Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(Leveret @ 2013 09 30, 19:22)
Your Highness (2011). Pripažinsiu, buvo tikrai nemažai juokingų vietų, bet kažkuo filmas man nepatiko, o MB net du kartus žiūrėjo.

Man šitas filmas juokingas gal tik gerai apsirūkius būtų. rolleyes.gif
Bendrai paėmus, nes šiaip prisimenu, kad buvo ir kelios juokingos vietos.

QUOTE(eliss @ 2013 10 01, 15:16)
šitą ir aš kažkurį vakarą pažiūrėjau. Ir patiko, apie maistą išvis filmus mėgstu. O dar M.Streep komiškas personažas, tas cypiantis , rėkiantis, net nežinau kaip pavadint, balsas, varė iš proto biggrin.gif

Streep tai nereali. Jau vien filmo pradžioj, kai ji bando kažkokį sakinį prancūziškai pasakyti, bet jai niekaip neišeina- kaip man juokinga buvo, negaliu. Ir visur kitur, aišku. Čia vienas tų retų atvejų, kai filmas geresnis už knygą.

Ils se marierent et eurent beaucoup d'enfants/ And they lived happily ever after (2004)- mielas prancūzų filmas apie šeimą, santykius, draugystę, (ne)ištikimybę ir pan. Lyg ir nieko naujo neparodė, bet vis tiek buvo įdomu žiūrėti. Keletas scenų buvo ypač geros, užteko ir dramos, ir humoro, patiko aktoriai, muzika ir tai, kad viskas gale stebuklingai neišsisprendė. Šiaip žiūrėjau jį tik dėl Deppo (kuris pasirodo vos dviejose, bet įsimintinose scenose), bet ir be jo filmą verta pamatyti.

21 Jump street (2012)- negaliu sakyti, kad visai nejuokingas, bet šiaip vertinčiau vidutiniškai.

Greenberg (2010)- vienas iš nedaugelio (bent jau mano matytų) rimtų Beno Stillerio vaidmenų. Net nežinau, kaip vertinti. Kažkiek erzino abu pagrindiniai veikėjai, nors, geriau pagalvojus, gana tikroviškai viskas pavaizduota. Filmas nėra blogas, bet ne toks, kuris įtiktų daugeliui.

Pora Jimo Jarmuscho darbų (kol jo naujausio filmo dar nėra atsisiųsti, pagalvojau, kad reikia užbaigti peržiūrėti senesnius):
Mystery train (1989)- trys istorijos, vykstančios tuo pačiu metu Memfyje, kurias jungia vienas viešbutis ir (labai nedaug) Elvis Preslis. Gana lėtas filmas, veikėjai- paprasti žmonės su paprastomis problemomis, yra šiek tiek humoro. Na, filmas kaip ir kiti Jarmuscho filmai, kas matėt, žinot. Gal ir nėra ypatingai įdomus, tačiau turi savo nuotaiką ir kažkokią ypatingą atmosferą.

Night on earth (1991)- panašus kai kuo į ankstenį. Viena naktis, penki Amerikos ir Europos miestai, penkios taksi vykstančios istorijos. Apie žmones, kurie trumpam susitinka, skirtingi, bet kartu ir panašūs. Man labai patiko.

Atsakyti
Neseniai paziurejau Runner Runner (begancios korttos). tikrai nieko gero, tik, kad aktoriai neblogi surinkti. Siuzetas prastas, itampos jokios, mintis irgi siaip sau.
Atsakyti
Rekomenduokit koki siaubo filma.. Be krauju, skerdyniu ir pan. Arba gera trileri.

Vakar paziurejau Case 39. Man kazko jame truko.. Net nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(gustika @ 2013 10 01, 14:35)
The secret life of words puikus filmas.Rekomenduoju
http://www.imdb.com/title/tt0430576/
Patiks toms,kurias suzavejo Twice born

drinks_cheers.gif Tikrai puikus, mačiau prieš keletą metų, bet vis atsimenu jį ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amabel: 02 spalio 2013 - 08:18
QUOTE(Shalimar @ 2013 10 02, 09:02)
Rekomenduokit koki siaubo filma.. Be krauju, skerdyniu ir pan. Arba gera trileri.

