Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Liepą baigtieji:
user posted image

1. L'Oreal Color Riche "104 Beige Countess", 5ml;
4. L'Oreal Color Riche "305 Dating Coral", 5ml;
5. L'Oreal Color Riche "403 Femme Fatale", 5ml;
7. L'Oreal Color Riche "204 Boudoir Rose", 5ml;
13. L'Oreal Color Riche "106 Versailles Gold", 5ml;
14. L'Oreal Color Riche "306 Sex On The Peach", 5ml;
15. L'Oreal Color Riche "202 Marie Antoinette", 5ml;

Labiausiai gaila 5-tuoju numeriu pažymėtos spalvos lako - išmestas, nes siaubingai sutirštėjo. Visų kitų spalvų bendri pliusai - itin patogus teptukas, puikus lako kiekis, nuostabios spalvos buteliukuose, gražus buteliukų dizainas; minusai - ant mano nagų lakas nesilaikydavo net trijų dienų (išskyrus 5-tąjį "Femme Fatale"), kai kurios spalvos nesidengdavo ant nago taip gražiai, kaip norėtųsi - dryžiuodavosi, sluoksniuodavosi, ilgai džiūdavo.

2. Essie "207A Navigate Her", 13,5ml;
11. Essie "453 Glass Slippers", 15ml;

šie išmetami lakai mane nustebino blogąja prasme - Navigate Her siaubingai susisluoksniavo ir pakeitė spalvą. Glass Slippers - kvaila spalva, lakuojant dengiasi dryžiais.

3. MUA Nail Quake "Jailbreak", 10ml. Nepatogus nei buteliukas, nei teptukas, nei spalva ypatinga.

8. Revlon "960 Quick Dry Top Coat", 14,7ml;
9. Revlon "965 Multi Care Base + Top Coat", 14,7ml;

Gerieji atradimai - nagų lakas išsilaikydavo ilgiau, žvilgėdavo. Abi priemonės greitai džiuvo ant nagų

10. Catrice LE Bohemia "C01 - Yes, You Tan!", 10ml. Puiki spalva, greitai džiuvo, puikiai dengėsi.

12. E.L.F. "D25 Mango Madness", 10ml;
16. Golden Rose "02 Matte", 11,5ml;

ELF lakas itin siaubingai lėtai džiūna, buteliuko kamštelis nepatogus laikymui lakuojant. Golden Rose matinis nagų lakas - ar spalva ne ta, ar efektas ne toks. Kažkas man jame netiko ir tiek

17. Essence nail polish remover Coconut + papaya nagų lako valiklis, 150ml - trumpai tariant PUIKUS nagų lako valiklis. Gardžiai kvepėjo, gerai nuvalydavo nagų laką (pakankamai gerai įkibdavo ir į tamsų ar sodrų), naudojosi gana skalsiai.

6. Kaeso Manicure Juicy Drops Cuticle Oil, 15ml - nesusipratimas.

user posted image

1. Vichy Purete Thermale Refreshing Cleansing milk normal to combination, sensitive skin valomasis makiažo pienelis normaliai - mišriai, jautriai odai, be parabenų, 200ml. METŲ ATRADIMAS. Pakankamai skalsus, be jokio sintetinio kvapiklio, patogioje pakuotėje, netempiantis odos, puikiai nuvalantis makiažą, nepaliekantis riebumo jausmo, nekemšantis porų. Viskas, ko ieškojau!

2. No7 Beautiful Skin Cleansing Water normal / oily skin valomasis vanduo normaliai / riebiai odai, 200ml. Šiaip pradžioje labai patiko, bet eigoje radau geresnę priemonę.

3. Medetkų tinktūra Valentis, 40ml. Jai komentarų jau nebereikia.

4. Sanctuary Spa Luxury Bath Float vonios putos, 75ml. Sunaudotos pedikiūro vonelei. Putos ilgalaikės, pakankamai sodrios ir didelės, priemonė gardžiai kvepėjo ištirpinta vandenyje, buvo gana skalsi. Minusas - nepatogi pakuotė.

