Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(gaily @ 2013 07 07, 19:51)
My sister's keeper

Tema kaip ir įdomi, bet žiūrėjosi gana nuobodžiai, nepalietė kiek tikėjausi paskaičius komentarus.. Matyt tiesa, kad knyga geresnė..?

Aš knygos neskaičiau, bet pamenu, kad filmas labai sugraudino.
Papildyta:
QUOTE(Monmorensi @ 2013 07 07, 14:31)
Before Midnight (2013)
g.gif įdomu, nesugadins viso įspūdžio po pirmų dviejų dalių. truputį net baisoka žiūrėt smile.gif

Jau yra? Kur?
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 07 07, 20:24)
Jau yra? Kur?

reklamose smile.gif parsisiųsti neieškojau dar. sakau, bijau smile.gif kad bus kaip su "Po pirties" tęsiniu, suš...ko visą nuostabią istoriją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2013 06 16, 14:55)
The Hangover (2009)- buvau nusiteikusi, kad nepatiks, bet labai smagiai susižiūrėjo. Aišku, ne visos situacijos ar juokeliai buvo juokingi, tačiau, kai nieko gero nesitikėjau, tai visuma paliko gan gerą įspūdį.

Man kaip tik ši komedija ir jos tęsiniai labiausiai patinka. Tiesiog atsipalaiduoju ir juokiuosi iš tam tikrų situacijų iki ašarų. Pastebėjau, kad kitos komedijos (ypač romatinės) man juoko ašarų tikrai nespaudžia, geriausiu atveju nusišypsau, prunkšteliu iš sukilusio juoko, bet tai juokas ne iš širdies. Pirma dalis (2009 m.) labai patiko, juoko ašaros liejosi upeliais. Antra dalis The Hangover Part II (2011) patiko ne mažiau. Irgi buvo juoko ašarų. Bijojau žiūrėti naujausią - The Hangover Part III (2013), nes pasiskaičiau, kad nieko gero, pati prasčiausia dalis. O man patiko. Matyt visi labai laukė pagirių, o man ir be pagirių nuotykiai traukė šypseną ir vietomis juokiausi iki ašarų. Man vien tik Zach Galifianakio personažas jau savaime kelia juoką. Užtenka man tik pasižiūrėti į jį ir jo vaidybą biggrin.gif

Besisvečiuojančiai pas mane mamai parodžiau jau senokai mano matytą filmą The Hidden Face (2011) / "La cara oculta" (original title). Mama liko priblokšta geraja prasme, sakė tokio gero, įtraukiančio ir originalaus filmo jau senai nematė.

Esu mačiusi Sleep Tight (2011) / "Mientras duermes" (original title). Ir patiko ir kartu šiurpino, po filmo liko kažkoks kartėlis. Bet filmas tikrai vertas dėmesio. Tačiau šio jau nesiūliau mamai žinodama, kad paskui tikrai neužmigs biggrin.gif

Pastebėjau, kad nėra nei vieno atsiliepimo apie Anna Karenina (2012) . Žiūrėjau jį senokai, prieš kelis mėnesius su sese. Abiems labai patiko, tiek originalus/įdomus pastatymas, tiek aktoriai, vaidyba. Mano sesuo gan išranki filmams, bet šitas sakė labai įtraukiantis ir geras. Gėda, kad negaliu palyginti su knyga, nes dar neperskaičiau (būtinai iki metų pabaigos žadu perskaityti).

Prisijungiu ir prie tų, kurioms patiko Side Effects (2013). Man labai patiko šis filmas, bet jau rašiau plačiau apie jį. Man visgi Jude Law patiko, kaip ir beveik visuose filmuose, kuriuose jis vaidina. Žinoma, pasenęs, bet charizmatiškas ir svarbiausia, kad puikus aktorius. smile.gif

