QUOTE(Monmorensi @ 2013 07 07, 14:31)
Before Midnight (2013)

įdomu, nesugadins viso įspūdžio po pirmų dviejų dalių. truputį net baisoka žiūrėt
Aš irgi iš pradžių bijojau, kad galiu nusivilti, bet imdb jo įvertinimas aukštas, o ir nemažai kino blogų šis filmas buvo išgirtas, tai kažkaip nusiteikiau, kad patiks ir man.

Skaičiau, kad Forum cinemas liepos mėnesį jį rodys, o kadangi atsisiųst vis dar nėra, jaučiu, reiks į kino teatrą eiti.
QUOTE(zuvyte26 @ 2013 07 07, 21:58)
Man visgi Jude Law patiko, kaip ir beveik visuose filmuose, kuriuose jis vaidina. Žinoma,
pasenęs, bet charizmatiškas ir svarbiausia, kad puikus aktorius.
Galima pagalvoti, kad Law jau visai senukas. Gi žmogui tik 40 metų.
QUOTE(laTulipe @ 2013 07 07, 22:44)
Clueless (1995) - daugiau į paauglius orientuota komedija. Paprasta, tačiau smagi, nuoširdi, be jokių vulgarybių ir juokelių apie antrą galą kaip dabar įprasta panašiose juostose. Patiko.
Fainulis šitas.
QUOTE(gaily @ 2013 07 08, 20:20)
Ar verta ziuret
Eyes wide shut? Po 40 minuciu dar nekabina
Turbūt kad neverta. O gal visgi pažiūrėjai iki galo?
Mr. Nobody (2009)- prisiskaičiau pagyrų ir tikrai tikėjausi šedevro. O išėjo taip, kad vos išžiūrėjau iki galo. Visai manęs neįtraukė, didžiąja dalimi buvo tiesiog nuobodus. Žiūrint kažkodėl vis lindo mintys apie "The tree of life", nors pačioj pabaigoj toks jausmas apėmė, kad kažką kitą panašaus jau esu mačiusi, tik niekaip neprisimenu, ką.
The white ribbon (2009)- nieko blogo kaip ir negaliu pasakyti, nors irgi tikėjausi kažko daugiau. Kažkodėl visą tą laiką galvojau, kad tai siaubo filmas ir maniau, kad bus baisus, pilnas įtampos. Aišku, nebuvo, bet psichologiškai pasirodė gana stiprus. Priminė senesnius lietuvių filmus- niūrius, tamsius, lėtus, su daug nutylėjimų ir ne ypač patraukliais veikėjais.
Nine dead (2010). Tiek kartų jį per TV rodė, kad pamaniau, imsiu ir vienąkart pažiūrėsiu. Net pati nustebau, kad taip patiko. Vienas kambarys, devyni žmonės, kurie turi kuo greičiau išsiaiškinti, kodėl jie čia pateko, nes kitaip kas 10 minučių pagrobėjas po vieną nušaus. Buvo visai įdomu stebėti jų pokalbius, pykčius ir pastangas rasti atsakymus, ypač kai pradėjo lįsti viena už kitą didesnės nuodėmės.
Intersection (1994). Apie klestintį architektą, kuris staiga įsimyli kitą moterį. Bet viską palikti ir "pradėti gyvenimą iš naujo" nėra taip paprasta ir lengva. Toks gana tikroviškas filmas, nei prastas, nei labai įspūdingas. R. Gere kaip (beveik) visada labai žavus, net ir Sharon Stone, kurią nelabai mėgstu, visai patiko paliktos žmonos vaidmenyje.
Mergina su drakono tatuiruote (2009). Švediškas variantas. Knygų neskaičiau, amerikiečių versijos dar nemačiau, maniau, kad tai bus didelis privalumas. Įdomiausia tai ir buvo- sužinoti, kas ir kodėl ten kai ką nužudė. Dėl viso kito nelikau ypatingai sužavėta. Nė pati nežinau, kodėl.
The Muppets (2011). Turbūt reikia užaugti kartu su Mapetais, kad tikrai patiktų filmas apie juos. Pajusti nostalgiją, mylėti tuos veikėjus. Kadangi man jie nieko nereiškia, tai ir filmas ne itin patiko. Nors scenarijus irgi ne stebukas, ir aktoriai nesublizgėjo. Šiaip kelios scenos pasirodė labai geros, kelios dainos visai patiko, prajuokino repuojantis Chrisas Cooperis, bet kažko daugiau teigiamo nepasakysiu.