Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(Shalimar @ 2013 10 04, 14:53)
O ar gali buti atvirksciai? Man neteko susidurti... smile.gif

drinks_cheers.gif niekada neteko matyti filmo, kuris būtų geresnis už knygą ar bent jau jai lygus.

Brothers (2009), drama/thriller/war. Seniai matytas, bet laaaabai patiko. Duočiau 10/10.

One day (2011), drama/romance. Šitas romantinis tikrai labai patiko, vienas iš įsimintinesnių filmų. 9/10.

Donnie Darko (2001), drama/mystery/sci-fi. Matytas keletą kartų, vienas iš mėgstamiausių filmų. 9/10. Tuo tarpu jo tęsinys S Darko visiškai nepatiko, pasirodė tiesiog kažkoks pigus perdirbinys ir laiko švaistymas. Imdb įvertinimas 3.7/10 puikiai čia tinka.

Brotherhood of the wolf (2001), action/history/horror. Matytas taip pat keletą kartų, vienas iš mėgstamiausių šio žanro filmų. Duočiau 10/10.

Gone (2012), drama/mystery/thriller. Pasirodė toks vidutiniškas. 7/10.

The Crow (1994), action/fantasy. Vienas iš mėgstamiausių filmų. Jį filmuojant buvo nušautas Bruce Lee sūnus Brandon Lee. O gaila. 10/10.

Cyberbully (2011), drama. Matytas jau gan seniai. Tipinė situacija apie mokykloje pravardžiuojamą mergaitę, kuri iš aukštumos nusirito į mokyklos nevykėlių bedugnę. Filmas, aišku, nuspėjamas, kaip ir visi tokio pobūdžio filmai. Vidutiniškas. 6/10.

Red Dawn (2012), action/war. Tikėjausi kažko įspūdingesnio, bet lengvam vakarui per daug nesitikint tinka. 6/10.

Atsakyti
Ramiam lengvam vakarui po darbu visai smagiai susiziurejo smile.gif

http://www.imdb.com/...ref_=fn_al_tt_1

Julie & Julia (2009)
123 min - Biography | Drama | Romance - 7 August 2009 (USA)
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 10 04, 17:06)
Julie & Julia (2009)
123 min  -  Biography | Drama | Romance  -  7 August 2009 (USA)

Super filmas, labai patiko thumbup.gif
Papildyta:
Hansel and Gretel: Witch Hunters (2012), action/fantasy/horror. Visai smagiai susižiūrėjo thumbup.gif duočiau 8/10.

The Lone Ranger (2013), action/adventure/western. Nors vesternų visiškai negaliu pakęsti (vienos rankos pirštų pakaktų suskaičiuoti nors kiek patikusius), šitas man labai labai thumbup.gif pamenu, kai žiūrėjom kino teatre, tai visa salė kvatojo kas kokias 5min. Labai smagiai susižiūrėjo, yra kur akis paganyti. O dar nuostabi Hans Zimmer muzika wub.gif Duočiau 9/10.
Atsakyti
Šią savaitę teko pora kartų aplankyti kino teatrą ir nustebino, nes iš eilės du filmai ir du kartus likau patenkinta, tikrai nustebino ir sakyčiau verti dėmesio, nes paskutinius ką buvau mačiusi pastaruosiu metus, buvo tiktai ššš...

Taigi rekomenduoju:
Kaliniai 2013
Įtraukė nuo pirmosios minutės ir nepaleido nė sekundės, labai sujaudino, nenuspėjamas, dar dvi dienas apie šį filmą mąsčiau...tikrai vertas dėmesio. Aktoriai patiko.

Lietuvių ar rusų filmas - Ekskursantė - stiprus, jaudinantis, idomus, nuolat keičiasi veiksmas, ne taip kaip lietuvių kine, viskas lėtai vyksta ir atsibosta laukti. Žodžiu neatsiriksite pamatę...
Ekskursantė 2013
Papildyta:
QUOTE(Asta L. @ 2013 10 04, 16:29)
Super filmas, labai patiko  thumbup.gif
Papildyta:
Hansel and Gretel: Witch Hunters (2012), action/fantasy/horror. Visai smagiai susižiūrėjo  thumbup.gif duočiau 8/10.

Labai geras, man patiko 10/10. Labai mėgstu siaubo pasakas. Tik, kad jų labai nedaug per metus pastato.