5. Diesel "Loverdose" EDP, 50ml. NUOSTABŪS, TOBULI, BUS KARTOJAMI. Viskas, ką noriu apie juos pasakyti.

6. United Colors of Benetton "Energy Pop" EDT, 100ml. Gavau, išbandžiau, turėjau. Nusibodo. Nebepatinka, ujuj! biggrin.gif

7. L'Oreal "Volume Million Lashes Excess" Black, 9ml
8. L'Oreal "Volume Million Lashes", Extra-black, 9ml.

Abu L'Oreal tušai man itin patinka - atskiria blakstienas, jas paryškina, 8-tuoju numeriu pažymėtasis tarsi labiau jas pasodrina. Abiem esu labai patenkinta ir tikrai kartosiu smile.gif Negalėčiau palyginti vieno su kitu, nes šiaip jie labai labai panašūs, pagrindinis skirtumas pakuočių spalvose ir šepetėliuose. Galbūt paprastasis million blakstienas labiau atskiria, o excess jas labiau paryškina smile.gif

Abi nuotraukos asmeninės , įspūdžiau plačiau pateikiami čia smile.gif
Atsakyti
Almost nuostabus, grazus, detalus produktu aprasymas,puikios fotkes, ACIU TAU 4u.gif

Galiu ,paklaust ne i tema,o tau negaila savo laiko tam ? Sugaisti daug asmeninio savo laiko,idedi daug pastangu, tokiam dalykui, is kurio jokios naudos, nei materialines,nei intelektualines.. smile.gif Negi toks malonumas didelis aprasineti isbandytas kosmetikos priemones?

Tarkim is forumo man ir jokios naudos,bet nemazas malonumas bendrauti ir skaityti.
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2013 08 12, 22:35)
Aš manau, kad Norika turėjo omeny ne produkto paskirtį, o jo sudėtį. Nesvarbu kosmetinis ar ne, žibalas yra elementariausias pigus ir jokio teigiamo poveikio neturintis naftos produktas. Geriau jau kokiu kokosų ar galų gale alyvuogių aliejų patepliot.

Gal ne taip supratau. Nelabai aš domėjausi apie jį, todėl nesiginčysiu. O kokosų ir alyvuogių aliejai išbandyti, bet visai nesulyginama su žibalu. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2013 08 12, 21:56)
Almost nuostabus, grazus, detalus produktu aprasymas,puikios fotkes, ACIU TAU 4u.gif

Galiu ,paklaust ne i tema,o tau negaila savo laiko tam ? Sugaisti daug asmeninio savo laiko,idedi daug pastangu, tokiam dalykui, is kurio jokios naudos, nei materialines,nei intelektualines.. smile.gif  Negi toks malonumas didelis aprasineti isbandytas kosmetikos priemones?

Tarkim is forumo man ir jokios naudos,bet nemazas malonumas bendrauti ir skaityti.

ačiū 4u.gif

gali paklausti, kad jau klausi bigsmile.gif
matai, man nauda - žmonės, kurie skaito, kurie giria. aš mėgstu rašyti, fotografuoti. bet neturiu kantrybės fotografuoti rimtus dalykus ar rašyti rimtus reikalus. todėl rašau tinklaraštį smile.gif mėgstu dalintis nuomonėm, įspūdžiais, tad kodėl gi ne? smile.gif
malonumų gyvenime turiu daug - ne tik aprašyti išbandytas kosmetikos priemones ar naujus pirkinius. bet tai vienas iš tų dedamųjų malonumų bigsmile.gif gal, kai sugebi, tai ilgai netrunki. kaip mezgimas ar pan. - žinai, ką darai, tai judi pirmyn ir padarai biggrin.gif
dėl intelektualinės naudos vėlgi - rašymas, minčių dėliojimas, skaitymas, dalinis savęs realizavimas. aš šiaip visad laikausi minties - jei gali nerašyti, tai ir nerašyk. aš, deja, negaliu blush2.gif smile.gif
dėl materialinės naudos - niekada nesakyk niekada smile.gif

