Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

Nu va, paskaiciau visiskai skirtingas nuomones apie Secretary filma ir paziurejau biggrin.gif Galima sakyti, kad skirtingi zanrai suplakti i viena, bet tai padaryta labai sekmingai. Nesigailiu, geras filmas, puiki Spaderio vaidyba.
Sukirbejo tokia mintis, kad trilogija "50 pilku atspalviu" pasiseme is jo ikvepimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2013 07 09, 00:01)
Turbūt kad neverta. O gal visgi pažiūrėjai iki galo?

Bandziau suteikti antra sansa, nu bet niekaip nesiziuri.. O gal atsiras kas ziurejo ir itikins, kad reikia trecia sansa duoti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 07 09, 17:17)
Bandziau suteikti antra sansa, nu bet niekaip nesiziuri.. O gal atsiras kas ziurejo ir itikins, kad reikia trecia sansa duoti? biggrin.gif

Man jis labai patiko, bet įtraukė iškart.
Šiaip filmas labai intriguojantis ir psichologinis. Ir be to, čia juk Kubrick'as! (Visi yra matę kultinį "The Shining").
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 09 liepos 2013 - 19:56
QUOTE(katalike @ 2013 07 09, 20:49)
Man jis labai patiko, bet įtraukė iškart.
Šiaip filmas labai intriguojantis ir psichologinis. Ir be to, čia juk Kubrick'as!

drinks_cheers.gif
Ir dar labai estetiskas. Ir siaip, meistru filmai labai ryskiai issiskiria is masines produkcijos.
Atsakyti
As vakar perziurejau Stocker,nezinau ka ir pasakyti.. Toks biskuti gal neigiamas..Pradzia labai itrauke,bet visas scenarijus kazkur jau lyg matytas,kazkaip nieko naujo,nors pats filmas gerai pasatytas,bet...kazkas ne taip lyg..Nerekomenduociau gal savo draugams turbut rolleyes.gif
Atsakyti
Paziurejau "We bought the zoo",sakyciau visai nevertas demesio,net ziurint visai seimai unsure.gif
Atsakyti
Möbius 2013m.Trileris/Drama
Patiko.Painus trileris su grazia meiles istorija.Grazus aktoriai,gera vaidyba.Rekomenduoju.Siame filme vaidina aktorius,Jean Dujardin,koks jis simpiskas! smile.gif ,tikiuosi ir kitam filme(siunciu dabar Un balcon sur la mer )ne maziau dailesnis bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 12 liepos 2013 - 18:52
aš po Nine: Nine Times Time Travel nieko nebenoriu žiūrėti user posted image
Atsakyti
Keista,kad nebuvau maciusi superines dramos "I AM SAM". Tik sian ji perziurejau,labai patiko,visa filma praverkiau,matyt tokia nuotaika buvo blush2.gif doh.gif smile.gif Rekomenduoju kas nematete. Apie autizmu serganti vyra ir auginanti vienas savo dukryte..
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2013 07 12, 19:55)

O kaip suprasti,tai geras buvo ar nepatiko? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2013 07 12, 19:55)

Kodel? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2013 07 12, 20:51)
O kaip suprasti,tai geras buvo ar nepatiko? unsure.gif

niekada nemėgau serialų, tuo labiau draminių, bet čia su fantastikos ( wub.gif ) priemaiša buvo, tad žiūrėjau, ir taip įsijaučiau, kad truputį stogą nunešė nuo adrenalino. pabaigiau žiūrėt- poeuforinė depresija apėmė, kaip būna pabaigus mylimą knygą user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2013 07 06, 16:18)
Laba, konimanės, parekomenduokit kokį šiltą šeimynišką, bet ne banalų filma, kažką panašaus kaip hope floats ar stepmother... Arba neidijotišką komediją, gali būti romantiška. smile.gif

Pabandyk Kelionė į pasaulio centra ir 2 dalį Kelionė į paslaptingąją salą. Nuostabūs vaizdai, patiks ir vaikui ir tėveliams.
Atsakyti