QUOTE(Leveret @ 2013 09 30, 19:22)
Your Highness (2011). Pripažinsiu, buvo tikrai nemažai juokingų vietų, bet kažkuo filmas man nepatiko, o MB net du kartus žiūrėjo.
Man šitas filmas juokingas gal tik gerai apsirūkius būtų.

Bendrai paėmus, nes šiaip prisimenu, kad buvo ir kelios juokingos vietos.
QUOTE(eliss @ 2013 10 01, 15:16)
šitą ir aš kažkurį vakarą pažiūrėjau. Ir patiko, apie maistą išvis filmus mėgstu. O dar M.Streep komiškas personažas, tas cypiantis , rėkiantis, net nežinau kaip pavadint, balsas, varė iš proto 

Streep tai nereali. Jau vien filmo pradžioj, kai ji bando kažkokį sakinį prancūziškai pasakyti, bet jai niekaip neišeina- kaip man juokinga buvo, negaliu. Ir visur kitur, aišku. Čia vienas tų retų atvejų, kai filmas geresnis už knygą.
Ils se marierent et eurent beaucoup d'enfants/ And they lived happily ever after (2004)- mielas prancūzų filmas apie šeimą, santykius, draugystę, (ne)ištikimybę ir pan. Lyg ir nieko naujo neparodė, bet vis tiek buvo įdomu žiūrėti. Keletas scenų buvo ypač geros, užteko ir dramos, ir humoro, patiko aktoriai, muzika ir tai, kad viskas gale stebuklingai neišsisprendė. Šiaip žiūrėjau jį tik dėl Deppo (kuris pasirodo vos dviejose, bet įsimintinose scenose), bet ir be jo filmą verta pamatyti.
21 Jump street (2012)- negaliu sakyti, kad visai nejuokingas, bet šiaip vertinčiau vidutiniškai.
Greenberg (2010)- vienas iš nedaugelio (bent jau mano matytų) rimtų Beno Stillerio vaidmenų. Net nežinau, kaip vertinti. Kažkiek erzino abu pagrindiniai veikėjai, nors, geriau pagalvojus, gana tikroviškai viskas pavaizduota. Filmas nėra blogas, bet ne toks, kuris įtiktų daugeliui.
Pora Jimo Jarmuscho darbų (kol jo naujausio filmo dar nėra atsisiųsti, pagalvojau, kad reikia užbaigti peržiūrėti senesnius):
Mystery train (1989)- trys istorijos, vykstančios tuo pačiu metu Memfyje, kurias jungia vienas viešbutis ir (labai nedaug) Elvis Preslis. Gana lėtas filmas, veikėjai- paprasti žmonės su paprastomis problemomis, yra šiek tiek humoro. Na, filmas kaip ir kiti Jarmuscho filmai, kas matėt, žinot. Gal ir nėra ypatingai įdomus, tačiau turi savo nuotaiką ir kažkokią ypatingą atmosferą.
Night on earth (1991)- panašus kai kuo į ankstenį. Viena naktis, penki Amerikos ir Europos miestai, penkios taksi vykstančios istorijos. Apie žmones, kurie trumpam susitinka, skirtingi, bet kartu ir panašūs. Man labai patiko.