1. L'Oreal Color Riche "104 Beige Countess", 5ml;
4. L'Oreal Color Riche "305 Dating Coral", 5ml;
5. L'Oreal Color Riche "403 Femme Fatale", 5ml;
7. L'Oreal Color Riche "204 Boudoir Rose", 5ml;
13. L'Oreal Color Riche "106 Versailles Gold", 5ml;
14. L'Oreal Color Riche "306 Sex On The Peach", 5ml;
15. L'Oreal Color Riche "202 Marie Antoinette", 5ml;
Labiausiai gaila 5-tuoju numeriu pažymėtos spalvos lako - išmestas, nes siaubingai sutirštėjo. Visų kitų spalvų bendri pliusai - itin patogus teptukas, puikus lako kiekis, nuostabios spalvos buteliukuose, gražus buteliukų dizainas; minusai - ant mano nagų lakas nesilaikydavo net trijų dienų (išskyrus 5-tąjį "Femme Fatale"), kai kurios spalvos nesidengdavo ant nago taip gražiai, kaip norėtųsi - dryžiuodavosi, sluoksniuodavosi, ilgai džiūdavo.
2. Essie "207A Navigate Her", 13,5ml;
11. Essie "453 Glass Slippers", 15ml;
šie išmetami lakai mane nustebino blogąja prasme - Navigate Her siaubingai susisluoksniavo ir pakeitė spalvą. Glass Slippers - kvaila spalva, lakuojant dengiasi dryžiais.
3. MUA Nail Quake "Jailbreak", 10ml. Nepatogus nei buteliukas, nei teptukas, nei spalva ypatinga.
8. Revlon "960 Quick Dry Top Coat", 14,7ml;
9. Revlon "965 Multi Care Base + Top Coat", 14,7ml;
Gerieji atradimai - nagų lakas išsilaikydavo ilgiau, žvilgėdavo. Abi priemonės greitai džiuvo ant nagų
10. Catrice LE Bohemia "C01 - Yes, You Tan!", 10ml. Puiki spalva, greitai džiuvo, puikiai dengėsi.
12. E.L.F. "D25 Mango Madness", 10ml;
16. Golden Rose "02 Matte", 11,5ml;
ELF lakas itin siaubingai lėtai džiūna, buteliuko kamštelis nepatogus laikymui lakuojant. Golden Rose matinis nagų lakas - ar spalva ne ta, ar efektas ne toks. Kažkas man jame netiko ir tiek
17. Essence nail polish remover Coconut + papaya nagų lako valiklis, 150ml - trumpai tariant PUIKUS nagų lako valiklis. Gardžiai kvepėjo, gerai nuvalydavo nagų laką (pakankamai gerai įkibdavo ir į tamsų ar sodrų), naudojosi gana skalsiai.
6. Kaeso Manicure Juicy Drops Cuticle Oil, 15ml - nesusipratimas.

1. Vichy Purete Thermale Refreshing Cleansing milk normal to combination, sensitive skin valomasis makiažo pienelis normaliai - mišriai, jautriai odai, be parabenų, 200ml. METŲ ATRADIMAS. Pakankamai skalsus, be jokio sintetinio kvapiklio, patogioje pakuotėje, netempiantis odos, puikiai nuvalantis makiažą, nepaliekantis riebumo jausmo, nekemšantis porų. Viskas, ko ieškojau!
2. No7 Beautiful Skin Cleansing Water normal / oily skin valomasis vanduo normaliai / riebiai odai, 200ml. Šiaip pradžioje labai patiko, bet eigoje radau geresnę priemonę.
3. Medetkų tinktūra Valentis, 40ml. Jai komentarų jau nebereikia.
4. Sanctuary Spa Luxury Bath Float vonios putos, 75ml. Sunaudotos pedikiūro vonelei. Putos ilgalaikės, pakankamai sodrios ir didelės, priemonė gardžiai kvepėjo ištirpinta vandenyje, buvo gana skalsi. Minusas - nepatogi pakuotė.
5. Diesel "Loverdose" EDP, 50ml. NUOSTABŪS, TOBULI, BUS KARTOJAMI. Viskas, ką noriu apie juos pasakyti.
6. United Colors of Benetton "Energy Pop" EDT, 100ml. Gavau, išbandžiau, turėjau. Nusibodo. Nebepatinka, ujuj!

7. L'Oreal "Volume Million Lashes Excess" Black, 9ml
8. L'Oreal "Volume Million Lashes", Extra-black, 9ml.
Abu L'Oreal tušai man itin patinka - atskiria blakstienas, jas paryškina, 8-tuoju numeriu pažymėtasis tarsi labiau jas pasodrina. Abiem esu labai patenkinta ir tikrai kartosiu

Abi nuotraukos asmeninės , įspūdžiau plačiau pateikiami čia