Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba VIII, angl. - Paleo, Primal/Caveman

Apklausa: Ar žinote, kad Tom Cruise taip pat valgo Paleo? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Akutee @ 2013 07 11, 13:54)
Voresta geras straipsniukas, tik labai neissamus, gal dar ka turi apie "PILVŪZUS ???? kas kaip ir kaip atsikratyt ax.gif

HS turi paieškos langelį- naršyk skersai ir išilgai.
O atsikratysi, kai tavo mityboje kasdien angliai neviršys 30-50 gr.
Atsakyti
o kas nors bande autoimunini protokola? gal turi koki galimu darzoviu sarasa? as tik paleomom skaiciau straipsnius

zinau zinau, su paleo paprastu be paslydimu nesusidoroju biggrin.gif bet pagalvojau, kad geriau jau tada bandyti visiskai svariai. Gal tada oda prades tvarkytis ir is karto bus daugiau noro nepasiduot. g.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 11, 12:10)

Voresta, kurias daržoves vartoji, kad tiek anglių nesurinktum/surinktum? žaliosios labiausiai tą žinau, tik šiaip konkrečiau klausiu..
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2013 07 11, 11:13)
Pažiūrėkit kiek daug mūsų apačioj  thumbup.gif
net per daug biggrin.gif tik spek skaityt. pagal apklausos rezultatus - bent 42 skaitytojos.

QUOTE(Whagati @ 2013 07 10, 12:55)
...
Jautiena, ne i tema, bet uz minimuma nori, kad jau dirbtum  biggrin.gif  Ieskok kas apmokytu nemokamai arba pati sumokek  tongue.gif
tai jau moku uz koledza, o eit dirbt ir dar paciai moket uz tai, na kur tai matyta rolleyes.gif organizuoja darbo birza kazka tokio - tau moka bedarbio pasalpa, o darbdavys - tik kisenpinigius. ieskau ir tokio, nors cia gaunasi net maziau negu uz minimuma dirbt schmoll.gif o minimumas - tai juk uz nekvalifikuota darba mokamas, ne tam i univera ejau ir knygas grauziau ir dabar vel jas grauziu... isigijau jau ateinancio semestro knygas, pirmune noriu but biggrin.gif pirmus metus uzbaigiau su 80% vidurkiu, mazoka ax.gif (ech tos moterys - joms vis negana).

dar kazka norejau komentuot, bet paskendau sitoj juroj puslapiu ir komentaru ir neberandu - pamirsau...

sian ryte prasukau ratuka dviraciu, po to dusiukas ir susiruosiau pusryciaut. prisipjausciau cukiniju, lasinuku, kepu situos, issitraukiu kiausiniu dezute is saldytuvo, atidarau, o ten vienas kiausinis doh.gif doh.gif o norejosi bent jau dvieju, o dar geriau triju. visas rytas sugadintas.

Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 07 11, 12:58)
Man padejo biggrin.gif Ejau ir karksejau, kad mes ne versiukai, mums nereikia to pieno, kad stipriausi planetos gyvunai yra zoliaedziai ir t.t. biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif man tas pats buvo. Dar ir mėsa visa kokį menesį smirdėjo. Gerai, kad poveikis greit baigėsi biggrin.gif
O dėl rūkymo, tai tikrai padėjo, pati ieškojau būdų, kaip mest, radau, paskaičiau ir sėkmingai neberūkau 6 metus smile.gif
Aš po sočių pietų (2 šv.virtos kalakutų dešrelės iš turgaus+ daug pakeptų daržovių ant kokoso aliejaus, ir dar prieš valgant ghi užkroviau), pati sau pavydžiu,kad taip skaniai valgau biggrin.gif Tik vis dar baisu, kad per riebiai, stebiu svorį smile.gif
Šiandien aš iš turgaus su laimikiu thumbup.gif Parsinešiau 2 kg kiaulės taukinės, eisiu lydyt. Pagaliau galėsiu ne taip prabangiai kepti smile.gif Ir kilogramą jaučio kepenų paėmiau paštetui smile.gif
Atsakyti
o prisiminiau, kuo norejau skustis - maniskis taip pat ruko ir nezada mest, net nebando sad.gif uzsiminiau vakar, kad eisiu i sportklubi menesiui uzsirasyt - tai pareiske, kad tai pinigai i bala. bet gavo uztilt, kai paklausiau kiek jis cigareciu pakeliu per menesi suruko, kai vienas pakelis - 9 eur, o sportklubis - 40eur, bet is sito bent jau nauda yra...

