Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(Monmorensi @ 2013 07 07, 14:31)
Before Midnight (2013)
g.gif įdomu, nesugadins viso įspūdžio po pirmų dviejų dalių. truputį net baisoka žiūrėt smile.gif

Jau yra the pirate bay mirksiukas.gif
Atsakyti
Retai būna, kad imu rekomenduoti filmus,
bet retkarčiais pasitaiko puikiai sukaltų filmų, kuriuos drąsiai galima
rekomenduoti draugams, vaikams, tėvams ir net seneliams:)

Šiuo metu kino teatruose rodomas sąmojingas nuotykių filmas (vesternas) "Vienišas Klajūnas" (The Lone Ranger, 2013). Istorija sukalta iš netikėtų posūkių, aktoriai puikūs, kostiumai ir scenografija - gniaužia kvapą. Vertas žiūrėjimo dideliame ekrane.

Atsakyti
dar karta paziurejom Unknown , nu geras filmas thumbup.gif nors mums visi su Liam Neeson geri biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2013 07 12, 20:51)
Keista,kad nebuvau maciusi superines dramos "I AM SAM". Tik sian ji perziurejau,labai patiko,visa filma praverkiau,matyt tokia nuotaika buvo  blush2.gif  doh.gif  smile.gif  Rekomenduoju kas nematete. Apie autizmu serganti vyra ir auginanti vienas savo dukryte..

Ačiū už rekomenduotą gerą filmą,keista ir man,kad nežinojau jo dar 4u.gif nežinau kuo,bet patinka man tokie filmai apie šią temą rolleyes.gif Rain man tiesiog sužavėjo wub.gif

Gal kas nors galit rekomenduot šią temą daugiau filmų? 4u.gif
Atsakyti
Pažiūrėjom su vyru "Before Midnight". Labai geras filmas-istorijos tęsinys, toks gyvenimiškas. MB net labiau patiko, negu šiandien kine žiūrėtas "Man of Steel". O jis šiaip dramų nemėgsta (nors matė ir taip pat patiko ankstesnės šios istorijos dalys). Žodžiu, geniali romantinė drama. Nuvilti tikrai neturėtų.
Atsakyti
user posted image

daug kam labai patiko, man niekaip, nė vidurio nesulaukusi išjungiau, bet gal todėl , kad prancūzų filmus sunkiai virškinu.
Atsakyti
The constant gardener

Šiaurinės Kenijos gilumoje žiauriai nužudoma diplomato žmona. Negalėdamas apsikęsti su šnekomis, kad jo moteris buvo neištikima, našlys imasi aiškintis tiesą. Pasirodo, jog moteris sekė farmacinių kompanijų sąmokslo pėdomis...

Kelionė, iš pradžių buvusi žmonos atminties pagerbimas, staiga tampa kriminalu, išsikerojusiu tarp dviejų žemynų.

Patiko!
Atsakyti
QUOTE(Aglėja @ 2013 07 14, 01:20)
Ačiū už rekomenduotą gerą filmą,keista ir man,kad nežinojau jo dar  4u.gif nežinau kuo,bet patinka man tokie filmai apie šią temą  rolleyes.gif Rain man tiesiog sužavėjo  wub.gif

Gal kas nors galit rekomenduot šią temą daugiau filmų?  4u.gif

Man ši tema irgi įdomi. Esu be minėtų dar mačiusi:
Adam (2009),
My Name is Khan
What's Eating Gilbert Grape (1993)
The Black Balloon (2008)

Dar nors nematytas, bet irgi ta pačia tema: Mozart and the Whale (2005)

Lyg ir viskas, ką žinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2013 07 14, 16:24)
Man ši tema irgi įdomi. Esu be minėtų dar mačiusi:
Adam (2009),
My Name is Khan
What's Eating Gilbert Grape (1993)
The Black Balloon (2008)

Dar nors nematytas, bet irgi ta pačia tema: Mozart and the Whale (2005)

Lyg ir viskas, ką žinau  g.gif

Ačiū labai 4u.gif net nustebau,sunku patikėt,kad yra tiek filmų šia tema thumbup.gif papildysiu filmų sąrašą būtinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aglėja @ 2013 07 14, 17:02)
Ačiū labai  4u.gif net nustebau,sunku patikėt,kad yra tiek filmų šia tema  thumbup.gif papildysiu filmų sąrašą būtinai  4u.gif

Dar keli:

The yarn princess, 1994
Radio, 2003
Pumpkin, 2002
The other sister, 1999
Benny & Joon, 1993
Dummy, 2002
Atsakyti
jei apie autizma darot sarasus, tai dar viena gera zinau:
Snow Cake (2006)
112 min - Drama | Romance

ai, ir, aisku, gi nuostabusis Elling (2001)

ir Temple Grandin (2010)
TV Movie - 107 min - Biography | Drama

biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 14 liepos 2013 - 18:18
QUOTE(katilina @ 2013 07 14, 18:00)
Dar keli:

The yarn princess, 1994
Radio, 2003
Pumpkin, 2002
The other sister, 1999
Benny & Joon, 1993
Dummy, 2002

QUOTE(LEEja @ 2013 07 14, 19:13)
jei apie autizma darot sarasus, tai dar viena gera zinau:
Snow Cake (2006)
112 min  -  Drama | Romance

ai, ir, aisku, gi nuostabusis Elling (2001)

ir  Temple Grandin (2010)
TV Movie  -  107 min  -  Biography | Drama

biggrin.gif

Stebinant mane,ačiū bigsmile.gif 4u.gif dabar tik reikia spėt žiūrėt rolleyes.gif bigsmile.gif
Atsakyti