriai. Tada eglute sedi tvartuky - sukuoja, kokis penkis kart per diena isvalo kanopas (girdisi is tvarto ' stovi', duodi koja' trrr, ramiai biggrin.gif ). Gerai, kad sirdele tokia kantri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2013 07 09, 09:34)
..(girdisi is tvarto ' stovi', duodi koja' trrr, ramiai biggrin.gif )

Ojetus gerule lotuliukas.gif
Atsakyti
nu nerealiai, Laina biggrin.gif o nepridaro Širdelė namie? biggrin.gif
Papildyta:
ai, o pas mane jau ant kelių mėlynės nuo jojimo. vadinasi jau nebe jodinėju, o jau joju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naktigone @ 2013 07 09, 11:15)
ai, o pas mane jau ant kelių mėlynės nuo jojimo. vadinasi jau nebe jodinėju, o jau joju biggrin.gif

Vajetus, balnas gal ne koks, kad mėlynės? smile.gif
Vieną syk esu iki mėlynių prisijojus, kai šokau su sijonu... va tada tai buvo biggrin.gif
Atsakyti
Jei jautri oda tai ir nuo kilpdiržių buna mėlynių biggrin.gif Man taip budavo ankščiau, ant šlaunų ir blauzdų vidinės pusės.
Atsakyti