Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(Erikamamukas @ 2013 09 01, 23:52)
Šiandien vakarui galvojau kokį filmą pažiūrėt. Kažkuri buvo rašiusi apie "The stoning of Soraya M", peržiūrėjau. Ieškojau iš pradžių lietuviško vertimo ar bent jau titrų, bet nebuvo, gerai, kad anglų suprantu, tai išėjo pažiūrėt taip, kad viską suprasčiau. Ką galiu pasakyt?- filmas sukrėtė. Esu mačiusi daug panašaus pobūdžio filmų, bet kad taip sukrėstų. Sukrėtė tiesiogine to žodžio prasme, peržiūrėjau ir negalėjau nei galvoti, nei kalbėti. Tiesiog gulėjau ir tylėjau. Širdis atrodė iš krūtinės iššoks. Pasidariau tokia bejausmė, atrodo pasaulis aplink mane sukasi, o aplink mane tik tamsa.. Filmas..hm. prisiminsiu visą likusį gyvenimą. Stebiuosi savimi, kaip galėjau pažiūrėti iki galo, kaip galėjau žiūrėti jo pabaigą, nesustabdžius ir neišjungus. Baisu. Verkiau..kruvinom ašarom. Antrą kartą niekada gyvenime nežiūrėčiau. Jei būčiau žinojus, kad filmas tokio pobūdžio ir taip sukrės- tikrai nebūčiau žiūrėjusi. Labiausiai gaila todėl, kad apkaltino moterį, kuri buvo šventa, dora ir atsidavusi vyrui bei mylinti vaikus. Žiūrėjau per youtube, kadangi tingėjau ieškoti kur parsisiųsti. Puikiai tiko ir youtube kokybė, nes filmas įtraukė ir tai buvo jau nesvarbu.

user posted image

taip vaizdžiai aprašėt savo jausmus... ir gerai, kad aprašėt, padėsit pasirinkt. aš irgi jautriai priimu filmus, išgyvenu, bet šiuo metu labai vengiu tokių, nesvarbu, kad tik filmas, užtenka ir gyvenimiško negatyvo. Todėl žiūriu dabar "The Master's Sun" serialą, banaloką, bet taip teigiamai ir romantiškai užkraunantį, kad pastoviai šypsausi sau iš vidaus visą savaitę, turiu galvoj, tarp serijų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikamamukas @ 2013 09 01, 23:52)
Šiandien vakarui galvojau kokį filmą pažiūrėt. Kažkuri buvo rašiusi apie "The stoning of Soraya M", peržiūrėjau.

Aš "rekomendavau" tą filmą, t.y. tik parašiau, kad peržiūrėjau ir labai su jumis sutinku, kad geriau nežiūrėti tokių verysad.gif Net dabar pagalvojus, širdį drasko verysad.gif
Baisiausia, kad tai tikra istorija..
Atsakyti
as tai samoningai neziuriu The stoning of Soraya M smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 09 02, 11:27)
as tai samoningai neziuriu The stoning of Soraya M smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2013 09 01, 20:27)
be vertimo siunciaus is isohunt,anglu subtitrus rasit google.jei aisku tinka toks variantas

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galite sudaryti savo megstamiausiu filmu TOP3 TOP5 ar TOPn biggrin.gif
Priturkau ideju ka ziureti, norisi ne bet kokius, o tokius kur beveik privaloma pamatyti biggrin.gif
Bandau sudaryti savo sarasiuka labiausiai patikusiu, nors labai sunku buvo prisiminti seniau matytus filmus..

Pride & Prejudice (2005)

Django Unchained (2012)
165 min - Adventure | Drama | Western -

The Kite Runner (2007)
128 min - Drama

Café de Flore (2011)
120 min - Drama | Romance

Atonement (2007)
123 min - Drama | Mystery | Romance

The Help (2011)
146 min - Drama
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 02 rugsėjo 2013 - 17:21
QUOTE(Klajokle @ 2013 08 30, 23:05)
" 3 metrai virs dangaus 2010" nerealus  wub.gif  wub.gif  ziurejau dukart ir dar ziureciau!

Paziurejau pastaraji.. Jis neblogas,graziai susiziurejo,taciau jis daugiau paaugliams gal sakyciau tinka,nei kam virs 30m blush2.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2013 09 02, 18:21)
Gal kas galite sudaryti savo megstamiausiu filmu TOP3 TOP5 ar TOPn  biggrin.gif
Priturkau ideju ka ziureti, norisi ne bet kokius, o tokius kur beveik privaloma pamatyti biggrin.gif
Bandau sudaryti savo sarasiuka labiausiai patikusiu, nors labai sunku buvo prisiminti seniau matytus filmus..

aš ką greit atsimenu:

American History X (1998)
Dead Poets Society (1989)
Gran Torino (2008)
City of God (2002)
Life Is Beautiful (1997)
Inglourious Basterds (2009)
The Piano (1993)
The World is Big and Salvation Lurks Around the Corner (2008)
Requiem for a Dream (2000)
The Tree of Life (2011)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 02 rugsėjo 2013 - 19:12
QUOTE(brumbrumai @ 2013 09 02, 19:09)
The World is Big and Salvation Lurks Around the Corner (2008)

Šitą kažkada mačiau per TV, tikrai geras ir isimintinas filmas, europietiškas, na, žodžiu NEREALUS thumbup.gif Gaila online niekur nėra, būtinai pažiūrėčiau dar verysad.gif
http://www.imdb.com/title/tt1178197/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo izabelita: 02 rugsėjo 2013 - 19:35
QUOTE(LEEja @ 2013 09 02, 11:27)
as tai samoningai neziuriu The stoning of Soraya M)

Na, aš pakankamai jautri, bet peržiūrėjau. Ir priskyriau prie vieno iš geriausių filmų. Vertinu tokius stiprius, tikroviškus filmus - man jie geri dar tuo, kad po to mano problemos tokios nereikšmingos pasidaro, kai pamatai, kaip kitur žmonės gyvena... ax.gif Profilaktiškai veikia, sakyčiau biggrin.gif
QUOTE(FoxLady @ 2013 09 02, 18:21)
Gal kas galite sudaryti savo megstamiausiu filmu TOP3 TOP5 ar TOPn

Pabandysiu smile.gif Mėgstu labai skirtingus filmus, priklauso nuo nuotaikos. Šitie ne vieną kartą peržiūrėti, ir bet kada galėčiau žiūrėti vėl:

The Stoning of Soraya M. (2008)

Water (2005)

Shutter Island (2010)

Dogville (2003)

Ink (2009)

The Skin I Live In (2011)

Perfect Sense (2011)

District 9 (2009)

Source Code (2011)

Bin jip (2004)

Twilight (2008)

The Lake House (2006)

Brokeback Mountain (2005)

After.Life (2009)

Crash (2004)

Death at a Funeral (2007)

A Knight's Tale (2001)

Pride & Prejudice (2005) ir (1995)

The Thorn Birds (1983)

Requiem for a Dream (2000)

Changeling (2008)

Warm Bodies (2013)

Cube (1997)

Oi, kiek daug gavosi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Itani: 02 rugsėjo 2013 - 23:52
user posted image

Utopia. 2013. D. Britanija. Fantastikos ir sąmokslo teorijų mėgėjams ( sveiko proto). Man asmeniškai tobulas serialas. Nuo iki.
Atsakyti
as sarasa esu cia pasidarius, nemazas, bet negaleciau nei vieno isbraukti smile.gif

http://pinterest.com...jd/good-movies/

Atsakyti