ačiū labai už klausimą, tikrai netikėtas ir turbūt pirmas toks bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2013 08 13, 00:04)
ačiū  4u.gif

gali paklausti, kad jau klausi  bigsmile.gif
matai, man nauda - žmonės, kurie skaito, kurie giria. aš mėgstu rašyti, fotografuoti. bet neturiu kantrybės fotografuoti rimtus dalykus ar rašyti rimtus reikalus. todėl rašau tinklaraštį  smile.gif mėgstu dalintis nuomonėm, įspūdžiais, tad kodėl gi ne?  smile.gif
malonumų gyvenime turiu daug - ne tik aprašyti išbandytas kosmetikos priemones ar naujus pirkinius. bet tai vienas iš tų dedamųjų malonumų  bigsmile.gif gal, kai sugebi, tai ilgai netrunki. kaip mezgimas ar pan. - žinai, ką darai, tai judi pirmyn ir padarai  biggrin.gif
dėl intelektualinės naudos vėlgi - rašymas, minčių dėliojimas, skaitymas, dalinis savęs realizavimas. aš šiaip visad laikausi minties - jei gali nerašyti, tai ir nerašyk. aš, deja, negaliu  blush2.gif  smile.gif
dėl materialinės naudos - niekada nesakyk niekada  smile.gif

ačiū labai už klausimą, tikrai netikėtas ir turbūt pirmas toks  bigsmile.gif  4u.gif

4u.gif
Tiesiog matau is kokybes,kaip viskas kruospciai atlikta, taigi akivaizdu,kad daug laiko ir pastangu ideta.
Tad buvo smalsu, kodel visa tai blush2.gif

Aciu uz atsakyma,sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2013 08 12, 22:11)
4u.gif
Tiesiog matau is kokybes,kaip viskas kruospciai atlikta, taigi akivaizdu,kad daug  laiko ir pastangu ideta.
Tad buvo smalsu, kodel visa tai blush2.gif

Aciu uz atsakyma,sekmes  4u.gif

trumpai tariant - nematau tikslo daryti to, ko negaliu daryti taip, kaip noriu, kaip įsivaizduoju, kaip pati mėgaučiausi. todėl stengiuosi kuo kokybiškiau.
jei dėmesį atkreipiau, kad ir šiuo atveju Tavo, jei skaitei, pastebėjai, padėkojai - savo tikslą pasiekiau mirksiukas.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
user posted image

į jo vietą - be konkurencijos toks pat: puikiai dirba savo darbą, nesausina odos!

Intensyvaus poveikio eterinis aliejus (farnezolis) sulaiko bakterijų, sukeliančių odos uždegimus, augimą.
Hamamelio ekstraktas pasižymi tonizuojamosiomis, baktericidinėmis savybėmis. Sumažina ir normalizuoja riebalinių liaukų veiklą.
Magnis ir cinko oksidas pašalina riebalų perteklių, mažina riebų blizgesį, sutraukia poras.
Moringo sėklų ekstraktas valo odą.
Salicilo rūgštis valo poras.
Pantenolis (vitaminas В5) suminkština ir ramina odą. Sudėtyje nėra spirito.
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2013 08 13, 16:59)
user posted image

į jo vietą - be konkurencijos toks pat: puikiai dirba savo darbą, nesausina odos!

Intensyvaus poveikio eterinis aliejus (farnezolis) sulaiko bakterijų, sukeliančių odos uždegimus, augimą.
Hamamelio ekstraktas pasižymi tonizuojamosiomis, baktericidinėmis savybėmis. Sumažina ir normalizuoja riebalinių liaukų veiklą.
Magnis ir cinko oksidas pašalina riebalų perteklių, mažina riebų blizgesį, sutraukia poras.
Moringo sėklų ekstraktas valo odą.
Salicilo rūgštis valo poras.
Pantenolis (vitaminas В5) suminkština ir ramina odą. Sudėtyje nėra spirito.