Dabar pradėjau žiūrėti Stoker (2013). Kol kas labai patinka. smile.gif

Daug ko nesu mačiusi, nes tiesiog buvo metas, kai nesinorėjo žiūrėti filmus. Čia matyt po serialo Dr. Hausas (8-to sezono) peržiūrėjimo. verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2013 07 07, 21:58)
*Man kaip tik ši komedija ir jos tęsiniai labiausiai patinka. (...) Man vien tik Zach Galifianakio personažas jau savaime kelia juoką. Užtenka man tik pasižiūrėti į jį ir jo vaidybą biggrin.gif

***Pastebėjau, kad nėra nei vieno atsiliepimo apie Anna Karenina (2012) .

*Tęsinius sakiau žiūrėsiu, bet dar norisi pertraukas daryt tarp jų, nes spėju, kad juokeliai ten panašūs. O Z. Galifianakis ir man labai patiko ten drinks_cheers.gif
**Dar ten kur rašei (tik ištryniau tą dalį komentaro) apie tai, kad romantinės komedijos retai juokingos būna, tai ir aš pastebėjau, kad man juoko sukelia daugiau tie filmai, kuriuose apsieinama be didelių meilių (pvz Burn After Reading, Seven Psychopaths ar pan), nors yra ir romantinių smagių smile.gif
*** Apie Aną buvo ne vienas atsiliepimas, tai kiek pamenu, gan įvairiai atsiliepė. Man pačiai paliko gerą įspūdį.

O aš pastaruoju metu žiūrėjau:

Zero Dark Thirty
(2012) - pats siužetas gal ir nieko būtų, bet pasirodė nuobodokas ir pernelyg ištęstas.

Country Strong (2010) - filmas su daug country muzikos. Muzikinis takelis ir yra stipriausia šio filmo pusė, dar ir dabar kai kurių dainų atsiklausyti negaliu, nors iki šiol šio žanro apskritai neklausiau. O ir aktoriai vokaliai gerai parinkti (G. Paltrow, G. Hedlund, L.Meester). Siužetas irgi visai pusė bėdos. Žodžiu, nenusivyliau.

Evil Dead (2013) - senosios versijos nemačiau, tad nepalyginsiu, bet galiu pasakyti, kad likau patenkinta tuo, ką pamačiau, nors apibūdinimai, kuriais pristatomas jis, tikrai hiperbolizuoti. Kraujo daug, šlykštokų scenų bus, tad toms kurios mėgsta tik mistinius siaubukus, nerekomenduoju.

Office Space
(1999) - nuotaikinga komedija apie biure dirbantį darbuotoją bei jo kolegas. Priversiantis nusijuokti ne kartą, įdomūs dialogai, charakteriai, o ir pabaiga verta dėmesio.

Clueless (1995) - daugiau į paauglius orientuota komedija. Paprasta, tačiau smagi, nuoširdi, be jokių vulgarybių ir juokelių apie antrą galą kaip dabar įprasta panašiose juostose. Patiko.

The Lookout (2007) - pasakojama apie Krisą, kuris iki avarijos buvo populiarus ir talentingas, o po jos beliko įv. sutrikimų kamuojančiu niekam nebeįdomiu vaikinu. Ir nusikaltėlių grupelė nusprendžia juo pasinaudoti. Joseph Gordon-Levitt čia pasirodo puikiai, labai patiko jo kurtas vaidmuo. Pabaiga- gal kiek ir nuspėjama, bet buvo įdomu, kaip viskas bus išspręsta. O ir pats filmas nenuobodus. Pariko.

Dracula (1931) - labiausiai jame patiko aktorių vaidyba, ypač Drakula buvo puikus. Ir aplinka labai tinkama tokiam filmui. Gaila, kad tais laikais nebuvo tokių galimybių kaip šiais laikais, padaryti, kad filmas būtų išties baisus.
Atsakyti
Visai neblogas Italian Job.... ir visishka nesamone Secretary.... doh.gif
Atsakyti
user posted image

mane negailestingai įsitraukė Korėjos kinematografų dramos serijalas Nine: Nine Times Time Travel ( 2013). Truputis fantastikos, gerokai meilės, detektyvo temos, ir visas tas vinigretas, sakyčiau, surašytas Oskaro verto scenaristo: taip įsiūbuoti įvykiai, ir tokie nenuspėjami. Jei kas jo imsis, preliudiją, pirmas dvi serijas pakentėkit, o paskui jau filmas jus kentės, neatsiplėšit. Bent jau mane tai ištiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2013 07 07, 21:16)
reklamose smile.gif parsisiųsti neieškojau dar. sakau, bijau  smile.gif kad bus kaip su "Po pirties" tęsiniu, suš...ko visą nuostabią istoriją  smile.gif

Na, iš trailer'io atrodo visai įdomiai. Bet viename komentare rašo "Romance Meets Reality", tai manau, kad tikrai skirsis nuo pirmų dviejų.