The Lone Ranger (2013), action/adventure/western. Nors vesternų visiškai negaliu pakęsti (vienos rankos pirštų pakaktų suskaičiuoti nors kiek patikusius), šitas man labai labai  thumbup.gif pamenu, kai žiūrėjom kino teatre, tai visa salė kvatojo kas kokias 5min. Labai smagiai susižiūrėjo, yra kur akis paganyti. O dar nuostabi Hans Zimmer muzika  wub.gif  Duočiau 9/10.

Šitas irgi geras, visi su Depu man patinka, vien dėl to, kad vaidina šis aktorius, filmas įgauna kažkokio harizmo ir pakeri, todėl žiūriu bet kokį, kuriame tik jis vaidina biggrin.gif
Atsakyti
Katik paziurejau "If only". Nezinau,gal irgi ji prisikirciau jaunesniai publikai ir tik moterims turbut,nes vyrai tu meiliu seiliu ne itin megsta 4u.gif 6 ar 7/10 .Nei taip nei siaip..
Atsakyti
Maciau labai geru atsiliepimu apie naujaji "Gravity", gal kas jau matet?
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2013 10 04, 14:23)
*Man irgi patiko,kai pamaciau "Venuto al mondo",tai kazkas is moteriskaiciu parekomendavo ir Nejudek,tai irgi patiko  4u.gif

**Žvalgausi ka dar perziureti idomaus,ramaus,bet ne prasta filma koki..

*O man "Nejudėk" nepatiko, nei pats filmas, nei Penelope. Išvis likusi jam kažkokia antipatija, nors pati nepasakyčiau, dėl ko.
**Aš siūlyčiau pabandyti Cairo time (2009) arba Broken English (2007).
QUOTE(Asta L. @ 2013 10 04, 15:47)
drinks_cheers.gif niekada neteko matyti filmo, kuris būtų geresnis už knygą ar bent jau jai lygus.

Man teko, ir ne kartą. smile.gif

QUOTE(Vajuza @ 2013 10 04, 18:00)
Katik paziurejau "If only". Nezinau,gal irgi ji prisikirciau jaunesniai publikai ir tik moterims turbut,nes vyrai tu meiliu seiliu ne itin megsta  4u.gif  6 ar 7/10 .Nei taip nei siaip..

Sutinku, man jis iš tų filmų, kur pažiūrėjai ir pamiršai. Visai nieko ypatingo.
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2013 10 04, 17:53)

Aš mačiau, sakyčiau patiko. Vizualiai filmas tikrai nuostabiai atrodantis, tą galima pajusti net mūsų kino teatruose, įsivaizduoju, kad IMAX 3D būtų dar įspūdingiau. Vaidyba puiki, o ir istorija nėra pernelyg komplikuota, filmą gan lengva sekti nepasimetus, tačiau įtampa tikrai išlieka 4u.gif
Atsakyti
Bandziau ziureti "Julia&Julia". Sakyciau visai nevertas demesio filmas unsure.gif
Neitrauke nei kiek,net iki puses normaliai nedaziurejus ir bandzius prasukineti galiausiai isjungiau. doh.gif Nezinau ar as jo nesupratau ar tai ne mano stiliaus filmas,nezinau,kuom jus jis suzavejo?
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2013 10 04, 20:42)

**Aš siūlyčiau pabandyti Cairo time (2009)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Sitas nuostabus filmas,letas,tykus,na o finalineje scenoje muzika-griebianti uz sirdies tiesiog wub.gif
Butinai paziurekit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenacia @ 2013 10 04, 17:41)
Šitas irgi geras, visi su Depu man patinka, vien dėl to, kad vaidina šis aktorius, filmas įgauna kažkokio harizmo ir pakeri, todėl žiūriu bet kokį, kuriame tik jis vaidina  biggrin.gif

Ta pati situacija drinks_cheers.gif tik gaila, kad tiek daug tikrai gerų aktorių taip greit sensta... ax.gif

QUOTE(Shalimar @ 2013 10 04, 18:53)

Suomijoje premjera bus tik spalio 8d., bet labai šito filmo laukiu smile.gif

QUOTE(katilina @ 2013 10 04, 20:42)
Man teko, ir ne kartą.  smile.gif

Gal galima gauti kokį TOP penketuką tuomet? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2013 10 04, 23:09)
Bandziau ziureti "Julia&Julia". Sakyciau visai nevertas demesio filmas  unsure.gif
Neitrauke nei kiek,net iki puses normaliai nedaziurejus ir bandzius prasukineti galiausiai isjungiau.  doh.gif  Nezinau ar as jo nesupratau ar tai ne mano stiliaus filmas,nezinau,kuom jus jis suzavejo?

Pritariu unsure.gif Filmas- migdomieji.
Atsakyti