cushy: o jauciu lajaus nebuna? daug skaniau negu kiaules taukai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 11 liepos 2013 - 13:21
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 11, 13:47)
na na, įdomu rezultatai. Laukiam

Man rodos ismetus kiausinius keliom dienom is meniu ir kava smarkiai apribojus, bei pasportavus nuo dusios isjudinau savo lasiny biggrin.gif Nes per kelias dienas pastebiu didesny efekta, nei kad per menesy smile.gif
Aisku nuo ko cia tas mano pilvas - edziau edziau ir dar karta edziau savo stresa cukraus ir krakmolo forma biggrin.gif
Ir man bus ydomu, aisku daug nesitikiu, apimtys svarbiau. Bet savijauta yra (ne)reali bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 07 11, 15:20)
cushy: o jauciu lajaus nebuna? daug skaniau negu kiaules taukai...

Nežinau, reiks kitą sykį paklausinėt. Ir šita taukinė pasirodo deficitas smile.gif Sakė, kad vieną kart per mėnesį būna.
Atsakyti
QUOTE(Muera @ 2013 07 11, 14:10)
o kas nors bande autoimunini protokola? gal turi koki galimu darzoviu sarasa? as tik paleomom skaiciau straipsnius

zinau zinau, su paleo paprastu be paslydimu nesusidoroju biggrin.gif bet pagalvojau, kad geriau jau tada bandyti visiskai svariai. Gal tada oda prades tvarkytis ir is karto bus daugiau noro nepasiduot. g.gif

As vakare galesiu ymest sarasiuka is savo AIP knygutes 4u.gif Jei dar niekas nebus ydejes, nes cia info skraido kaip lekste, tik spek gaudyt biggrin.gif

jautiena - tie vyrai doh.gif Maniskiui gaila kazkada buvo sumoket uz zoologijos soda, bet va pyragaiciu uz ta pacia suma prisipirkt ne biggrin.gif Del mokslu ir darbo drinks_cheers.gif Yra laikas, kai dirbi beleka, bet ateina laikas, kai turi pradet rinktis, tikiuos greitai rasi kur zinias pritaikyt 4u.gif O gal koky bizny kursi, pati susivadovausi viskam, ko ne bigsmile.gif

cushy - aha, as mesos ilgokai irgi nevalgiau biggrin.gif doh.gif Nerukau jau apie 6-8 men. gal, nebetraukia, smirda, bloga daros doh.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 11, 14:10)

supratau. ačiū ..ir uz kantrybę ax.gif

"Kiaulės taukai kepimui netinkami dėl to, kad juose yra cholesterolio, bet kuriuo atveju, jokie riebalai netinkami kepimui, nes ilgainiui skyla ir sotieji riebalai."

tai nusipirkus taukyų ir kepu sau ramiai.. tai kaip čia yr?
Kai kazkada kalbejom cia, kad aliejai negerai, GHI neturiu, kokosa taupau.. hmmm wacko.gif

Voresta tu man paskolink bent dalele savo ziniu, kad man miskas isretėtųųų... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 07 11, 13:21)
ačiū, valgysiu su grietine ir gal agurku, bulvių man nereik, ypač šiuo metu  blush2.gif

Taigi salotų bliūdą prisidaryk ir valgyk į sveikatą biggrin.gif Man, jei patiekalas be kalno salotų, sumaišyto su riebalu, alkis greitai parsiranda.
Va, aš esu kriaušinės figūros labiau, bet pilvinis riebalas buvo gerokai pradėjęs didėti, nebeliko talijos. Dabar kiek nukrito, tai atrodo, kad labiausiai nuo pilvo ir dingo sluoksnelis bigsmile.gif Patyliukais manau, kad hormonai bando stotis į vietas ax.gif

Atsakyti
As ir metus rukyt, +- pusmetis..o buda mesti rukyt, knyga paguglinu sradau kazkada atsisiust nemokamai- nepadejo...ateina noras irlaikas..aiskukartais dar uzeina ..taip uzsimanau parukt, bet - ner cia ko lotuliukas.gif
Atsakyti