QUOTE(laTulipe @ 2013 07 07, 22:44)
Evil Dead (2013) - senosios versijos nemačiau, tad nepalyginsiu, bet galiu pasakyti, kad likau patenkinta tuo, ką pamačiau, nors apibūdinimai, kuriais pristatomas jis, tikrai hiperbolizuoti. Kraujo daug, šlykštokų scenų bus, tad toms kurios mėgsta tik  mistinius siaubukus, nerekomenduoju.

Vakar žiūrėjom. Labai jau standartinis.

QUOTE(Rashkyte @ 2013 07 08, 01:24)
ir visishka nesamone Secretary....  doh.gif

Kodėl nesąmonė? Geras filmas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 08 liepos 2013 - 11:54
QUOTE(katalike @ 2013 07 08, 12:54)
Kodėl nesąmonė? Geras filmas.

drinks_cheers.gif Superinis filmas, keliskart žiūrėjau ir kiekvieną kartą vis labiau žavėjausi smile.gif
Atsakyti
Ar verta ziuret Eyes wide shut? Po 40 minuciu dar nekabina rolleyes.gif
Atsakyti
Man kaip tik ši komedija ir jos tęsiniai labiausiai patinka. Tiesiog atsipalaiduoju ir juokiuosi iš tam tikrų situacijų iki ašarų. Pastebėjau, kad kitos komedijos (ypač romatinės) man juoko ašarų tikrai nespaudžia, geriausiu atveju nusišypsau, prunkšteliu iš sukilusio juoko, bet tai juokas ne iš širdies. Pirma dalis (2009 m.) labai patiko, juoko ašaros liejosi upeliais. Antra dalis The Hangover Part II (2011) patiko ne mažiau. Irgi buvo juoko ašarų. Bijojau žiūrėti naujausią - The Hangover Part III (2013), nes pasiskaičiau, kad nieko gero, pati prasčiausia dalis. O man patiko. Matyt visi labai laukė pagirių, o man ir be pagirių nuotykiai traukė šypseną ir vietomis juokiausi iki ašarų. Man vien tik Zach Galifianakio personažas jau savaime kelia juoką. Užtenka man tik pasižiūrėti į jį ir jo vaidybą biggrin.gif

Man trečia dalis mažiausiai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2013 07 07, 14:31)
Before Midnight (2013)
g.gif įdomu, nesugadins viso įspūdžio po pirmų dviejų dalių. truputį net baisoka žiūrėt smile.gif

Aš irgi iš pradžių bijojau, kad galiu nusivilti, bet imdb jo įvertinimas aukštas, o ir nemažai kino blogų šis filmas buvo išgirtas, tai kažkaip nusiteikiau, kad patiks ir man. smile.gif Skaičiau, kad Forum cinemas liepos mėnesį jį rodys, o kadangi atsisiųst vis dar nėra, jaučiu, reiks į kino teatrą eiti.
Man visgi Jude Law patiko, kaip ir beveik visuose filmuose, kuriuose jis vaidina. Žinoma, pasenęs, bet charizmatiškas ir svarbiausia, kad puikus aktorius. smile.gif

Galima pagalvoti, kad Law jau visai senukas. Gi žmogui tik 40 metų. smile.gif
QUOTE(laTulipe @ 2013 07 07, 22:44)
Clueless (1995) - daugiau į paauglius orientuota komedija. Paprasta, tačiau smagi, nuoširdi, be jokių vulgarybių ir juokelių apie antrą galą kaip dabar įprasta panašiose juostose. Patiko.