Man patiko ir buvo labai baisus 'Tall man'. Mistinis, netiketas ir itraukiantis. Tiesa, as tokio zanro filmu neziuriu...
Atsakyti
QUOTE(gustika @ 2013 10 01, 14:35)
The secret life of words puikus filmas.Rekomenduoju
http://www.imdb.com/title/tt0430576/
Patiks toms,kurias suzavejo Twice born

Oj, as taip norejau paziureti ,maniau bus superinis filmas,vien pavadinimas suzavejo,bet man jis toks nuobodus pasirode,kad net nebaigiau ziureti. Ji ziureti nebent niuria,salta rudens diena depresuojant smile.gif Is tiesu nubodus,bet va kazkam jis vistik patiko, o juk skoniai skiriasi zmoniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2013 10 02, 11:42)
Man patiko ir buvo labai baisus 'Tall man'. Mistinis, netiketas ir itraukiantis. Tiesa, as tokio zanro filmu neziuriu...

DAr nemaciau, siunciuosi bigsmile.gif

QUOTE(Vajuza @ 2013 10 02, 14:02)
Oj, as taip norejau paziureti ,maniau bus superinis filmas,vien pavadinimas suzavejo,bet man jis toks nuobodus pasirode,kad net nebaigiau ziureti. Ji ziureti nebent niuria,salta rudens diena depresuojant  smile.gif  Is tiesu nubodus,bet va kazkam jis vistik patiko, o juk skoniai skiriasi zmoniu  4u.gif

Man tai vienas is prastesniu matytu filmu doh.gif Vyras uzmigo beveik nuo pradziu, as issilaikiau tik per jega. Neidomus, nuobodus, manes visai niekas jame nesuzavejo...
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2013 10 02, 14:02)
Oj, as taip norejau paziureti ,maniau bus superinis filmas,vien pavadinimas suzavejo,bet man jis toks nuobodus pasirode,kad net nebaigiau ziureti. Ji ziureti nebent niuria,salta rudens diena depresuojant  smile.gif  Is tiesu nubodus,bet va kazkam jis vistik patiko, o juk skoniai skiriasi zmoniu  4u.gif

Man taip pat kazko truko sitame filme. Abu herojai turejo skaudzia gyvenimo patirti, bet gana pavirsutiniskai tai buvo parodyta.uztat garso takelis uzburiantis. " hope there is someone..." viena nuostabiausiu dainu mano playlist'e.
Atsakyti
Man patiko ir buvo labai baisus 'Tall man'. Mistinis, netiketas ir itraukiantis.

drinks_cheers.gif Prisidedu prie rekomendacijų - laaabai patiko šitas filmas.
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2013 10 01, 22:31)
21 Jump street (2012)- negaliu sakyti, kad visai nejuokingas, bet šiaip vertinčiau vidutiniškai.

O serialą esi mačiusi?

Forgetting Sarah Marshall (2008) -kvaila ir nejuokinga komedija, visiškas laiko gaišimas. Dominuoja juokeliai apie antrą galą bei vien neigiamas emocijas sukeliantys personažai. Mila Kunis vienintelė, kuri turėjo protingesnį vaidmenį, nes daugiau tai net nėra apie ką kalbėti. (nors imdb jis turi gan neblogą balą (kaip komedija) ir visai nesuprantu kodėl.). Žodžiu, bent jau aš visiškai nerekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2013 10 02, 04:42)

Ar sitas? http://www.imdb.com/...8837/?ref_=sr_2
Atsakyti
Man patiko ir buvo labai baisus 'Tall man'. Mistinis, netiketas ir itraukiantis.

Ne mistinis jis. Tik bandoma pradžioj klaidinančiai jį tokiu pateikti.
Aš jį trileriu/drama pavadinčiau.
Man pirma pusė labai patiko, paskui jau kiek mažiau.

QUOTE(laTulipe @ 2013 10 02, 15:25)
O serialą esi mačiusi?

Aišku, kad ne. smile.gif Nors žinau apie tokį.
O tu ką, matei? O filmą?

Starke, taip, tas.
Atsakyti