Sveikos,
Labai pralinksmino potemės užrašas - 0,5 kg sviesto suvalgyti
Kaip tik grįžau iš provincijos turgaus, pirkau pas bobutę 0,5 kg sviesto. Skanus sviestas

. Visiškai nesulyginsi su pirktiniu, nors ir geriausiu. Aišku, kad iškart tikrai viso nesuvalgysiu. Bet kojas užvertusi styro naminė 3,5 kg višta. Draugė parūpino. Bus skanu patroškinta vištytė su sviestu ir krūva salotų iš savo daržo.
Apsipirkau neblogai vakar turguje: sviesto, pieno, naminio sūrio, lauko agurkų, mėlynių 2 ltr., pomidorų.
Prisiskynėme trešnių, juodųjų serbentų, prisipylėme 10 ltr šaltinio vandens.
Žinau, kad antroje dienos pusėje jau nebegalima valgyti vaisių ar uogų, bet vakare neatsilaikiau, suvalgiau apie 0,5 kg trešnių ir griuvau miegoti.
QUOTE(cushy @ 2013 07 08, 16:08)
Pagaliau sužinojau kiek riebalo yra normalu

Dar vienas klausimukas- vakarienei riebalą taip pat valgot? Sedindriukė man atsakė, įdomu ir kaip kitos darot?
Aš vakarais dažniausiai valgau žuvį su salotomis ar kitomis daržovėmis: brokoliais, morkytėmis. Vakarais reikia daugiau baltymų, kažkada skaičiau.
Šiaip aš paprastai valgau taip:
ryte: salotos + sūris+grietinė, kartais skysti kiaušiniai, vaisiai, uogos, arbata. Rytais man stipriai valgyti nesinori.
pietums: mėsa + daržovės, kartais lašinukai su kiaušiniais, kava su grietinėle.
Vakarienė : žuvis+ salotos, daržovės, žalioji arba žolelių arbata.
Taip valgant svoris sumažėjo 1,5 kg ir sustojo.
Džiaugiuosi, kad sustojo, nes daugiau numesti nenorėčiau. Buvo tikslas - sverti 58 kg po gimdymo. Jau tiek ir sveriu. Jei dar kristų, tai pradėčiau valgyti didesnėmis porcijomis. Dabar man užtenka, jaučiuosi soti.
Viskas, bėgu virti naminę vištytę

Ji tokia riebi; niam...niam, norisi suvalgyti:) Kalba toji, kuri visą gyvenimą vengė riebalo:)