Fainulis šitas.
QUOTE(gaily @ 2013 07 08, 20:20)
Ar verta ziuret Eyes wide shut? Po 40 minuciu dar nekabina  rolleyes.gif

Turbūt kad neverta. O gal visgi pažiūrėjai iki galo?

Mr. Nobody (2009)- prisiskaičiau pagyrų ir tikrai tikėjausi šedevro. O išėjo taip, kad vos išžiūrėjau iki galo. Visai manęs neįtraukė, didžiąja dalimi buvo tiesiog nuobodus. Žiūrint kažkodėl vis lindo mintys apie "The tree of life", nors pačioj pabaigoj toks jausmas apėmė, kad kažką kitą panašaus jau esu mačiusi, tik niekaip neprisimenu, ką.

The white ribbon (2009)- nieko blogo kaip ir negaliu pasakyti, nors irgi tikėjausi kažko daugiau. Kažkodėl visą tą laiką galvojau, kad tai siaubo filmas ir maniau, kad bus baisus, pilnas įtampos. Aišku, nebuvo, bet psichologiškai pasirodė gana stiprus. Priminė senesnius lietuvių filmus- niūrius, tamsius, lėtus, su daug nutylėjimų ir ne ypač patraukliais veikėjais.

Nine dead (2010). Tiek kartų jį per TV rodė, kad pamaniau, imsiu ir vienąkart pažiūrėsiu. Net pati nustebau, kad taip patiko. Vienas kambarys, devyni žmonės, kurie turi kuo greičiau išsiaiškinti, kodėl jie čia pateko, nes kitaip kas 10 minučių pagrobėjas po vieną nušaus. Buvo visai įdomu stebėti jų pokalbius, pykčius ir pastangas rasti atsakymus, ypač kai pradėjo lįsti viena už kitą didesnės nuodėmės.

Intersection (1994). Apie klestintį architektą, kuris staiga įsimyli kitą moterį. Bet viską palikti ir "pradėti gyvenimą iš naujo" nėra taip paprasta ir lengva. Toks gana tikroviškas filmas, nei prastas, nei labai įspūdingas. R. Gere kaip (beveik) visada labai žavus, net ir Sharon Stone, kurią nelabai mėgstu, visai patiko paliktos žmonos vaidmenyje.

Mergina su drakono tatuiruote (2009). Švediškas variantas. Knygų neskaičiau, amerikiečių versijos dar nemačiau, maniau, kad tai bus didelis privalumas. Įdomiausia tai ir buvo- sužinoti, kas ir kodėl ten kai ką nužudė. Dėl viso kito nelikau ypatingai sužavėta. Nė pati nežinau, kodėl.

The Muppets (2011). Turbūt reikia užaugti kartu su Mapetais, kad tikrai patiktų filmas apie juos. Pajusti nostalgiją, mylėti tuos veikėjus. Kadangi man jie nieko nereiškia, tai ir filmas ne itin patiko. Nors scenarijus irgi ne stebukas, ir aktoriai nesublizgėjo. Šiaip kelios scenos pasirodė labai geros, kelios dainos visai patiko, prajuokino repuojantis Chrisas Cooperis, bet kažko daugiau teigiamo nepasakysiu.
Atsakyti
Turbut visos matete veiksmo filma "Infiltruoti" su M.Damonu,L.DiCaprio ir kt zinomais aktoriais .. As kazkaip vis nesusiruosdavau paziureti,bet netycia praeita savaite pamaciau per TV,tai baisiai patiko,tik gaila ne nuo pradziu maciau,tad teks atsisiusti,nes ir vyras nemate. Rekomenduoju,geras,neskystas,itampa garantuota iki pat paskutines minutes thumbup.gif smile.gif
Papildyta:
Kazkas prase atsiliepimu apie Ana Karenina ,tai ziurejau pamenu Vasario menesi kino teatre,labai labai patiko wub.gif Stiprus,idomus filmas. Labiausiai patiko filmo pastatymas,rodos,kad visad esi teatre 4u.gif
Atsakyti