Gal galima placiau?
Atsakyti
QUOTE(rasabakiene @ 2013 08 13, 16:09)
Gal galima placiau?

Man atrodo, kad aš ir taip labai išsiplėčiau biggrin.gif Bet jei yra pageidavimas, tai prašom 4u.gif Karts nuo karto (ypač panaudojus gausiau dekoratyvinės kosmetikos) atsiranda inkštirų ar mažyčių pūlingų spuogelių. Nuo to laiko, kai naudoju Expert Pharma prausiklį ir toniką tokių problemų nekyla schmoll.gif O geriausia yra tai, kad jis tikrai veiksmingas, bet visiškai nesausina odos: jokio tempimo pojūčio, net jei nepuolu tą pačią minutę nuvaliusi odą tepti kremu. Beje, kremus naudoju ne anti - acne (nėra tokio poreikio), o nei inkštirų, nei spuogelių neturiu thumbup.gif
Atsakyti
Baigtas juodas molis. N-tasis.

user posted image

Elida balzamas. Atsiunčia sesuo iš Danijos, pigus ir geras. Gal 3 ar 4 buteliukas. Nespjausiu ir ateity smile.gif

user posted image
Atsakyti
Baigiau
user posted image
geresnio nesu radus, vienintelis tikrai apsaugo nuo bereikalingo kvapo, jau nezinau kiek esu sunaudojus ju, ir dar daugiau sunaudosiu manau biggrin.gif

Ir dar viena uzbaigiau
user posted image
Smagus, lupas padrekina, kvepia skaniai, bet jau i gala kvapas erzint pradejo, naudojasi taip pat labai ilgai, bet bent jau sio kvapo kolkas kartojamas nebus, mastau apie bekvapi, arba vysniu kvapo nes vysnios nenusibos niekad lotuliukas.gif
Atsakyti
Physician's Formula tusas - n-tasis ir vel kartojamas bus. Keiciu tusa kas 3 menesius, tai jau laikas atejo...
user posted image

Zuzu Luxe 'luscious' spalvos lupu blizgis - spalva kaip ir grazi, bet man sunkokai einama. Turiu jau ilgokai ta blizgi, vis bandau sunaudot nuolat besidazydama, bet kaip neiveikiu, taip neiveikiu. Siandien po ilgokos pertraukos pasiemiau ji ir kvapas/skonis lyg pakites, tad be jokio gailescio atsisveikinu.
user posted image
user posted image

BareMinerals 'confidence' spalvos blizgis-lupdazis (miniukas) - net nezinau kaip vertinciau sita daikta, nes kartais labai patikdavo, kartais labai nepatikdavo. Bet del to kalciausia spalva, nes man ji tamsoka, tai nors ir tinka, ne visada gerai su ja jausdavausi. Tik aplikatorius man nera pats patogiausias lupu kampucius padazyt.
user posted image
user posted image

Inika 'mineral illuminisor' svytejimo priemone - seniai jau guli stalciuje ir vis nenaudojama, tai metu lauk... Pirkau, nes internetiniam puslapy buvo parodyta nude (veliau paguglinus radau ir tokiu, ir tokiu foto), o realiai ji sviesiai rozine ir ant mano odos matydavosi tas atspalvis doh.gif Jei itin mazai tept, tai kiek pavieniai blizguciai gaunasi, jei daugiau uztept, tai spalva matosi. Visai ne tai, ko ieskojau...
user posted image

Neutrogena spf70 apsauga nuo saules (30ml) - taip ir pragulejo rankinej bei stalciuj be panaudojimo. Nesiodavausi su tikslu netiketai sugalvojus prie juros ar i parka nueit karsta diena, bet realiai tu tokiu netiketu nebuvo. Plius per karscius krema nuo saules jau is namu i miesta einant tepuosi.
user posted image
Atsakyti