Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 08 08, 13:59)
Kosmetinis žibalas su alijošiumi
user posted image
Vieną kartą panaudojau ir daugiau nebandysiu. Metu lauk, nes po jo du kartus ploviau galvą su šampūnu ir vistiek plaukai išdžiuvę paliko kažkokie keisti, vietom sulipę. Nesikankinsiu taip  schmoll.gif

Aš išvis nesuprantu, kaip tokius dalykus galima kraut ant savęs doh.gif Jau geriau tada papraščiausio alyvuogių aliejaus prisitept ir palaikyt kaip kaukę, bent naudos bus, o su tokiu žibalu a la kosmetiniu ir praplikt galima doh.gif
Mano močiute pasidarė su juo plauku kaukę ir taip sulergizavo, kad parą ligoninėj pagulėt teko blink.gif doh.gif
Atsakyti
Acure Organics 'coconut pumpkin' kuno prausiklis - nebuvo sunkus kvapas, bet man vistiek vasarai norejosi kazko gaiviau. Bet siaip fainas.
user posted image
Atsakyti
Weleda levandų aliejus. Naudodavau vakarais po dušo - greitai įsigerdavo į odą ir gerai pamaitindavo. Mėgstu levandų kvapą, tai aliejaus naudojimas buvo ir puiki aromaterapija. Čia ne pirmas Weledos aliejus (anksčiau turėjau medetkų aliejų, irgi labai patiko) ir manau ne paskutinis.

user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
sunaudotas iki paskutinio lašo
user posted image

(nuotrauka skolinta)
Atsakyti
TBS braškinė duškė, duškė kaip duškė, tikrai man asmeniškai nepasirodė ypatingesnė už pigesnes smile.gif
(nors nežinau ko ir tikėtis iš duškės) biggrin.gif Tiesiog smalsumo vedama nusipirkau per akciją smile.gif
user posted image
Atsakyti
Uzbaigiau Annemarie Borlind sampuna riebiems plaukams, esu sunaudojus kelis buteliukus. Gerai isplauna riebius plaukus, trukumas- labai putoja ir sunku isplaut is plauku sampuna
user posted image
CDM duso zele- sampunas su saltalankiais ir citrusais. Labai patiko svelnus, gaivus kvapas, konsistencija. Kartosiu, kai darysiu uzsakyma is ecco-verde puslapio, nes kituos puslapiuos sio kvapo duskes neradau

user posted image
Weledos dieninis kremas su granatais. Patiko, nes neriebina, nesausina. Esu sunaudojus ne viena pakuote. Dabar i jo vieta Dr. Hauscka kremas
user posted image

Uzbaigtas Dr. Hauska kremas su melisom. Labai patiko, kvapas, drekinimas. Siuo metu reikia siek tiek daugiau drekinimo tai pasirinkau kita Dr. Hauscka krema
user posted image
Atsakyti
Lavera drėkinantis kremas Aloe Vera

user posted image

Pradžioje negalėjau naudoti dėl kvapo, net vimdė mane jis. Bet po truputi prisipratinau ir į pabaigą visai nieko buvo. Man trūko drėkinimo, ieškosiu toliau.
Atsakyti
PAGALIAU - subaigiau didele kruva ivairiu kvepalu megineliu (kai kurie ant saves supurksti, kai kurie kaip oro gaiviklis suejo). Dabar reikia subaigt miniukus ir kelis atomaizerius bei maziau patinkancius buteliukus ir teks laikytis nuo bile ko pirkimo 4u.gif
user posted image

Aubrey Organics veido tonikas - kazkaip nematau as toniko poveikio, tai is esmes visi tinka.
user posted image

Sibu veido kremas - patiko abiems su vyru: lengvas, bet gerai padrekina, greitai susigeria, nors atrodo gana greitai ir naudojasi. As naudojau vakarais, vyras ir diena, ir vakare. Siaip manau kartociau kada nors. thumbup.gif
user posted image

Kazkokia noname'ine dilde (viena puse normali, kita kailiukas) - labai patiko. Isvis pastebejau, kad man labiausiai patinka paprastos dildes - na va tokios noname'ines ar is kokios The Body Shop ir pan.

Elf antibakterine zele (mazo mazas kiekis) - nors ir vysniu kvapo, bet buvo ziauriai viau doh.gif Kazkoks slykstus alkoholis uzsiuodzia ir tiek....
user posted image
Atsakyti
YSL Touche eclat maskuoklis/highlighter'is - pagaliau tai ivyko! Naudojau gal pusantru metu,o galvojau,kad tokio kiekio porai menesiu uzteks.Nezinau kokiu budu jo taip ilgam uzteko,nes naudojau tikrai daznai,pagrinde paakiams.Patiko,kad pasviesindavo,pamaskuodavo ir suteikdavo gaivumo veidui,taip pat nesubegdavo i rauksleles,bet kam reikia didelio maskavimo tai is jo to tiketis neverta ax.gif
user posted image

Bobbi Brown Extreme party tusas - patiko,nes dare viska,ko reikalauju is tuso: tankino,pailgindavo,netrupejo,gerai valesi, tik palyginus su ankstesniu turetu BB tusu,greitai baigesi,bet vis tiek labai patiko thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2013 08 09, 22:29)
Aš išvis nesuprantu, kaip tokius dalykus galima kraut ant savęs  doh.gif  Jau geriau tada papraščiausio alyvuogių aliejaus prisitept ir palaikyt kaip kaukę, bent naudos bus, o su tokiu žibalu a la kosmetiniu ir praplikt galima  doh.gif
Mano močiute pasidarė su juo plauku kaukę ir taip sulergizavo, kad parą ligoninėj pagulėt teko  blink.gif  doh.gif

Aš tai suprantu, kaip tokius dalykus galima kraut ant savęs. Kosmetinis žibalas būtent ir skirtas dėti ant galvos, ir šiaip kiek girdėjau, kad žibalas labai padeda plaukams atgaivinti. Man nieko bloga neatsitiko, tik labai sunku išplaut buvo. Tik neseniai pasatebėjau, kad plaukai daug labiau blizga bigsmile.gif
Tai matyt alergiška močiutė žibalui unsure.gif Baisu tikrai. cool.gif

Baigti:
Bell nagų lakas 317
user posted image
Vienas iš geresnių bandytų. Gerai pigmentuotas ir gan ilgai išlikdavo nenutrupėjęs. ax.gif

AA krūtinės serumas
user posted image
Jokio poveikio.

TBS persikų dušo želė
user posted image
Lvapas neįkyrus, nuprausia gerai.
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 08 12, 20:07)
Aš tai suprantu, kaip tokius dalykus galima kraut ant savęs. Kosmetinis žibalas būtent ir skirtas dėti ant galvos, ir šiaip kiek girdėjau, kad žibalas labai padeda plaukams atgaivinti. Man nieko bloga neatsitiko, tik labai sunku išplaut buvo. Tik neseniai pasatebėjau, kad plaukai daug labiau blizga  bigsmile.gif
Tai matyt alergiška močiutė žibalui  unsure.gif Baisu tikrai.  cool.gif

Aš manau, kad Norika turėjo omeny ne produkto paskirtį, o jo sudėtį. Nesvarbu kosmetinis ar ne, žibalas yra elementariausias pigus ir jokio teigiamo poveikio neturintis naftos produktas. Geriau jau kokiu kokosų ar galų gale alyvuogių aliejų patepliot.
Atsakyti