Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(Typhoon Morakot @ 2013 08 04, 22:10)
Gal LT yra Herbal Essences pirkti?

Yra. Šituos pirkau Thomas Philips. Neseniai irgi mačiau. Ne tokius, bet yra kitų kelių rūšių. Dar berods Eurokos būna mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhaltvyksle: 05 rugpjūčio 2013 - 18:22
Garnier kūno kremas - sugebėjau sunaudoti tik pusę, vėliau dėliojau iš vienos vietos į kitą, manau, jau ir galiojimas pasibaigė. Nepatiko, nes tarsi plėvele padengia.
Maybelline Eyestudio Lasting Drama gelinis pravedimas - nesunaudojau viso, sudžiuvo. Labai patinka jo šepetėlis.

user posted imageuser posted image
Atsakyti
„Margarita“ kūno kremas su agurkų ekstraktu
user posted image
Labai smalsu buvo išbandyti, tad pabaigus galiu pasakyti kad kartojamas nebus. Pradžioj visai nepatiko, į pabaigą visai nieko. Lengvas, greitai susigeria ir gaiviai kvepia. Man tas agurkų kvapas nepatiko, jau ne su pirma agurkine priemone susiduriu, daugiau jau tikrai nieko nepirksiu agurkinio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo No_Angel*: 06 rugpjūčio 2013 - 21:33
Ismeciau ir as kruvele tusciu buteliuku biggrin.gif

Soap&Glory Smoothie star kuno sviestas - naudojamas buvo rankoms,alkunems,pedoms,megstu tureti tokia priemone ant naktinio staliuko ir pasitepti pries miega. Sitas labai patiko,riebus,gerai drekino,maitino ir kvepejo skaniai bigsmile.gif
user posted image

Gehwol med suskilinejusiu kulnu kremas - sitas nepatiko,nes labai riebus kaip koks tepalas ir nelabai efektyvus,Scholl man daug geresnis,prie jo ir grysiu.
user posted image

Elizabeth Arden 8 hours ranku kremas 30ml - perku tokius maziukus rankineje nesiotis,sitas patiko,gerai drekino ir kvepejo bent jau man ciobreliais biggrin.gif
user posted image

Cutex Moisture guard lako valiklis - isbandau vis kitus sios firmos valiklius ir visi patinka,gerai valo ir nesausina nagu.
user posted image

John Frieda 3 day straight plauku tiesinimo priemone - as tiesinu tik priekines sruogas,nes nuo dregmes pasipucia,bet sita priemone tikrai trims dienoms plauku netiesino biggrin.gif Tiesiog eiline,likucio net nebaigiau.
user posted image
Atsakyti
Make up Forever Face &Body- superinė, mano mylimiausia, būtinai kartosiu, tik dabar galvoju išbandyti kokią birią mineraliniu pagrindu pudrą.
user posted image

L'Occitane bijūnų kvapo rankų kremas- kvapas aišku pasaka, tik dėl to labai mažai pačiai teko kremo, viską išnaudojo namiškiai. O šiaip kremukas lengvas, vasarai pats tas.
user posted image

Antipodes Avocado Pear naktinis kremas- man visiškai netiko, kimšo poras, po jo atsirado daugybė giluminių spuogų, sutepiau ant kojų.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamis2: 07 rugpjūčio 2013 - 13:51
Sviestas nuo strijų pirkau nėštumo metu, kai nepamiršdavau naudojau, bet ne per dažniausiai blush2.gif Ant pilvuko strijų neatsirado, tik ant kojų kelios, tai sutepiau ant jų dabar
user posted image
Atsakyti
Kosmetinis žibalas su alijošiumi
user posted image
Atidavė draugė. Vieną kartą panaudojau ir daugiau nebandysiu. Metu lauk, nes po jo du kartus ploviau galvą su šampūnu ir vistiek plaukai išdžiuvę paliko kažkokie keisti, vietom sulipę. Nesikankinsiu taip schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhaltvyksle: 08 rugpjūčio 2013 - 14:00
pribaigiau iki paskutinio lašelio

user posted image
Atsakyti
Prieš šimtą metų pirktas ir sunaudotas kiek įmanomą, Buk nagų lako džioviklis ir aliejukas.Dabar pabadžiau tą Essence, efektas identiškas, o terlionė tai didesnė, su šepetėliu daug patogiau.

4 iš dešinės
user posted image
Atsakyti
Išmesti Loreal "Dating coral" ir "French riviera", liko po pusę, bet sutirštėjo ir pradėjo nelygiai teptis, spalvos gražios, laikėsi 4 dienas.
user posted image
user posted image
Foto ne mano

Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Nair 'brazilian spa clay' depiliacinis kremas - pirktas su kacija, tai labai labai patenkinta kiekio/kainos santykiu esu. Sis jau antras ir dar kartosiu, jei vel pavyks pigiau nusipirkt (nesu isranki depiliaciniams kremams ir imu Nair arba Veet bet kuri priklausomai nuo kainos). Kaip ir kitu bandytu tokioj pakuotej pompa iki galo neisspaude, bet pakracius isbega ir likutis.
user posted image

Himalaya dantu pastos miniukas - praverte keliojnej, bet siaip nesuzavejo labiau, tieisog eiline pasta.
user posted image

Bath & Body Works antibakterine zelyte - nuolat jas naudoju thumbup.gif
user posted image

Everyday throat spray gaivinantis/raminantis/bakterijas naikinantis purskalas burnai/gerklei -turbut tik karta pabandytas ir stovi. Nera neskanus ar pan, bet tiesiog nereikalingas...
user posted image
Atsakyti