Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(Prietarai @ 2013 10 02, 11:42)
Man patiko ir buvo labai baisus 'Tall man'. Mistinis, netiketas ir itraukiantis. Tiesa, as tokio zanro filmu neziuriu...

Šitas filmas iš karto atrodė visai neįdomus, jau išjungti norėjau, bet į pabaigą taip įtraukė, taip viskas netikėtai. Patiko irgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aglėja @ 2013 10 01, 14:39)
Adore/The Perfect Mothers 2013 filmas apie dvi geriausias drauges ir jų sūnus. Ir keistus jų santykius. Ramus filmas,tiesa,po filmo vis galvojau apie tokius santykius ir filmo pabaigą  rolleyes.gif

Paziurejau vakar si filma,visai neblogas sakyciau,bet tinka gal labiau tik moterims,vyrams kazin ar patiktu. Toks ramus,buvo pats tas vaikams miegant tyliai geriant kava paziureti smile.gif Na duociau kokius 7/10.
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2013 10 03, 14:39)
Paziurejau vakar si filma,visai neblogas sakyciau,bet tinka gal labiau tik moterims,vyrams kazin ar patiktu. Toks ramus,buvo pats tas vaikams miegant tyliai geriant kava paziureti smile.gif Na duociau kokius 7/10.

drinks_cheers.gif sutinku su apibūdinimu,labai taikliai rolleyes.gif

Dar vienas moteriškas,ramus filmas rolleyes.gif Chocolat (2000) lengva drama,po kurios užsinorės šokolado rolleyes.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau (bandžiau žiūrėti), tą Trys metrai virš dangaus, ispanišką, nežinau, arba reikėjo ilgiau nei tos 30 min pažiūrėti, kad prasidėtų kažkas įdomaus, arba visai ne mano skonio filmas. Paaugliams, iki kokių 16 metų ax.gif
Atsakyti
Nejudėk/Non ti muovere /2004 - labai patiko. Pažiūrėjus "Venuto al mondo", pamačiau, kad šitas filmas pagal tos pačios rašytojos knygą. Penelope Cruz kaip visad žavi, taip pat ir Sergio Castellitto vaidyba.
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2013 09 21, 19:49)
noreciau kokio gero filmo apie meile, bet nieko nesurandu... gal ka pasiulytumete? na tokiu grieainsciu uz sirdies biggrin.gif  tik ne tokio tipo kaip pvz a walk to remember  ar pan..

aciu 4u.gif

If Only (2004) su Jennifer Love Hewitt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukselisr: 03 spalio 2013 - 19:02
QUOTE(Amabel @ 2013 10 03, 17:23)
Pažiūrėjau (bandžiau žiūrėti), tą Trys metrai virš dangaus, ispanišką, nežinau, arba reikėjo ilgiau nei tos 30 min pažiūrėti, kad prasidėtų kažkas įdomaus, arba visai ne mano skonio filmas. Paaugliams, iki kokių 16 metų  ax.gif

Man jis buvo laiko svaistymas. Visad stebejaus kam jis patiko...
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2013 10 02, 10:02)
Rekomenduokit koki siaubo filma.. Be krauju, skerdyniu ir pan. Arba gera trileri.

Vakar paziurejau Case 39. Man kazko jame truko.. Net nezinau g.gif

sitas visai neblogas Orphan (2009)
http://www.imdb.com/title/tt1148204/
Atsakyti
QUOTE(Amabel @ 2013 10 03, 17:23)
Pažiūrėjau (bandžiau žiūrėti), tą Trys metrai virš dangaus, ispanišką, nežinau, arba reikėjo ilgiau nei tos 30 min pažiūrėti, kad prasidėtų kažkas įdomaus, arba visai ne mano skonio filmas. Paaugliams, iki kokių 16 metų  ax.gif

Butent,jis daugiau paaugliams gal,ne mums mamytems virs 30m smile.gif Bet jeigu nera ka visai ziureti,tai puse velnio,galima pazvilgcioti i grazu vaikinuka,bet tik tiek smile.gif
Papildyta:
QUOTE(eliss @ 2013 10 03, 18:26)
Nejudėk/Non ti muovere /2004 - labai patiko. Pažiūrėjus  "Venuto al mondo", pamačiau, kad šitas filmas pagal tos pačios rašytojos knygą. Penelope Cruz kaip visad žavi, taip pat ir Sergio Castellitto vaidyba.

Man irgi patiko,kai pamaciau "Venuto al mondo",tai kazkas is moteriskaiciu parekomendavo ir Nejudek,tai irgi patiko 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Aglėja @ 2013 10 03, 15:08)
drinks_cheers.gif  sutinku su apibūdinimu,labai taikliai  rolleyes.gif

Dar vienas moteriškas,ramus filmas  rolleyes.gif Chocolat (2000) lengva drama,po kurios užsinorės šokolado  rolleyes.gif

Reikia turbut paziureti ir apie sokolada. wub.gif As negaliu labai ziureti kazkokiu baisiu ar daug veiksmo turinciu filmu per vaiku pietu miega,tad renkuosi kokius ramesnius, o tuos trileriukus ziuriu,kai vaikai su vyru lauke ar siaip kada jie buna uzsieme smile.gif
Zvalgausi ka dar perziureti idomaus,ramaus,bet ne prasta filma koki..
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2013 10 03, 20:07)
sitas visai neblogas Orphan (2009)
http://www.imdb.com/title/tt1148204/

4u.gif maciau sita. Man su vaikais ypac baisu.. Nors labiausiai megstu ne tiek siauba, kiek mistinius..
Niekaip neatgaminu vieno filmo pavadinimo.. Veiksmas vyksta kazkokioj niurioj saloj Anglijoj berods.. Mergaite raudonais plaukais.. Kvailai skamba mano "aprasymas", bet jei kas mate, supras manau blush2.gif Irgi mistinis.

Is ramiu graziu holivudiniu man patinka filmai su Will Smith, pvz "Seven Pounds ", "The Pursuit of Happyness " ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2013 10 03, 18:26)
Nejudėk/Non ti muovere /2004 - labai patiko. Pažiūrėjus  "Venuto al mondo", pamačiau, kad šitas filmas pagal tos pačios rašytojos knygą. Penelope Cruz kaip visad žavi, taip pat ir Sergio Castellitto vaidyba.

Paskaitykit knyga 4u.gif
Uz filma,ji daug stipresne.
Atsakyti
QUOTE(gustika @ 2013 10 04, 14:52)
Paskaitykit knyga 4u.gif
Uz filma,ji daug stipresne.

O ar gali buti atvirksciai? Man neteko susidurti... smile.gif
Atsakyti